Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 358257 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy  ;)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
wszystkiego najlepszego Werciu :) ale to szybciutko minęło  :o :o :o

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
wisienko
justys  :-* :bukiet:
reniu :-* :bukiet:
mka :-* :bukiet:
króliczku :-* :bukiet:
madziu :-* :bukiet:
aniuw. :-* :bukiet:
haniu :-* :bukiet:
lena :-* :bukiet:
justnko85 :-* :bukiet:
anjuschka :-* :bukiet:
dziewczyny dziękuję za gratki i odwiedzinki   ;) ;)

z wczorajszych walentynek zdam relacje jak bede miała chwilkę....

jestem strasznie wzburzona, a mam sie nie denerwować przed jutrzejszymi badaniami eh..... :'(

te nauki to jakis totalny SZOWINIZM!!!!!!!!  :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: no poprostu super usłyszeć ze jesteśmy nie człowiekiem a jakimś podgatunkiem nio i do niczego innego nie służymy jak do zaspakajania potrzeb mężczyzny, który jest "władzą" eh wiecie co cholera mnie zaraz weźmie :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nie: :nie: :nie: :nie: :nie: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :Kill: :Kill: :Kill: :Kill: :Kill: :Kill: :Kill: :Kill: :Kill: :Kill: :Kill: :Kill: :Kill: :Kill: :Kill: :Kill: :Kill: :Kill: :Kill: :Kill: :Kill: :Kill: :Kill: :Kill: :Kill:  

eh a jakby to moja wina była ze zamiast kredki mam bułeczkę, a przez to jestem ścierwem którym kosciół moze sobie pomiatac ile moze i potrafi  :beczy: :beczy:

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Oj tak, też drażniły mnie na naukach poglądy typu "Kobieta musi zawsze zaspokajać mężczyznę, bo oni są najważniejsi i muszą zawsze dostawać to czego chcą..." ::) ::) ::) Chore, chore i jeszcze raz chore! Dobre sobie, a my kobiety to co - maszyny do seksu albo worki na spermę?
No, ale jednym wpuściłam, drugim wypuściłam i tyle zostało z nauk ;D Tak więc Werciu zrób to samo, nie przejmuj się tylko odbębnij to co masz do odbębnienia :P ;)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
U mnie nie było takich tekstów...  :nie:

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
o matko! wercia nawet mnie nie strasz! My dzisiaj mamy pierwsze spotkanie :mdleje: jak mi palną takim tekstem, to chyba zatłukę :Kill:

Morgan
  • Gość
przezylam szok... :-\

Offline osika_

• "Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna, i nie trzy"
  • bywalec
  • data ślubu: 24.04.2010r
wercia szok. Dobrze że my w szkole mielismy nauki, takze teraz pomijamy ten etap przygotowan. Tylko że teraz biegamy a raczej jezdzimy (60km)  :-\ na nauki rodzinne po to aby usłyszeć jakie to cudowe termometry wymyslili do mierzenia temperatury i jak to cudownie jest żyć zgodnie z kalendarzykiem. Tylko że nikt nie doda iż tylko kobiety muszą się meczyc z mierzeniem (jak babce powiedziałam że codziennie wstaje przed 6h rano a weekend to leniuchuje jak sie długo da to powiedziała, że to przecież żaden problem abym nastawiała budzik w weekend o 6h i mierzyla a potem szła dalej spac... hmmmmm tak już wstaje i mierzę.... a potem i tak nie usnę, piekne rozwiązanie wrrr) i że na 100 kobiet 20 (jak nie więcej skoro tak statystykami rzucają to o tym też niech wspomną) i tak zachodzi w niepalnowaną ciąże, bo tą metodę o "kant d*** rozbić"    :klnie: :klnie: :ckm: :Kill: :Kill: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: dołaczam do wnerwionych ;D bo jeszcze 3 raz musismy na to jechac a potem ksiądz swoje powie... z góry przepraszam za tych którzy żyją z kalendarzykiem, ale to nie dla mnie...

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
rany straszne te nauki u Was  :o :o :o u nas mówili głównie do facetów... że mają nas rozpieszczać, kochać i nieba przychylać kiedy się tylko da  :)

Offline werka23

• Chuck Norris
hej

przyjechała nasza podusia na obrączki  :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: jest przepiękna!!!!!!!!

i kupiłam buciki..... jupi!!!!!!!! zjechaliśmy dziś z M. za nimi pół polski ale już mam ten zakup z głowy.... nie przesadzając kochane pół polski, dokładnie eh.... strasznie ciężko coś kupić :roll: :roll: będąc we Wrocławiu, Lesznie, mojej miejscowości i w Zielonej w końcu sie udało w tej ostatniej butki kupić :skacza: eh nie wspomnę,o tym.... Ze źle spojrzałam na mapę i nadrobiliśmy jakieś 60 kilosów w stronę Gorzowa i Poznania, nio raz sie pomyliłam i to bardzo, nie w porę  :-\

wisienko takie nauki to marzenie  ;) ;)

dzis na naukach było ciekawiej, był jakiś doktor mówiący o recepcie na dobre małżeństwo, powiem wam ze jakbym swoje myśli słuchała  ;) ;) to jedyne ciekawe spotkanie  :D :D

madziu to tez ci się trafiło ::)  :-*

osika  łącze sie w bólu  :Skrzypce: :Swiety: ja nie wiem jak ja to przetrwam  ::)

czigra jestem ciekawa  jak u ciebie poszło  ;D ;D ;D

wiem, ze wiszę wam relacje z walentynek ale normalnie 24 h to za mało, eh.... nadrabiamy zaległości... jak juz jesteśmy w domku to padnięci  :P :P :P

dobranoc, i po jednodniowym urlopie eh   :-* :-* :-*

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Koniecznie pokaż nam buciki!!!  :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
oj tak pokaż buciki  :D

Morgan
  • Gość
pokaz butki i podusie  ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Pokaż pokaż butki! ;D ;D ;D

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Dzień dobry :)
Mnie tu jeszcze nie było  :hopsa: więc ładnie się witam i też o butki pytam :D

Offline osika_

• "Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna, i nie trzy"
  • bywalec
  • data ślubu: 24.04.2010r
E tam słowa... poprosimy o foto bo nie uwierzymy ;D Wercia a kto będzie niósł obrączki na tej podusi? Bo chyba gdzies mi umknęła ta informacja :(

Offline m_lena

• uzależniony
Co do nauk, to szkoda mi słow... przytoczę historię z naszych nauk:
ksiądz: czy kobietę/dziewczynę/narzeczoną/żonę/teściową... można bić?
chłopacy: nieee.....
dziewczyny: :)
ksiadz: pytam jeszcze raz... czy kobietę można bić, znęcać się na dnią...
chłopy: no nie......
dziewczyny: :D
ksiądz: można! często nawet trzeba!!! tylko nie bardzo wypada....
chłopacy:  >:( >:( >:(
dziewczyny:  :o :o :o

... i w tym momencie wyszłam z nauk  ::)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline madzia_n

• Chuck Norris
 :o :o :o :-\ :-\ :-\ >:( >:( >:(
Brak słów...

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
ciekawe czy ten ksiądz bije swoją kobietę/dziewczynę/narzeczoną/żonę/ teściową?  ::) co za jełop  :mdleje:

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Idiota... nie można tego gdzieś zgłosić? Poważnie mówię.

Offline m_lena

• uzależniony
nie wiem Mysiu, no i co niby mu zriobią za głupie poglądy i teksty?
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline werka23

• Chuck Norris
cześć kochane  :-* :-*

ach na nie wiem jak wam wynagrodzę moja nieobecności  ::) :oops: :oops:

straszny ten tydzień.....  zadyma w pracy, wczoraj miałam rade nadzorczą :mdleje: :mdleje: :mdleje: załamka totalna..... z bólem głowy wróciłam do domku  ::) a na dobranoc rozwaliłam sobie o łóżko nogę  ::)

te nauki nas dobijają i wykańczają.... nawet nie mamy kiedy usiąść i zjeść coś a dopiero na inne rzeczy eh  ::) życie  ;) ;) nie narzekam tylko strasznie jesteśmy po tym tygodniu wykończeni.... jeszcze 30 minut plus ostatnie nauki i weekend   :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:

a butki mam  :P :P :P będę miała więcej czasu w weekend to fote wkleję  ;) ;)  obiecuje  :D :D nio i naszego ciciusia ach znowu chyba choruje.... taki biały nalot robi mu sie tam gdzie siusia dziś znowu o weta wyprawa  ::)
mały łobuz przytył w ciagu 2 tyg 0,5 kg.... hehe żarłok mały  ;D ;D ;D

przy okazji odbiorę wyniki, na te moje kobiece problemy..... ciekawe co tam wyszło  ::) hm.... przed badaniami miałam sie nie stresować ale wiecie, moja praca raczej nie szczędzi mi wrażeń  ::) i hm.... trzymajcie kciuki.... wolny testosteron będę mieć za dwa tygodnie dopiero  ;) ;)

lena ja też chybabym wyszła..... eh.... stwierdzam ze kościół to w większości czysty, świński szowinizm odnosi sie do ludzi tam posługujących płci męskiej  :ckm: :ckm: :ckm: :ckm:

ciriness witam cię cieplutko  :hello: :hello: :hello: :hello: butki będą. będą  ;) ;)

reniu podusia jest na stronie poprzedniej wklejona  ;) ;)

miłego popołudnia  :-* :-* :-*  :id_juz:

yooooo...... :)

niespodzianka  :hopsa: :hopsa:

jestem na forum z fotkami :) z serii Santsuś "DYWANIKU ja ci pokażę"  :lol: :lol: :lol:

był sobie dywanik.... był bo kocie się nim zainteresowało

i oto co z nim robiło.....

jeszcze z kopa.....

a masz!!!!  mało ci.... to posmakuj dywaniku moje zabki....

ups.... wypadł mu włos

pani kochana, no co ty.....ja??>... ja go zniszczyłem??? przecież jestem grzeczny  :P :P

zmykam na nauki.... sorki za jakość ale hm... o 6 rano komórka ciężko coś zrobić dobrze  ;) ;)

Offline patik

• entuzjasta
  • Dziś już wiem że zawsze jesteś blisko mnie..
  • data ślubu: 15.05.2010
fotki rewelacja :)
fajny ten kiciuś :):):):):)

Offline werka23

• Chuck Norris
patik łobuziak z niego niezły  :twisted: :Swiety:  ;) ;) i znowu chory  ::) naszczęście tylko zapalenie spojówek i hm... przez 10 dni kropelki do oczu eh :-\ nio i zaszczepilismy go przeciwko chorobom  ::)

już po naukach....  :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: wiecie w sumie to w niektórych kwestiach nawet można posłuchać i wziąć do siebie, jak chcecie poczytać to chętnie opisze  ;) ;)

hehe było wiele osób po cywilce ale tylko nas ksiądz zapytał "brat z siostrą?" a my "nieeeee  ;D ;D ;D" pokręcił głowa z uśmiechem  ;) ;) 

wiecie jakos tak do mnie dociera, że slub juz niedługo... pomomo tej cywilki mam olbrzymie odczucie, ze wydarzy sie coś niesamowitego, cos nadzwyczajnego :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:.... ale tez mam cykora  ::) ::)

a już pozostao tylko 85 dni  :hopsa: :hopsa: :serce: :serce: :serce:

A nieodpowiedziałam na pytanko, wstepnie mamy upatrzone dzieciaczki  ;) ;) tylko pogadac z ich rodzicami hehe samowolka  ;D ;D ;D

A oto,

CO MAMY:

:arrow: sala plus hotel =wpłacone 2 raty (spotkanie w kwietniu)
    :arrow:  zespół (spotkanie na początku maja
    :arrow:  oprawa multimedialna (spotkanie na początku maja)
    :arrow:  projekt zaproszeń plus 10 rozdanych
    :arrow:  godzina w kościele
    :arrow:  zgodę na ślub w innym kościele
    :arrow:  świadka i świadkową
    :arrow:  wybrana kosmetyczkę na makijaż
    :arrow:  zamówioną suknie ślubną
    :arrow:  suknie na poprawiny
    :arrow:  podwiązkę
    :arrow:  obrączki
    :arrow:  księga gości
    :arrow:  lista gości weselnych
    :arrow:  wstępnie zamówione ciasta
    :arrow:  potwierdzona godzina w kościele
    :arrow:  nauki przedmałżeńskie
     :arrow:  poduszeczke na obraczki

Offline annawiezel

• użytkownik
  • **
a jakie cista masz zamówione i z jakiej cukierni?

Offline werka23

• Chuck Norris
mamy wódeczkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: na razie tylko 80 butelek ale  zawsze krok do przodu  :hopsa: :hopsa: udało się kupić po 18,41 za 0,5... babka z pracy pomogła  mi załatwić, bardzo miło z jej strony  ;) ;) jeszcze 40 pozostało do kupienia  i kupiliśmy 4 zgrzewki pepsi 0,5  ;) ;) nio to powoli bee sie brała, za naklejki lub zawieszki  ;) ;)

aniu ciasta raczej tradycyjnie, sernik, snickers, jakieś z galaretką... będzie spotkanie w kwietniu :)  zamówiłam prywatnie u jakiejś babki, bierze 15 zł za upieczenie jednej blachy plus koszt składników  ;)

chcecie jeszcze fotek?

miłej soboty  :-* :-*

obicane fotki

dla tych co dobrze nie widzieli podusi

oto nasza podusia  ;) ;) ;)

zrobiłam w rożnym świetle

i

detale i

butki

z boku

z przodu

przybliżenie detali 

Offline annawiezel

• użytkownik
  • **
werka dzieki za info,my bedziemy mieli w cenie lokalu sernik i jabłeczki a tort zamawiam w znanej mi cukierni z super wyrobów Bajdek

Offline werka23

• Chuck Norris
my tez niebawem będziemy tort zamawiać ale hm... szkoda ze nie jestem ze szczecina  ::) :P :P w sumie to nie wiem jeszcze jakie ciasta sa na weselu, nie pamiętam :oops: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: ale fajnie, ze macie w cenie lokalu, zawsze to troszke sianka w kieszeni  ;) ;) 

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Lecicie ostro z przygotowaniami, a ślub już bliziutko  ;) Jaką wódeczkę macie?

Offline werka23

• Chuck Norris
olu ja sie zdałam na zdanie innych, wiec wybraliśmy sobieski  ;) ;)