Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 359022 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
A ja uważam, ze ta zawieszka to bardzo dobry pomysł! Wg mnie typowe naklejki sa troszeczkę tandetne, a zawieszka, tak jak piszesz, może dodać odrobinę elegancji, o ile vodce można dodać elegancji :P :P

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
Werka po tabletkach okres ci się spóźnia?

olu nio właśnie dziwne.... tak mi się wydaje :drapanie: po tym jakby to nazwać "zatruciu tabletkowym" całkiem mój organizm sfiksował  ::) a co najciekawsze przez weekend tak mnie brzuch bolał, ze przez sen czułam a dziś już wtorek @ nie ma  ::)

hehe ale macie zdania podzielone  :D :D paula, czigra, olu  :-* :-* :-* :-*

A ja uważam, ze ta zawieszka to bardzo dobry pomysł! Wg mnie typowe naklejki sa troszeczkę tandetne
tu się zgadzamy  :ok: :ok: :ok:

olu ja jakos nie wyobrażam sobie wódki weselnej nieudekorowanej z całym szacunkiem  :Daje_kwiatka:

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Werka ty chyba powinnas się przebadac u jakiegos dobrego specjalisty, bo jak  okres się spóźnia przy tabletkach to dwie opcje albo ciąża albo anomalia

Jaką wódkę będziecie miec?

Morgan
  • Gość
moze to nie bylo zatrucie tabletkowe... cos jest nie tak z hormonami, nie czekaj z tym!

Offline werka23

• Chuck Norris
Werka ty chyba powinnas się przebadac u jakiegos dobrego specjalisty, bo jak  okres się spóźnia przy tabletkach to dwie opcje albo ciąża albo anomalia
qurcze, właśnie takich mamy specjalistów... wzięłam dwie tablety i mało w szpitalu nie wylądowałam, a facet na to "widocznie to nie tabletki dla pani" i przypisał mi cilest  ::) a po tym jak pisałam ani kawy ani słodkiego nie mogę  :-\ hm... ciąża to małe prawdopodobieństwo, bo nie zauważyłam w tym miesiącu śluzu owulacyjnego, hm... i uważaliśmy, jedna sytuacja może być wątpliwa ale mało prawdopodobne  ::)

reniu co sugerujesz?

chyba zmienię lekarza... a tyle osób mi go poleciło  :-\.... nio właśnie to jest dziwne, moim zdaniem powinien wysłac mnie na badania a nie przepisywać kolejne.... poczekam do 40 dc, jak nie będzie @ dzwonie do specjalisty ::)

olu Michał wspomniał coś o Sobieskim  ;) ;) ja sie nie znam, bo wódki nie pije takze zdaje sie na niego  ;D ;D 

Morgan
  • Gość
werka nawet jedna watpliwa sytuacja i moze byc dzidzi :) nigdy nie ma czegos takiego jak watpliwa sytuacja napewno nie zakonczy sie ciaza! nawet tak nie mysl!
sugeruje zebys zmienila lekarza, bo albo to ciaza albo cos nie tak z hormonami u ciebie i trzeba to zbadac!!! natychmiast! Nie czekaj, idz teraz! dadza ci duphaston albo luteine na wywolanie jezeli to nie ciaza i wtedy juz beda dzialac, tylko wybierz kogos z glowa!

Offline werka23

• Chuck Norris
jezu... dostałam telefon..... aaaaa..... jutro mam rozmowe kwalifikacyjną..... trzymajcie kciuki!!!!!!!  :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka:

reniu kiedyś ten gin przepisał mi dupka i właśnie po nim tyłam  ::)a po kilku tabletkach okres miałam  raz po 40 dc raz po 10 dc... szaleństwo...

Offline werka23

• Chuck Norris
uuuuch.... musze ochłonąć

Offline werka23

• Chuck Norris
oby teraz @ nie przyszła bo po mnie  :Placz_1: :Placz_1:

Morgan
  • Gość
wercia cos nie tak z hormonami... nie bagatelizuj tego!!!
kciuki trzymam za prace!

Offline werka23

• Chuck Norris
wercia cos nie tak z hormonami... nie bagatelizuj tego!!!

reniu ja nie wiem co to za specjaliści, do których chodze a nie wiele mi to daje  :-\ na pewno zastanowie sie nad zmiana lekarza  ;) qurcze, gdybym wiedziała na co badania powinnam zrobic, sama bym je zrobiła, bez ich łaski   :tupot: :tupot:

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
Werciu - trzymam kciuki za pracę ;D

ja na swoim weselu miałam zawieszki, bo jakoś nie podobają mi się naklejki na wódkę... a wiadomo Twoje wesele,więc zrobisz jak będziesz chciała.

dzisiejsze  :-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
hm... dziewczyny czego spodziewać sie na takiej rozmowie? jakie są niewybaczalne błedy popełniane na rozmowei? na co zwrócic uwagę? rozmowę mam jutro o 8:00

chce iśc tak: to zdjęcie przed obroną hee sorki za bałagan ale był remont wtedy  :P :P czy lepiej leciec do sklepu i coś kupić.... hm... nio założę chyba żakiet albo biała bluzkę z długim rękawem  ::)   

Offline werka23

• Chuck Norris
hm... dużo miało z was same zawieszki  :D :D a nie przesuwały sie i nie odsłaniały oryginalnej naklejki wódki? ewciu  :-* :-*

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
hmm oczywiscie ze sie przesuwaja, tylko ze ja nie chcialam zaslaniac oryg naklejki, mialy byc tylko ozdobnikiem i tyle
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline werka23

• Chuck Norris
eh... juz sama nie wiem z tymi nalepkami... nio zobaczymy  ;) ;) hm... bo jak na tasiemce to nie trzeba szorować  :P :P

chyba do kosmetyczki sie wybiore, pazurki zrobic na jutro  ;D ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Podoba mi się to co stworzyłaś na wódkę, bo wyobrażam sobie, jak to będzie wyglądało już gotowe :) Mogłabyś tylko spróbować trochę cieńszą tasiemkę dać, nie taką grubą jak na zdjęciu.
Dziewczyny mają rację, że naklejka i zawieszka to za dużo, ale u Ciebie to nie jest tak typowo naklejka i zawieszka, bo to wszystko ze sobą współgra i po prostu ładnie wygląda :) Ja też miałam naklejkę i wstążkę z gołąbkiem i nie było za dużo :)
Same zawieszki mi się nie podobają za bardzo, chociaż wiem że teraz są "na topie" ;)
A co do szorowania wódki to spokojnie, to nie jest straszne! U nas robili to moi rodzice - włożyli buteli do wysokiego garnka dużego(albo do wanny) i zalali je na noc wodą. Na drugi dzień naklejki odchodziły same :)
A co do naklejek itd, to goście faktycznie nie zwracają na to uwagi zbytnio. Ostatnio kuzyn przyjechał do nas i postawiłam weselną, to dopiero wtedy mi powiedział "O jakie fajne naklejki!" i przeczytał ich zawartość :P Dostał opiernicz, że na weselu tego nie zrobił :P :P :P ;)
Gratuluję rozmowy i trzymam kciuki mocno zaciśnięte :)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Werka, przede wszystkim.. jeśli chodzi o naklejki i zawieszki na alkohol, trzymaj się tego co Ci się podoba. Widzę, że masz jakiś projekt w głowie i uważam, że powinnaś dążyć do tego co sobie wymyśliłaś. Tym bardziej, że najwyraźniej i Tobie i Twojemu PM się podoba :) oby tak dalej! :) Każdemu z nas widzi się co innego i jest to całkiem normalne więc nie daj się zwieść na manowce i pamiętaj, że najbardziej liczy się Twój gust.

Co do rozmowy, strój jest odpowiedni jak najbardziej. Do tego oczywiście jakąś marynarkę ubierz. Jakie buty masz zamiar włożyć?

Co to za firma się odezwała? Co to za stanowisko? Można zapytać? :)

No i spóźniająca się @ - leć do apteki po test ciążowy i zrób go, tak dla własnego spokoju. No i myślę, że nie ma na co czekać trzeba iść do ginekologa :)

Offline werka23

• Chuck Norris
mam problem nie wiem czy pantofle włożyć czy hm... kozaki  :'( :'( :'( lepiej wyglądają pantofle... włoze szary sweterek wiązany w pasie, hm... do tego co wkleiłam  ;D ;D chyba tez bedzie oki.... przynajmniej nie tak sztywno  ::)

buu... mam stresa

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
ja bym założyła kozaki :)
trzymam kciuki za rozmowę!

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
werka23 zakładaj kozaki, tam piździ, a Ty chcesz w pantofelkach zasuwać? :P Na butki nikt aż takiej uwagi nie będzie zwraca 8) Powodzenia :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
hej :)

już po rozmowie:) uffff...... nawet wczoraj zrobiłam sobie tipsy  :hahahaha: :hahahaha: ktore okazały sie utrudnieniem w pisaniu na klawiaturze, nio wiadomo trzeba sie przyzwyczaić i do 12 w nocy je piłowałam  :o :o :o mam krótkie teraz hehe ale przynajmniej mnie to nie stresowało  ;D ;D ;D

ogólnie to cieszę sie, że mam to za sobą... na to stanowisko było chętne 115 osób :mdleje: :mdleje: na rozmowę wybrano 12-15 osób w tym moja osoba... uważam to już za duży sukces  ;D ;D i pierwsze doświadczenie... teraz już wiem, ze nie ma co sie bać tych rozmów, hehe a byłam strasznie zestresowana, aż o mało nie rąbnęłam samochodu sąsiada, bo nie zauważyłam ze jedzie do tyłu  :P :P

Już na wstępnie, zaszokowało mnie hm... pytanie o trzy negatywne rzeczy które zauważyłam wchodząc do firmy... odpowiedziałam, ze nic szczególnie nie wrzuciło mi sie w oczy z wyjątkiem braku tabliczki informacyjnej, ze sekretariat znajduje sie na pietrze i zmyliły mnie otwarte drzwi na wprost wejścia ale zaznaczyłam ze panie były bardzo miłe i pokierowały mnie na górę  ;) hm... odp na pytanie jest ale złagodziłam to pochwałą klimatu pracy, bo gościu ciągnął ten temat, że panuje w firmie atmosfera rodzinna  ;)

kolejne pytania dotyczyły cv, a właściwie studiów, nie był zadowolony ze z uniwerku mam studia zaoczne, licencjackie miałam dzienne wiec juz minę miał lepszą... myślę, ze też zapulsowałam kontynuacja studiów o funduszach UE, bo firma sie tym też trudni...

ogólnie to co ja powiedziałam to hm... on przerzucał to na firmę i o firmie mówił, jak to u nich jest....

Kazał mi coś powiedzieć o sobie i hm... z początku uznałam moja odpowiedź za porażkę.... zaznaczyłam, że wiele moich cech zawarłam w cv, które starałam sie napisać wyczerpująca, hm... przeszłam do tego ze jestem osobą ambitną, dokładną, dbam o swoje stanowisko pracy i otoczenie, i że (wywnioskowałam z tego co o firmie mówił, że sie forma rozwija) mam nadzieję, iz w firmie będę mogła sie rozwijać, nabywać kolejne doświadczenia... tu hm... prezes  :o :o :o że hm... te stanowisko takiego rozwoje nie daje, ze owszem ale jest on do pewnego pułapu i hm... później stop... ach... aż gorąco mi się zrobiło... ale po sekundzie nawiązał do poprzedniej sekretarki, która awansowała do inwestycji... wiec sama nie wiem porażka czy korzyść...

kolejna rzecz pytanie o stan cywilny... hahaha tu zbiłam sie z tropu i zażartowałam i panna i zamężna hahaha po czym dodałam, ze jesteśmy po ślubie cywilnym, przed kościelnym  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: to stwierdził gościu że w okresie między ślubnym  ;D ;D hm... trochę mnie to rozluźniło... ale za raz zapytał o dzieci... nio ja zdecydowanie ze na dzień dzis nie mamy tego w planach (sekretarka poszła na macierzyński) ogólnie powiedziałam, ze oboje jesteśmy młodzi i chcemy się rozwijać i mamy inne priorytety, nio to on, ze ryzykowne posunięcie z mojej strony ale chyba był zadowolony  :)

i hm... zapytał czy jestem z mojego osiedla, nawiązał, ze tam mieszka w domkach... a ja  na to, ze mam widok z okna na domki i bardzo fajny punkt na zamieszkanie... hehe dodałam o podzielnikach ciepła w blokach i hm stad tez firma mi znana... kolejny temat się zaczął... hehe tak o tym mówił, że hm... stwierdziłam, ze firma z tego jest bardzo zadowolona, nio ja poparłam ze zdania lokatorów sa podzielne i dużo jest niezadowolonych osób ( w tym my  :P :P tego nie powiedziałam) i hm... dodałam ze zgadzam sie z jego zdaniem bo jest to dobre rozwiązanie dla firmy ale i hm... wsparcie jednych z głównych priorytetów UE.... to go zaskoczyło i powiedział, że "było to bardzo inteligentne co pani powiedziała, powinna pani pracować w ministerstwie środowiska).... po niedługim czasie rozmowa sie zakończyła, mam czekać na odpowiedź,

hm... raczej mam nikłe szanse ale przynajmniej wiem juz jak to jest   :ok: :ok: :ok: no to czekamy na wieści... proszę o kciuki, może wyciśniemy to stanowisko pracy  :blagam: :blagam: :blagam:

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
werka23 gratuluje rozmowy kwalifikacyjnej.  Ja na jednej rozmowie opowiadałam o tym jak sie upiłam z aeniołkiem na warsztatach myśliwskich i rzygałyśmy do reklamówki na balkonie :mdleje: I wiesz co? dostałam tą prace :taktak:

Offline werka23

• Chuck Norris
czigra hm... raczej nie spodziewam sie sukcesu... jakoś te 15 osób mnie przeraża  ::) ::) hehe dobra jesteś, ja to hm... chyba po latać pracy bym sie do tego nie przyznała, hehe gratki pracy  :-* :-* to ja chyba błyskotliwym zdaniem niczym sie nie wyróżniłam... qurcze  ::) pliska o kciuki!!!! a będziecie mnie dalej lubić jak mnie nie przyjmą  ???

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
Nie zakładaj z góry ze Cie nie przyjmą, proszę myśleć optymistycznie! Ja trzymam mocno kciuki, wierze ze sie uda :) :ok:

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Myślę ze wypadłas bardzo dobrze  ;)
Trzymam kciuki, trzeba wierzyć że się uda  ;)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
poszło Ci dobrze! trzymam kciuki!!
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline werka23

• Chuck Norris
paula, justys, czigra dzięki dziewczyny  :-* :-* :-* troche uwierzyłam w swe szanse hehe   hm... nie wiem ja chyba zaliczam sie do tych ludzi, którzy wolą się mile zaskoczyć niz niemile rozczarować... zwłaszcza, ze to nie dwie czy 5 osób a trzy razy tyle  ::) hm... zobaczymy  ::) najgorsze jest to, ze porażki mnie od razu dołują   ::)

a nie wspomniałam wam wczoraj, przyszły złote perłowe koperty.... eh... tylko właśnie wyglądają jak ta kawa z mlekiem  :P :P trudno, tak miało być  :P :P :P ale co tam, nie jest źle tylko nieidealnie pod kolor zaproszeń   :Blee:

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
wygląda na to, że super Ci poszło.. gratuluję :) Czigra ma rację... powinnaś myśleć optymistycznie a nie od razu zakładać, że wezmą kogoś innego ;)

Morgan
  • Gość
oj mysl optymistycznie :)