Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 359024 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Morgan
  • Gość
a ja lubie byc taka zabiegana :P

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
ja też lubię ale hm... jak już czuje, że hm... mam za duzo na głowie i mało czasu to czuje taka spięta ze szok

hm... i mam problem nie wiem juz czy sama robic te naklejki na wódke czy zamówic?

moja jest pod zaproszenie  ale hm... nie mam czym sie chwalić bo mam tylko zarys zrobiony z materiałów takich jakie miałam w domu, czyli zamiast błyszczącego oczka jest głowka od szpilki itp.... a hm... z allegro nio toka masówka... wpadła mi w oko ta:

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
werka23 ja bym nie przykuwała az tak dużej uwagi do ulotek na butelkę. W końcu mało kto na to patrzy. Najważniejsze zeby vodka sie lała strumieniami :P To co wkleiłaś jest bardzo ładne. A najbarwniej podoba mi sie skład ;D

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
moze zakup sobie taka maske mleczna do włosow

Offline sarmaxarica

• maniak
sarmaxarica hehe to zapraszam na kawę  ;) ;) ;)
Dziękuję :) mam nadzieję,że uda mi się skorzystać z zaproszenia. :)

Odnośnie tipsów itp.paznokci ;) to one mi się bardzo podobają tylko ...... Tylko szkoda mi strasznie moich paznokci,które później strasznie cierpią po ich ściągnięciu.  :-\ Póki co miałam tylko 2 razy robione paznokcie-na swój ślub "dostałam" :) akrylowe i były śliczne  :Serduszka: a ostatnio na ślub szwagra miałam tipsy.Nawet zrobiłam sobie odnowę,bo tak mi się spodobało dłoń z pięknymi długimi paznokciami,ale......niestety zaczęły mi przeszkadzać,powoli zaczęły już się odklejać i znów było już widać,że moje paznokcie są jak papier.  :-\ To właśnie jest dla mnie najgorsze,że naturalne paznokcie tak dostają "w kość".Po ślubie dłuuugoooo męczyłam się,aby doprowadzić je do porządku a muszę powiedzieć,że swoje paznokcie mam mocne,twarde i zdrowe.Teraz też już miesiąc się męczę z odżywkami i maksymalnym piłowaniem.
No ale jak to się mówi "cierp ciało coś chciało". ;) I tak uważam,że było warto :) zwłaszcza jak przypomnę sobie te małe arcydzieła-kalie,które miałam płytce serdecznych paluszków.  ;D
Dobrze,że jeszcze masz czas i na paznokcie nie trzeba umawiać się z półrocznym wyprzedzeniem. ;)

Co do Waszych relacji :) to zapeszać nie będę ;) tylko nadal  :ok: będę trzymać,oby zawsze było wspaniale. :)

A co z ciastami?Babka nadal się nie odezwała?Dzwoniłaś do innych?

Co do naklejek na wódkę to myślę,że koniecznie nie musisz robić ich sama. :) Rozumiem,że chcesz i fajnie będzie później to sobie powspominać :) ale z drugiej strony czy warto aż tak się zaharowywać? ;) Czigra dobrze napisała,niestety niewiele osób z pośród gości zwróci na to uwagę a tym bardziej to doceni  ::) a te które wstępnie wkleiłaś są całkiem całkiem. :) I tak sporo będziesz miała pracy przy ściąganiu oryginalnych etykietek,czyszczeniu butelek z pozostałego kleju i przyklejaniu nowych. :) Wiem co mówię,sama się tym zajmowałam. ;) Naprawdę jest czaso- i pracochłonne.A jak do tego dołączysz jeszcze robienie to już całkiem z czasem możesz nie wyrobić a i rączki i kręgosłup od siedzenia nad tym boleć będzie. ;)
Kwestia przemyślenia. :)

To się znów rozpisałam. ;)
Kolorowych  :-*

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Wercia, odżywkę Inglota dostaniesz w sklepie Inglota lub na ich stoisku (często są w galeriach handlowych) albo w zwykłej drogerii (czasem się trafiają)  :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Jesli chodzi o paznokcie to ja polecam to :

wzmacniające serum do paznokci

rewelacyjny preparat , mam takie ładne i długie paznokcie po nim - wszyscy mi się pytają czy to zele  ;D ;D ;D

Co do ciast to ja miałam liczone na 100 os - 6 blach tych cukierniczych - jedna taka blacha w zalezności od rodzaju ciasta waży 4-6 kg - w zupełności wystarczyło - a jeszcze zostało  ;)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
ooo to i ja kupie ta odzywke :)

Werka ja mam podobnie z wlosami, suche i tez mi sie przetluszczaja u nasady, no i mam ich dosc mało  :(
dlatego teraz nie wiaze tylko sciełam, poza tym codziennie po myciu nakładam jedwab przed prostpwaniem (lub inna odzywke ktorej nie splukuje, chroni to przed temp), polecam odzywke farmony z seri radical, mi słuzy i jestem bardzo zadowolona!!
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Justys851
  • Chuck Norris
oj tak Radical jest fajny , bo nie jest zbyt cięzki  ;)

Ja teraz robie kurację ampułkami z Radicala  ;)
ale dopiero 5 dni więc nie mogę za duzo powiedzieć narazie  ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
hej laseczki  ;)

ale kiepsko dziś spałam... może ze trzy godziny.... bu... nabiłam sobie głowę naklejkam i myślałam i myślałam.... hehe

czigra, sarmaxarica goście może nie przywiązują uwagi ale hm..... co ze mną  :P :P teraz wiem, ze kupa roboty przede mną (qurcze, nie wiedziałam ze butelki się szoruje  :mdleje:) ale ze mnie czasem bałwanek  :balwan: hehe mi czasem sie wydaje, ze to hop siup a później hm... dni na tym schodzą  :P a wracając do tematu... nio cenowo wygląda to podobnie, kwestia zrobienia i czasu... ja hm... nie jestem zwolenniczką masówek, lubię kiedy wszystkie elementy do siebie w jakimś stopniu pasują ;) zaproszenia projektowałam sama, winietki pewnie tez będę i jakoś ten wlepek masowego produktu mi nie leży... wprowadza chaos w mój motyw  ;D ;D zwłaszcza, ze, tu poleciałam na kolor bardziej ale ja raczej róż nie przewiduje w bukiecie wiec  :dno: postanowiłam będę robić sama... winietka będzie z motylkiem, zaproszenia są z motylkiem i motylki będą na naklejce   :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: motylek pojawi się również na przysiędze weselników.... jeden motyw  :D :D jak chcecie to wkleję prototyp, nio na pewno będą wyglądać ładniej jak będę miała już materiały :P :P

justys, króliczku dziękuje za odzywki, hehe dziś jadę na zakupy  :Najlepszy: będę miała mały dylemat ale hm... napewno co kupiłam się pochwale  :-* :-* :-*
justynko, paula dzieki za porady odnoście pielęgnacji włosów  :-* :-* :-*

paulanio ja włosów nie mogę ściąć a tylko podciąć kilka centymetrów, bo do ślubu trzymam ::) ostatnio już ścięłam 10 cm, starczy nie wiele to pomogło, ale fakt wiążę włosy gumka lub chodzę w rozpuszczonych  ;) wypróbuję tez ten jedwab, bo później często nakładam lakier na grzywkę i hm... susze włosy suszarką  :oops: :oops:

justys dziękuję za przelicznik ciast  :-* :-* :-* w końcu mam jakiś punkt odniesienia  :jupi: :jupi:

sarmaxarica ze skutkami ubocznymi w postaci tipsów to ja się całkowicie z tobą zgadzam  ;) ;) moja psiapsiółka robi tipsy i tylko delikatnie ściera płytkę ale hm... tez dostają paznokcie w kości  ::) hm... ja wam jeszcze czegoś nie powiedziałam... ze mnie czasem to taki nerwus hehe i jak mam tipsy to je skubię, tzn. drapię żel... a później go gryzę... podobnie robię z lakierem  :P :P po prostu cały czas mi paluszki chodzą... hehe jeszcze nie byłam na ściąganiu tipsów, ja je po prostu "zjadłam" hehe muszę sie nie źle pilnować  ;D ;D

A co z ciastami?Babka nadal się nie odezwała?Dzwoniłaś do innych?
  :nie: niestety, cisza... ja do niej napisałam na skrzynkę, bo w ogłoszeniu tylko adres mail podała ale hm... cisza... wiecie co ja nie rozumiem ludzi, dają ogłoszenie a później normalnie olewają klienta.... sarmaxarica dam sobie z nią spokój, jak już ktoś od samego początku jest niepewny po co się ładować, prawda  ??? ;) mam jeszcze trochę numerów, najwyżej ciasta przewieziemy z głogowa, świadka wykorzystamy albo świadkową  ;D ;D ;D

zmykam na śniadanko hehe

dziewczyny a ten radical, gdzie dostanę? drogeria or apteka?  :-* :-* :-*

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
a niew wolisz zawieszek na butelki?

całkiem nowa JA

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Radical dostaniesz i w drogerii i w aptece  ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
justys dzięki  :-* :-*

paula będzie i to i to :D :D zawieszki tez sama będę robić... materiały wyniosą mnie około 40 zł a m... zamówienie kosztuje hm... 80 wiec tu sie opłaca poświęcić  ;) ;)

wciągnęłam kolejnego sledziora.... mniam w śmietanie...  ale mi te tablety yaz zaszkodziły... w życiu śledzi nie jadłam hehe szkoda, ze miny mojego M. nie wiedziałyście jak hm... zatrzymałam sie w sklepie przy śledziach i brałam ile mi weszło na ręce  :hahahaha: :hahahaha:

zawsze natomiast pożerałam słodkie a teraz patrzeć  na nie nie mogę, podobnie z kawą, @ mi sie spóźnia 6 dni buu...   

Offline sarmaxarica

• maniak
czigra, sarmaxarica goście może nie przywiązują uwagi ale hm..... co ze mną  :P :P nie jestem zwolenniczką masówek, lubię kiedy wszystkie elementy do siebie w jakimś stopniu pasują ;) zaproszenia projektowałam sama, winietki pewnie tez będę i jakoś ten wlepek masowego produktu mi nie leży... wprowadza chaos w mój motyw  ;D ;D zwłaszcza, ze, tu poleciałam na kolor bardziej ale ja raczej róż nie przewiduje w bukiecie wiec  :dno: postanowiłam będę robić sama... winietka będzie z motylkiem, zaproszenia są z motylkiem i motylki będą na naklejce   :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: motylek pojawi się również na przysiędze weselników.... jeden motyw  :D :D jak chcecie to wkleję prototyp, nio na pewno będą wyglądać ładniej jak będę miała już materiały :P :P

Jasne,że jesteś ważna :) nikt nie zaprzecza,ale kurczę może lepiej ten czas na czymś innym spożytkować. ;) Rozumie,że chcesz aby wszystko do siebie pasowało,ale przecież jeszcze można poszukać takich "masówek",które bardziej będą pasować? :) Może te które kleiłaś sprzedawca robi też w Twoich kolorkach? :) No ale jak już postanowione :) to ja życzę owocnej pracy i bardzo chętnie zobaczę Twój prototyp. :)

Co do ciast to masz rację.Nie ma sensu angażować się w dalszą współpracę z taką babkę,która nawet na maila nie może odpowiedzieć.Niby można zrozumieć co nieco,że np.właśnie zepsuł się jej komp lub net lub może się rozchorowała ale z drugiej strony to skoro ona w ten sposób zarabia,powinna być bardziej dostępna.No ale najważniejsze,że jeszcze masz namiary na inne osoby i czas. :)

Lecę póki co,bo od nocy walczę z rybkami.  :-\ Pompka przestała działać,wyczyściłam ją ale teraz nie chce działać  :( i nie wiem co zrobić.  :-\ Zawsze tak jest jak J.wyjeżdża.

Smacznego

Offline sarmaxarica

• maniak
Coś mi nie poszło z poprzednią wiadomością. ;)

Dopiero teraz doczytałam o zawieszkach.Tzn.już wcześniej mówiłaś,że będziesz je robić,pamiętam,ale dopiero teraz wpadła mi myśl do głowy. ;) Chcesz tych zawieszek i etykietek używać jednocześnie czy na zmianę,tzn.na jedną butelkę zawieszka,na drugą zawieszka,i tak na okrągło?

Offline werka23

• Chuck Norris
Jasne,że jesteś ważna :) nikt nie zaprzecza,ale kurczę może lepiej ten czas na czymś innym spożytkować. ;) Rozumie,że chcesz aby wszystko

sarmaxarica hehe wiem wiem, troszkę zażartowałam :-* :-* właśnie patrzyłam długo za tym i hm... tylko te co wkleiłam jedynie jakoś pasują.... poza tym drukowania w moich naklejkach będzie mało, za to dużo naklejania  ;D ;D ;D

Lecę póki co,bo od nocy walczę z rybkami.  :-\ Pompka przestała działać,wyczyściłam ją ale teraz nie chce działać  :( i nie wiem co zrobić.  :-\ Zawsze tak jest jak J.wyjeżdża.
  hehe jest coś w tym, jak mój M. wyjechał, zepsuł sie samochód  :P :P nie wiem jakie masz rybki ale może lepiej nowa papkę kupić... co jakiś czas zmienia sie te urządzenia, wiec może czas  :brewki: :brewki: :brewki:[

Dopiero teraz doczytałam o zawieszkach.Tzn.już wcześniej mówiłaś,że będziesz je robić,pamiętam,ale dopiero teraz wpadła mi myśl do głowy. ;) Chcesz tych zawieszek i etykietek używać jednocześnie czy na zmianę,tzn.na jedną butelkę zawieszka,na drugą zawieszka,i tak na okrągło?
]
zawieszki i naklejki chce robić jednocześnie  ;) ;) hm... zastanawiam sie nad 20 butelkami, gdzie może zrobię tylko zawieszkę bo musiałabym ryzę papieru samoprzylepnego zamawiać co mi sie nie opłaca  ::) 

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
ja osobiscie wole zawieszki niz naklejki, kwestia gustu - wiadomo :)

całkiem nowa JA

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
ja bym się zastanowiła czy nie lepiej wybrać, albo zawieszki albo naklejki ;)
 :-* :-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
Zawieszka i naklejka na wódkę  :P :P
tylko sie nie śmiejcie, wklejam wam mój prototyp....

hm... zawieszka będzie na pewno satynowa, pinezkę, zastąpi piękny różowy kamień, motylki beda motylkami pojawi się nasze imię i data ślubu, zastanawiam się nad kolorem nadruku ale to dopiero jak przyjdzie papier nio i zamiast taśmy klejącej będzie albo dwustronna albo takie gąbeczki do naklejania albo przeźroczysty klej w pałeczkach... także dużo odbiega ta naklejka od mojej w głowie  :P :P 

Offline werka23

• Chuck Norris
papier tez będzie inny  :P :P

Offline sarmaxarica

• maniak
nie wiem jakie masz rybki ale może lepiej nowa papkę kupić... co jakiś czas zmienia sie te urządzenia, wiec może czas  :brewki: :brewki: :brewki:[/b]

No właśnie się poddałam  :-\ Ubieram się i lecę do sklepu. :) Już się narobiłam przy tym filtrze i nadmuchałam ;) wystarczy. :)

zawieszki i naklejki chce robić jednocześnie  ;) ;) hm... zastanawiam sie nad 20 butelkami, gdzie może zrobię tylko zawieszkę bo musiałabym ryzę papieru samoprzylepnego zamawiać co mi sie nie opłaca  ::) 

Ja raczej jak Castia,zastanowiłabym się nad wyborem,albo naklejki albo zawieszki. :) Bo jednak co za dużo to nie zdrowo ;) a i pracy będzie mniej. ;)

Właśnie rzuciłam okiem na Twój prototyp. :brewki: Fakt,że sporo zmian jeszcze będzie,ale jakiś zarys widać. :) Tutaj to nawet pasuje mi połączenie naklejki z zawieszką.  :P No trudny wybór.

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
nie obraz sie ale dla mnie tego wszystkiego jest za duzo,
a nie myslalas o normalnej zawieszce? na wstazece kartonik z jakims wierszykiem, data slubu itp

całkiem nowa JA

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
nie działa mi imageshack wiec wkleje linka, pewnie dostane bure za to

my mielismy takie, chodzi mi o taki styl, sa proste w zrobieniu

http://fontanessi.abc24.pl/default.asp?kat=61033&pro=490719

całkiem nowa JA

Offline werka23

• Chuck Norris
hehe paula spoko, hm... nie podoba mi się kartonik na wstążce...
hehepaula ale ryzykujesz  :P :P  :-* średnio mi się to widzi co wkleiłaś  ::) kolory tylko ładnie dobrane  :ok: :ok:

hm... ja uważam, ze dużo za dużo jest na tej fabrycznej naklejce  ;) ;)

na pewno efekt końcowy będzie inaczej wyglądać  ;D ;D ;D

sarmaxarica mi właśnie tez pasuje tu i naklejka i zawieszka  :D :D

Offline werka23

• Chuck Norris
zaraz zarobie od pauli karniaka  :P :P 

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
czemu karniaka?
ja poprostu jestem minimalistka, wole mniej niz wiecej i tyle.
dla mnie naklejka + zawieszka to za duzo ale oczywiscie to Ty decydujesz

całkiem nowa JA

Offline werka23

• Chuck Norris
czemu karniaka?
hehehe bo ty takie miałaś  :P :P a mi się średnio widzi  ;D ;D

nie wiem, wydaje mi się, ze jakby było powiedzmy dużo na nalepce, a nie jest to może było by za dużo, zgadzam sie z tobą ale hm... w moim przypadku uważam, ze taka zawieszka doda elegancji  ;) oczywiście szanuje twoja opinię   ;):-* :-*   

Offline sarmaxarica

• maniak
To jak tak coby atmosferę rozluźnić ;) powiem co mi się właśnie przydarzyło. ;)

Już wspominałam o rybkach :) właśnie miałam wychodzić po nowy filtr i co?I słyszę,że w salonie coś wybucha  :o i syczy.  :-X I co się okazało?Mój J.przed wyjazdem nastawił sobie 2 wina.Jedno jabłkowe,drugie pomarańczowe.I kurde blaszka ! właśnie to pomarańczowe mi wybuchło!Najpierw tylko tak lekko przez rurkę,więc już spanikowana zadzwoniłam do Taty zapytać co zrobić.To mi poradził-wyjmij korek z butli,żeby mogło lepiej oddychać a najwyżej później wylejesz nadmiar.No to tak zrobiłam i dostałam miąższem pomarańczowym po oczach,po ścianie i głośnikach! :nerwus: :mdleje:
J.nastawił te wina w salonie,zaraz obok stolika ze sprzętem!  :Maruda: I teraz tak stałam nad butlą i zatykałam otwór ręką a Tata mi mówił,że mam zanieść ją do łazienki!Tylko jak,jak to badziewie waży 15 kg a ja mam tylko jedną rękę wolną!?No ale przeciągnęłam ją tam i jakoś włożyłam do wanny.Tylko że znów dostałam maseczką pomarańczową po oczach! :tak_smutne: :Maruda: I teraz nic już mnie nie obchodzi,wychodzę z domu,bo na dziś mam dość katastrof. Niech się wino w wannie leje,niech ryby się podduszaj,dom wygląda jak melina......

Przepraszam Kochana,że tak Ci wątek zaśmiecam.  :blagam: :blagam: :blagam:

Offline werka23

• Chuck Norris
sarmaxarica spoko nie zaśmiecasz  :-*, a pisz.... z twoich przygód z winkiem tak sie uśmiałam, ze brzuch mnie boli... hehe maseczka pomarańczowa.... dobre  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: hehe twój tato pomysłowy  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: 

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
A mi się nie podobają ani naklejki ani zawieszki, a już razem naklejki i zawieszki to w ogóle, najbardziej elegancko wygląda normalna wódka, no chyba że to jakiś szrot to wtedy faktycznie lepiej zasłoni co się gościom podaje  ;)

Werka po tabletkach okres ci się spóźnia?