Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 360183 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
kup przezroczystą osłonkę i go wstaw

a co to jest? sorki może to wydawać sie śmieszne ale ja nie znam sie na pielęgnacji kwiatków ::)

Morgan
  • Gość
pokaz choinke :)

Offline agu-s

• Chuck Norris
śliczny ten storczyk, no i tak jak Wiśniowa mówi- trzeba przestawić do przezroczystej osłonki :)

Offline werka23

• Chuck Norris
dziewczyny tak przezroczysta osłonka to hm... chodzi o ta plastikowa doniczke ze sklepu, sorki ale nie jarze  :glupek: :glupek: :glupek:

nasza pierwsza choinka 
:Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: i ze światełkami
jeszcze tylko cukierki  zawiesić i może pierniczki :P :P

ale jestem zakochana w moim M.  :i_love_you: :i_love_you: :i_love_you: po uszy  :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany:

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
tak wyglądają osłonki, których używam :)
dobrze jak mają taką soczewkę na dole wtedy masz pewność, że storczyk w wodzie nie stoi  :)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
śliczne storczyki i choinka też :)
ja nie wiem czy my będziemy mieli w tym roku u siebie w pokoju... jak w salonie będzie ogromna... może chociaż okno przydekoruję...

Offline werka23

• Chuck Norris
wisienko dziękować  :-* :-* :-*

castia hehe my w salonie mamy tylko swoja choinkę  :P :P reszta to pożyczone, bo byłaby tylko choinka   :D :D :D 

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Prześliczne te storczyki :) Szkoda, że muszą być w przezroczystej osłonce czy doniczce czy czymś tam  ;D (też jestem noga jeśli chodzi o kwiaty, nawet kuternoga  ;) ).

Torebki niestety nie widać na tym zdjęciu... możesz zrobić jeszcze jedno? Ale nie pod światło :)

Choineczka śliczna, już nic bym nie zawieszała, bo chyba będzie za dużo  :drapanie: Chociaż mogę się oczywiście mylić  ;)

Wszędzie już u Was choinki, normalnie zazdroszczę!  :)

Offline werka23

• Chuck Norris
dziękuję w imieniu choineczki  :-* :-* :-*

cukierki muszą być, nie ma co, a pierniczki to zapach śliczny w domku, hm... zastanowię sie jeszcze :hmmm:

qurcze szkoda mi tyc doniczek, bo co ja z nimi zrobię  :P :P storczyki to prezenty urodzinowe ale hm.... kwiaciarni w domku nie przewiduje  :terefere:

króliczku a u ciebie choinka kiedy bedzie? co?  ;) 

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Piękna choinka  ;)

Fajne prezenty  ;)

a co z teściami się stalo ??

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
Fajna choineczka ;)). Werciu pytaj o co chcesz  ;D

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
No właśnie miało nie być, ale chyba będzie  ;D ;D ;D Tak się naoglądałam u Was, że pozazdrościłam!  :D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
A co znów stało się z teściami?  ::)
Fajne prezenty no i choinka też fajna :) Nie mogę sie doczekać jak ubierzemy swoją :)
Mikser fajny, potwierdzam, mama ma taki sam ;D

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
Ja też mam bolesne @, ale nie w takim stopniu jak Ty. ja w zasadzie cierpię przez 2 dni.termofor dobra rzecz, sama też mam. jajniczki lubią ciepło.
 storczyki są śliczne, a co do tego miksera zelmera to zadowolona jestes?koktajli to chyba nim nie zrobię co? sama też myślałam nad jego zakupem, teraz mam pożyczony od brata mojego PM :P.zostawiam :-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
hej laseczki

u mnie dziś święto  :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki:
:serce:

:serce:

madziu, haniu, justys hehe choinka jest zachwycona komplementami  :D :D ;)

madziu mówisz ze mikser dobry? uf..... to ostatnich wyborach mojej mamy to sie bałam  ;D ;D ;)

izabela w zestawie właśnie nie ma tej pałki miksującej i tego kupka do koktajli, będziemy musieli dokupić  ;) ;)

haniu dzięki za otwartość, wyślę ci później pytanie na pv :-* :-*

A króliczku, ta torba jest gładka, taka jak na zdjęciu  ;) ;) wczoraj zapomniałam ci odpisać  :-* :-*

a ja miałam dziś hehe koszmar ślubny, chyba z okazji tego święta przyśniło mi sie wesele..... a mianowicie hm... tragedie weselne  :P :P to tak.... śniło mi się, ze goście juz byli a hm, nie było jeszcze zespołu... spóźnił sie ponad godzinę, goście już sobie jedli i pili a muzyki zero... nie mieliśmy wyjątkowego miejsca przy stole tylko siedzieliśmy na końcu stolika, tak, ze goście nas nie widzieli.... mało tego jak zespół przyjechał nie było pierwszego tańca tylko od razu zaczęła się zabawa  :mdleje: :mdleje: :mdleje: a ja do M. skarbie nie było pierwszego tańca  :'( hehe  :mdleje: :mdleje: :mdleje:

A co do waszego pytania odnośnie teściów... no nazbierało im sie trochę w ostatnim czasie  ::)  

ide zrobić śniadanko, na to pytanie odpowiem troszkę później  :-* tylko sie nie zgłoście... zaraz zmykam na pocztę po przesyłkę i hm... muszę skończyć w końcu tą ścianę   ;D ;D ;D

Offline Justys851
  • Chuck Norris
już tylko 150 dni do slubu  ;) ale ten czas biegnie  ;)
Pametam grudzien rok temu ajk nie mogłam doczekac się slubu  ;D

Offline werka23

• Chuck Norris
justys hehe to prawda, zasuwa strasznie szybko, ja pamiętam jak mieliśmy 700 dni do ślubu hehe a już zostało 150 :D :D :D

mam chwile hm.... raczej opierniczam sie jak tylko mogę  :P :P :P

odebrałam przesyłkę ale mam jej nie otwierać.... ciekawe co w niej jest  :tupot: :tupot: :tupot: szkoda ze nie mam rentgena w oczach hehe w mig bym ja prześwietliła a M. by się nie połapał  ;D ;D ;D

moja mama dzwoniła wczoraj do tej babki od ciast i wiecie co, jedna para juz ma zaklepany termin na maj  :'( :'( :'( hm... jutro okaże się czy nasz jest wolny, wiec proszę o kciuki  :blagam: :blagam: :blagam: jednak u prywatnych osób ludzie duzo wcześniej załatwiają takie rzeczy  ::) :'(

Teraz powiem o co chodzi z teściami, w sumie to o niektórych sprawach już wiecie  ;)
1. teściowa miesza nam w planach ślubnych... żadna nowość... no ale wprowadza zamęt i robi z gęby dupę.... raz tak raz siak i nie wiadomo w końcu jak  :mdleje: :mdleje: koniec juz jej nic nie mowę... hm...

2. sprawa sali.... ona do mojej mamy jak ją odwozili do domku... "ja nie rozumiem dlaczego weronika uparła sie robić wesele w lubinie" :ckm: :ckm: :ckm: po pierwsze jak sie nie uparłam tylko z M. decyzje podjęliśmy wspólnie z M. a ona się czepiła mnie!, owszem to ja szukałam sali i dzwoniłam po lokalach ale decyzja była nasza, wspólna, moja i M. chodzi to jeszcze o kwestie wiecie kogo i ze chciałam uniknąć z ta osobą kontaktu w dniu ślubu i tłumaczyłam tej babie a ona do mojej mamy "weronika nic mi nie mówiła na ten temat" Kłamała mojej mamie w oczy, bo mama wiedziała ze z nią rozmawiałam na ten temat... także hm... mama już jej sie śmiała prosto w twarz i hm... jej dogadała  :P :P nio wiecie co, ja nie rozumiem rok temu był temat sali i ona wciąż do tego wraca... moja mama powiedziała, ze nigdy do nich nie pojedzie (wkurzyła się) i że hm... jeszcze trochę nie wytrzyma i powie im, żeby zeszli ze mnie....
Ja nie rozumiem ludzie na poziomie a zachowują sie gorzej niż prostaczki spod sklepu  ::) niech baba poczyta sobie książkę jak nie ma o czym gadać i jeszcze kłamie w oczy ludziom  :Kill: :Kill:

3. kolejna sprawa, stara g* krowa interesuje sie bardziej wiecie kim niz ja sama..... czy do tej baby nie dociera, ze ten człek dla mnie nie istnieje i ze nie mamy ze sobą nic wspólnego prócz jednego plemnika.... przywraca wciąż przykre wspomnienia  :'( :'(
4. moja mama to hm... teściu określił "jada na wigilie do tych no.... mamy i sz. (teście siostry M.).... co maja się za lepszych!!! słoma z butów wystaje i tyle  :klnie: :klnie: :klnie:(mamie nic juz nie mówię)

5. zachowanie teścia.... zaprosili nas na obiad któregoś dnia a dokładnie 11.11. i podjęli temat a tymczasem teściu kazał mi sie zamknąć bo go denerwuje barwa mojego głosu.... nie mogłam pogadać z teściowa bo  on ogląda film... po 15 minutach stwierdził, ze jednak go nie ogląda... ale hm... jak my włączyłyśmy komedię to stwierdził, ze głupi film oglądamy, podszedł wziął pilot i przełączył znowu na ten film co oglądał wcześniej  :nerwus: :nerwus: ja nie miałam tego pilota tylko teściowa... teściowa ani bee ani meee.... zrobiła minę.... we mnie to aż sie gotowało... wyszłam z tego cholernego pokoju bo byłaby afera.... później robiłam kawę M. wiec jak zobaczyłam reklamę to powiedziałam "wow.... w życiu nie pomyślałabym, ze uciesze się na widok reklamy"  ;D ;D ale mu było głupio ;D ;D ;D normalnie brak szacunku do człowieka, do zony itd.... zaprasza a później kaze się zamknąć a wypad... tv to ja w domu mogę sobie obejrzeć.... następnego dnia był przemiły  :P :P

6. zachowanie teściowej jak przyszła do nas i była M. siostrzenica.... powiedziała tak " a krusz u cioci, ciocia później posprząta" no normalnie we mnie sie gotowało.... a co u babci i w domku dobre maniery obowiązują a u cioci można świnić  :ckm: wiecie, ze mnie jest pedantka to sobie wyobraźcie jak przezywałam te jadło na podłodze  :mdleje: :mdleje:

7. Teściowa nie oddała nam 1 klucza do mieszkania, bo hm... zasłoniła sie tym ze lepiej jest mieć jeden klucz zapasowy poza domem... my jesteśmy w lubinie i nagle telefon "M. zostawiliśmy wam w domu 800 zł na wiatrówkę" no szlag myślałam ze mnie trafi  :nerwus: :nerwus: :nerwus: jakim prawem pod nasza nieobecność włażą do naszego mieszkania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sory ja nawet mogę wychodząc zostawić gacie na środku pokoju a nawet przedpokoju!!!!! wwrrrr................ krew mnie zalewa jak o tym myślę... zero prywatności po prostu... maja ochotę to sobie wchodzą jak do swojego mieszkania.... M "a skarbie co to takiego, ta to ja bym musiał jechać po kasę" to później sie zapytałam czt byłoby mu miło jakbym mojej mamie dorobiła klucz i hm... mama przychodziłaby kiedy chciała, nawet pod naszą nieobecność... zamkną się... a następnie podjęłam sprawę ze jeśli oni maja do nas interes to powinni zadzwonić i sie umówić, ze któregoś dnia przyjadą o tej i o tej godzinie, z zapytaniem czy nie mamy innych planów... tłumaczyłam, ze jak ma sprawę do banku to do niego jedzie jak chce żeby bank przyjechał do niego to musi zapłacić za tą usługę  :Najlepszy: M. tylko przytaknął i ma sprawę wyjaśnić ze swoimi rodzicami a jak nie, to zamek w drzwiach wymienimy i już  :obrazony: :obrazony:

8. sprawa mojej tarczycy... pytanie skad teściowa wie? ja nie mówiłam M. takze, prócz mojej mamy nikt nie wie... jak mi z tym wyskoczyła byłam w szoku... niby nic takiego ale hm... kolejna ściema.... zapytałam się, skąd o tym wie a ona ze "M. mi kiedyś powiedział" M. nic takiego jej nie mówił by uniknąć gderania ze chorą sobie żonę wziął.... jedyna mozliwośc to hm... kiedy my jechaliśmy do wrocka musiała grzebać w naszym pokoju a ja tabletki trzymałam w szufladzie..... hipokrytka  :boks:

to chyba, najważniejsze aspekty stosunków teście& ja.... Teraz juz nie mówię "kochanie może czas odwiedzić twoich rodziców" mam to w dupie!!!! a im rzadziej u nich tym lepiej... A jak jesteśmy, hm... trzy razy byliśmy w ostatnio trzech tygodniach to hm...  w ogóle z teściami nie rozmawiam i tylko słyszę "coś weronika humoru nie masz"... nie podejmuję żadnych tematów, bo po co? by usłyszec "zamknij sie" albo od mamy sie do wiedzieć ze czegoś nie mówiłam jak mówiłam  :drapanie: poza tym w moje milczenie wkładam tyle pracy, i na tym sie skupiam by w końcu czegoś im nie powiedzieć w powyższych tematach.... zaciskam zęby ale ze względu na M. na świeta i jakieś tam strzępy stosunków, ale do pewnego momentu, boje sie tam jechać na wigilię, ze zepsują mi humor, świąteczny klimacik albo zrobi się jakaś jadka bo po prostu miara sie przeleje  ::) Zresztą zauważyłam ze M. tez nie jest wylewny  ::)

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
o jaaaa p****** :mdleje: :mdleje: :mdleje: Co za rodzinka. Dobrze ze Twój PM nie jest maminsynkiem :P Nie zazdroszczę takich teściów, myślałam ze ja mam zrytą teściową, ale najwyraźniej jej nie doceniałam.  :nie: trzymam kciuki, żeby teściowa sie odczepiła, i dała Wam spokój raz na zawsze :przytul: bedzie dobrze, Twoi rodzice nie pozwolą im zniszczyć najważniejszego dnia w Waszym zyciu :skacza:

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
o rany ale masakra  :mdleje: :mdleje: :mdleje: moi teście nie są rewelacyjni ale przy Twoich to wypadają rewelacyjnie... współczuję Ci naprawdę

Offline Justys851
  • Chuck Norris
 :mdleje: :mdleje: o ja Cię krece co za ludzie  :-\ :-\ :-\
ja chyba bym sie juz nie pokazała u nich  :P
a jakby cos powiedzieli to wyrzuciłabym wszystkie żale a co  :P

Offline m_lena

• uzależniony
co za ludzie,s zkoda słów ;/
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline werka23

• Chuck Norris
nie ma co trafili mi sie teście  :-\

a jakby cos powiedzieli to wyrzuciłabym wszystkie żale a co  :P
justys trafia w końcu na dzień.. nie chce sobie świat teraz psuć przez jakiś hipokrytów  ::) hm... nie chodzi tyle o mnie, z uwagi na szacunek do M. na razie zęby zaciskam  ::)

a chyba bym sie juz nie pokazała u nich  :P
moja mama to samo powiedziała  ::)

Twoi rodzice nie pozwolą im zniszczyć najważniejszego dnia w Waszym zyciu
czigra mam tylko mamę ale ona ma siłe za dwóch a nawet i czterech.... podziwiam babkę z jakim zacięciem walczy o swoje i nasze szczęście  :Najlepszy:

ach jakos sie wyżaliłam i mi lżej... jeszcze bardziej ich nie lubię  :twisted: :evil:

Offline werka23

• Chuck Norris
dziewczyny u was widać napis z giflitery.pl :serce: pozostało 150 dni do ślubu :serce: czy link do stronki? bo ja widzę link i już sama nie wiem co widać  ::)

Offline werka23

• Chuck Norris
ale cisza, hm... forumki zniknęły w przygotowaniach  :P :P

hej :)

u mnie bialutko :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: i nadal sypie  :D :D oby śnieg utrzymał sie do świat  ;)

malowanie prawie skończone, no właśnie te prawie oznacza dziś godziny przy ścianie  8)

:-* :-* sle 

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
u nas tez sypie!
nigdy nie lubilam zimy i sniegu ale w tym roku nastraja mnie to baaaardzo swiatecznie!

no i gratki!! coraz mniej do slubu! zobaczysz jak to szybko minie  :D
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline werka23

• Chuck Norris
ja właśnie powiesiłam cukierki na choinkę  :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo:

śnieg dalej sypie  :balwan: :balwan: :balwan: szkoda ze nie mam podwórka, hm... na balkonie nie da sie bałwana ulepić  :P :P buuu..... chyba do mamy pojadę  :brewki: :brewki: :brewki:

paula, teraz to mógłby czas zwolnić.... piękny ten rok 2009 :Serduszka: :Wzruszony: :Wzruszony: 

a hm... ciekawe jesteście mojej ściany? hehe

buziaki  :-* :-* lecę dalej 

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Ale miałam nadrabiania :)

Zacznę od teściów...  :pogrzeb: :pogrzeb: :pogrzeb: Strasznie Ci współczuję, to są naprawdę okropni ludzie... a zamki w drzwiach bym wymieniła bez zastanawiania się!!!  ::) Jak w ogóle można do kogoś powiedzieć, żeby się zamknął, bo go barwa głosu denerwuje? No nie rozumiem tego i krew mnie zalewa jak coś takiego słyszę. Bym wstala i wyszła ... jesteś strasznie cierpliwa, że to znosisz.

A zrooobisz zdjęcie tych cukierasków na choince? Jestem ciekawa jak to wygląda u Ciebie :)

PS. Czy M. ma siostrę albo brata? Jeśli tak to w jakim wieku?

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
werka ciezko mi cos Ci doradzic z tesciami bo ja sama mam problem...
zaczelo sie przed slubem kiedy jeszcze dorzucili mi stresów a apogeum jest teraz!
porozmawiaj z malzem, moj niestety jest tak zapatrzony w matke ze nic do niego nie dociera... wrrrrrrrrrrrr
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline werka23

• Chuck Norris
dzieki dziewczyny ze wysłuchałyście moje żale na teściów  :-* :-* :-* :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: na prawdę mi lżej... tylko nie mam ochoty u nich spędzać wigilii  :'( :'(

kroliczku M. ma siostrę w moim wieku, czyli 25 letnią  ;) a dlaczego pytasz?

ja też tego nie rozumiem jak tak mozna, coż nie mam szczęście do ojców  ::) eh...
czy ja wiem, nie jestem cierpliwa, raczej należę do niecierpliwusów, huraganów i chodzącej energii  ;) i szybko też mówię hehe albo mam 1000 myśli i pomysłów na minutę  ;D ;D wydaje mi się, ze po prostu po tylu latach zrodziła sie nadzieje, ze poczuje co to znaczy mieć ojca, okazało sie inaczej, widocznie ojciec w moim scenariuszu mojego życia nie jest zapisany  ::) hm... te teścia zachowanie do czasu, moj hm.... wiecie kto biologiczny obrażał mnie do czasu (nie o wszystkim po prostu pisze), teraz sie nie znamy także wierzcie wszystko do czasu, a właściwie już mam żal i dystans do niego, hm... do nich  ::) ale dość tych smutków  :-* :-*

jestem taka szczęśliwa, ze jest M. i ze mam mamę i siostrę  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: i ze sa święta  ;D ;D

króliczku fotke strzele, po południu obiecuje  ;) ;)

a foremki nie są ciekawe dzieł ściennych to nie pokaże  :P :P :P

uroczyście oswiadczam, ze ściana skończona  :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Dlatego, że być może teściowa wie o tarczycy nie dzięki grzebaniu w Twoich rzeczach, a od siostry M. z forum... ???

Pierwsza myśl jaka wpadła mi do głowy po przeczytaniu tamtego posta, że Cię tu jakiś szpieg podgląda.