Hej hej

Ja też słyszałam dużo pozytywnych opinii na temat x-landerów - w szczecinie to bardzo popularne wózki z tego co zauważyłam
Kasia-Wrocław my się decydujemy właśnie na Bartatinę Freeline - moja kumpelka ma Classic i bardzo sobie chwali, a i mi się spodobał ten wózek jakoś tak szczególnie podczas pierwszej wizyty w hurtownii - jakiś taki fajnie miękki w zawieszeniu i budka duża, no i pompowane 4 duże kółka - a ja będę po lasach i polach śmigać z dzidźkiem

Trochę mi się te nowe kolorki mniej podobają na 2009r., ale może uda nam się kupić jeszcze ten beżowy w kwiatki z zeszłej kolekcji? Do tego dokupujemy fotelik maxi-cosi cabrio.
Kasiu a u Ciebie jak się Bartatinka sprawuje? Moja koleżanka jedynie narzekała troszkę, że jak chowa wózek do bagażnika, to musi zdejmować kółka (co nie sprawiało jej wprawdzie zbyt dużego kłopotu) - ale my na szczęście chyba mamy większy bagażnik - mężu jeszcze właśnie musi wszystko pomierzyć

Wczoraj byliśmy na kolejnych zajęciach w szkole rodzenia - było trochę śmiechu, bo panowie mieli za zadanie ćwiczyć kąpanie, przewijanie i przebieranie bobasków

Mojemu mężowi poszło przyznam całkiem nieźle - dumna z niego byłam

Cieszę się, że tak się zaangażował! Na poczatku ciąży miał trochę oporów, ale im brzuszek większy i im lepszy kontakt z naszą dzidzią, to tym bardziej się wczuwa - gada do brzucha, wita się i żegna - no a dzidzia dzielnie go kopie i tata się cieszy

Proszę trzymajcie dzisiaj za nas kciukaski, bo idziemy na usg 3d/4d i będziemy dokładnie oglądać nasze dziecię - idziemy na Unię do dr Węgrzynowskiego, akurat się miejsce dziś zwolniło, a mieliśmy iść dopiero na początku kwietnia. Mam nadzieję, że potwierdzi się, że będzie dziewczynka

bo na ostatnim usg u naszego lekarza, to nie było tak za dokładnie widać...ale byłby numer

Pozdrowionka