a_niusi_a nie dość, że jak sądzę moja imienniczka, to jeszcze datę mamy taką samą:D
Jeżeli chodzi o gubienie kg, to najefektywniejszy sport, ale do tego też trzeba podejść rozsądnie, żeby przypadkiem nie przybrać na masie:).
Do ćwiczeń w domku polecam ćwiczenia po 8 min na każdą partię ciała, np. brzuszki robimy 8 minut, ale bez przerw;). Dużo fajnych ćwiczeń jest w sieci. Dla mnie te 8-minutówki jako jedyne dają radę + orbitrek. Co prawda miałam małą przerwę z gimnastyką, ze względów zdrowotnych, ale zaczynam na nowo, bo mam wrażenie że zapuściłam swoją kondycję.
malinowa__mamba: ja znalazłam super ofertę na aqua aerobik + aqua step i aqua bike (sama spotykam się z tym pierwszy raz) i mam zamiar ruszyć od sierpnia, bo 70zł za 6 wejść uważam za rozsądną cenę, w porównaniu z innymi ofertami. Zobaczę, jak to będą prowadzić:), jak coś to mogę dać namiary, zawsze to w grupie raźniej;). Pobiegałabym też z chęcią, ale tego typu sportu ortopeda mi zabronił:/
Dziewczyny znalazłam kilka sukien w sieci, oglądałam pokazy na youtube i zakochałam się....Dziś jednak spadłam na ziemię, bo suknia która jak na razie wizualnie chwyciła mnie za serce, to powaliła ceną na kolana -2200zł za wypożyczenie

muszę pomyśleć, czy to w ogóle się opłaca. Na razie jest sprzedana, ale będzie w salonie do przymiarki we wrześniu i zobaczymy. Teraz to ja muszę ja zmierzyć, bo po nocach będzie się śniła;). Dla rozjaśnienia, jest to suknia Papilio 1008 lub 1038 (cena wypożyczenia taka sama:/ ).
Ten gorset, jak widziałam na filmie cudnie się mieni - jest chyba kryształkami obszyty