Hej hej

Moda ciążowa w szczecińskim H&M-ie jest chyba dopiero od tego ostatniego remontu - wcześniej nie zauważyłam...
Byłam tam wczoraj i niestety nic mi się nie spodobało - wiosna powoli rozkwita, a dla ciążówek same jakieś takie ciemne kolory i bezkształtne formy :-/
A jeśli chodzi o staniki, to ja nabyłam super w Kapphal-u - mają tam większą rozmiarówkę na bieliźnie. Do staników dokupiłam kilka par bezszwowych gatek w fajnych kolorach - są super rozciągliwe i chyba będą służyć do końca ciąży

My gorączkowo zabieramy się do przygotowania wyprawki dla naszej Zosi

Mam już sporo ciuszków, które dostałąm w spadku po znajomych, no ale wiadomo, że to cała przyjemność kupować ciuszki dla maluszka

Trochę pochodziłam wczoraj po Galaxy (H&M, Cubus, Smyk, 5-10-15) i kurde jestem zszokowana cenami ciuszków dla niemowląt np. 69zł za różowy dresik rozmiar 62??? Czy to nie lekka przesada?
Na większe zakupy wybieramy się wkrótce do hurtowni na Krakowską - czy któraś z Was się orientuje czy tam jest duży wybór ciuszków?
A tak wogóle to włączył mi się na maxa syndrom "wicia gniazda", tylko kurcze co się biorę za jakieś konkretniejsze porządki, to brzuszek mnie nieco stopuje - to chyba te skurcze Brixtona-Hicksa - takie falowe twardnienie brzucha na kilkanaście sekund?
Hej koleżanki z III trymestru Wy też tak macie?
A co do wóżeczka to ja jutro idę oglądać do znajomych Peg Perego (stelaż classico, gondolka culla) bo chcą sprzedać, może mi podpsauje?
Bo wstępnie byliśmy zdecydowani na Bartatinę Freeline (ze względu na dużą gondolę, 4 pompowane kólka i mięciutkie zawieszenie), no ale zobaczymy jeszcze