Autor Wątek: Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...  (Przeczytany 1048812 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aniutek83
  • maniak
Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...
« Odpowiedź #750 dnia: 28 Sierpnia 2006, 11:22 »
noo ja od pazdziernika sie zapewne tez wyłacze może coś spłodze juz we wrześniu znajac mnie to i tak jak sie sprężę to w 3 mies to skończe juz na cacy! zreszta i tak mój promotor twego nie czyta to i błędów mi poprawiał nie bedzie! haha
Mówicie biel a mi sie cały czas wydawało ,że ecru to kolor dla mnie! że w bieli bede jakas blada albo nie wiem! Ja sie troche boje tego przymierzania kiecek booo to co mi pasuje na dole to nie pasuje na górze mam dość duzy biust!
ewelina my sie obie nawzajem musiomny wspierac w płodzeniu naszej pracy bo obie sie bronimy!
a na przymierzanie ide z mama brr to bedzie straszne bo ona ma całkiem inny gust niz ja! a ja do tego jestem tzw "kurdupel" tylko 160 cm wzrostu!
jak mnie tak przekonujecie to moze i ja sie przekonam do tego koloru! a ja z wyglądu to aniołka nie przypominam wcale( nienawidze sie na fotach i filmach) a juz z charakteru to na pewnoo!

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
  • data ślubu: czerwiec 2007
« Odpowiedź #751 dnia: 28 Sierpnia 2006, 11:29 »
kurdupel...no co ty.... będziesz wyglądała słodko w sukni. mam koleznkę która jest mniej więcje twojego wzrostu...zazdroszcze jej czasem że to taka drobinka, jak jeszcze sukienusie założy to już wogóle wygląda urzekająco...na pewno i tak z toba będzie, poza tym założysz buciki na jakimś obcasie i tez cie troszke wyciągnie.

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #752 dnia: 28 Sierpnia 2006, 11:51 »
Cytat: "Aniutek83"
ja do tego jestem tzw "kurdupel" tylko 160 cm wzrostu!

to tak samo jak ja :) nie przejmuj sie - małe jest piękne :) pocieszam sie tym, ze musze że nie mam problemu z dostaniem na siebie spodni - oczywiscie zawsze musze skracać ale przynajmniej moge kupic jakie chce bo kumpela przy 175 ma czasem problem bo wiekszosc na nia za krótkie  :mrgreen:  :twisted:

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #753 dnia: 28 Sierpnia 2006, 12:09 »
Z tym biustem zawsze problem wzzystko wszedzie dobre ale nie tuu i z kiecka tez sie obawiam  :cry:
no fakt małe jest piuekne! a jak to mówią Duze do roboty, małe do pieszczoty!!!!!!!!!

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #754 dnia: 28 Sierpnia 2006, 12:52 »
mnie ostatnio dopadła ochota na zrobienie cos z włosami :) nie chce scinać, robić grzywki bo zapuszczam włoski do ślubnej fryzurki :) ale mam ochote na zmiene koloru, nie radykalna ale zmianę i wpadłam na pomysł, ze na farbowane blond nałoże szampon jasny brąz ,ale boje sie efektu dziwnego wygladu  :roll: moze któraś z was w ten sposób ekesperymentowała???

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #755 dnia: 28 Sierpnia 2006, 12:57 »
Lilkuś ja tak kiedys zrobiłam NIE POLECAM! po prostu na blondzie nie trzymaja sie szampony a kolor wychodzi niezbyt! Ja miałam jakies dziwne przebarwienia i plamy a jak sie to zmywało to szkoda gadać co ja miałam za koor! ile to sie namęczyłam,zeby dojśc do jakiegokolwiek normalnego koloru!
Ja tez zapuszczam włosyy a mi babcia dzis powiedz ,ze mi nieładnie w tym moim new koorku  :cry:

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #756 dnia: 28 Sierpnia 2006, 13:00 »
mi babcia dzis powiedz ,ze mi nieładnie w tym moim new koorku

babcia sie nie zna  :twisted: wygladasz super  :!:

Lilkuś ja tak kiedys zrobiłam NIE POLECAM!

hmm, dzieki za ostrzeżenie:) kurcze, nie wiem co robic bo z farbowanym blondem niewiele mozna zrobić :(

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #757 dnia: 28 Sierpnia 2006, 13:17 »
No tego typu zabiegów Ci nie polecam bo bb cięzko Ci bedzie sie z tego potem wygrzebać!Kazdy fryzjer Ci to powie!
Ja miałam tez kiedys całe włoski blond i poszłam do fryzjerki( która niestety juz wyjechałaz kraju )  to było przed weselem siostry narzeczonego i zrobiła mi balejaz z blondu i czarnego! ale uwaga zrobiła ten czarny co  trzeci etap kładzenia farby! I wyszło supeer ! nie widac było tak czesto odrostów ten czarny był niewidoczny , a dawał taki troszke inny odcieni takie fajne srebrnawe refleksy! Sama mysle,zczy do tego mojego new koloru nie dodać  do slubu własnie czegos takiego! Czarny na pewno Ci nie zejdzie to Ci gwarantuje!nawet fryzjerki mi to mówiły! Tzn wiadomo wymyuje sie ale to będzie jeszcze fajniejszy efekt!

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #758 dnia: 28 Sierpnia 2006, 13:24 »
Czarny na pewno Ci nie zejdzie to Ci gwarantuje!nawet fryzjerki mi to mówiły! Tzn wiadomo wymyuje sie ale to będzie jeszcze fajniejszy efekt!

czarny?? eee za ciemny  :roll: kolor szamponu mam mniej więcej taki jak swój naturalny - ale widomo na blon to nie bedzie to samo :) i o to chodzi, by wygladac troszke inaczej ale nie komiczne więc sie jeszce zastanaowie :)

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #759 dnia: 28 Sierpnia 2006, 13:25 »
Cytat: "Lilkuś"
kurcze, nie wiem co robic bo z farbowanym blondem niewiele mozna zrobić

Mozna, mozna...jak pojdziesz do dobrego fryzjera na pewno ci cos wymysli...jakis ladny balejaz np. a sama nic nie rob bo nie warto niszczyc wlosow i to przed slubem bo potem sie okarze ze pojdziesz jak Ania z zielonego wzgorza w zielonych wlosach do oltarza :wink:
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #760 dnia: 28 Sierpnia 2006, 13:34 »
Lilkus ale tego czarnego nie widać wcale  moja fota przy liczniku jest własnie z tym czarnym i wklejałam te foty z tego wesela i zobacz czy widac! Dlatego mówiłam,ze tenn czarny robi sie co 3 , czyli 2 lub 3 blondy z przerwami i potem ten czarny! on jest jakby pod spodem ale daje super refleksy  i ten czarny zmywa sie i daje taki srebrnawy efekt na blondzie! ja tez myslałam,ze bedzie ciemny a fryzjerka mi wytłumaczyła i efekt był super! Nawet nikt nie zauważył ,ze to czarny!
sama tez bym Ci nie radziła eksperymentować!lepiej sie udac do fryzjera!
S atakie diacolory na blondzik i to fajnie wygląda no ale cóz trzyma sie góra 3 tygodnie!

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #761 dnia: 28 Sierpnia 2006, 16:20 »
apropo tematu włosów.... mój M. jest tylko 5 cm wyższy ode mnie, zakładam że oboje będziemy mieli butki na jakimś obcasie (hehe no wiadomo ze M> na takim malutkim, a ja tez na niedużym bo bym sie zabiła ) i w związku z tym wiem że fryzurka nie może być na czubku głowy tylko raczej z tyłu albo lekko kładzaca się na szyji. i teraz mam pytanie...jakiej długości włosy mieć powinnam? mam już takie nieco dłuższe niż do ramion. pytam bo pamietam jak było ze studniówka. raz sie czesałam, miałam włosy za ucho i była fryzurka super. na nastepny rok na moja studniówke urosły włosy troche wiecej i okazała sie że fryzura wyglądała okropnie. jakby mi ktoś pudla z tyłu głowy przyczepił. fryzierka powiedziała że mam gęste i za długi włosy (swoja drogą to ona powinna doradzić fryzure ;/ ) i teraz...hmmm co zrobić żeby nie narobic sobie kłopotu z tymi włoskami. ogląałam wczoraj fryzurki w dziale urody, ale tak na oko to nie widac jakiej długości włosy będa najlepsze. hmmm...jakieś pomysły???

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #762 dnia: 28 Sierpnia 2006, 16:29 »
Ewelina to ta fryzjerka nie umiała ci doradzić! no fakt 5 cm to rzeczywiscie niewielka róznica! u nas jest różnica prawie 30 cm także ja moge robic co chce  a moja mama oczywiscie chce zebym miała 10 cm szpilki! Ja sie w tym zabije!!!!!! MASAKRA!
A wiesz jest naprawde duzo fajnych fryzur dla włosów z tyłu albo na karku takich fajnych upięć! Ja nie wiem co lubisz bo ja koków typowych nie lubie! ja znalazłam pare fryzurek dla długich i ciężkich włosów super upiecia albo bardzo mi sie podoba gładziutki kok tuz nad karkiem jest taki nawet w dziale fryzury!

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #763 dnia: 28 Sierpnia 2006, 17:02 »
powiadasz że dla ciężkich włosów...hmmm to coś dla mnie. niestety mam cięzki włosy a to w szczególności widać w ich układaniu się...zaraz oklapują a nie daj boże żebym je pozostawiła same do wyschnięcia to wogóle jak ulizane wyglądają. podobaja mi sie też fryzurki jakby część upięta a reszta loczki ale
a) spodziewam się że wtedy na karku jest gorąco i taka fryzura może brzydko wyglądać w razie jakby sie człowiek spociła
b) mam cięzki włosy i szybko rozkręcają się. przykład : do komuni spałam cała noc w wałkach, włosy utrwalone jakimś super mocnym środkiem że rozczesać potem cięzko było. po rozpięciu wałków miałam skręcone około godzine, potem wszystko sie rozprosotwało i zdjęcia z komuni mam jak rózia :) .

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #764 dnia: 28 Sierpnia 2006, 18:05 »
Ja dzis po drodze ze spotkania do pracy zaglądnełam do jednego salonu slubnego..tak z ciekawości..zapytałam czy mozna liczyc ze sa suknie na niższe babeczki..niestety wszystkie standardowo na ok 178..tak zbey mozna poprawiac..wiec ja do babki, ze to kiszka, bo czasem ciezko wyobrazic sobie jak sie bedzie wyglądac..bo przeciez kazde skrócenie zmienia "oblicze sukni"..ale babeczka fajna..poaptrzyła na mnie i powiedziała, że dla mnie to wszytsko w kształcie literki A, zadnych "bezowatych" upięc bo skróci... i utwredziła mnie w przekonaniu, że biała do mnie nie pasuje, tylko ecru..i inne tego typu: szmapan, capucino, tofii :)

hhehehe...tyle newsów :)

Offline kłapi

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #765 dnia: 28 Sierpnia 2006, 18:05 »
Hej dziewczęta, zamiast siedzieć w pracy nad moim projektem, cały czas zerkałam co tam tworzycie, no ale niestety nie za bardzo miałam czas i możliwość przyłączyć się do dyskusji (i tak dobrze, że mnie nikt nie przyłapał :lol: ).

A więc teraz nadrabiam zaległości...

Normalnie czuję, że trafiłam na najlepszy z możliwych postów, ponieważ... i ja dziewczęta do wysokich nie należę (158cm), no i miseczka D niestety też spędza mi sen z powiek (gorset odpada). Fajnie wiedzieć, że jest więcej takich osób, a nie same modelki ponad 170. Karakanki (tak na mnie mówi mój misiek) trzymajmy się razem!!

Co do wzrostu tego mojego lubego to mam podobną sytuację jak aniutek, tylko że u mnie to nie jest prawie, ale ponad 30cm, bo Sławek ma 192cm. Fajnie razem wyglądamy  :lol: Szpilki na ślub obowiązkowe, ale myślę, że dam sobie z tym radę.

No i pisanie pracy... Koszmary mi się śnią po nocach. Do 15 września muszę oddać rozdział a jeszcze nawet nie zaczęłam, bo było tyle innych rzeczy do zrobienia. Ale mam nadzieję, że produktywny tydzień mnie uratuje. A z tym netem to święta prawda. Najlepiej i najwięcej piszę zawsze w pociągu, bo tam nie ma kabla ani nie działa WiFi :P

Pomysłu na fryzurę dla siebie nie mam zupełnie. Ostatnio wogóle nie mogę się odnaleźć z włosami. Ani z fryzurą, ani z kolorem, ale to chyba jest jedna z tych rzeczy o które można pomartwić się później (mam nadzieję), bo teraz nie mam na to czasu.

Buziaki dziewczyny

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #766 dnia: 28 Sierpnia 2006, 18:30 »
co do wymiarów  to.. ja mam około 170 wzrostu, a problem mam odwrotny, bo piersi sa raczej ok ( B/C) ale za to...bioderka sa raczej szersze i pupa okragła. i tak czasem mysle że to fajnie że do slubu w długiej sukni sie chodzi bo to troche zatuszuje moje krłagłości niższych partii i nogi.
ech ja chce już do alonu poogladać sukienusie. :)

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #767 dnia: 28 Sierpnia 2006, 18:56 »
Ewelina jak ja bym chciała miec 170 ahhhhh marze o tym! po prostu czuje ,ze ja w dzień slubu to bede wyglądac jak do komunii! Ja i 10 cm obcasy ( wymysł mojej mamy) ja nie wiem jak to zrobie! no chyba ,że sobie jedynki wybije i pójde sepleniąca! Bo ja i wielkie szpile to masakra!
Vall to może i do mnie tez A przypasuje? a co myslicie ja tak marze o ecru lub kolorze szampana a ja pojecia nie mam w czym mi dobrze! chyba we wszystkim niedobrze1 ja to  ogólnie siebie NIE LUBIE! nIe wiem co wymyslę moze panie w salonach cos doradza! Mi sie wydaje ,ze przy miseczce D gorset wskazany ale ja zdecyduje sie na szelke na szyi! Bo co by mi podtrzymało ten biust hmmmm! Zobacze jak przymierze ale juz sie boje normalnie ,ze we wszystkim bedzie do dupy!
To co Mówicie ,zeby zostac przy tym kolorze włosów zdecydowanie?

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #768 dnia: 28 Sierpnia 2006, 19:13 »
Aniutek 83 - kolorek zdecydowanie TAK!
co do fasonu sukni to na pewno panie ci coś doradzą, pochodź po kilku salonach a jesli masz możliwość weź ze sobą kogoś kto pocyka ci foteczki i potem będziesz mogła sama sibie ocenić co i jak. poprzymierzaj rózne suknie, zobacz jak sie w nich czujesz. tak bedzie najlepiej, wtedy zdecydujesz jaki fason wybrać. ja mam zamiar tak zrobić, teraz moge sobie planować ze suknia będzie kroju A, albo ta jakaś princessa choć nie widze róznicy między nimi...a potem może sie okazać że będe źle wyglądać. na razie nie nastawiam sie na żaden konkret. poczekam, poprzymierzam i wtedy zdecyduje
ach i jeszcze jeden wątek - własna ocena i oglądanie sie na fotkach. Pzyłączam się do Ciebie Aniutek. tez siebie nie lubie choc ostatnio może z mniejszą intensywnością. po tym jak tyle przytyłam zrozumiałam że to jak kiedyś wyglądałam to było super i nie wiem po co narzekałam. teraz każdy kg mniej cieszy mnie i codziennie staram sobie mówić " Ewelinko, dziś wazysz kolejne pare gramów mniej co znaczy że tak czy inaczej nie ma mocnych i musisz wyglądac lepiej" i to mnie trzyma na jakimś w miare dobrym poziomie traktowania siebie. fakt - jak mam aparat i pocykam jakies foteczki sobie to i tak sie doszukam czegoś okropnego i czegos co powoduje że tej foty nie moge pokazać. mam nadzieje że choć zdjęcia ze ślubu jakoś zaakceptuje. no i musze popracowac nad tym by nie robić głupich min do kamery i sie nie peszyć, w końcu w tym dniu nie unikniemy tego że nas będzie skupiona cała uwaga. ech...nie ładnie by było uciekać, nawet nie wypada.
oj znów rozpisałam się...czy ja nie umiem jakoś zwięźle pisać.... :)

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
« Odpowiedź #769 dnia: 28 Sierpnia 2006, 20:05 »
Czy ktoras z Was slyszala moze o zespole / orkiestrze Fanton??

Offline ilka2

• entuzjasta
  • data ślubu: 15.09.07 cywilny, 22.09.0
« Odpowiedź #770 dnia: 28 Sierpnia 2006, 20:51 »
Aniutek włosy super, badzo Ci pasują !!!!!!!!!!!:D
A co do sukni to polecam mierzyć, mierzyc i jeszcze raz mierzyć!!!! :lol:
Pamiętajcie dziewczyny że przed nami jeszcze kolekcja 2007!!!!!!! :lol:

Offline gibea

• forumowicz
« Odpowiedź #771 dnia: 28 Sierpnia 2006, 22:09 »
Dołaczam się do klubu  pisarek prac magisterskich. Powiem wam, że troche mnie tym przybiłyście, już teraz piszecie pracę?? jejku to kiedy sie bronicie bo ja dopiero w czerwcu :shock: albo juz w czerwcu zalezy z której strony spojrzeć :wink: Wiem ze już powinnam sie za to wziac, ale u nas na uczelni jest tak jakoś głupio że dopiero teraz w październiku będę broniła inżyniera,i tym sposobem nic nie mam d końca załtwionego. Praca inż nie skończona, przygotowania do ślubu rozpoczęte no i już teraz się martwię jak ja pogodze pracę, uczelnie, i urządzanie naszego gniazdka :roll: A wy jak sobie radzicie??

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #772 dnia: 29 Sierpnia 2006, 07:37 »
gibea ja jeszcze nie pisze! Zaczne chyba od pazdziernika i też sie bronie w czerwcu! i my też urzadzamy i nasze 2 pokoje na okres roku lub 2 lat i mamy całyyy dom 500 m2  do wykończenia! Takze nie jesteś sama!
Ilonka dzieki ,że Ci sie podobaja moje włosy!
no ja w przyszłym tygodniu zaczynam sie rozgladać za kiecką ale tylko na razie zaczynam! zobaczymy co z tego bedzie a kolekcja 2007 pojawia się w listopadzie- grudniu! bynajmniej wiem jak moja kolezanka kupowała na kwiecień zeszłego roku to tak jej mówili w salonach!
gibea jakos to pogodzimy bo musimy niestety!!!

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #773 dnia: 29 Sierpnia 2006, 08:21 »
Dokładnie - mi wczoraj babka w salonie powiedizała ze w listopadzie wchodzi nowa kolekcja...  :0
Aniutek - ja też jestem small... 160...i cięzko mi siebie wyobrazic w sukni tym bardziej tej na 178 :) hehehehe jak będe mierzyć... :) A ty przestan narzekac że siebie nie lubisz!!!!! laska z ciebie :)
ja też mam amse kompeksów...ale..kurde...trzeba z nimi walczyć... hehe..duży tyłek, niska, wałeczki  :oops:  ..heheh  wszystko nie tak :) :id_juz:

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #774 dnia: 29 Sierpnia 2006, 08:35 »
Cytat: "gibea"
no i już teraz się martwię jak ja pogodze pracę, uczelnie, i urządzanie naszego gniazdka

Nie ma sie czym martwic tylko pozytywnie myslec...ja tak robie i jakos idzie. Zastanawiam sie jak polacze prace, uczelnie i dodatkowo jeszcze postanowilam na angielski isc zeby sie bardziej podszkolic wiec czasu ni ma :(Ale dam rade Poza tym ciesze sie na ten wir przygotowan slubnych...najpierw byla lekka panika ale jak juz wszystko co najwazniejsze zalatwione wyluzowalam sie i wymyslam co chwila cos nowego co uatrakcyjni NASZ slub. Wiec glowa do gory dziewczynki pracujace, uczace sie...nie martwimy sie tylko DZIALAMY :mrgreen:

Cytat: "Vall"
babeczka fajna..poaptrzyła na mnie i powiedziała, że dla mnie to wszytsko w kształcie literki A, zadnych "bezowatych" upięc bo skróci...

Mam nadzieje ze w salonach ktore bede odwiedzac ( tez nie umiem sie doczekac ale postanowilam poczekac z tym do stycznia) beda tak mile Panie ktore mi pomoga wybrac kiecuszke bo w tej chwili zupelnie nie wiem co by mi pasowalo(wiem na pewno ze sukienka musi byc biala-to uklon w strone mojej Myszki, ktora w nic sie nie wtraca ale powiedzial ze bardzo mu sie ecrue nie podoba, ze woli biel a ja chce mu sie podobac wiec przystalam na biala sukieneczke) i nie chodzi tu o sukienke tylko ale tez o cala reszte czyli wlosy, dodatki itp.

Ja i 10 cm obcasy

A ja kocham obcasy ale niestety Moja Myszka tez nie jest za wysoka bo o pol glowki wyzsza odemnie i nie bede mogla za bardzo poszalec ale mysle ze cos ladnego na pewno sie znajdzie i dla mnie :mrgreen:

Ok koncze bazgrac bo rozpisalam sie jak Ewelina :mrgreen:
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #775 dnia: 29 Sierpnia 2006, 08:54 »
no jato sobie moge strzelic obcasy bo mój luby ma 187 a ja 160 ale co z tego jak jaw tym chodzic nie umiem i sie zabije  CHYBA! A nie chciałabym wyrżnąć szczupaka przed wszystkimi!  :D  moja mama sie uparła no i koniec ,że mam sie nauczyc itp. I z ymi butami to ja bede mieć big problem!
A no to fakt ,że te kiecki w salonach sa długasne takze mi pół metra bedzie się ciągneła po ziemi chyba! No i najlepsze jest to,że w 1 salonie u nas w DG sa rozmiary  tylko 32 i 34 do przymierzania noo góra 36! Widziałam na metkach-przeciez za chiny nie wcisnę w 34 swojego biustu!hmmmmm ciężko będzie!
Mój luby dał mi tylko takie wytyczne co di kiecki nie za duzy dekolt, nie wydziwniony kolor i nie dziwny welon!( którego nomen omen wcale nie chce mieć) - ale mama i babcia by mnie chyba zabiły! A babcia to w ogóle wyskoczyła ,że mam miec sukienke z rekawami zeby mi zakryło tatuaż bo to tak ochydnie bedzie wygladało!....

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #776 dnia: 29 Sierpnia 2006, 09:13 »
Cytat: "Vall"
też mam amse kompeksów...ale..kurde...trzeba z nimi walczyć... hehe..duży tyłek, niska, wałeczki  :oops:  ..heheh  wszystko nie tak :) :id_juz:

jak widać, każda z nas ma jakieś kompleksy ... niestety...mnie wałeczki na brzuszku i boczki cały czas martwią   :cry: tym bardziej, ze zbliża sie okres jesienno-zimowy  :arrow: znów przytyje a potem 3 miesiące intensywnego treningu (już trzymam za siebie kciuki :roll: )by sie w suknie zmieścic...
 ostatnio jednak stwierdziłam, ze chyba tylko MY kobietki widzimy te nasz niedoskonałości, tylko my sie nimi przejmujemy  :luzak:
 w koncu w przyszłym roku wychodzimy za mąż:) naszym mężczyznom nasza figura raczej nie przeszkadza! bo chcą sie z nami związać na całe życie :) :!:
ot taka mała poranna myśl... coraz częściej myśle, ze mojemu M moje kilka wałeczków, roztyte uda i marne 1,59 wzrostu nie przedzakadzają  :mrgreen:

no jato sobie moge strzelic obcasy bo mój luby ma 187 a ja 160 ale co z tego jak jaw tym chodzic nie umiem i sie zabije CHYBA!

mój luby ma coś koło 175 cm wzrostu :) ja 159 (no 160 w kapeluszu) wiez obcasiki na bank będe miała :) ja zreszta lubie obcasy ale nie za wysokie - tak 7-8 cm wystarczy :) powiem wam, ze wszystko zależy os tego jak wygodny jest but - najlepszy jak najmniejszy nosek, nie za bardzo zwężane w palcach no i dobrze wyściełane - moza wtedy przechodzic cały dzień, przetańczyc noc i wszystko gra  :) przynajmniej na mojej nodze  :kawa:

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
« Odpowiedź #777 dnia: 29 Sierpnia 2006, 09:17 »
A ja po 1,5 tygodnia wolnego wrocilam spowrotem na staż. Wsumie to nic sie nie zmienilo i nic nie ruszylo jesli chodzi o mnie.Tyle ze wiem ze Moj dyrektor mowil mojemu znajmemu ze bedzie pozytywnie - a ja sie zastanawiam co to znaczy.

Jesli chodzi o nasze wymiary to ja mam jakies 168 cm wzrostu a Moj Misiek ok 175. No i oboje nie wazymy duzo mimo ze Sebek przytyl od roku kiedy jestesmy razem 10 kg -normalnie nie moglam uwierzyc ze az tyle ale poszlo mu w brzuszek i nóżki. :serce:

Offline szajo

• maniak
  • data ślubu: 28.IV.07
« Odpowiedź #778 dnia: 29 Sierpnia 2006, 09:40 »
8) Wy to prooooduktywne jestesmy... mi wlasnie minal 3 dniowe angielski weekend a tu 93 posty :/

odpowiadam na 93 posta wstecz ;) mieszkam w Farnborough nie daleko Guildford  :mrgreen:

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #779 dnia: 29 Sierpnia 2006, 11:06 »
Ehhh, nie jestem sama :D
JA tez mam 160 cm, moj przyszły 187 i obcasy obowiazkowo. Ja natomiast mam mały biust A/B i tez sie martwie ze gorset nie bedzie sie miał na czym trzymac :D Wiec tak źle i tak niedobrze ;)
Aniutek naprawde masz bardzo ładny kolor włosków i powinnas taki sobie zrobic własnie na ślub :) i dalej przystaje na swoim, ze najładniej bedziesz wygladać w BIELI :)
[/url]