Uuuu jaka szkoda mi spotkanko odpada w tym tygodniu

W pn jedziemy do Poznania na dwa lub 3 dni, w zaleznosci od tego jak szybko wszystko tam pozalatwiamy. Nie cierpie wyjazdow firmowych w nasze miesiecznice

Bo my kazdego 8mego swietujemy nasze miesiecznice i rocznice, zawsze jakas kolacyjka , wypad do kina,itp, a jak musimy pracowac to tego romantyzmy nie ma i wyjazdy sluzbowe już nie są takie fajne jak te prywatne, bo biznes zawraca nam wtedy glowy

Mam do Was pytanko. Ja generalnie większość rzeczy zwiazanych ze slubem zalatwiam przez e-mail, zbieram informacje, oferty itp a jak mnie coś zainteresuje to dzwonię, bo chcę uniknąć wysłuchiwania przez 15minut o superlatywach oferty, bo połowę i tak zapomnę, wolę dostać ofertę do wglądu na piśmie, żeby nei było niepsodzianek. Jak to jest u was piszecie e-mail czy dzwonicie? A jeżeli piszecie email to jak dlugo zazwyczaj czekacie na odpowiedz? Tzn ja wyslalam email do jednej firmy 2 dni temu i jeszcze odpowiedzi nie dostalam, i tak sie zastanawiam czy warto czekac, czy szukac dalej, bo ja Wam powiem, ze ja lubie jak ktos mi odpisuje od razu albo w ciagu 24 godzin bo wiem ze im zalezy.