Autor Wątek: Wątek zniecierpliwionych z 2012 czyli nasze 356 dni do...  (Przeczytany 271140 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Buuuś

• zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
Odp: Wątek zniecierpliwionych z 2012 czyli nasze 356 dni do...
« Odpowiedź #690 dnia: 31 Lipca 2011, 11:27 »
Przyznam wam się szczerze, że wczoraj upatrzyłam sobie butki, którę kupię by mieć do przymiarek :) fajniusie są więc każda wymówka dobra by kupić ;)  ;D a u mnie w Bydgoszczy to targi ślubne są tak mniej więcej w lutym więc pewnie tam zdobędę ostatnie potrzebne namiary, by wszytsko załatwic :)

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
« Odpowiedź #691 dnia: 31 Lipca 2011, 12:42 »
jeszcze tu jestem, a na odchodne wam powiem, że zamawiam litery styropianowe z naszymi inicjałami żeby wisiały nad wszystkimi, i robiły wielki efekt przy wejściu :) jako dekoracja sali weselnej :)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
« Odpowiedź #692 dnia: 31 Lipca 2011, 19:37 »
xanth-fajny pomysł z tymi literkami na pewno efekt będzie ;D
a u mnie wczoraj było spotkanie rodziców moich z rodzicami A. i wam powiem,że się tylko denerwowałam :P bo mieli tysiąc innych tematów tylko nie nasz ślub :P a jak moja mama coś tam zaczynała o ślubie to tata A. " Z. co Ty się przejmujesz? jakoś to będzie" dla taty A. to może być jakoś, ale nie dla mnie ::)
widzę,że tu się dziewczyny do przymiarek przygotowują jak przyjdzie na mnie pora to skorzystam z rad ;)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
« Odpowiedź #693 dnia: 31 Lipca 2011, 20:00 »
a wiec witam wszystkie nowe dziewczyny i te ktore juz zdazylam poznac ;)
zegna xanth ;) i z tego co pamietam czytajac watek martynek pojechala na urlop wiec zycze jej duuuzo slonca bo nasz urlop niesttey pogoda nas mile nie zaskoczyl ;) ale i tak wypoczelismy polenilismy i bylo rewelacyjnie ;)
co do sukni ja zaczynam sie na dniach odchudzac musze sie tylko zmobilizowac bardziej ..... mam do zrzucenia bardzo duzo ale dam rade, licze na to ze jako prezent na sieta pojde sobie pomierzyc sukienki ;D
poniedzieli idziemy podpisac umowe z fotografem che tez zalatwic tego kamerzyste wiec troche jest do zrobienia....
musze sie powoli rozejrzec tez za naklejkami na wodke, zaproszeniami itp zeby poznac ceny tych szlaenstw ;p
co do fryzjerki- ja od kilku lat chodze do tej samej, starsza pani ale uwazam ze pasemka robi bardzo ladne ale strzyc nei umie ;] wiec tak sie zastanawiam czy nie zmienci teraz fryzjera tak zeby do slubu czesala mnie profesjonalistka ;p macie jakies zaprzyjaznione salony gdzie na prawde potrafia doadzic?????????????????? moze by mi sie przydala jakas zmiana calkoiwta? ;p

Offline the.kita
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.08.2012
« Odpowiedź #694 dnia: 31 Lipca 2011, 23:34 »
Witam wszystkie nowe dziewczyny:P
xanth świetny pomysl z tymi inicjałami
sylwusia co do fryzjerek to nie mam zadnej sprawdzonej- zawsze ktoras robi jedno lepiej drugie gorzej:(
ostatnio liczylam ilość zaproszeń i tak sie zastanawiam czy już zamówić ale sobie myśle co z tymi gośćmi co teraz przez rok stwierdze ze chce zaprosić... ręcznie wypisać potem to głupio...?

Offline Buuuś

• zapaleniec
« Odpowiedź #695 dnia: 1 Sierpnia 2011, 08:38 »
the.kita myślę że na drukowanie zaproszeń jeszcze za wcześnie... przez rok wiele się może zmienić tym bardziej, że na ogół mówi się by zaproszenia dawać gościom tak ze 3 miesiące przed ślubem. A jeśli wybierzesz personalizowane (z wydrukiem imion i nazwisk gości) to radzę zamówić też kilka zaproszeń więcej bez personalizacji (czyli same ...... kropeczki) jeśli będziesz chciała później zaprośić kogoś np. w miejsce osoby która stwierdzi, że nie może pojawić się na Waszym weselu. I myślę że wtedy nie jest głupio, że ręcznie wypisane, a poza tym niektórzy sami wypisują wszytskie zamówienia i też jest oki :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #696 dnia: 1 Sierpnia 2011, 10:17 »
cześć Sylwusia! :-) fajnie, że wypoczęłaś i do nas wróciłaś :-)

co do zaproszeń,to ja też uważam, ze jeszcze za szybko...Przecież wszystko sie jeszcze może zdarzyć...nawet sytuacje losowe, my będziemy w lutym drukowac i wysyłać :-)

ostatnio myślę o założeniu odliczanka, a Wy ?:-)
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Buuuś

• zapaleniec
« Odpowiedź #697 dnia: 1 Sierpnia 2011, 10:46 »
Ja na forum jestem do niedawna więc najpierw zabiorę się za dokładne poczytanie tego co dziewczyny piszą  :)ale pewnie się skuszę na odlicznako, z tym że dopiero tak od nowego roku :) bo co mieliśmy załatwić to załatwiliśmy, a cała reszta dopiero od stycznia - wiec będę pisać jak będzie się więcej dziać bo teraz nuuuuda by była :P

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #698 dnia: 1 Sierpnia 2011, 11:02 »
hej ;)
powiedzcie mi co to jest odliczanko?????????? no i ostatnio ktoras nei wiem czy nie ty emm-a ;p pisalas zeby wejsc obejrzec foty w sukni do suwaczka? o co chodzi ;p bo ciut nie ogarniam ;D
ja narazie chce sie rozejrzec za zaproszenimi tymi naklejkami na wodke itp ;p ogolnie to szukam inspiracji weselnej co fajnego do wesela dodac itp a nic mi nie wpada do glowy ;[

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #699 dnia: 1 Sierpnia 2011, 12:29 »
Mi się też wydaje,że na drukowanie zaproszeń jest za wcześnie, ale oglądanie jak najbardziej wskazane ;D
emm-a ja o odliczanku jeszcze nie myślę, bo tak w sumie to się nic nie dzieje u mnie i nuda w wątku by była ;)
sylwusia-odliczanko-Twój osobisty wątek, zakładasz i piszesz tam o czym tylko chcesz, a dziewczyny Ci towarzyszą do Twojego wielkiego dnia  :)

Offline Buuuś

• zapaleniec
« Odpowiedź #700 dnia: 1 Sierpnia 2011, 13:29 »
Oglądanie zaproszonek popieram w 100% a niektóre śśśliczniusie są :D

sylwusia085 my przymierzamy się do zakupu samodzielnego zestawu fajerwerków bo oboje lubimy oglądać sztuczne ognie... a co ważniejsze nikomu nic o tym nie mówimy by była niespodzianka dla wszystkich gości :)

Dziewczyny mówcie jak myslicie czy warto bawić się jeszcze w te naklejki na butelki ??? też o tym myślalam i w koszty sobie wliczylam ale coraz częściej widzę zdanie dziewczyn żeby co najwyżej zawieszkę mieć i juz flaszeczek nie oklejać  :D proszę o wasze opinie w jak największej ilości  :D

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
« Odpowiedź #701 dnia: 1 Sierpnia 2011, 17:35 »
the kita  tak jak dziewczyny piszą na zaproszenia chyba troszkę za wcześnie no ale jak kto woli :)

emm-a zakładaj odliczanko  :) ja już założyłam i Ciebie chętnie będę podczytywać  ;D

Buuuś ja naklejek na wódkę mieć nie będę, po pierwsze nie chcę mi się w to bawić, a po drugie nie podoba mi się to za bardzo  :) kwestia gustu :)
Gabriela
Zofia

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #702 dnia: 1 Sierpnia 2011, 18:58 »
My chyba tez raczej weźmiemy zawieszki niż naklejki...z lenistwa i wygody ;-) Widzialam różne gadżety - nie tylko naklejki na butelki,ale nawet banderole weselne :-) dla mnie fajne, ale ...i kasa i lenistwo...;-)

nie wiem sylwusia085 o co chodzi :-) sukienki w necie oglądam regularnie :-) suwaczek zamiescilam :-) może coś mi się pomylilo,albo źle się wyrazilam i mnie nie zrozumialas, ale to już chyba nieistotne :-)

do odliczanka się zabieram...jak założe, dam Wam znać :-) muszę się przygotowac psychicznie na takie wywnętrznianie się ;-)))
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #703 dnia: 1 Sierpnia 2011, 19:19 »
emm-a sorki pomylilas mi sie z natysa a ja leniwiec zamiast poszperac na naszym watku kto o tym pisal to sobie palnelam ale jakos ciebei skojarzylam ehhe ;]
batysa to jak mam wejsc na twoje odliczanko zebym wiedziala o co chodzi?
co do naklejek ja bym chciala ;D tylko nie wiem ile to moze kosztowac? musze porownac ceny meidzy naklejkami a zawieszkami co sie oplaci bardziej ;p
buuus- u nas duuuzo tych fajerwerkow i jakos tak.. mnie nie przekonuja, szkoda mi kasy bo jak mam miec pokaz to chcialabym miec meega a taki tez meega kosztuje.. podoba mi sie natomiast wypuszczanie lampionow szczescia, nawet teraz jak bylismy nad morzem to ogladalismy bo to tegoroczny hit na straganac i ajk tylko wieczor sie zblizal to ludzie wypuszczali do nieba.. to mis ie podoba ale.... jest kilka ale. ;]
po 1 miejsce wesela.. dzialki wiec jest ryzyko spalenia ehhehe ;p chcoiaz w zeszlym roku jedni  ludzcie wypuszczali nic sie nei zapaplilo ;p po 2 boje sie czy to nei za duzo czasu trzeba bedzie posweicic na wypuszczenie tego zeby byl efekt..... po 3 tylu pijanych gosci jzu bedzie... ehh nie wiem sama ;p
na pewno nie chce miec fontanny zadnej a z tego co wiem duuuzo teraz osob to ma ;p

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
« Odpowiedź #704 dnia: 1 Sierpnia 2011, 20:28 »
sylwusia085 - wejdź w linka...  ;)

https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=24150.0
Gabriela
Zofia

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #705 dnia: 1 Sierpnia 2011, 23:21 »
Buuuś u mnie osobiście będą zawieszki w naklejki mi się już nie chce bawić ;)
sylwusia-ja chorowałam na fontannę, ale teraz mi przeszło i nie chce mieć ;D chociaż może jeszcze zmienię zdanie ;) natomiast co do lampionów to jestem pewna,że nie chce mieć, choć na pewno efekt fajny ;D

Offline moniq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.07.2010
« Odpowiedź #706 dnia: 2 Sierpnia 2011, 07:47 »
nam lampiony zafundowała sala fajnie to wyglądało bo na żadnym weselu tego nie widziałam ani ja ani goście
naklejki się szybciutko przykleja i nawet się nie odklejały pod wpływem schłodzonej wódki, a na szyjce mieliśmy kokardkę bardzo ładnie to wyglądało
naklejki nie są drogie chyba płaciłam coś ok.12zł. za 50szt.
jest fajny sklep w Katowicach taki weselny w którym kupicie chyba wszystko oto link www.jestemspamerem.pl

« Ostatnia zmiana: 3 Sierpnia 2011, 09:05 wysłana przez KAHA »
Dane potrzebne do przekazania 1% podatku na naszego syna Maćka
W formularzu PIT wpisz numer KRS: 0000037904
W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%” podaj:
23900 Kowalski Maciej Dąbrowa Górnicza
Dziękujemy

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #707 dnia: 2 Sierpnia 2011, 10:06 »
moniq do katowic kawalek mam ze szczecina, ale.... zawsze jest pretekst aby pojechac na romantyczna wycieczke hihiihih ;) zarcik oczyiowscie ;) co do naklejek znalazlam na allegro 100sztuk chyba za 10zl + koszt wysylki, tak wiec ui nas raczej one beda... ogladalam takie smieszne typu naklejka na domestosa niby lub red bula i kilka innych, mi to sie podoba fajne z jajem ale moj stwierdzil ze slub to zbyt wazny dla nas dzien bla bla bla, i on chce miec ladne eleganckie ;) no coz jak przyszly pan mlody tak mowi to musze to zaakceptowac hehehe ;)
mi te lampiony ciagle chodza po glowie.... i tak jak u aniolka byl szal na fontanne a juz nie ma, tak u nas jest szal na lampiony a raz go nie ma hehehe ;)

Offline Buuuś

• zapaleniec
« Odpowiedź #708 dnia: 2 Sierpnia 2011, 10:45 »
No to muszę jeszcze przemysleć kwestie tych nalepek na butelki, albo wybrać już takie specjalne butelki - nie wiem czy o tym słyszałyście - wódka weselna już w specjalnych zdobionych ślubnych/weselnych butelkach. Jeśli sie nie mylę to producentem jest Polmos więc firma z tradycjami :) wiem że bywają dostępne w makro i są mniej więcej w cenie jak za normalną wódkę a problem zdobienia butelek odpada...  ;D tylko nie wiem jak jest ze smakiem "zawartości" takowej butelki - nie miałam okazji spróbować, a wiadomo smaki bywają różne i nie wiadomo czy będzie smakować gościom  :)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #709 dnia: 2 Sierpnia 2011, 11:07 »
sylwusia u mnie A. też nie chce nic śmiesznego, bo to poważny dzień :P no,ale my i tak nie będziemy mieć nalepek tylko zawieszki, a na zawieszkach jak będzie jakiś śmieszny wierszyk to tragedii nie będzie ;D
Buuuś-pierwszy raz słyszę o takiej firmie ;) chociaż takie gotowce też fajne ile to się czasu zaoszczędzi ;) chociaż u mnie by nie przeszło, bo A. chce Sobieskiego i o żadnej innej wódce słyszeć nie chce ;)

Offline Buuuś

• zapaleniec
« Odpowiedź #710 dnia: 2 Sierpnia 2011, 11:20 »
aniolek86 pomylilam znazwe firmy :P  hehe nie znam sie na tych trunkach  :D
chodzi o polanin - linka nie podaję bo mnie pogonią z forum ;) ale jak chcecie obejrzec to na ich stronce jest wiele przykładów jak moga wyglądać :)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #711 dnia: 2 Sierpnia 2011, 11:23 »
O widzisz o polaninie to już słyszałam, nawet widziałam butelkę ;D
ale zawartości nie próbowałam ;)

Offline Buuuś

• zapaleniec
« Odpowiedź #712 dnia: 2 Sierpnia 2011, 11:41 »
Szkoda że my tylko z zewnątrz te buteleczki podziwiałyśmy, a nie od środeczka  :D ;D
A czy któraś z Was miała okazję spróbować?

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #713 dnia: 2 Sierpnia 2011, 12:21 »
hhmmm....ja jestem trochę sceptyczna...Myślę, że kupując sprawdzoną wódkę, nie narażamy się na jakieś przykre niespodzianki podczas wesela, ale kto wie, może i ta "gotowa weselna" jest dobra...Jednak ja bym nie ryzykowała :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Buuuś

• zapaleniec
« Odpowiedź #714 dnia: 2 Sierpnia 2011, 13:53 »
emm-a dlatego szukam kogoś kto ją próbował, bo sama jej nie znam, wygląd butelek kusi bo ładnie wyglądają  :D ale na necie opinie są podzielone...

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #715 dnia: 2 Sierpnia 2011, 19:55 »
dziewczyny założyłam odliczanko, do którego Was zapraszam:-) Wy też zakładajcie! :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #716 dnia: 2 Sierpnia 2011, 21:27 »
;) ja jestem dzisiaj ardosna bo sobie kupilam telefon nowy tzn przedluzylam umowe ;D nigdy nie bylam specjalna fascynatka takowych gadzetow ale ten ajkos sprawil mi duzo radosci ;D
o polonin czy ajkos tak wodce nei slyszlaam ? hm ale mam plan jak sprawdzic jej smak przed ewentualnym kupnem na wesele ;D poprostu spotkajnmy sie kupmy karton i sprawdzimy hihihi ;]
a nie robiac sobie jaj my chcemy krupnik, lubimy ta wodke tzn wiem ze wodki sie nie da lubic ale po krupniku nie mamy kaaca glowa nie boli i fajnie "wchodzi" jak jest zimny ;] kiedys tylko gorzka de lux ale teraz jej smak sie pogorszyl, dla mnei smakuje jak najtansza starogardzka ;D
dziewczyny wezcie mnei kopnijcie w du** zeby poszla podpisac umowe z fotografem bo kase na zaliczke mam a nie chce mi sie tam isc ;/
emm-a wyslij linka sylwusi na to twoje odliczanko bo ja nie  umiem tego znalesc ;D natyski tez nie moglam znalesc dopiero jak mi linka podala to wlazlam ;p

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #717 dnia: 2 Sierpnia 2011, 21:31 »
https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=24992.0   

chyba dobrze skopiowałam :-)

Ja tez cos z fotografem sie umówić nie mogę...P.ciągle w pracy,sama nie chcę iść...oj...trzeba się zmobilizować :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #718 dnia: 2 Sierpnia 2011, 22:05 »
Ja na każdym weselu co byłam to była właśnie gorzka de lux ;) na tym weselu co ostatnio byłam też ta wódka była, ale już jakoś tak dobrze nie wchodziła, może przez tą monotonię,że ciągle ta sama wódka :glupek:  ;D
emm-a lecę już do Twojego odliczanka ;D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #719 dnia: 2 Sierpnia 2011, 22:40 »
emm-a ja tez lece ;D
aniolku- nie ze sie znudzila, ona na prawde sie zepsula... zyskali meeega ilosc klientow wie standardowo robia teraz bubel