Dziubasku masz rację i dzięki za radę. Mąż napewno będzie w sklepie na żywo kupował ale chcę też dowiedzieć się jak najwięcej wcześniej żebyśmy już mieli kilka tylko do wyboru. Volant też mi się podoba tylko tak jakoś maleńkie ma te przednie kółeczka, nie przeszkadza to w niczym? A co do spacerówki to ja w ogóle najchętniej wziełabym tylko głęboki wózek ale się nie da
Bo spacerówkę kupiłabym za jakiś czas i taką leciutką, inną...
.
Przednie koła w niczym nie przeszkadzają... są większe niż to wygląda na zdjęciu i co najważniejsze- są, tak samo jak tylne, pompowane i świetnie zamortyzowane. Mieszkamy przy Puszczy Bukowej... na spacery śmigamy bo naprawdę trudnym terenie... jeździliśmy po śniegu i też dawaliśmy radę... do podwozia na prawdę nie mam żadnych zastrzeżeń. Tfu- znaczy się do wagi mam, ale podobnie jak Anusia zjeżdżam wózkiem ze schodów, a później wciągamy się spowrotem i jest gites

Jagódka i Gosiaczek mają, z tego co kojarzę, volanty 3kołowe i bardzo je sobie chwalą! mi w sklepie też wydawały się bardzo stabilne, bo przednie koło jest podwójne, szerokie i duże. Jednak zdecydowaliśmy się na 4 kółka... tylko jedna uwaga- Volant 4 nie jest już produkowany. Jakby co służę namiarami na sklep internetowy gdzie go jeszcze udało mi się dorwać.
AAaa i wydaje mi się, że volant siedzi troszkę niżej niż Mutsy. Ale nie porównywałam.... choć i tak to jeden z wyższych wózeczków.
Ja mam 176 cm wzrostu i przy mnie wózek wygląda tak:

Poza tym... tak na prawdę to tylko dwa razy się do tej gondoli schylasz... wkładając i wyciągając malucha...