Autor Wątek: Wątek zniecierpliwionych z 2012 czyli nasze 356 dni do...  (Przeczytany 270698 razy)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
Odp: Wątek zniecierpliwionych z 2012 czyli nasze 356 dni do...
« Odpowiedź #540 dnia: 20 Lipca 2011, 13:34 »
wiatm jane:)

ja wybralam rec-videofilmowanie. . . musze powiedziec, ze bardziej mi sie podobaly filmiki, ktore p. Zajac;) pokazywal nam na spotkaniu niż te co na stronie, ale co kto lubi. . . . . na pewno pelna profeska. . . oprocz tego ogladalam tez mbj i dziedzicfilm(ale ten ostatni to z goleniowa chyba lub okolic). . . i filmy tez ok. . .
jezeli ktos zainteresowany to placimy 2000 od blogowslawienstwa do 2godz.  w nocy. . . dostajemy 2 plytki w HD i jedna w blu ray w ozdobnym opakowaniu. . . za 2100 kamarzysta bedzie od 12:00 do 2 w nocy + 2godz.  na teledysk, ale ja nie chcialam zeby mi sie ktos krecil od rana i tak bede wystarczajaco zdenerwowana. . .

wszystko mozna sie z nimi dogadac. . . powiedziec w jakim stylu chcemy film, wybrac muzyke. . . pokazywalam nam jeden swietny filmik stylizowany na retro. . . super!!!
daja najpierw filmik jaki oni zmontuja i jest chyba tydzien na wprowadzenie zmian jak cos nie lezy. . . np.  chcemy wyciac spoconego wujka zbycha itp.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #541 dnia: 20 Lipca 2011, 13:56 »
dla tych ktore nie sa przekonane do kamerzysty(ja tez nie bylam) powiem, ze te filmu teraz wygladaj inaczej niz kiedys. . . pokazane jest to co najwazniejsze i fajnie zmontowane, ze sie szybko oglada. . . . nie taki oldschool jak kiedys, ze caly czas z pilotem w rece i przewijanie, bo nuuuuuuuudy. . .
ten moj np. mowil ze na kosciol +/- 6minut daja. . . . . wejscie, przysiega, troche placzace matki, babki i ciotki;], jak ktos ma to wystep chorku/skrzypce/organista, wyjcie i tyle. . . . oczywiscie wszystko do dogrania co komu odpowiada. . . . . . bez ogladania jak caly kosciol komunie przyjmuje i przekazuje sobie znak pokoju;>

wydaje mi sie, ze jednak jak to sie pozniej oglada to zdjecia nie oddaja tych emocji w czasie ceremonii. . .
mozna tez wykadrowac jakies ujecie i daj na foto, ale to juz nie ta jakosc. . . .

Offline martynek

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 21.04.2012
« Odpowiedź #542 dnia: 20 Lipca 2011, 14:29 »
Witaj malinowa_mamba  i jane : :hello: :hello:   Fajnie ze jest nas coraz wiecej  :skacza:

A jesli chodzi o kamerzyste to my sie zdecydowalismy na te studio na Niedziałkowskiego w budynku telewizji   ;D  Oni wspolpracuja z tym studiem fotograficzynym S4  i od nich bedzie plener, bo my zdecydowalismy sie na sam plener jesli chodzi o foto :D
była taka promocja : Płacimy 1990zł za film od błogosławieństwa do okolo 2 w nocy + Teledysk  i Sesja Plenerowa w innym dniu :)  No mamy tez cennik z tymi dodatkami i zastanawiamy sie nad tym zeby doplacic i wziasc  przygotowania albo zeby pojechal kamerzysta z nami na plener Na zastanowienie sie mamy jeszcze duzo czasu :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
« Odpowiedź #543 dnia: 20 Lipca 2011, 15:14 »
martynek ja tez sie na tym kamerzysta zastanawiam, swiadek mial od nih kamezrsyte na swoim slubie ale to bylo 6 lat temu eheh ;] takze tam sie wybiore na pewno. a orientujesz sie czy w sobote maja otwarte/?

Offline martynek

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #544 dnia: 20 Lipca 2011, 15:36 »
sylwusia085     Moja kolezanka tez ich miala na swoim slubie 3 lata temu :)  I bardzo mi sie podaba jej film z wesela  ;D  Mam nadzieje ze nasz tez bedzie super   :P :D

A czy maja w sobote czynne to nie wiem, mysle ze najlepiej bedzie jak zadzwonisz tam wczesniej

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #545 dnia: 20 Lipca 2011, 17:11 »
a moglabys mi dac do nich namiary??????? ;]

Offline martynek

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #546 dnia: 20 Lipca 2011, 17:34 »
juz wysłałam namiary ;D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #547 dnia: 20 Lipca 2011, 18:04 »
ok dzIeki wielkie ;)
wuiecie co wczoraj przegladalam forum i znalazlam nowe moje "typy" fotografow ;D
Ogladalam zdjecia pani Agnieszki Porady- bardzo mnie zaciekawily i w sumie nie wiem dlateczgo ale ejst w nich cos takiego co przykluwa uwage, daje chwile do refleksji i chyba pierwszy raz tak zareagowalam na zdjecia obcyhc mi ludzi w internecie ehhehe ;) wyslalam zapytanie o oferte, ciekawa jestem cennika....... tego sie boje najabrdziej jak mam cokolwiek zalatwic ;Da wiecie ze jest jeden kamerzysta ktory oferuje swoja usluge za 5tys chyba najtansza wersja ale robi nagranie w 3d a do tego daje tv gratis/> ostatnio swiadek mi powiedzial ;] ale to jzu chyba przegiecie ;)

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #548 dnia: 20 Lipca 2011, 18:08 »
A ja przymierzylam dziś dwie sukienki :-) obie piękne i w obu wyglądam super :ban:  i co tu zrobic ? :-)
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #549 dnia: 20 Lipca 2011, 18:55 »
sa dwie opcje- albo przespac ie  i wybrac jedna z nich ;D
albo szukac dalej zeby nie bylo dwoch do wyrobu a zeby byla w glowie tylko ta jdna jedyna hihiih ;p ja sie teraz madruje bo ja dop zima zaczene cos mierzyc ale coz ;p od seirpnia ostra dietka od wrzesnia wracam do biegania bedzie ok ;)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #550 dnia: 20 Lipca 2011, 19:03 »
o widze sylwusia, ze plany jak moje. . . . . . . . . tylko raczej bym nie powiedziala powrot do biegania a start:D

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #551 dnia: 20 Lipca 2011, 19:52 »
kurcze, a ja wlasnie dzis podczas porannych biegow nadwyrężyłam sobie chyba coś przy kolanie, masakra, kuleje :-( teraz żele i bandaże :-(

Co do sukienek, to stwierdzilam, że czasu jeszcze sporo i warto dalej oglądac, cos się jeszcze musi trafić - takiego,że żadnych wątpliwości nie będzie :-) a jeśli nie, to zawsze mogę zadzwonić i zapytac, czy te, które oglądalam dzisiaj, są jeszcze do kupienia :-) Myślę, że sprzedanie takiej sukienki nie jest proste... Zobaczymy :-)

sylwusia i malinowa - powodzenia w realizacji postanowień, choć.... może nie warto? Naoglądalam się ostatnio zdjęć panien mlodych - takie pelniejsze, mają ładne okrągle buzie i pelne piersi - pięknie wyglądają w gorsetach, ogólnie takie...hhmm...zdrowe :-)

Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #552 dnia: 20 Lipca 2011, 20:09 »
hehe no ja jak sie odchudze te 15kg ktore sobie za;lozylam to bede wtgladac ladnie i zdrowo narazie mam lekka nadwage ;/ niesttey dieta dukana daje efekty jojo.... tak wiec glowa do gory z mojej strony i do przodu ;] a kg do tylu ;p
Pani Porada od fotografi odpisala ale ceny ma troszke hm.. wysokie niestety ;[ a tak mi sie jej foty podobaly ;[

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
« Odpowiedź #553 dnia: 20 Lipca 2011, 21:04 »
sylwusia-ja za zdjęcia nie dałabym 5 tysięcy :P choć wierzę,że są cudne, ale dla mnie to trochę za dużo ;)
no teraz ta dieta dukana taka modna i wszyscy się na niej odchudzają,ale ja właśnie się tego efektu jojo bałam i dlatego żadnej diety nie mam tylko sobie ćwiczę ;)

Offline the.kita
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.08.2012
« Odpowiedź #554 dnia: 20 Lipca 2011, 21:28 »
Witamy dziewczyny :D
Malinowa mamba jaki masz zespół?

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #555 dnia: 20 Lipca 2011, 21:29 »
dukana tez przerabialam. . . . fakt moja kuzynka i mama schudly. . . . ale na mnie nie dziala. . . dwa razy startowalam, miesiac wytrzymalam. . . w pierwszym tygodniu zrzucilam a potem waga nic. . . i piekny efekt jojo na koniec. . .

na aquafitness bym jeszcze sie zapisala. . . to daje ladne efekty. . . . ale bieganie darmowe;]

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #556 dnia: 20 Lipca 2011, 21:36 »
kita ja mam the players band z nowogardu. . . . jest calkiem calkiem i bez wiochy. . . . laska i dwoch facetow. . . . jeden z nich spiewa oprocz tego w zespole rockowymi. . . . czytalam gdzies tu na forum, ze u jakies dziewczyny na zyczenie grali tez takie kawalki, wiec mi to bardzo lezy. . . .

Offline the.kita
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #557 dnia: 20 Lipca 2011, 21:48 »
Zazdroszcze Ci ich:D też na nich liczyłam ale niestety ktoś mnie wyprzedził z rezerwacją:( A może coś o GAMBIT słyszałaś bo ich biore ale nie wiem za bardzo co i jak playersi mi ich polecili

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #558 dnia: 20 Lipca 2011, 22:05 »
kita chyba wyprzedzila cie malinowaheheheh ;p patrzac na wassze daty slubu ;D ;)
co do zdjec nie wiem jzu sama co robic!!!!!!!!!!!!! zaczynam sie wkurzac ze tak sie wszyscy licza ;/

co do jojo to schudlam w zesz;ym roku piekne 15kg w dwa miechy niesttey ok 11 wrocilo ;( ale coz nei poddaje sie ;D

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
« Odpowiedź #559 dnia: 20 Lipca 2011, 22:08 »
the.kita nie będziesz żałowała ;D zespół rewelacja :) Mówisz o gambicie z nowogardu?
Byłam na jednym weselu gdzie grali i ...  :szczeka: :szczeka: jeden gościu z zespołu śpiewa jak czesław niemen serio jak zaśpiewał "dziwny ten świat" to wszyscy szczęki pogubili taki głos podobny  :) z  tego co pamiętam jest 2 facetów i kobieta (ładnie śpiewa ale strasznie zarozumiała jest i dużo  :Ganja: na weselu widziałam)
Ogólne wrażenie bardzo pozytywne ;D
Gabriela
Zofia

Offline the.kita
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #560 dnia: 20 Lipca 2011, 22:19 »
Dzięki Natysa kochana jesteś:D bo balam się strasznie- wzięliśmy ich tak z polecenia- można powiedzieć, że w ciemno i strasznie sie boje co z tego wyjdzie a biorą 4 koła więc nie mało no jak wszyscy sie w sumie cenią od fotorafa zaczynając :D

Offline the.kita
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #561 dnia: 20 Lipca 2011, 22:21 »
Sylwusia nie zauważyłam aqle faktycznie:D i wszystko jasne!!!! :P nie no chyba ze na poprawiny ich nie bierzecie to wtedy ktoś inny:D
ja na szczescie nie mam problemu z odchudzaniem, jedynie brzuch by sie przydalo zrzucić bo opona rośnie, ale podziwiam Was i trzymam kciuki:P

Offline the.kita
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #562 dnia: 20 Lipca 2011, 22:25 »
Natysa a z tą :Ganja: to chodzilo o nią czy o Ciebie???:D oby nie o nią bo będę dalej sie bała:D???

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #563 dnia: 20 Lipca 2011, 22:29 »
o przepraszam!co zlego to nie ja. . . na poprawke mamy dj'a;)
z tego co kojarze to gambit to zespol ojca wlasnie tego z players co tez w rockowym spiewa. . . wczesniej razem spiewali, wiec za pewne bardzo podobnie graja. . .

ja playersow tez w ciemno bralam. . . przesluchalam tylko to co na stronce mieli. . . . polecila nam kobitka w hotelu , bo czesto tam graja. . . pierwszy i ostatni zespol z jakim gadalismy. . .

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #564 dnia: 20 Lipca 2011, 22:30 »
aha. . . . sylwusia. . . zawsze te 4kg jestes do przodu;]a nawet do tylu:p

Offline the.kita
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #565 dnia: 20 Lipca 2011, 22:41 »
Playersi grali u mojej siostry także możesz być spokojna polecam i to bardzo:) mój kamerzysta za full hd chce 2.100 a bez 1700 oczywiście wezmę bez no chyba ze mi pieniędzy zostanie w co wątpię:) na pewno nie brałabym 3d szkoda kasy i oczy bolą jak się oglada ok godziny no ale każdy co innego lubi

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
« Odpowiedź #566 dnia: 20 Lipca 2011, 22:56 »
Ona paliła :) co nie wpłynęło na jakość zespołu no ale niesmak starszych ludzi na weselu został :)

Na pewno nie będziesz żałowała bo grają znakomicie :)

fajne zabawy maja:) wychodzą do ludzi a dla mnie to np wazne jest :)
Gabriela
Zofia

Offline a_niusi_a
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 7.07.2012
« Odpowiedź #567 dnia: 21 Lipca 2011, 00:10 »
Kurcze czas się uaktywnić na tym forum tak czekałam kiedy to ja będę mogła pisać o swoich przygotowaniach i jak przyszedł ten czas to nie ma czasu :):) trzeba się spiąć :) Jeszcze tak niedawno myślałam że to tyle czasu a to tak szybko leci że dajcie spokój :) Pozdrawiam was bardzo gorąco :) :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #568 dnia: 21 Lipca 2011, 08:48 »
czesc aniusia :-)

Wasze wypowiedzi sklaniają mnie ku zadzwonieniu wreszcie do fotografa...:-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
« Odpowiedź #569 dnia: 21 Lipca 2011, 08:54 »
a_niusi_a nie dość, że jak sądzę moja imienniczka, to jeszcze datę mamy taką samą:D

Jeżeli chodzi o gubienie kg, to najefektywniejszy sport, ale do tego też trzeba podejść rozsądnie, żeby przypadkiem nie przybrać na masie:).
Do ćwiczeń w domku polecam ćwiczenia po 8 min na każdą partię ciała, np. brzuszki robimy 8 minut, ale bez przerw;). Dużo fajnych ćwiczeń jest w sieci. Dla mnie te 8-minutówki jako jedyne dają radę + orbitrek. Co prawda miałam małą przerwę z gimnastyką, ze względów zdrowotnych, ale zaczynam na nowo, bo mam wrażenie że zapuściłam swoją kondycję.

malinowa__mamba: ja znalazłam super ofertę na aqua aerobik + aqua step i aqua bike (sama spotykam się z tym pierwszy raz) i mam zamiar ruszyć od sierpnia, bo 70zł za 6 wejść uważam za rozsądną cenę, w porównaniu z innymi ofertami. Zobaczę, jak to będą prowadzić:), jak coś to mogę dać namiary, zawsze to w grupie raźniej;). Pobiegałabym też z chęcią, ale tego typu sportu ortopeda mi zabronił:/

Dziewczyny znalazłam kilka sukien w sieci, oglądałam pokazy na youtube i zakochałam się....Dziś jednak spadłam na ziemię, bo suknia która jak na razie wizualnie chwyciła mnie za serce, to powaliła ceną na kolana -2200zł za wypożyczenie  :buu: muszę pomyśleć, czy to w ogóle się opłaca. Na razie jest sprzedana, ale będzie w salonie do przymiarki we wrześniu i zobaczymy. Teraz to ja muszę ja zmierzyć, bo po nocach będzie się śniła;). Dla rozjaśnienia, jest to suknia Papilio 1008 lub 1038 (cena wypożyczenia taka sama:/ ).
Ten gorset, jak widziałam na filmie cudnie się mieni - jest chyba kryształkami obszyty  :Uu:
[/url]  [/url]