Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 358558 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
śliczna ta sukienka
zresztą jak tylko ją zobaczyłam oczka mi się zaświcieły - przepiękna

czekam na jakieś zdjęcie z przymiarki czy coś w tym stylu  ;D

Offline KaKa85

• zapaleniec
  • data ślubu: 14.08.2010
Suknia jest przepiękna! Ja jestem za ecru, nawet jasnym, a śnieżnobiały moim zdaniem gubi wszelkie zdobienia sukni ;)

Offline agu-s

• Chuck Norris
spóźnione wszystkiego najlepszego ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
cześć laski :-* :-*

dziękuję za życzenia urodzinowe reniu :-* :Daje_kwiatka:
madziulka :-* :Daje_kwiatka:
castia :-* :Daje_kwiatka:
patik :-* :Daje_kwiatka:
aguś  :-* :Daje_kwiatka:
po buziaczku i kwiatuszku dla was hehe i jak obiecałam kawek trota przesyłam  :D :D

kaka, iwonko dziękuję za odwiedzinki  :-* :-*

Wczoraj miałam cudowny dzień  :Serduszka: :Serduszka: hehe o 15 mieli przyjść goście a ja o 14:30 w szlafroku biegałam po domku  : :Uu: :Uu:hehe ale hm... później M. wpadł z cudnym bukietem z róż, później moja mama hehe wykorzystałam ja do krojenia kapusty pekińskiej i next teściu and teściowa z szwagierka i jej małą... a ja biegałam z nakryciami, sałatkami hehe.... jak to w moim stylu wszystko na ostania chwilę... mam nadzieje, ze wesele będzie inne  ;D ;D hehe dostałam storczyka i perfumy i hm... cos jak skalny puchar chyba na słodycze jest  :drapanie: od M. wcześniej szlafroczek hehe.... dobra sie nie chwalę  :P :P ale w sumie to miałam stresa przed ponownym spotkaniem rodzinki w komplecie ale hm.... było oki..... bardzo miło spędziliśmy czas i dmuchałam 25 świeczek a miały byc 2 hehe  :urodziny:  ;) ;) hehe ale hm.... M. spił moja mamę :Co_jest: :Co_jest:  i zrobiło sie naprawdę śmiesznie.... zwłaszcza jak mama teścia szturchała w łokieć i tłumaczyła różnice polsko-angielskie -"mówię ci my to mamy to a oni tamto"   :hahahaha: :hahahaha: Rodzinka posiedziała do 17:30 po czym ja po 20 zauważyłam ukryty prezencik od teściów w storczyku  :o 8) o 18 mieli przyjść przyjaciele i przyszli ... nie no to najciekawszy punkt opowiadania, ze przyszli  :hahahaha: :hahahaha: ale naprawdę było mi miło jak dowiedziałam się ze kumpel ma problem z żołądkiem... naprawdę to doceniłam, ze jednak przyszli pomimo tej dolegliwości... ach... niestety tort i wino to nie był dobry pomysł i biedny sie pochorował.... niestety wizytę musieliśmy skrócic do godziny... ale mi było go szkoda  :-\ ale hm... niektórzy wykręcali się praca, nauką bo wiadomo środek tygodnia (było mi trochę przykro) i naprawdę ich gest "urodziny są raz w roku" doceniam  :Najlepszy:

hehe aby nie było, ze dzien skończył się szybko, nie mogłam zasnąć aż do 3 w nocy  :o ::)

a dzis wpadła na kawę moja psiapsiółka hehe ale hm... niezręcznie było bo miałam napięty grafik i o 14 musieliśmy jechać... takze kumpela została na obiadku i podrzuciliśmy ja kawałek  8)  gdzie? do jeleniej góry  :auto: a po co ? ;D

chcecie niespodziankę? 

Offline werka23

• Chuck Norris
jhjhk

Offline werka23

• Chuck Norris
qurcze a dziwne czemu nie mogę modyfikować wiadomości  :drapanie: :drapanie: :drapanie: bu...............

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Spóźnione życzonka urodzinowe :)

Nie wiem czemu nie można modyfikować wiadomości... coś nakręcili nam na forum...  ::)

Offline werka23

• Chuck Norris
dziękuje króliczku   :-*:Daje_kwiatka:

eh... ale kicha.... wrr.... ja czesto je modyfikuje przynajmniej mi one nie przepadają.... buuu.....  :P :P

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
nooo wercia piekna ta twoja suknia :)

Offline werka23

• Chuck Norris
hehe justynko jeszcze nie widzieliście jej na mnie  :tupot: :tupot: :tupot: :tupot:

dobra, powiem wam.... uroczyście oświadczam, ze kupiłam dziś suknię ślubną  :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki:  oblewamy

moje 80% stało się 100% wyborem  :Najlepszy: :Najlepszy: jupi........ ale hm... miałam jeszcze dylematy ehe babka przyniosła podobną, tylko z kokardką z boku, również czułam sie w niej świetnie ale hm... przymierzyłam ja jako nr. 1, jako 2 zostawiłam swoje upatrzone cudeńko.... wiecie co, jak ja założyłam to powiedziałam, ze już jej nie ściągam  :Co_jest: :Co_jest: a do sklepowej "płace karta i wychodzę z nią na sobie" hehe "dali mi się poprzyglądać i nacieszyć oko  :D :D  tak... ta suknia była mi przeznaczona... hehe a co najciekawsze to w salonie mnie zapamiętali i hm... i pamiętali jak cudnie w niej wyglądam hehe przypuszczali, ze ja kupie  :hahahaha: :hahahaha: fajnie, że w niektórych salonach można liczyć na obsługę, oby tak dalej  :ok: :ok: wpłaciłam 700 zł zaliczki i wróciłam do domku  ;D ;D

niespodzianka............ ja we własnej osobie

co do koloru.... ah sercem byłam za bielą ale i moja mama i obsługa w salonie uważali, ze w bieli wyglądam jak trup... ginę w bieli, wyglądam nijako.... suknie zamówiłam w  kolorze ecure hm... trochę jest mi z tego powodu smutno ale wiem, ze komisja oceniająca  miała rację  ::)

Offline patik

• entuzjasta
  • Dziś już wiem że zawsze jesteś blisko mnie..
  • data ślubu: 15.05.2010
pięęęęęęęęęnie wygladasz!!
suknia bardzo ładna!!

hmm - no sliczna dziewczyna z Ciebie werka :D

a co do koloru to ja dokladnie tak samo mialam.. bylam za biela, ale wszystkie opinie ja wykluczały..
tez zdecydowalam sie na ecru..

buziaki ;*

ps.. spoznione zyczenia- wszystkiego najlepszego ;*

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Och, kurcze ja się właśnie tego obawiam, że mi będą biel odradzać, a mi się taaak marzy! No nic, gratuluję zakupu sukni!!! :D Bardzo ładnie w niej się prezentujesz no i super, że się w niej tak dobrze czujesz! :)

No to jedną z najważniejszych spraw dziś załatwiłaś! :) Zaliczka 700 zł a jaki jest koszt całkowity sukni? Można spytać?  :-*

Offline sarmaxarica

• maniak
Kurczę a właśnie miałam pisać,że ja chcę niespodziankę. :) Ale się spóźniłam. ;)

Tak Cię od dawna podczytuję,kiedyś nawet dołączyłam do tego wąteczku,ale z racji sporej przerwy od forum jakoś później już się nie udzielałam.  ::) No ale czas najwyższy,skoro już wiesz gdzie mieszkam. ;)

Ta suknie jest śliczna. :D Osobiście uwielbiam "bezy" ale ta ma coś w sobie i te wszystkie zdobienia.....  :brawo: Pięknie wyglądasz. :) Super,że wybrałaś ecru :) super się prezentuje.Ja miałam ecru-złotą "bezę" :) i byłam bardzo zadowolona.

Troszkę się spóźniłam,ale z okazji "ćwiarteczki" życzę wszystkiego NAJLEPSZEGO i spełnienia marzeń.  :-*

A co do urodzinek,to widać imprezka była bardzo udana. ;) Szkoda,że nie wszyscy znajomi przyszli,ale to tylko ich strata.Niech żałują,że takiego pięknego i pewnie smacznego torta nie jedli.  :terefere:

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
piekna jest ta kiecka :):):)

Werka nie zaluj bieli... mi tez bylo na poczatku jakos przykro ale w bieli wygladalabym o wiele gorzej! dla mnie ecru to o wiele bardziej elegancki kolor, ma to cos :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline KaroLLA K.J K.G
  • zapaleniec
  • data ślubu: 28.08.2010
oj troszeczke spóźnione ale : najlepsze życzenia Werciu :) wszystkiego naj i pięknego wymarzonego ślubu :):)

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
No kiecka jest super ;D podobasz mi się w niej :) gratki udanego zakupu :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Pięną suknie wybrałaś  ;)
Ślicznie w niej wyglądasz  ;)
Nie żałuj tej bieli na tej pięknie będzie widac zdobienia  ;)

Morgan
  • Gość
wercia gratuluje zakupu super wybor!

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Wercia śliczna suknia! A co do koloru to ja miałam to samo!
Chciałam białą, ale jak przymierzyłam moja suknię w bieli to się załamałam!
Nie dość, że do mojej karnacji biel nie pasowała to to już nie była moja suknia :)
Dlatego staneło na ecru :)

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
Również spóźnione życzonka-ale szczere! Śliczna suknia , bardzo ładnie na Tobie leży. Co do koloru, to miałam to samo, też chciałam biel, no ale niestety jestem do bieli za blada i wyglądałam  :-\. I ja również mam suknie jasny ecru. pozdrawiam

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
Pięknie wyglądasz! :) fajnie, że już ją zakupiłaś :)

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
Bardzo ładna suknia i super w niej wyglądasz...

No i spóźnione życzenia urodzinowe  :bukiet: :bukiet: :bukiet:

Offline KaroLLA K.J K.G
  • zapaleniec
  • data ślubu: 28.08.2010
Anjuschka Twoje Słonko już ma dwa miesiące ojej jak ten czas szybko leci !!!

Offline m_lena

• uzależniony
piękna suknia  :)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
pięknie wyglądasz w tej sukni Werciu... :D ah.. w dniu ślubu wszystkich oczarujesz :)  :-*

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
ale ładnie wyglądasz w sukni. Fiu, fiu ;))

Offline werka23

• Chuck Norris
cześć laseczki  :-* :-*

już po zjazdach... masakra... prawo jest strasznie meczące  :mdleje: :mdleje:

haniu, ewciu, m_lena, aniu,castia, izabela, alu, reniu, justys, madziulka, karola, paula, sarmaxarica, króliczku, pati dziękuję za hehe pozytywna opinię co do sukienusi  : :-* :-* :-* ciesze się ze wszystkim wam się podoba  :hopsa: :hopsa: uf... wam się podoba, mnie i mamie tez każdemu komu pokazywałam, prócz teściowej  ;D ;D ciekawe co M. na to hehe dowiemy się w maju  :D :D hehe po waszych komentarzach stwierdzam, ze TRAFIŁAM  :hopsa: :hopsa:

aniu, izabela, sarmaxarica, karola, pati dziękuje za życzenia  :-* :Daje_kwiatka: hehe pati, tobie raz jeszcze  :D :D

aniu, m_lena,sarmaxarica,Izabela82   :hello: u mnie, fajnie, ze zajrzałyście  :-*

alu  :o :o :o gratuluję fasolki  :bukiet: :bukiet:

w ogóle hmm - no śliczna dziewczyna z Ciebie werka :D
eh, za uwazam sie raczej za przeciętną  :oops: :oops:

Zaliczka 700 zł a jaki jest koszt całkowity sukni? Można spytać?  :-*

króliczku a ile wpłaca się zaliczki, średnio? moja suknia kosztuje w promocji 2600  ;) m... najwyżej później bedzie mniej do zapłaty  ;D ;D

wiedzę, że dużo z was marzyło o bieli a wybrało ecure  ;) ;) wow... a ecure króluje  :Najlepszy: kochane przekonałyście mnie do ecure  :D :D już mi lepiej, bo w w czwartek wieczorem to myślałam, ze zadzwonię w piątek rano i powiem, ze jednak biała, choć wyglądałam w bieli strasznie... eh... boje się trochę, ze hm... będę w ecure wyglądać mdło, kiedy ściągnę pasemka i wrócę do naturalnego koloru włosów ale do solarium sie nie wybiorę wiec może będzie oki   ;D ;D hm... i ciekawe co M. na to, który jest przekonany, ze będzie biała, ecure miałam na cywilce i hm... teraz tez będzie  :hahahaha: a to niespodzianka

w piętak wysłaliśmy kolejne zaproszenie, do mojego przyjaciela który poszedł na zakonnika  :D :D oni muszą wcześniej przedkładać takie rzeczy przełożonym... a ja nawet wam sie nie chwaliłam zaproszeniami buu... widziałyście tylko projekt... jak będziemy robić masówkę to wkleję fotkę, obiecuje  ;) ;) a chyba niedługo to nastąpi ponieważ, M. twierdzi, że jak teraz zaproszenia wyślemy będzie lepiej, bo obecnie jest okres planowania urlopów na przyszły rok i będzie gościom łatwiej się dopasować... może ma rację  ;) ;)

na nauki idziemy w lutym, w końcu pojawiła się informacja z terminami, niestety najbliższy to luty i ostatni gwizdek  :-\

wczoraj kupiłam sobie sweterek fioletowy i podkładki na stół... ja nie znoszę sweterek i obrusów wiec kupiłam takie eleganckie, będą pięknie wyglądać, na świątecznym stole, ale za rok, bo teraz hm... mamy stół pożyczony i nie w moim stylu  ::)

załapałam też dołka, bo firma nie odpowiedziała mi na aplikację (termin ważności ogłoszenia był do dziś, ale już wczoraj nie było go na stronie) buuu... a ja napaliłam sie na te stanowisko jak piesek na pyszna kość  :-\ moja pierwsza porażka  :||

zmykam do was  :id_juz:

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris

Zaliczka 700 zł a jaki jest koszt całkowity sukni? Można spytać?  :-*

króliczku a ile wpłaca się zaliczki, średnio? moja suknia kosztuje w promocji 2600  ;) m... najwyżej później bedzie mniej do zapłaty  ;D ;D

A to bardzo różnie... Zależy od salony, od firmy czy projektantki... nie ma zasady :)
Fajnie, że jestes taka zadowolona :) Tak trzymać!

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
ja wplacałam chyba 1200 :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Buziaki zostawiam  :-* :-* :-* :-*

Werka nie martw się porażką, szukanie pracy to nie taka prosta sprawa  ;)
Mój mąż wysyła dziennie po 10 Cv a jak jedna osoba z tego się odezwie i zaprosi na rozmowe to jest sukces  ;)