Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 358305 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
Kury w paczce??? :-\ hm..... ciekawe jakby takiego gościa zamknąć i wysłać pocztą

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Oczywiście w odpowiednim opakowaniu i dostarczony w ciągu 24h  :brewki: :diabel_3:

Naprawdę uważam to za okrucieństwo, wysyłanie zwierząt pocztą, do czego to doszło  >:(... no, ale rozumiem przynajmniej brak reakcji na poczcie i pań przyjmujących paczkę i tak zwanych "gapiów".

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Wiecie co, w sumie macie rację. Co te kury musiały przeżywać ::) Jakby nie było, to w końcu żywe stworzenia i czują...

Offline osika_

• "Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna, i nie trzy"
  • bywalec
  • data ślubu: 24.04.2010r
A co słychać u gospodyni? Jak w pracy czas leci?

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
Jak się pracuje Werciu?
I jak przygotowania do ślubu?

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
puk,puk ;D

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
hej :)

przepraszam kochane za nieobecność

krótko..... dużo pracy, duzo nauki  ;D ;D  i sie przeziębiłam  :-\ buuu... ide wziąć koldreksa i do łózka wygrzewać sie  ;)

:-* :-* wam posyłam 

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
Zdrówka Kochana  :-* :-* a jak w pracy? :D :D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Zdrowiej! :)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Faktycznie krótko  ;)

Wróć do nas i coś nam opowiedz :)  :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
zdrówka Kochana  ;)

Offline m_lena

• uzależniony
Kolejna chorowitka :)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Morgan
  • Gość
zdrowiej!

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
i jak tam sie czujesz?

Offline werka23

• Chuck Norris
cześć dziewczynki  ;)

przepraszam was, ze ostatnio was zaniedbuje  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

przede wszystkim dziękuję wam za życzonka i za wasze zainteresowanie po kwiatuszku dla was   :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

mam teraz chwilkę to  piszę z wrocka  ;)

jak sie domyślacie rozłożyły mnie bakteryje a ciężko pogodzić choróbsko z pracą i zajęciami na uczelni  :-\ poszło mi na pęcherz.... jak siusiam to momentami krew mi leci a ból straszny  ::) także moje ostatnie dni to hm.... rano praca a po pracy łóżeczko, w sobotę cały dzień zajęcia na uczelni, także wczoraj wróciłam do hotelu jeszcze chorsza niż pierwszy dzień pociągania nosem  ::) biore jakies tabletki ziołowe na pęcherz, coldreksy do picia, tablety do ssania na gardło i hm.... na katar ale wszystko na nic.... dzis przynajmniej juz tak nie smaram jak wczoraj  :-\ nie wezmę wolnego bo go nie mam, nie pójdę na L4 bo mnie nie przyjmą także do dupy z tym wszystkim.... wczoraj to poryczałam się bo nie mam już siły  :buu: może wbiję się do lekarza po południu ale hm... co z tego jak do pracy muszę iść, nie wiem czy taka kuracja mi cos da... zobaczymy  :'( a mieliśmy  zacząć tany, buuuu  :'( :'( :'(

w domu rewolucja, jakoś nie umiemy pogodzić pracy, nauki, mojej choroby i obowiązków w domu.... obiadów porządnych prawie zero... kiełbasa gotowana na obiad albo hm... spaghetti na szybkiego, albo zupa w proszku... także hm.... miedzy mną a M. ciągle spięcia. w piątek doszło do tego ze nie było ani jednego kubka czystego a o sztućcach nie wspomnę.... nio ale przepraszam bardzo, oboje rano wstajemy  ::) nio ja sie kłade ale tylko dlatego, ze do ch* jestem chora  :-\ :-\ :-\

W pracy tak sobie.... znaczy się bardzo ta praca mi się podoba ale hm... powiedzmy ze przekwalifikowuje się, więc nowości i wrazeń nie brakuje.... hehe niedawno dowiedziałam się ze jeszcze na mnie spada sprzedaż mieszkań (częściowa) i hm... cały zarząd, rada wspólników (pracuje w spółce) wszystkie pisma, wszystko spada mi na głowę.... no fajnie ja sie cieszę, ale hm... w piątek wyszłam z nerwem... dzwoni do mnie babka i mówi tak "na gorze w łazience nie ma płynu do mycia rąk, uzupełnij"  no to ja, ze przekaże pani sprzątającej, by uzupełniła.... a babka... nie ja mam to zrobić, bo moja poprzedniczka to robiła a sprzątaczka nie umie...  :ckm: :ckm: :ckm: eh.... no wybaczcie ale równie dobrze, moze sama mydełko sobie nalać.... ZROBIŁAM PO SWOJEMU, CZYLI ZLECIŁAM SPRZATACZECE....

Offline werka23

• Chuck Norris
tyle mnie nie było a tej modyfikacji nadal nie ma  :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm:

niechcący wcisnął mi się  enter.... dokończę....

no więc przepraszam bardzo, ale nie jestem pracownikiem gospodarczym.... owszem odpowiedzialna jestem aby tego mydła nie zabrakło w firmie ale nie od  nalewania do pojemnika.... podobna wyszła sprawa z papierem A4... niby to ja mam wnosić z magazynu na 1 pietro te wielkie kartony papieru, ha.... a faceci to niby od czego są :ckm: :ckm: :ckm: przepraszam bardzo wielmożni państwo ale ja dźwigać nie mam zamiaru ::) papier jest w firmie ale hm.... niech do cholery ktoś kto ma więcej siły go przyniesie  ::) no comment.... i wiecie co, jak z tym nie wygram to mam w dupie to stanowisko, nie pozwolę sobie na to i dźwigać nie mam zamiaru  :los: :protestuje: :protestuje: :protestuje: bo może hm.... niektórym się wydawać robienie problemu z niczego ale dla mnie ten karton z papierem naprawdę waży z tonę... to 1 ryza jest ciężka ::)

ach.... wyżaliłam się  :P :P :P
a co do kur na poczcie.... nie zrozumiałyście chyba mnie dobrze.... ogólnie to można zwierzęta wysyłać  ;) spokojnie miały dziurki do oddychania ale chodzi o sam fakt.... poczta to urząd hehe i gdaczące kury to trochę dziwny widok w urzędzie  ;D ;D ;D

Offline m_lena

• uzależniony
werko powiem Ci, że u mnie to samo... wydawało im się, że ja jak ten osioł będę tachała papiery na piętro, roznosiła każdemu, itd... nie dość, że muszę wysłuchiwać czego to jaśnie państwo by chcieli, żebym im kupiła, zamówić albo jeszcze dowieźć , za paliwo i tachanie nikt nei zwraca, to jeszcze źle, ze księżkiczka-ksiegwoa musi po ryzę papieru do kantorka zejść  >:(
A najlepsz ebyło, gdy mnie zwolniono (za chwilęprzyjęli spowrotem,a le to inna, długa historia) to myśleli, ze ja im zapasów na jakieś pół roku porobię, bo... oni nie umieją złożyć zamowienia, nie wiedzą co trzeba kupić i gdzie się kupije i wogóle jak to... jest piątek, od poneidziałku mnie nei bedzie, a papier nie kupiony  ??? No jakby to mój problem był  :D
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Fajnie, że nam napisałaś co nieco, co się u Ciebie dzieje, bo się zastanawiałam czasami co tam u naszej werci :)

Może zacznę od kur - jak dla mnie koniec tematu ;) Ale ja taka durna wrażliwa jestem.

Co do pracy - dobrze, że nie dajesz sobie w kaszę dmuchać, ale uważaj, bo póki Ciebie tam nie znają, żebyś nie wyszła na taką co "zadziera nosa księżniczka". Nie mówię, że źle robisz, tylko po prostu uważaj na innych pracowników :)

Przykro mi strasznie, że tak się rozłożyłaś boleśnie... coś okropnego, obyś jak najszybciej wróciła do formy i zdrówka!

A co do spięć z M. to wydaje mi się, że masz IDEALNY moment na rozmowę z Twoim Ukochany na temat podziału obowiązków domowych. Jesteś chora i pokaż mu, dosłownie wytknij palcem JAK DUŻO ROBISZ w domu. Jesteś chora i nagle nie ma obiadków, zlew zawalony, mieszkanie nie posprzątane, pranie nie zrobione (strzelam ;) ). Pracujesz więc nie powinien używać argumentu "bo Ty siedzisz w domu". Może teraz zrozumie? Trzymam mocno kciuki!  :-*

Offline mka

• Chuck Norris
poszło mi na pęcherz.... jak siusiam to momentami krew mi leci a ból straszny  ::) także moje ostatnie dni to hm.... biore jakies tabletki ziołowe na pęcherz,

Kurde!!!!  :Kill:  Marsz do lekarza! Jak sikasz krwią to ziołowe tabsy nie pomogą!!Bo się załatwisz i odmiedniczkowego zapalenia nerek się nabawisz. Nie ma żartów..nawet jak nie możesz iść na zwolnieni to do lekarza musisz!!No i tak się zmartwiłam o Ciebie, że już na inne tematy pisać nie będę bo mi tylko Twój pęcherz "po głowie chodzi"!! ::) ::) ::) ::)

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
ale mam tu zaległości :o :o postaram sie to wszystko nadrobic i byc na bieżąco  :)

:-* :-* :-* :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Werciu kochana z nerkami i pęcherzem nie ma żartów, idź do lekarza choćbyś nawet nie szła na L4.
Co do pracy to dobrze, że się nie dajesz! Jeśli w pracy są faceci, to niech oni  dźwigają! Mój A. pracował do niedawna praktycznie sam jeden na 4 kobiety, i nie było mowy żeby one dźwigały telewizory czy wielkie ciężkie wory ze śmieciami, mimo że A. miał swoją robotę, to im pomagał! I dla mnie facet który widząc że kobieta tacha a on siedzi sobie w fotelu i nic nie robi, to po prostu nie facet, i już.
A co do M. to teraz tak jak napisała Mysia, to jest najlepszy moment! Teraz widać, jaką robotę wykonuje kobieta w domu! I teraz najlepiej jest podzielić obowiązki, no bo oboje pracujecie. I nie przejmuj się brakującymi kubkami itp, jak on nie umie tyłka ruszyć żeby chociaż pozmywać, to "każdego szkoda", nie będzie pił w ogóle! Ma taką samą parę rąk jak Ty, ba, nawet silniejszą!

Offline mka

• Chuck Norris
Jak pęcherz?Była u lekarza?Badania zrobione? :przytul:

Offline werka23

• Chuck Norris
cześć kochane  :-* :-* :-*

niedawo z pracy do domku wróciłam, padam na zęby  :mdleje: :mdleje:

eh.... zmykam do łóżeczka.... jeszcze walczę z bakteriami... wr.....  :boks:

kochane byłam u lekarza w poniedziałek.... wasze "MARSZ" zadziałało  :-* :-* :-* :-* :-*babka chciała mnie skierować na badania ale ja nie mam jak zrobić badań i dostałam antybiotyk.... kefleks... i z siusianiem jest juz trochę lepiej... ale pociągająca nadal jestem  ;D ;D ;Dnosem :P :P

testowałam też olfen, nowe tablety przeciwbólowe na @... wszystko na raz mi sie zwaliło  :'( ach za miesiąc ide na badania hormonalne i basta.... wypowiadam wojnę moim jajnikom  :protestuje: :protestuje: :protestuje:

dzis moze odwiedzę moja mamę, hm... może przed duże M. odkąd pracuje byłam u niej raz  :mdleje: :mdleje:

ach dostałam dzis od mojego ukochanego róże.... dziś mamy małe święto..... już zdradzam jakie....

:Zakochany: :Zakochany: :Zakochany:
:serce: jesteśmy już 3 lata razem :serce:

:Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

ach jak szybko czas leci.... ale wspomnienia są cudne :i_love_you:

zmykam do wyrka, pewnie w niedziele coś więcej napisze choć postaram sie wpaść wcześniej....

całuski i buziaczki dla was  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Gratuluję rocznicy :)  :-*

Offline mka

• Chuck Norris
Keflex ma działenie ogólne i na dr.oddechowe i na pęcherz..ale nast. razem posiew zrób koniecznie-aczkolwiek mam nadzieję, że to ci się już nie przytrafi... ::) ::) ::)

No i gratuluję 3 lat razem  :Serduszka: :Serduszka:

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
Gratuluję ;))

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :skacza:

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Przede wszystkim gartulacje z okazji 3 rocznicy  ;) - hehe to śmieszne ale my o swojej zapomnieliśmy  :P  ;D ;D ;D ;D

Co do pracy to nie daj się tak łatwo ale grzecznie odmawiaj  ;) zawsze możesz powiedzieć ze w umowie takich obowiązków zawartych nie masz  :P
ale też właśnie nie za ostro zeby nie wyszło tak jak Mysikróliczek napisał - że co to Ty nie jesteś  ;)

taka rada na przyszłosć - nie wolno tez pokazywać ze się dużo umie - bo będą Cię wykorzystywać  :P  ;D

Co do pracy , szkoły i domu to Kochana ja studiuje i pracuje 4 rok  ::) na dodatek zajęcia mam co tydzień , bywały ze co 2 tyg albo jakiś tam jedne dzień wolny ale bardzo rzadko .
No nei powiem jak mieszkałam u rodziców to zapewne miałam mniej obowiązków ale przecież coś tam zawsze zrobic musiałam , teraz od 2 misiecy mieszkam z mężulkiem ja studiuje, dodam ze On też oboje pracujemy i hmmmm w zlewie nam się nic nie wala ( nie mamy zmywarki ) a i obiady są, moze nie 2 daniowe ale są  ;)
To wszystko kwestia organizacji  i najważniejsze naucz go że jak zje czy wypije to ma myć od razu  :P
Jeśli chodzi o obiady to ja wieczorem wszystko szykuje, czasami zupe ugotuje, mieso zrobie,zazwyczaj na 2-3 dni żeby mieć póxniej więcej czasu  ;) ale jeśli chodzi o ziemniaki czy np ryż czy kasze to meżulek po pracy to gotuje  ;) potem też pozmywa , ja się uczę  ;)
także trzeba ustalić co kto robi a nie tak ze Ty wszystko - daleko tak nie zajedziecie  ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Dokładnie, grunt to dobra organizacja tak jak pisze Justyś :) :) :) Ale ja tam myślę, że się wyrobicie i po prostu nauczycie takiego życia trochę innego niż do tej pory :)
Gratuluję z okazji 3 rocznicy :)

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
Gratuluję rocznicy! I jak tam Twój pęchezio????Mam nadzieję, że wszytsko idzie ku dobremu.zostawiam :-* :-*