Autor Wątek: Wątek zniecierpliwionych z 2012 czyli nasze 356 dni do...  (Przeczytany 271541 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline emm-a

• Chuck Norris
Odp: Wątek zniecierpliwionych z 2012 czyli nasze 356 dni do...
« Odpowiedź #840 dnia: 16 Sierpnia 2011, 10:50 »
Super Buuuś!!!  :skacza: bardzo się cieszę, że jesteś taka zadowolona z przymiarki :-) szkoda, ze nie ma fotki :-( a moze napiszesz jaki to model,żebyśmy mogly zobaczyć - oczywiście pamiętając,że na Tobie wygląda lepiej :-) Mogę zapytać o cenę?
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Buuuś

• zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
« Odpowiedź #841 dnia: 16 Sierpnia 2011, 11:59 »
jestem baaaardzo zadowolona i nie chce mi się wierzyć że w pierwszym salonie mogłabym znaleźć tą właściwą sukienkę ... staram się wkleić zdjęcie (oby się udało) - i naprawdę ona nie jest tak szeroka na dole :) a cena zakupu nowiuśkiej szytej na mnie to 2200 zl., ale z przecen sukienki miały cene ok 1800zl wiec niewielka różnica - a na te wyprzedażowe się nie łapię bo nie mieszczę się w te salonowe sukienki (za dużo przeróbek by było hehehe ;) )

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #842 dnia: 16 Sierpnia 2011, 13:35 »
jeny, jaka ładna:-) taka delikatna i wdzięczna :-)

widzę, że coraz więcej salonów ma wyprzedaże :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Buuuś

• zapaleniec
« Odpowiedź #843 dnia: 16 Sierpnia 2011, 14:14 »
cieszę się że ci się podoba  :D delikatna jest napewno i zwiewna bo lekki materiałek (więc w razie upałów nie będzie za gorąco no i skromniutka taka jest choć kamyki pod biustem i na szyji dosyć mocno na żywo się odznaczają. Planuję zamiast na szyję zrobić ramiączka (bo jak mam coś na szyję to ramiona mam jak pływaczka ;) tym bardziej jak byłam bez welonu).
Ale jak patrzę na to zdjęcie to naprawdę mi się nie podoba :P ta modelka wygląda jak w ciąży, a na żywo sukienka mnie wydłuża ładnie i tym bardziej tuszuje brzuszek ;)

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #844 dnia: 16 Sierpnia 2011, 17:53 »
wiesz, ona jest taka...romantyczna :-) naprawdę robi wrażenie :-) 
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
« Odpowiedź #845 dnia: 16 Sierpnia 2011, 20:21 »
Buuuś ale emocje przy przymiarce ;D
Więc jednak to się naprawdę czuje,że to TA? ;)
też mi się podoba, taka delikatna jest  :)
a jak jeszcze Ty się w niej świetnie czujesz to nic tylko iść i zamawiać :skacza:

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
« Odpowiedź #846 dnia: 16 Sierpnia 2011, 21:32 »
buus no emocje przy twoim poscie na maksa az mi sie udzielily ;)
tez mi si podoba, ja mam tez olbrzym biust i boje sie ze na miejscu nic do przymiarki nie bedzie dlaetgo narazie nie ide ;p
i w ogole fajknie ze forum zaczelo dzialac i ze wrocilyscie ;D

Offline Buuuś

• zapaleniec
« Odpowiedź #847 dnia: 17 Sierpnia 2011, 09:15 »
dziękuję za miłe słowa dziewczyny :D i cieszę się że wam się podoba :) bo ja nadal twierdzę że na zdjęciu ona mi się wcaaaale nie widzi hehehe :D :P i do tej pory inne sukienki mi się podobały ale na wspomnienie tej na żywo mam aż dreszczyk na skórze :D i aniołku odpowiadając na Twoje pytanie - choć w to nie wierzyłam - tak to się czuje :D ja poczułam się (mimo za małej sukienki ;) ) poprostu piękna, a szczególnie jak mi przy tej sukni pani welonik przypięła  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:
i pójdę jeszcze do jednego salonu dla uspokojenia sumienia - tak jak pisałam - i pójde ją zamówić :)
sylwusia nie ma co czekać - to jest takie super wrażenie i przeżycie że polecam wszytskim :D adrenalina na maxa ciśnienie200/300 nawet jeśli rozmiarki tam mają za małe :D :P ale ja mimo to bardzo ten salon polecam :D
Idzcie i szukajcie  :D idzcie i mierzcie :D

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #848 dnia: 17 Sierpnia 2011, 14:32 »
Buuuś czyli ten drugi salon to tylko tak dla formalności, bo ja już wiem i Ty to wiesz,że suknię już masz :los:
a ja nie chce iść,bo mi się wydaje,że jeśli teraz zamówię to potem mi się może spodobać jakaś inna suknia i będę marudzić,że mogłam poczekać :P

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #849 dnia: 17 Sierpnia 2011, 18:39 »
a ja wiem ze jestem monotematyczna ale ja musze schudnac ehhe a narazie kiepsko mi idzie ;/;/

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
« Odpowiedź #850 dnia: 17 Sierpnia 2011, 20:52 »
Buuuś Tak mi się Twoje emocję udzieliły, że sama mam ochotę już iść szukać sukni :skacza: jeszcze tylko parę kilo ;D ;D

sylwusia085 czy schudniemy czy nie i tak będziemy piękne ;D ;D

Kochane moje forumki ponawiam moją propozycję spotkania się w większym gronie :) Nawet się "poświęcę" i przyjadę do Szczecina ;D ;D ;D
Gabriela
Zofia

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #851 dnia: 17 Sierpnia 2011, 22:04 »
Wy się spotkajcie, a ja będę z wami telepatycznie %%% pić  :los:

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
« Odpowiedź #852 dnia: 17 Sierpnia 2011, 22:28 »
Natalko jak ja żałuje, że mieszkasz tak daleko :(
Bardzo chciałabym Cie poznać na live ;D
Gabriela
Zofia

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #853 dnia: 17 Sierpnia 2011, 23:11 »
no jakby nas sie tak zebralo kilkanascie to byloby fajnie ;] takze musimy narazie zbierac ekipe chetna ja jestem za, ale ja w szczecinie mieszkam ;p

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #854 dnia: 17 Sierpnia 2011, 23:40 »
Ja też żałuję,że tak daleko mieszkam, bo też bym chciała i Ciebie i inne forumki na lajfa zobaczyć :los:
sylwusia- mieszkasz w Szczecine, a Natysa jest w stanie  tam dojechać, a ja o ja biedna nieszczęśliwa i poszkodowana przez los :P
A ze spraw ślubnych, to mój Arek chce kupić wódkę na wesele, sam z siebie to zaproponował i chce kupować po skrzynce żeby do sierpnia się uzbierało i żeby nie musiał od razu tak dużo kasy wykładać, aż z niego dumna jestem :los:

Offline Buuuś

• zapaleniec
« Odpowiedź #855 dnia: 18 Sierpnia 2011, 09:09 »
cieszę się że tak Wam się udzielił mój nastrój  ;D ;D ;D
aniołku tak ten drugi salon to tylko formalność bym kiedyś sobie głupio nie pomyslała że "mogłam iść do innego salonu bo może tam by ładniejsza suknia była" - ja tam styrany łepek mam  :glupek: i wiem że kiedyś bym tak pomyślała więc dla czystego sumienia pójde popatrzeć :) tym bardziej że ta suknia tak jest odmienna od tej o jakiej marzyłam.
i tez tak myślałam, żeby poczekać do nowej kolekcji by nie żałować jak by mi się później coś spodobało - ale doświadczone forumki mi wyjaśniły wszystko :) i przejżałam na oczka  :o bo jak trafi się na tą jedyną to po pierwsze już się nie ogląda za innymi (bo po co jak ma się tą najśśśliczniejszą :D ), a nawet jeśli w oko coś wpadnie przypadkiem to raczej mało prawdopodobne by dobrze leżała :) ja sama się przekonałam, że pasuje zupełnie co innego niż to co mi się podobało :)
Dziewczyny i przestańcie mówić o tych kilogramach - ja naprawdę brzuszka mam, udka niczego sobie i siedzieć też mam na czym :P zadnej sukienki w biuście nie udało się pani z salonu dopiąć na mnie:P (czemu salony mają do mierzenia same malunie suknie hehehe :P :P :P ) i też chcę zrzucić kilka kilo - ale jak założyłam tą sukienkę to  nic nie było widać - i o to chodzi - tuszowała wszystko, wydłużała mnie i żadne kilogramy czy brzuszek nie zaprzątał mi głowy - poprostu problem przestaje istnieć gdy trafi się dobrą suknię :)

ja też bym się chciała z Wami spotkać ale Bydgoszcz też jest kawałak drogi od Szczecina :(

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #856 dnia: 18 Sierpnia 2011, 09:47 »
Buuuś wcale nie masz jak ja kiedyś za butami chodziłam na wesele to w pierwszym sklepie mi się spodobały, przymierzyłam i wiedziałam, że chce je mieć, ale i tak poszłam jeszcze chyba do czterech sklepów i wróciłam do pierwszego ;) także ja Ciebie rozumiem, żeby pooglądać inne i wrócić do tej jedynej wybranej :los:

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
« Odpowiedź #857 dnia: 18 Sierpnia 2011, 10:20 »
Buuuś suknia śliczna:)
Tak to właśnie wygląda, że wertujemy siec i katalogi z sukniami, a tutaj zakochamy się w sukni, której nawet nie wzięłyśmy pod uwagę;).
Sama tak miałam, bo moją wymarzoną :lol: przyniosła pani z salonu ze słowami abym jej zaufała;).
Jak się dobrze czujesz, to na pewno zdania nie zmienisz:D, ale idź popatrz dalej, aby oczyścić sumienie;).
Mnie np. niektóre modele skracały, albo poszerzały biodra:/, dlatego trzeba znaleźć ten model, który jak powiedziała Buuuś uwydatni to co trzeba:D.
Mnie i tak najbardziej cieszy fakt, że wszyją mi poduszki push-up do sukni:P, bo ja niestety w odróżnieniu do niektórych tu szczęściar w biuście mam malutko:/.

Ja na spotkanie też się chętnie piszę;)
[/url]  [/url]

Offline ata

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: !!  23.06.2012r.  !!
« Odpowiedź #858 dnia: 18 Sierpnia 2011, 10:23 »
Buuuś bardzo się cieszę Twoim szczęściem :)  Ja z chodzeniem po salonach (chociaż wiem że pójdę tylko do jednego), poczekam do końca grudnia lub dopiero w styczniu, bo już mam krój mniej-więcej wypatrzony :)

Emma, zaraz wchodzę i oglądam zdjęcia :) Nawet nie wiecie jak Wam zazdroszczę takich wycieczek.. Ja w tym roku na pewno nigdzie nie pojadę :(

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #859 dnia: 18 Sierpnia 2011, 10:53 »
Ja też chętnie się spotkam :-)

A co do rozmarów sukienek...to według mnie wcale te w salonach nie są malutkie, we wszystkich się topię i panie muszą mnie mocno klamrami ściskać :-( i bardzo bardzo zazdroszczę tym, które nie mogą się dopiąć w biuście! Podobnie jak nusiak - dziękuję wynalazcom push-upów ;-)

Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Buuuś

• zapaleniec
« Odpowiedź #860 dnia: 18 Sierpnia 2011, 14:04 »
niusiak pójde pójde napewno :D bo to z kolei fajne uczucie i fajne chwile mierzyć suknie slubne - nawet jak nie psują :P sama frajda a w dodatku tylko na krótki okres w zyciu ;) niusiak a miałaś tak że po kilku dniach od przymierzenia "twojej" sukni naszły cię watpliwości czy to aby ta? bo ja tak mam troszkę i nie wiem teraz czy to normalne czy glupieje troszku  :D ;)
aniołku a z butkami nie miałam problemu - znalazłam w sieciówce zwykłe  białe szpilki moim zdanem w banalnej cenie i przy najbliższj okazji poszłam i je kupiłam :D  a jak poźniej znajdę ewentualnie coś innego to i tak bedzie oki bo te mam do mierzenia tych pierwszych sukienek :)

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #861 dnia: 18 Sierpnia 2011, 14:19 »
kilka dni od przymierzenia sukni, to wiedziałam że to ta właśnie;), zwłaszcza jak oglądałam swoje zdjęcia:P
zastanawiam się tylko, jak to będzie z tym kołem, ale dam radę;)
Mam zamiar wprowadzić kilka drobnych zmian w projekcie, ale dosłownie minimalne:), w końcu i tak suknia będzie szyta na mnie;)

Ostatecznie, jak pójdę wpłacać zaliczkę (gdzieś listopad/grudzień) to zmierzę ją jeszcze raz i może dla porównania coś innego, ale nie koniecznie;). Wezmę ze sobą butki i mam zamiar hasać po całym salonie:P, skakać, klękać, siadać...Bo na przymiarce byłam lekko w amoku i dreszczyku emocji;) i tylko sobie klękałam delikatnie, a suknie trzeba przetestować na wszystkie z możliwych:)

Ohh słucham sobie właśnie Nickelback-Far Away, tą piosenkę wybraliśmy (już) na ściężkę do naszego filmu, na wstęp....mój PM to wymyślił:)....bo tam najpierw po woli muzyka leci, a nagle śpiewają "That I love you, I have loved you all along..." i to takie mocne wejście muzyki będzie skoordynowane z tym jak PM po mnie przyjedzie:D i wejdzie....i mnie zobaczy...
Jak sobie o tym myślę i za każdym razem jak puszczam tą piosenkę, to mam ciarki że hej! Jednak w kwestii muzyki to jestem szczęśliwa, że mój PM taki pomysłowy:D. Ogólnie tak sobie ostatnio myślałam, jaka jestem szczęśliwa że obydwoje się tak w te przygotowania ślubne wkręciliśmy:)
[/url]  [/url]

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #862 dnia: 18 Sierpnia 2011, 14:40 »
Też dziękuję wynalazcom push-upów ;D
w biuście to się zawsze dopnę, większe bym chciała, ale nie można mieć wszystkiego, ważne,że Arek nie narzeka :los:

Offline Buuuś

• zapaleniec
« Odpowiedź #863 dnia: 18 Sierpnia 2011, 14:43 »
niusiak fajnie że fotki mogłaś robić :) ja niestety nie i może stąd moje wątpliwości... bo też w lekkim amoku byłam i serduchem myslałam a teraz rozumek do głosu dochodzi :P jak bym miała moje zdjęcia to bym sobie popatrzyła jak wyglądałam i pewnie by przeszło, a teraz jedynie patrzeć mogę na zdjęcie katalogowe, na którym suknia wcaaaale mi sie nie podoba :P

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #864 dnia: 18 Sierpnia 2011, 14:47 »
ja miałam dylemat na początku, bo wcześniej spodobała mi się inna suknia:P, dla porównania wklejam zaraz u siebie fotkę:)
[/url]  [/url]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #865 dnia: 18 Sierpnia 2011, 16:44 »
to myslicie dziewczyny ze w salonach wisza suknie w rozm 42-44? ;) chcialabym chociaz pojsc poogladac... ;[ ostatnio znow pol nocy lazilam po forum, i wlazlaqm na relacje ;] ogladalam foty dziewczyn i niektore widac ze figury tak jak ja a pieeeeknie wygladaly .... ehh moja dieta raz na wozie raz pod... obecnie na ta chwile pod... ja taka jestem jakas beznadziejna, tylkos ei uzalac potarfie ale zeby zacisnac zeby to jzu nie! ehh glupie babsko.;/ sorki za te moje ciagle zale i ze ciagle pisze o tym odhcudzaniu ale to oraz pierwszy taniec to sa rzezcy ktore mnie dobijaja coraz bardziej ;[

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #866 dnia: 18 Sierpnia 2011, 17:05 »
sylwusiu nie przejmuj się tak wagą :przytul:  na pewno uda Ci się zrzucić to, czego chcesz się pozbyć :-) jeszcze sporo czasu. A w salonach są sukienki w najróżniejszych rozmiarach - przecież sa dziewczyny i grubsze i chudsze i chudziutkie i ogromne. Poza tym dobrze dobrane sukienki kryja dobrze zbędne krągłości, dlatego naprawdę nie powinnaś się tak przejmować.
A ja kibicuję Ci i trzymam kciuki, żeby Twoja figura sprawiała Ci radość a nie udrękę  :brawo_2:
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline katarina25

• forumowicz
  • data ślubu: 30.06.2012
« Odpowiedź #867 dnia: 18 Sierpnia 2011, 18:02 »
Dziewczyny, czy tylko mnie to dziwi, że robienie zdjęć jest zabronione? Czy tylko w Bydgoszczy rządzi tak zwyczaj, bardzo nie fair w stosunku do nas. Jesteśmy z Buuuś (wskoczyłam do tego wątku po Twoich wskazówkach) z tego samego miasta i w każdym salonie w jakim byłam nie mogłam zrobić zdjęcia. O ile prościej byłoby mi podjąć decyzję gdybym mogła sobie porównać siebie w paru sukniach. Ja miałam tak, że jak wyszłam z salonu dopadały mnie wątpliwości a obraz mnie w danej sukni zamazywał się. Buuuś, ja w Amber byłam dwa razy przymierzać tą samą suknię.
I to rzeczywiście fantastyczne przymierzać suknie po raz pierwszy, mocno mi wtedy endorfiny skoczyły. Później, kiedy wciąż nie jesteś pewna, nie ma już takiej zabawy. Przynajmniej tak jest ze mną. Żadnych łez >:(
:) :) ;) ;)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #868 dnia: 18 Sierpnia 2011, 18:40 »
sylwusia-nie przejmuj się tak swoją wagą, na pewno uda Ci się zrzucić to co chcesz, chwilę zwątpienia miewa każda z nas ;) a poza tym nie wszystkie możemy mieć figurę modelki tak się nie da ;D
I tak jak pisze emm-a każda z nas jest inna, ale ja wierzę, że w dniu ślubu będę najpiękniejszą panna młodą dla Arka nawet w rozmiarze 42 ;)
katarina- dla mnie też jest dziwne, że nie można robić zdjęć, no ale widocznie taki wymóg czy coś tam, niektórych rzeczy nie przeskoczysz, chociaż wiadomo,że chciałoby się siebie pooglądać na zdjęciach i porównać w której lepiej się wygląda  :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #869 dnia: 18 Sierpnia 2011, 20:07 »
dzieki dziewczyny, musze sobie wszystko poukladac bo to normalnie zaczyna sie w obsesje przeradzac. blee..  i sory za to moje uzalanie sie ;)
zmieniajac temat- moze uda mi sie w sobote wyskoczyc z Karolem zarezerwowac kamerke ;D namowie go ;D bo dzis wrocil z delegacji szybciej niz mial ija sie bardzo ciesze ale oczywiscie juz nam organizuje czas ;D