Autor Wątek: Wątek zniecierpliwionych z 2012 czyli nasze 356 dni do...  (Przeczytany 271752 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Odp: Wątek zniecierpliwionych z 2012 czyli nasze 356 dni do...
« Odpowiedź #930 dnia: 30 Sierpnia 2011, 13:57 »
Ja to będę z zazdrością patrzeć na foty ze spotkania :P bo ja to już w ogóle na końcu świata mieszkam ;)

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #931 dnia: 30 Sierpnia 2011, 14:36 »
wlasnie!!! :-)

może piątek?
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
« Odpowiedź #932 dnia: 30 Sierpnia 2011, 14:56 »
ja to mam nawet (jak na razie) w piątek wolne:D, bo normalnie to do 20:00 pracuję:/
[/url]  [/url]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
« Odpowiedź #933 dnia: 30 Sierpnia 2011, 19:38 »
ja poki co nie umawiam sie w dniach piatek - poniedzialek ;D mam wtedy dni nadrabiania milosci hihiih

Offline Jane

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 10.08.2012
« Odpowiedź #934 dnia: 30 Sierpnia 2011, 19:51 »
No ja też bym się spotkała, ale do Szczecina daleko ;p
To może taka moja propozycja dziewczyny z okolic też jakieś spotkanko?? Dobrze mieć wsparcie nie tylko na forum :)

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
« Odpowiedź #935 dnia: 30 Sierpnia 2011, 21:30 »
Mi pasuję piątek  ;D ;D ;D ;D
Gabriela
Zofia

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #936 dnia: 30 Sierpnia 2011, 21:37 »
sylwusia a Tobie jak pasuje? bo najlepiej żeby nam wszystkim pasowalo i na spotkanie przyszlo nas jak najwięcej :-) tak mi się wydaje przynajmniej :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
« Odpowiedź #937 dnia: 30 Sierpnia 2011, 21:43 »
Jasne, że im nas więcej tym lepiej ;D ;D ;D
Gabriela
Zofia

Offline a_niusi_a
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 7.07.2012
« Odpowiedź #938 dnia: 30 Sierpnia 2011, 23:18 »
Witam witam :)
Widzę że się dużo dzieje na tym forum :) super jestem troszkę do tyłu ale szybko nadrabiam :) Ja też rozglądam się za sukniami ale już od tego mam kwadratową głowę bo chyba tak naprawdę nie zobaczyłam "tej jedynej" jak ona w ogóle istnieje :)
Bardzo mi się podoba pomysł ze spotkaniem :) ja jestem za :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #939 dnia: 30 Sierpnia 2011, 23:22 »
ja ta mjestem za chocby symbolicznie wpadne na godzinke ;D

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #940 dnia: 31 Sierpnia 2011, 11:27 »
no! takie nastawienie to ja rozumiem, chociaż na godzinkę:D  :piwo_2:
[/url]  [/url]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #941 dnia: 31 Sierpnia 2011, 11:41 »
;) ogolnie nei wiem jak wy ale ............ chyba zaczacl sie u mnie ten weselny szal ;D moge o tym rozmawiac godzinami ciagle sie powtarzac. chce planowac wyobrazac sobie ten dzien w ogole pelna euforia ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #942 dnia: 31 Sierpnia 2011, 14:03 »
ja to odwrotnie....:-) Powrót do szkoły, duzo różnych zajęć,czas mija blyskawicznie...nie ma kiedy myslec o weselu  :P

a co do piątku...dziewczyny nie wiem czy jednak dam radę, bo mamy się z fotografem spotkać wreszcie wlasnie tego dnia...
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #943 dnia: 31 Sierpnia 2011, 14:34 »
ohh emm-a nie rób nam tego;), na którą macie fotografa?
Nam u fotografa zeszło gdzieś 30min, za to u kamerzysty ponad godzinę;)
[/url]  [/url]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #944 dnia: 31 Sierpnia 2011, 14:40 »
nam u jednego i drugiego ponad godzinke ;p + dojscie.. ;p jak nie ten piatek to nastepny dziewczyny jeszcze nie raz sie spotamy spoko luz ;p

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #945 dnia: 31 Sierpnia 2011, 14:46 »
no dobra, ja przyszły piątek też mam wolny:D
co się odwlecze to nie uciecze:D
[/url]  [/url]

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #946 dnia: 31 Sierpnia 2011, 15:27 »
:-) zatem wszystko ok:-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
« Odpowiedź #947 dnia: 31 Sierpnia 2011, 21:07 »
hej dziewczyny,a ja chcialam was prosic o rade.niedawno wspominalam o kuzynce,co przestala sie odzywac jak sie okazalo,ze nie mozemy przyjechac na jej slub i w dniu jej slubu pomyslalam,ze jednak napisze jej zyczenia,wiec napisalam,ze choc przestala sie odzywac to chcialam jej zyczyc wszystkiego naj i w ogole takie tam,standard, a ona po kilku dniach odpisala,ze zyczenia napisalam w taki sposob,ze moglam sobie podarowac to jedno zdanie,bo takich rzeczy w jej napiekniejszym dniu zycia sie nie robi,ale widac niedaleko pada jablko od jabloni (tu pewnie miala na mysli konflikt miedzy naszymi rodzicami) wiec po przeczytaniu tego normalnie padlam i odpisalam,ze mi bylo przykro,ze sie przestala odzywac jak sie dowiedziala,ze nas nie bedzie i dlatego o tym wspomnialam,a ona,ze nie miala czasu,choc do innych pisala,wiec nie rozumiem,a jak zapytalam o ten tekst o jablonii to skwitowala,ze o nic jej nie chodzilo,palnela byle co.niezbyt w to wierze... co myslicie? przesadzilam z tymi zyczeniami ?? bo ja nie widzialam w tym zadnej obrazy...ale po tej wiadomosci od niej mam dylemat z zapraszaniem na slub takiej falszywej osoby... poradzcie,tylko wasze opinie sa obiektywne,pozdrawiam !!!!

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #948 dnia: 31 Sierpnia 2011, 22:16 »
Uważam, że na Twoim weselu nie powinno być nikogo, o kim wiesz, że jego widok może wywołać w Tobie jakiekolwiek nieprzyjemne uczucia
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #949 dnia: 31 Sierpnia 2011, 22:50 »
napisałaś jej życzenia mimo tego,że przestała się odzywać, a jej i tak źle? ::)
nie zapraszałabym jej,bo i po co? ???

Offline Buuuś

• zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
« Odpowiedź #950 dnia: 1 Września 2011, 11:03 »
ojjj jak ja nie lubię takich fochów... miło z twojej strony że napisałaś do niej życzenia mimo że przestała się odzywać - teraz po czasie myślę że może trzeba było np kartkę taką ladną z życzeniami wysłać pocztą - ale to już nie istotne bo minęło. Generalnie obraziła się jak nic więc zobaczysz jak sie relacje ułożą do czasu aż będziesz wysyłała/rozdawała zaproszenia - jak się nic nie zmieni to jej nie zapraszaj skoro nie chcesz jej widzieć w dniu twoejgo slubu, a nawet jak ją zaprosisz to uniesie sie dumą i nie przyjdzie bo ty nie byłaś u niej... a może wam minie do tego czasu i będzie już oki :)

dziewczyny jutro jestem umówiona w salonie nr 2 na mierzenie sukienek  ;D - i weryfikację czy a pierwsza sukienka w której się zakochałam i przy której były łzy jest naprawdę ta jedną jedyną :D juz nie mogę się doczekać :D :tupot: :tupot: :tupot:
:skacza:

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #951 dnia: 1 Września 2011, 13:23 »
to już się nie mogę doczekać kiedy nam tu pokażesz suknię z mierzenia  ;D
i jestem ciekawa czy nie zmienisz zdania czy się tylko utwierdzisz,że ta co mierzyłaś to ta jedyna ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #952 dnia: 1 Września 2011, 14:04 »
Buuuś super! ja też w takim razie czekam z niecierpliwościa na Twoje przymiarki i oczywiscie fotki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Buuuś

• zapaleniec
« Odpowiedź #953 dnia: 2 Września 2011, 09:20 »
Dziewczyny opiszę wszystko napewno ale na fotki niestety nie mamy co liczyć - bo w Bydzi jakaś taka dziwna moda że nie można na przymiarkach fotek robić  :-\ ??? :-\ dopiero jak już zdecyduje się na zakup :P chyba się boją ze do krawcowej ze zdjęciem się poleci a nie kupi u nich - tylko szkoda że w innych miastach właściciele salonów mają jakieś "szersze horyzonty" i z robieniem fotek nie ma najmniejszego problemu :)
też jestem ciekawa co się okarze - w tamtej się zakochałam ale po głowie chodzi  mi cały czas że jest zupełnie inna niż sobie wymarzyłam - jest bardzo skromna - i to jest jedyna wątpliwość jak się zrodziłą w mojej główce. Tak że dziś dzień wielkiej weryfikacji :D 3majcie kciuki :D

Offline Jane

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 10.08.2012
« Odpowiedź #954 dnia: 2 Września 2011, 13:32 »
z niecierpliwością czekamy jaka decyzja została podjęta :)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #955 dnia: 2 Września 2011, 13:42 »
Buuuś opowiadaj nam tu wszystko jak było, czy jakaś inna sukienka zrobiła na Tobie większe wrażenie od pierwszej, czy już kupiłaś tę pierwszą :los:

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #956 dnia: 2 Września 2011, 15:30 »
Buuuś opowiadaj! :-) opowiadaj!!!
już doczekać się nei mogę Twoich wrazen! :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Buuuś

• zapaleniec
« Odpowiedź #957 dnia: 5 Września 2011, 13:21 »
hej hej kochane :D
skoro tak się domagacie to z największą przyjemnością opisuję co i jak...
a więc w piątek wybrałam się z mamą do salonu ”kontrolnego” tak go nazywam bo byłam jakiś czas temu w jednym salonie w którym zakochałam się w pewnej sukni :D były łzy radości drżenie rąk i chęć zakupu gdyby nie mój wrodzony jakby upór :P bo nie potrafię kupić zwykłego ciucha w pierwszym sklepie bez obejrzenia co jest w innych żeby nie żałować pochopnego wyboru, a co dopiero mówić jak chodzi o suknię ślubną…
No i w piąteczek po pracy pojechałyśmy z mamą do salonu który wizualnie spodobał mi się gdy kiedyś przypadkiem go odwiedziłam. Pani pozwoliła obejrzeć suknie na wieszakach i na manekinach i wybrać co się podoba żeby przymierzyć- tak też zrobiłam - wybrałam 5 sukienek:
Pierwsza (z manekina) była taka bajkowa/ księżniczkowa w której gorset był przeźroczysty a dół sukni był po prostu ooogromny :D zadziwiająco była bardzo lekka ale to nie mój styl choć miło było poczuć się jak księżniczka… zastanawiałam się gdzie by tam się mój PM zmieścił- chyba z metr dalej (albo pod spódnicą -jak skwitowała moja mami ;) )
Nr 2 (z manekina)  była ładna miała śliczną aplikację z kamyków na wysokości biodra, satynową górną część, a spódnicę całą z falbanek… fajna była, ale to nie to - bo nie przepadam za falbankami :P
Nr 3 (z manekina) to suknia do której podeszłam w pierwszej kolejności jak tylko weszłam do salonu (czego nie pamiętam - to powiedziała mi mama) i powiedziałam że była by śliczna gdyby nie 3 falbanki :P bo jak wspomniałam nie lubię falbanek :P miała to co chciałam mieć w sukni - to co podobało mi się w modelach, które w necie oglądałam, a mianowicie - podkreślony biust (bo mam co pokazać- a co :D ) marszczenia na brzuszku (bo mam co ukryć - a co :P ) obniżoną talię bo wydaje mi się to sexowne :D i nie za szeroką spódnicę:)
No i jak ją założyłam …. to odpłynęłam :D :D :D to było TO TO TO  ;D :D :D :D poczułam się piękna, zgrabna, sexowna i jak panna młoda :D rewelacyjne uczucie :D i przede wszystkim miała to wszystko co chciałam :D co mi się podobało… a nawet więcej :P Bo gdy ją założyłam powiedziałam że uwielbiam te 3 falbanki i w życiu ich nie oddam  :los: bo dodają zwiewności lekkości sukni a zarazem mi :D nie chciałam jej ściągnąć :D ale musiałam…
Bo w kolejce czekały jeszcze 2 suknie - klasyczne litery A (z wieszaków), ale pierwszą z nich ściągnęłam chyba już po 3 minutkach bo po swojej poprzedniczce wyglądała tak nijak… a ostatnia piata miała ładne hafty srebrną nicią, ale też poprzez krój A wyglądała jak miliony sukienek wszystkich panien młodych. Od razu zadałam więc pytanko czy mogę ponownie założyć nr 3?  :los: - po czym pani stwierdziła że czekała aż padnie z mych ust to słowo bo ona to czuła :D choć nie myślała że z moimi bioderkami ładnie się ta suknia będzie prezentować -  a jednak  ;D
A ja czułam że to jest to :D Uśmiech od ucha do ucha  ;D ;D ;D  Dodam że moja mama nie była zachwycona bo nie do końca rozumiała po co ta obniżona talia i  mówiła że może by tam wyżej jedną falbankę więcej doszyć ;) Ale jak widziała moją radość i stanowcze twierdzenia że tak ma być to z czasem się przekonała  :P a gdy dostałam welonik to obie odpłynęłyśmy w dodatku jak pani rozłożyła przepiękny tren z haftami i cekinami :D ja po prostu się zakochałam :d radość nie do opisania  ;D ;D ;D ale co prawda łezki się nie pojawiły tylko wzruszenie i drżenie w brzuchu :D i uśmiech dookoła głowy chyba :P ale wiedziałam że chcę właśnie ją :D że to jest moja suknia ślubna :D w której chcę iść do ołtarza i w niej chcę się w dniu ślubu pokazać mojemu przyszłemu mężowi :D na dodatek właśnie suknia ta była wiązana z tyłu co bardzo mojemu PM się podoba więc ta suknia naprawdę łączy wszystko co powinna :D no i padło magiczne słowo z ust mojej mamy: to co kupujemy? A ja „Taaakkkkk”  :Najlepszy: i objęłyśmy się mocno :D no to mami poleciała do bankomatu (bo kartą niestety nie można było zaliczki zapłacić) a ja w tym czasie kręciłam się po całym salonie w sukieneczce i nie chciałam jej ściągnąć :P w między czasie przyszła inna dziewczyna do salonu która miała upatrzoną suknię i chciała mamie swojej pokazać i tak obie Moniki (bo ona też Monika) w kieckach paradowały, a moja mami jak wróciła to powiedziała mi dyskretnie, że jeśli gdzieś po głowie chodziłaby jej ta „jeszcze jedna falbanka” to w momencie gdy zobaczyła nas obie to już żadne „ale” nie miało prawa się wkraść - ponoć tak ślicznie wyglądałam (tu cytuję moją mami :P a nie wyrażam opinie o sobie ;) ) Później było zdjęcie miary, podpisanie umowy - trzeba było ściągnąć sukienkę ;(  :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: ale w ramach małego pocieszenia dostałam w prezencie błękitną podwiązkę ;) :D
Tak więc moje kochane sukieneczka już wybrana, zakupiona  :Najlepszy: ;D ;D ;D i bardzo się cieszę i żadnych najmniejszych wątpliwości nie mam :P  ani ciut ciut, ani następnego dnia, ani po kilku dniach, nic a nic (nie tak jak w przypadku tamtej sukienki )-sama radocha i szczęście  :skacza:
i już odpowiadam na pytania niektórych z was- a co z ta pierwszą sukienką? Powiem tak: nadal uważam że jest śliczna, z pięknymi detalami bardzo skromna :D ale ta jeszcze bardziej skradła moje serce bo miała wszystko to co sobie wymarzyłam  ;D ;D ;D a przecież suknia ślubną powinna być tą wymarzoną :D  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:
w następnym wpisie wkleję wam fotkę mnie w tej sukni i zdjęcie z katalogu  i przepraszam że aż tak się rozpisałam - ale temu towarzyszą takie emocje że inaczej się nie da  ;D ;D ;D

Offline Buuuś

• zapaleniec
« Odpowiedź #958 dnia: 5 Września 2011, 13:35 »
a oto moja sukieneczka :D  :Najlepszy: :Najlepszy: :Najlepszy: :skacza:

przepraszam za jakość mojego zdjęcia ale to tylko z komórki bo ciapa zapomniałam wziąć ze soba aparat  :glupek:

piszcie jak wam się podoba :D  juterko rano fotki usunę :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #959 dnia: 5 Września 2011, 13:49 »
ojej! Buuuś! piękna! i jak szybko decyzję podjęlas! :-) takie ładne delikatne zdobienia, bardzo bardzo ładna! choc kiedy Cie w niej zobaczylam, pierwsza mysl - jaka seksowna! :-)  gratuluję :-)
bardzo mi się w niej podobasz:-) a co ważniejsze - czujesz że to TA sukienka i jestes szczesliwa - super :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.