Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 358260 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Ja smaków wódek nie odróżniam, ale słyszałam że ta jest dobra no i cena dobra :) Kiciuś słodki zapomniałam napisać  ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
O, ale się działo! :) :) :)
No więc od początku - kociak rozrabiaka super ;D :) Ale w wersji słodkiego niewiniątka podoba mi się bardziej ;D Szkoda że znowu choruje :(
Fajne te butki no i podusia - wreszcie dokładnie ją widać :) A to na środku to jest miejsce specjalne na obrączki? My takiego nie mieliśmy i obrączki były zawieszone na szpilkach za radą księdza udzieloną dzień wcześniej ;) O 2 w nocy sąsiadka szukała nam tych szpilek ;D
Co do wódki to moja rodzinka lubi Sobieskiego. Ja osobiście też Sobieskiego lubię, jest jakaś taka smaczniejsza niż co innego. No i jeszcze się nie zdarzyło żeby ktoś z rodzinki po niej miał kaca :P O sobie nie piszę bo ja to nigdy kaca nie miałam hehe :P

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Bardzo podobają mi sie butki, szukam w podobnym stylu, tez zapinane, mniejszy obcas ;)

Co do nauk, to przetrwałam pierwsze spotkanie i obyło sie bez takich komentarzy :mdleje:

Co do vodki, to przyjaciel, który pracuje w Bolsie, polecał mi vodke Pałacową, ponoć robiona pod kątem wesel. Niby dobra i bardzo ładna etykietka, ale szczerze mówiąc nie widziałam, ani nie smakowałam. Ja ogólnie za czystą nie przepadam, ale najgorszą vodką jest dla mnie Soplica i Bols :-X

Kotek uroczy :-* Życze dużo duuuuuużo zdrówka ;D

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
fan forum dziękuje za komplementy dziewczynki  hehe  :D :D

na szczęście to tylko oczka, juz mu dziś miej łzawią  ::) znienawidzi mnie tylko, za te zakraplanie  :roll: :roll: ale wiecie co, nigdy w życiu takiego przyjacielskiego, ufnego kota nie widziałam  ;) nie ma z nim najmniejszego problemu by podać antybiotyk czy zakroplić.... hm... jedno oczko idzie gładko gorzej z drugim.... wtedy nieruchomieje i trzeba go głaskać i głaskać i podstępnie drugie zakroplić  :P :P

madziu ja tez uwielbiam jego minkę niewiniątka  :grin: :grin: :grin: wczoraj jak pokłóciłam sie z M. powiedzionym, ze z nim nie spię, położyłam sie do salonu, a ten mału łobuz chyba sie wkurzył, ze zajęłam mu wyrko i plac zabaw wiec wlazł mi pod koc i wiecie co??? wpił mi pazurki w zadek!!!  :shock: :shock: :shock: po czym udawał, ze to nie on....  :lol: :lol: :lol: wkurzyłam sie i poszłam spać do M.   ::)

co do wódeczki, to mi tam wsio rybka co będzie bo ja i tak jej nie tknę  ;D ;D ;D M. raczej podobnie ale czego nie zrobi sie dla gości  ;) ;)

chcecie kolejną sesje pt "gdzie się podział mój...." ?????  ;D ;D ;D

czigra o bolsie słyszałam, ze lepiej trzymać sie od niego z daleka  ;) ;)

powiem wam, ze w sumie oprócz tych tekstów poniedziałkowych, później było nawet oki :) można było coś wynieść ważnego i ciekawego ale jutro o tym popisze  ;) ;)

A to na środku to jest miejsce specjalne na obrączki? My takiego nie mieliśmy i obrączki były zawieszone na szpilkach za radą księdza udzieloną dzień wcześniej ;)
to dobra sąsiadkę miałaś :) tak, to pudełeczko na obrączki tylko właśnie ono średnio mi sie widzi i zastanawiam sie czy jego nie oderwać  ;D ;D nio ale M. mnie prześwięci  :P :P

czigra butki sa troszkę nie po mojemu, wolałabym mniej szpiczasty czub i wyższy obcas ale hm... juz nie wybrzydzałam udało mi sie kupić butki i ciesze sie ze mam już to za sobą  ;) ;) to była prawdziwa batalia  ;D ;D ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Pewnie, że chcemy! :)
Co do pudełeczka to nie odrywaj go, jest przydatne, masz pewność że obrączki nie spadną! :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
oj tak po Bolsie zawsze mam mega kaca  :mdleje:
 w sumie wązne żeby nie trafić na podróbe no i np nie podać starogardzkiej czy polowej  8)
no ale reszta to wsio radno no może nie biore tu pod uwagę finlandii  ;D

ale slodki ten Twój kociaczek ;)
poduszeczka nie w moim stylu ale butki bardzo ładne  ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
justys dziękuję w imieniu butków  :-* :-* :-*

madziu nio na pewno poręcznie ale hm... jakoś mi to urok odbiera podusi  ::)

a oto sesja... "gdzie sie podział mój..." zgadnijcie go?  ;D ;D ;D

chcecie jeszcze???

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
Werciu, jak zobaczyłam te zdjęcia to przypomniał mi się dowcip o koteczku i jego przygodzie z kibelkiem ;D Jest długi i zawiera niestety sporo przekleństw (które oddają jaki jest charakter jednej z postaci dowcipu) więc nie wiem, czy mogę go zamieścić na forum ??? Jak dostanę błogosławieństwo od jakiegoś moderatora to zamieszczę, a póki co mogę wysłać na priv jak ktoś zechce :D Dodam, że prawie się że śmiechu posikałam, jak to czytałam ;D ;D ;D ;D ;D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline werka23

• Chuck Norris
fasolku to ja poproszę na pv  :blagam: :blagam: :blagam:, albo przekleństwa wykropkuj  ;D ;D ;D ;D 

cd.....

a seria nazywa się " gdzie podział się mój klocek"  ;D ;D ;D  hehe rutyna jak zmieniam mu żwirek  ;D ;D ;D

M. sie zlewał, ze zaraz kiciusia z wc będę wyciągać   :roll: :roll: :lol: 

Offline annawiezel

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 15.05.2010
a propo kotów, idą dwa koty przez pustynie, idą..idą..idą...idą....i po jakimś czasie jeden zrezygnowany do drugiego mówi: stary ja już nie ograniam tej kuwety:)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Annawiezel :skacza: heheheh, dobre :P
A co do dowcipu o którym pisze Ola, to wiem o który chodzi i też się nieźle uśmiałam... Od razu jak zobaczyłam Twojego rozrabiakę w okolicach kibelka, to sobie o tym dowcipie przypomniałam :skacza:

Offline werka23

• Chuck Norris
fasolku dobre  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: a zwłaszcza finał.... ale sie uśmiałam jak głupia do tego monitora :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

aniu :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: dobre  :D :D :D :D

a ja nie znam o kotkach kawału ::)

madziu hehe teraz tez tak będzie mi sie kojarzyć ;D ;D ;D ;D

zastanawiam sie nad dodatkami do włosów, upatrzyłam sobie diadem i na pewno on.... ale i welon i kwiat to nie będzie za dużo?  :P :P :P

nie wiem też czy robić zawieszki czy naklejki, otwieram głosowanie. ;D ;D ;D ... która z was jest za naklejkami a która za zawieszkami?  :D :D 

liczba głodów zdecyduje, bo ja wymiękam   :P :P :P   

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Mi osobiście bardziej podobają sie zawieszki, wg mnie nalepki są troszkę tandetne, ale Dj nam radził żeby wsiąść nalepki, bo często sie zdarza, ze kelnerzy podmieniają butelki na puste ::) My akurat znamy obsługę restauracji i nie musimy sie czymś takim przejmować, no ale wiadomo Shit happens ;)

Offline werka23

• Chuck Norris

czigra dzieks  :-* :-*

jeden zero dla zawieszek  ;D ;D ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Hmm... No a ja nie wiem ;D Mi się tam podobają naklejki :) I jeśli są zrobione z gustem, to nie ma mowy o tandecie ;) Jestem chyba jednak za naklejkami a na szyjkę np. wstążkę :) Ja tak miałam i wszystko było ok :P
A co do tej głowy ;) No to ja bym zrezygnowała z kwiatu na rzecz welonu i diademu. Trzy w jednym to już za dużo, zdecydowanie. Kwiat miałaś na cywilnym, więc teraz czas na diadem i welon :)

Offline werka23

• Chuck Norris
madziu dzięki za opinię   :-* :-* wiem, ze bardzo ładnie to u ciebie wyglądało  ;) ;)  dlatego nie wiem i prosba o wasza opinie  ;) ;) podoba mi sie jedno i drugie  :P :P :P

mamy tak:

zawieszki 1 głos
naklejki 1 głos

hm... pomysł z kwiatem wyszedł z obawy ze jak ściągnę welon będzie łyso z tyłu  ::) ale chyba madziu masz racje  :hmmm: :hmmm: dobrze ze teraz nad tym sie zastanowiłam bo serio planowałam i diadem i kwiat i welon : ;D ;D ;D ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Jak ściągniesz welon to może się wydawać że będzie pusto, ale wcale nie będzie :) I tak będziesz wyglądała pięknie więc potem po północy bez welonu też będzie super! :)
A jaką planujesz fryzurkę? Bo nie pamiętam czy już coś masz upatrzone czy nie ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
łooo..... matko w ogóle nie zastanawiałam sie nad fryzem  :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

madziu nie mam pojęcia.... na pewno będzie grzywka, może delikatnie zaczesana na bok i na pewno nie będą ulizane włosy ale nie mam pojęcia co będzie na tej głowie  ::) wolałabym alby część była spiętą ale cześć hm... taka niegrzeczna ;).... qurcze nie wiem co z tym fryzem ::) 

Offline madzia_n

• Chuck Norris
No to chyba pora zabrać się i za to! :) :) :) 

Offline werka23

• Chuck Norris
No to chyba pora zabrać się i za to! :) :) :) 

chyba tak  ;D ;D ;D macie jakieś fryzy?

ach mi wciąż sie wydaje ze to kupa czasu do ślubu,  ze maj huuuuu hu.... kiedy on będzie.... jakoś mnie dociera do mnie ze to juz tuz tuż  ;D ;D ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Może przejrzyj internet w poszukiwaniu fryzur które mniej więcej Ci się podobają, a potem my postaramy się doradzić i znaleźć coś pod to co wkleiłaś ;)
No zaraz marzec(ja tylko o tym myślę :P ) a potem to już jak z bicza strzelił :P

Offline werka23

• Chuck Norris
No zaraz marzec(ja tylko o tym myślę :P ) a potem to już jak z bicza strzelił :P

hehe wiem dlaczego  ;D ;D ;D ;D

oki coś poszukam ;) ;)

znalazłam cos takiego....

w sumie bardzo mi sie tył podoba ;) ;) tylko boje sie, ze włosy mi sie szybko rozprostują i moze wygladac taka fryzurka po godzinie zabawy tandetnie  ::)

co do przodu, to hm.... jest ładny ale nie wiem czy do moej buzki, podoba mi sie taka grzywka ale M. nie. ale jak bede miała grzywkę na czole po godzinie tańców zrobia mi sie kluski.... niestety moje włosy pod wpływem wilgoci, szybko sie albo prostują albo zmieniają w nieświeże kluski  ::)

zresztą taki przód chyba nie pod diadem sie nie nadaje

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
butki i podusia śliczna

i fryzurka też mi się podoba, ale czy diadem będzie pasował tego już nie wiem trzeba by było zobaczyć

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Z nieskrywaną przyjemnością zapisuję się do Twojego wątku :hello:

Przeczytałam Waszą historię i po prostu brak mi słów... :szczeka: Już od dawna nic mnie tak nie wzruszyło :'(  Domyślam się, jak musiałaś się czuć, kiedy nie mogłaś tańczyć, bo ja też jestem zakochana w tańcu towarzyskim i już sobie nie wyobrażam życia bez tego... Jednak dla mnie taniec to tylko hobby a dla Ciebie taniec to życie! I co ja, k****, wiem o tańcu? :glupek: :glupek: :glupek: Naprawdę, Werka, wielki szacunek! :blagam:

Poczytałam też trochę "aktualności". Nie wiem, czy głosowanie jest jeszcze aktualne, ale zdecydowanie głosuję na zawieszki, bo można je po weselu zdjąć i zostawić sobie na pamiątkę, albo goście mogą zabrać je na pamiątkę, jeśli im się spodobają. Ja mam zawieszki z różnymi pięknymi cytatami o miłości, bo te wierszyki w stylu "chlejcie ile wlezie" jakoś do mnie nie przemawiają ::)

Fryzurki są śliczne i myślę, że diadem jak najbardziej do nich pasuje, oczywiście pod warunkiem, że zrezygnujesz z kwiatka, bo diadem + kwiatek, to już by było trochę za dużo ;)

Butki też mi się podobają. A będziesz miała na przebranie jakieś "akcesy" czy coś w tym stylu? ;)

Zostawiam  :-* :-* :-*

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Ja jestem za zawieszkami...naklejki wg. mnie sprawdzają się gdy ma się swój "nie firmowy" alkohol i cos wypada na butelkę nakleić. Z kolei ja osobiście należę do tych gości lubiących wiedzieć co piją..a odklejanie oryginalnych nalepek i przyklejanie swoich..za dużo roboty... ::) ::) ::) Zawieszki rulez!!! :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Fryzurka baardzo ładna ;D Po co się zastanawiać?Najlepiej wybrać się na próbną i sprawa fryzury będzie z głowy ;) Diademom mówie nie...więc i Tobie proponuję kwiatka po zdjęciu welonu ;D ;D ;D

Offline m_lena

• uzależniony
Ja jestem za zawieszkami :)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Ja też dokładam głos do zawieszek, jak jest oryginalna wódka to bardzo fajnie to wygląda :) Nalepki są jakieś takie...wiejskie!

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
ja stawiam na zawieszki!

Nalepki są jakieś takie...wiejskie!
cos w tym jest  :D :D :D
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Fryzurka fajna :) No ale masz rację, do diademu trochę chyba nie pasuje, fryzurka musiałaby być bardziej na środku głowy(rety, wiesz o co mi chodzi? ;) bo ja dzisiaj jakaś nie swoja :P )
Będę miała czas to poszukam jakiś podobnych fryzurek :)

Offline werka23

• Chuck Norris
cześć laseczki  :-* :-* :-*

troszke poobijałam sie w pracy w waszych wąteczkach.... czas do siebie zajrzeć... qurcze nie wzięłam tylko okularów eh

Nemezis witam ciebie serdecznie  :hello: i podziwiam, ze chciało ci sie to czytać  :Najlepszy: :Najlepszy: :Najlepszy: :Najlepszy:

niestety w tańcu znowu mamy przerwę eh... ja mam jakiegoś pecha po prostu  ::) teraz mój M. wydziwia.... ale od piątko zaczynamy  :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: i tym razem nie wypuszczę ptaszka z garści  :D :D :D a to moja obrona a to nie wiadoma z pracą, a to przekładanie ze strony M.  :roll: :oops: wiecie co mój los płata mi niezłego figla  ::) ale ja i tak tańczę, kiedy M. nie ma w domu czy hm... w snach (te sny są cudowne  :Serduszka: :Serduszka:, ostatnio nawet zrobiłam szpagat  ;D ;D ) jednak nie popuszczę chocbym miała sama tańczyć od nowego roku  :ok: :ok:

dobra koniec rozwodzenia....

oczywiście głosowanie nadal otwarte  ;) ;)

wygląda to tak:

zawieszki 6 głogów  ;)

naklejki 1 głos  ;)

coż zawieszki wygrywają  :Najlepszy: :Najlepszy: :Najlepszy:

madziu, mka, pauka, nemezis, lenka, ciriness, czigra dziękuje za pomoc i głosy  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

nie moge cos cytować, znowu.... nie wiem dlaczego  ::) wiec odpowiem....

mka nio ja nie mam co ukrywać, bo i na butelce jest wyryte "sobieski"  ;) ;) plus dla zawieszek

Nemezis o tym, ze goście mogą zabrać do domku na pamiątkę też pomyślałam  ;) ;) plus dla zawieszek  ;) ;) aj tylko będą przeszkadzać przy nalewaniu wódeczki  ::) -minus

czigra słuszna uwaga..... nie znamy obsługi wiec plus dla naklejek, ale postanowione, będą zawieszki!!!!!

Nemezis myślałam o butkach do tańca i mam do łaciny wiec prawdopodobnie wezmę moje wygnieciuchy (jak wytrzymają do maja) na zmianę a wygnieciuchy dlatego, ze są najwygodniejsze  ;D ;D ;D

gosiu dziękuje w imieniu butków i podusi  :-* :-* fajnie ze wpadłaś w odwiedzinki ;) ;)

a na włosach pozostanie welon i diadem.... chyba wezmę wzór ten. co wkleiłam a z przodem.... hm.... nie mam pojęcia może spontan  ;) ;) madziu jak znajdziesz chwilke to wklejaj, może   mi pomysł podsuniesz  :-* :-*

a co dzis załatwiłam?

zadzwoniłam do fotografa i podałam nowe numery telefonu

zaczynamy lekcję tańca od piątku o 18  :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: będzie napewno tango AAAAAAAAAAAAAA............. le mi serducho drży  :serce: :serce: :serce: :serce: do muzyki z filmu  :D :D :D :D nio i myślałam jako przerywnik.... wyginam śmiało ciało  ;D ;D ;D ;D a później klasic tango.... jak chcecie linka do muzy to wkleję z you toobe  ;) ;)

zmykam na chwilę do was póki oczy nie wysiądą  :-* :-* :-*

chyba nie chce sie czytać tego tasiemca, nio starałam się porządnie odpisać ::) :P :P

a oto plan na najbliższe dwa miesiące, tzn 82 dzionki :skacza: :skacza: :skacza: 

WYKONAĆ:
    wydrukować zaproszenia... PRIORYTET!!!!!!   
    ROZDAĆ ZAPROSZENIA!!!!     
    zawieszki na wódkę!!!!! 
    dyplom dla świadkowej i świadka
    podziękowanie dla swatów
    podziękowania dla rodziców  hm.....  ramka plus kosz zrobić projekt
    winietki!!!!
    zrobić dodatkową listę gości w razie dużej liczby odmowy przybycia
    przysięga weselników
    dekoracja : dwa serca plus samochód... i wykonać elementy dekoracyjne
    przygotować rożki na płatki, ryż i 1 gr.
    załatwić płatki róż
    marzec... zanieść suknie i garnitur na poprawiny do czyszczenia
    zamówić tort
    zamówić owoce
    wybrać dziewczynkę i chłopczyka do niesienia obrączek
    zamówić bukiet
    załatwić samochód
    wybielić zęby
    załatwić bus /autobus
    podróż poślubną
    utwory na pierwszy taniec
    układ na pierwszy taniec
    teks podziękowań dla rodziców

KUPIĆ:
    winko
    wódeczka 40 butelek
    prezent dla babci z okazji imienin
    kupno tablic rejestracyjnych dla nas, i do autobusu z naszymi imionami
    cukierki dla dzieci
    kupić bańki dla dzieci
    tablice rejestracyjne
    elementy do dekoracji
    kupić fotel  hm..... goście nie mają gdzie spać hehe :P:P:

PANNA Młoda
    buty ecru PRIORYTET!!!!  czeka się miesiąc!!!!!!!
    welon, rękawiczki
    diadem
    wybrać fryzjera
    fryzura próbna
    makijaż próbny
    bielizna
    pończochy
    paznokcie
    cos na noc poślubną

PAN MŁODY:
    garnitur
    koszula