Szczerze to ja bym chciała jak najbliżej w Szczecinie, jestem aż tak leniwa że nie chce mi się kombinować z autokarami, dojazdami, noclegami :-/
Jak narazie bez sprawdzania, moim numerem jeden jest Feta w Dąbiu, poźniej myślałam o tym Gościńcu pod Aniołami ale opinie mało pochlebne i też do Dobrej trzeba jechać ehh chyba odpadnie w przedbiegach, jeszcze był Vivat ale jakoś nie podobała mi się tam sala
Wesele będzie na +/-100 osób więc lokal musi być w miarę duży
I prawdopodobnie bez poprawin chciałabym robić... ale czuję że mój partner sie na to nie zgodzi, on by chciał wydac ile się da na ten ślub, a ja znowu wolałabym trochę zaoszczędzić np na jakąś wycieczkę, remont itp... tym bardziej że ślub i wesele finansujemy sami bez ingerencji rodziców, którzy się wypłukali na wesele siostry mojego przyszłego i nie zamierzają i nie moga brać wiecej kredytów.... nice
najlepiej byłoby już wpłacic gdzieś zaliczkę i mieć z głowy i nie myśleć i nie szukać nigdzie

chyba jestem nietypową panna młoda, bo chce jak najmniej utrudnień, wyborów, poprostu coś mi się podoba- jest sprawdzone- i to niech będzie