Autor Wątek: Wątek zniecierpliwionych z 2012 czyli nasze 356 dni do...  (Przeczytany 268555 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
Halo, halo - nikt nie upomina się o wątek zniecierpliwionych 2012?

Już widziałam userki z taką datą ślubu, także oddaję wątek w Wasze ręce. Dzielcie się swoimi przeżyciami - 2012 już za rok.

Przy okazji zapraszam do wpisywania się w wątku PARY MŁODE 2012

Offline a_niusi_a
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 7.07.2012
Odp: Wątek zniecierpliwionych z 2012 czyli nasze 356 dni do...
« Odpowiedź #1 dnia: 4 Stycznia 2011, 23:11 »
Witam witam
Ja jestem bardzo zniecierpliwiona :):)
Wiem że juz był taki wątek ale nadal  nie wiem jak można wkleić suwaczka :(:( Bardzo bym go chciała mieć ale nie udaje mi się :(
Będę bardzo wdzięczna za pomoc :)
Pozdrawiam bardzo serdecznie wszystkie zniecierpliwione :D:D

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2 dnia: 4 Stycznia 2011, 23:28 »
Sprawy suwaczkowe - odpowiedni wątek znajdziesz w technikaliach. Ale podpowiem - naskrob 10 postów, a nie będzie problemu :) Bo jest ograniczenie dla nowych użytkowników.

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
« Odpowiedź #3 dnia: 14 Stycznia 2011, 02:20 »
planuje 2012...zadnych zarezerwowanych terminow,ale duze zaangazowanie,gorzej z mama,ktora chce najlepiej za mnie wybrac, a mnie to sie nie podoba i nie wiem,co zrobic,zeby dala mi spokoj...

ja juz mam swoje typy sal weselnych i zespolow,mam nadzieje,ze w odpowiednim czasie wszystko zalatwie...pozdrawiam Panny Mlode 2012 !!

Offline 01bonita

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2012
« Odpowiedź #4 dnia: 14 Stycznia 2011, 10:13 »
u mnie tez narazie luźne plany, zero terminów zrobionych. Ale ważne że są chęci :P

miało być wcześniej a trafił się dzieciaczek nr.2 :-)

Zastanawiam się nad Gościńcem pod Aniołami, Feta fabryka smaku i może więcej pomysłów będzie po gali ślubnej w niedzielę. Wybieracie się??

a ślub planowałabym jak już to maj lub wrzesień, październik, listopad...

Offline 01bonita

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 14 Stycznia 2011, 10:16 »
widzę że Anujushka też ciężarna przyszła żona? termin masz chyba na lipiec/sierpień?

Ja na 30 czerwiec, ale wg usg 10 lipiec :-)

no ale nie offtopuję

Offline przyszlazona
  • uzależniony
« Odpowiedź #6 dnia: 14 Stycznia 2011, 14:17 »
hmmm gosciniec pod aniolami nie przypadl mi do gustu.... zastanawiam sie wiec nad innymi,ale najgorzej,ze nie znam zbyt wielu opinii z miejsc weselnych... czy ktos z was byl na weselu niedawno i byl zachwycony?jakie to miejsce bylo?

Offline 01bonita

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 14 Stycznia 2011, 14:29 »
 - ostatnio byłam w Lordzie w stargardzie szczecińskim, ale mimo że wygląd był świetny to niestety obsługa i jedzenie zrunowały wizerunek, chociaż podobno zależy od menu jakość jedzenia i przy droższych wersjach jest lepiej.

Z tego co wiem na tym co byłam menu było takie tańsze i bardziej uniwersalne. a czytałam że osoby wybierające bardziej wymyślne dania były zadowolone.

- W nordzie w ogóle nie podobało mi się nic

- Nie polecam też wesela w pałacu w Małkocinie (jakoś tak) - porażka na całej linii, mało miejsca i jedzenie to pikuś przy największym minusie SZWĘDAJĄCE SIĘ PO SALACH PSY!!!!!

O gościńcu też niezbyt pochlebne opinie, muszę się tam przejechać i zobaczyć na żywo. :( Szczerze to ze zdjęć nie powala, zobaczymy.

A teraz cos na plus:

A najbardziej podobały mi się wesela w jednostce NATO, ale podobno już nie organizują tam wesel i drugie też pierwasza klasa w Pałacu w Rogach (niedaleko Gorzowa WLKP)

Offline paulinka009

• forumowicz
  • data ślubu: 30 czarwca 2012
« Odpowiedź #8 dnia: 14 Stycznia 2011, 15:24 »
Witam koleżanki z 2012 ;) co do sal ja mam zarezerwowaną w
Wenusie w Kobylance - sala super opinie jakie czytałam i słyszałam też wiec myślę że będzie ok ;) , z tego co wiem od czerwca do sierpnia nie ma juz tam wolnych terminów na dużą sale nie wiem jak z pozostałymi miesiącami
Lord Stargard - byłam na chrzcinach i faktycznie obsługa i jedzenie fatalne wątpię że by przy lepszych cenach było lepsze jedzenie :)
Pod Dębami Maszewo - super sala jedzenie pychotka i ten klimat ceny tez przystępne wiec jak ktoś ma niedaleko to polecam :)

Offline 01bonita

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: 14 Stycznia 2011, 15:36 »
ktoś mi polecał Wenus, ale nie wiem czemu nie brałam pod uwage. Chyba czas zaczac jezdzic po lokalach i robic rozeznanie.

ta duża sala jest chyba nowa?? ???

może ożyje trochę watek , coraz wiecej nas

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #10 dnia: 14 Stycznia 2011, 16:32 »
widzę że Anujushka też ciężarna przyszła żona? termin masz chyba na lipiec/sierpień?

Nie no, ja już po ślubie :)

Offline 01bonita

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #11 dnia: 14 Stycznia 2011, 16:49 »
no własnie doczytałam pozniej :-) ale nie chciałam tylu postów naraz produkować

Offline paulinka009

• forumowicz
« Odpowiedź #12 dnia: 14 Stycznia 2011, 19:45 »
ktoś mi polecał Wenus, ale nie wiem czemu nie brałam pod uwage. Chyba czas zaczac jezdzic po lokalach i robic rozeznanie.

ta duża sala jest chyba nowa?? ???

może ożyje trochę watek , coraz wiecej nas

nowa i bardzo fajna chociaż widziałam ją tylko na "sucho" :) To jakie sale bierzesz pod uwagę?

Offline 01bonita

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #13 dnia: 14 Stycznia 2011, 22:54 »
Szczerze to ja bym chciała jak najbliżej w Szczecinie, jestem aż tak leniwa że nie chce mi się kombinować z autokarami, dojazdami, noclegami :-/

Jak narazie bez sprawdzania, moim numerem jeden jest Feta w Dąbiu, poźniej myślałam o tym Gościńcu pod Aniołami ale opinie mało pochlebne i też do Dobrej trzeba jechać ehh chyba odpadnie w przedbiegach, jeszcze był Vivat ale jakoś nie podobała mi się tam sala

Wesele będzie na +/-100 osób więc lokal musi być w miarę duży

I prawdopodobnie bez poprawin chciałabym robić... ale czuję że mój partner sie na to nie zgodzi, on by chciał wydac ile się da na ten ślub, a ja znowu wolałabym trochę zaoszczędzić np na jakąś wycieczkę, remont itp... tym bardziej że ślub i wesele finansujemy sami bez ingerencji rodziców, którzy się wypłukali na wesele siostry mojego przyszłego i nie zamierzają i nie moga brać wiecej kredytów.... nice

najlepiej byłoby już wpłacic gdzieś zaliczkę i mieć z głowy i nie myśleć i nie szukać nigdzie :-)
chyba jestem nietypową panna młoda, bo chce jak najmniej utrudnień, wyborów, poprostu coś mi się podoba- jest sprawdzone- i to niech będzie :-)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
« Odpowiedź #14 dnia: 15 Stycznia 2011, 00:42 »
a ja mysle podbnie,tylko zalezy mi na ladnej nie tylko sali,ale i budynku i otoczeniu,a to zazwyczaj poza szczecinem i jeszcze jestem zmuszona organizowac noclegi - no i mam metlik w glowie,a czy wiesz cos wiecej o tej fecie? czy tez jest ladnie zewnatrz i warto sie interesowac?bo vivat to chyba nie ma miejsc noclegowych?

Offline 01bonita

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #15 dnia: 24 Stycznia 2011, 15:41 »
Z tego co gdzieś czytałam to Vivat załatwia noclegi w pobliskich hotelach, kiedyś brałam go pod uwagę ale przy takim wyborze odpadł z mojej listy. Ostatnio za to dopisałam lolak Ceremonia, szkoda że mało zdjęć na stronie  :-[

w Fecie nie byłam ale znajoma miała tam ślub i bardzo polecała i na zdjęciach też wygląda z zewnatrz super i mam nadzieje ze w srodku tez bedzie dobrze.

moze w ten weekend przejade sie do jakiegos :-)

narazie cisza na wątku :-)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
« Odpowiedź #16 dnia: 24 Stycznia 2011, 16:26 »
w watku moze cisza bo kazdy po cichu zalatwia hehe albo uwaza,ze to za wczesnie:)jeszcze te fete moze zobacze,narazie jade zobaczyc 4 sale,mam nadzieje,ze to nie to nie az tak malo. jesli zobaczysz FETE to chetnie poznam Twoja opinie, vivat tez dla mnie odpada z kombinowaniem noclegow,bo jeszcze nie wiem dokladnie jak ja to wszystko pozalatwiam, chyba,ze sala jest naprawde warta uwagi?a ceremonia z zewnatrz niezaciekawa,a ja bym chciala jakies fajne otoczenie rowniez, no coz dopiero bede mogla cos powiedziec jak mina spotkania:)

Offline katjuniek
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #17 dnia: 25 Stycznia 2011, 21:49 »
Hej hej! W takim razie ja też się przyłącze do wątku.  Ślub planujemy latem 2012r.  Rezerwacji żadnych jeszcze nie poczyniliśmy, póki co bardzo do gustu przypadł nam Dworek Hetmański, no ale ostateczna decyzja jeszcze nie zapadła.  U nas też będzie ok 100 osób + noclegi.  Szukamy właśnie czegoś ładnego zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz bo wymarzył nam sie ślub w plenerze no ale dziś pan z usc ostudził nasz zapał, oznajmiając że nie praktykują takich plenerowych szaleństw:( w związku z tym skoro ślub ma nie odbyć się w ogrodzie rozejrzymy się jeszcze za innymi lokalizacjami, może Ceremonia albo Dąbska7 choć ten Dworek to mi się śni po nocach. . . :) A moż ktoś coś słyszał o ślubach w plenerze, jak tu ugryźć temat?

Offline 01bonita

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #18 dnia: 26 Stycznia 2011, 19:02 »
Ja powoli wypełniam organizer ślubny (można było dostać na targach za dwa bilety)
 ;)

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
« Odpowiedź #19 dnia: 27 Stycznia 2011, 19:53 »
Witam wszystkie Panie z 2012 ;))
Ja mam wesele w Kobylance w Wenusie :)
Chciałabym nie myśleć i nie denerwować się ślubem jeszcze, niestety pracuje w salonie sukien ślubnych, więc rozmowy o ślubie mam na porządku dziennym więc jak tu przestać myśleć;)
Może jakieś rady jak mam sobie poradzić:)
Pozdrawiam Was ;)
Gabriela
Zofia

Offline 01bonita

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #20 dnia: 27 Stycznia 2011, 20:58 »
ja pracowałam w salonie ślubnym  ;) pamiętam jak to było, niektóre PM miały szał na punkcie ślubów no i tematyka była codziennie wałkowana w nieskończoność, że szczerze ale przez jakiś czas w ogóle zrezygnowałam ze ślubu heh

Ale już mi przeszło, z tym że nie jestem jak niektóre bridezille, chyba że ten stan osiąga się krótko przed ślubem :-D

o Wenus słyszałam od znajomych, rodziny same pozytywy, cały czas mi polecają ale ja jednak wolę coś w Szczecinie bez dojazdów dalszych

Offline paulinka009

• forumowicz
« Odpowiedź #21 dnia: 28 Stycznia 2011, 16:51 »
Witam wszystkie Panie z 2012 ;))
Ja mam wesele w Kobylance w Wenusie :)
Chciałabym nie myśleć i nie denerwować się ślubem jeszcze, niestety pracuje w salonie sukien ślubnych, więc rozmowy o ślubie mam na porządku dziennym więc jak tu przestać myśleć;)
Może jakieś rady jak mam sobie poradzić:)
Pozdrawiam Was ;)

WItaj :) nie dość że będziemy miały wesele w tym samym miejscu to widzę że jeszcze z tego samego miasta jesteśmy ;) Coś poza salą masz zaklepane? w jakim kościele ślub? :D wybacz moja ciekawosć :P

Offline Natysa

• uzależniony
« Odpowiedź #22 dnia: 28 Stycznia 2011, 21:07 »
Od sali zaczeliśmy :) Orkiestre mamy presto do nich dostosowaliśmy date ślubu :) I kamerzyste też już mamy.  Doszliśmy do wniosku, że orkiestra i kamerzysta to najważniejsza sprawa :) Od orkiestry zależy zabawa gości ;) a od kamerzysty pamiątka na całe życie :))
a Ty masz juz coś załatwione?:)
Gabriela
Zofia

Offline paulinka009

• forumowicz
« Odpowiedź #23 dnia: 29 Stycznia 2011, 12:51 »
Dokładnie u mnei ta sama kolejność zespół Fenix (Marka KAszy) a kamerzysta CVS z fotografem mamy jeszcze problem bo tyle tego jest że ąz nei chce nam sie ofert przeglądać ;) I kto was będzie kamerował?:)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
« Odpowiedź #24 dnia: 29 Stycznia 2011, 14:23 »
a w tym Wenus to czytalam menu i trzeba samemu organizowac alkohol i napoje??? nie jest mozliwe,aby tam sie tym zajeli?

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #25 dnia: 29 Stycznia 2011, 14:27 »
Ale w czym tak na prawdę jest problem ?  ::) :P
Idziesz do hurtowni kupujesz 4 skrzynki wódki , parę zgrzewek napoi i problem z głowy . A później zawozisz to na salę  ;D
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline przyszlazona
  • uzależniony
« Odpowiedź #26 dnia: 29 Stycznia 2011, 15:27 »
jak to w czym? w dniu slubu i wesela jest tyle spraw,ze duzo osob woli aby te sprawy byly zalatwione przez lokal,bez martwienia sie  czy starczy itd itp....

Offline Natysa

• uzależniony
« Odpowiedź #27 dnia: 29 Stycznia 2011, 15:52 »
paulinka009 - my mamy p.  Ryszarda Misztele i nie wiem czy ma swoją strone internetową ;)
a co do fenixa(dobry wybór) to moja siostra młodsza zaczyna od marca z nimi śpiewać więc pewnie będzie na Twoim weselu (a głos ma cudowny)

przyszlazona- nie wiem jak to jest z tym żeby sie zajmowali napojami i alkoholem.  My mamy możliwość kupienia alkoholu troche taniej niż normalnie więc sama rozumiesz ;)
Gabriela
Zofia

Offline paulinka009

• forumowicz
« Odpowiedź #28 dnia: 29 Stycznia 2011, 18:27 »
Misztela?eh jesteś pewna? byłam na prezentacji i Pan ciagle przewijał mi film i zagadywał, gdy poprosiłam zeby pokazał mi cały kosciół i zabawe weselną okazało sie że film jest nudny, kręcony praktycznie z jednego miejsca, a gdy zapytałam gdzie na filmie są goście odpowiedział ze 90% to Para młoda ;// No chyab ze tobie to odpowiada:) Poza tym ta cena.... 400zł za druga kamerę i godzinkę pracy w kościele, ja płace 800za cały dzien. 300zł za jeżdżenie po stargardzie??? ja zapłace 120zł za za 120km....

ooo wokalistka sie zmienia :) ja w sumie nie znam tego zespołu teściowa miała okazje wiele razy sie bawić do ich muzyki wiec jej zaufałam :)

Offline paulinka009

• forumowicz
« Odpowiedź #29 dnia: 29 Stycznia 2011, 18:31 »
a w tym Wenus to czytalam menu i trzeba samemu organizowac alkohol i napoje??? nie jest mozliwe,aby tam sie tym zajeli?

:o kurka ja cały czas byłam przekonana że napoje są w cenie ale żem sie teraz zdziwiła ;/ >:( Pewnie mozna sie dogadać ze oni sie tym zajmą lecz na pewno wyjdzie to drożej.