sophisticated ja tez widzialam nad morzem te lampiony. sa one coraz bardziej popularne

mi sie bardzo podoba efekt koncowy, niestety moje wesele bedzie na sali na ogrodach dzialkowych i chyba nie bede mogla miec takiej atrakcji,.... boje sie ze bedzie zly wiatr i lampiony zamiast do gory poleca na sasiadujace z sala orodki dzilakowe i popala ludziom dobytek... no bo wg mnie jest to prawdopodobne

podobaja mi sie mega maszynki do robienia baniek, oraz taki dym co puszczaja na dyskotekach

moj zespol niestety taki atrakcji nei posiada ale trudno nie bede tez rozpaczac ;p banki planuje kupic dla maluchow bo bedzie ich u nas dosc sporo wiec na pewno sioe przydazda

a co do tych tub z konfetti, kupilam jedna na sporbowanie ehhehe

ale widzialam w kilku watkach z relacjami slubnymi na fotkach ze efekt takie cudo daje niesamowity

wiec kupie ze 4 takie tuby dla starszych dzieciakow z kolorowym konfetti niech maja

a reszta dostanie ryz i pieniazki

a co do grosikow wpadlismy z K. na pomysl zeby zalatwic sobie grosiki z mennicy z data 2012 i pozniej sobie te uzbierane gdzies przesypac w jakis kielich ladny na pamiatke