Autor Wątek: Wątek zniecierpliwionych z 2012 czyli nasze 356 dni do...  (Przeczytany 271561 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
Odp: Wątek zniecierpliwionych z 2012 czyli nasze 356 dni do...
« Odpowiedź #510 dnia: 19 Lipca 2011, 09:16 »
Ja też jestem za spotkaniem:D, nawet sobie wczoraj o tym myślałam, a tu wchodzę na forum i bęc, temat zarzucony;).

the.kita - ja naklejki dopiero będę zamawiać:P, ale mam już zaproszenia hehe. Naklejki tak myślałam, aby zamówić ok. 150 takich lepszej jakości (żeby później jak złapią wilgoć szlag ich nie trafił), a resztę najzwyklejsze i najtańsze - na butelki, które naszykujemy na bramy:).
Wódki tez do końca nie wiem, na razie stanęło na 170 butelkach (bramy, wesele, poprawiny, rozdanie na odchodne po flaszce na parę). Do tego winko i piwko na poprawiny. Na pewno alkohol w hurtowni zakupimy. Jak na razie byłam w 2 miejscach, oczywiście wszyscy się ironicznie podśmiewają, gdy mówimy że za rok...bla bla bla. Jednak nikt nie bierze pod uwagę, że trzeba zrobić kosztorys wesela?:) Musimy wiedzieć ile kasiory na wódeczkę i inne trunki przeznaczyć. Mam namiary na Panią z hurtowni na Dąbrowskiego, która rzekomo zajmuje się całą logistyką:).
Nic więcej się u nich nie dowiedziałam, bo akurat jak podjechaliśmy pod hurtownie, to była jakaś straszna awantura w środku...odczekaliśmy chwilę, ale ktoś był tam nieźle wpieniony;), więc jak będę miała potrzebę to po prostu zadzwonię.
Dla porównania, w drugim miejscu (też na Dąbrowskiego) - nazwy nie pamiętam, ale mam zapisaną:P, pytaliśmy o wódkę Smirnoff i Stock i ceny wyszły ok 3zl taniej na butelce w ofercie weselnej;). Pan powiedział, że jak na firmę się bierze to jakieś zestawy upominkowe jeszcze robią;).
temat będę jeszcze drążyć, ale za jakiś czas - niech już nie patrzą na mnie wszędzie jak na napaleńca hehe

Mi pudełka na ciasta się przydadzą na pewno, Mama mojego PM już zapowiedziała, że na poprawiny trzeba kilka blach ciasta upiec dodatkowo:D, bo to co z wesela to może nie styknąć:). Ja się nie sprzeciwiam, bo skoro goście będą spać w hotelu nad salą, to rano gorąca kawa/herbata i jakiś makowiec czy drożdżóweczki będą rozwiązaniem całkiem ok:D

P.S zmieniłam sobie suwaczek, bo patrze i patrze, a tam 12 miesięcy i 20 dni - myślałam, że liczyć nie umiem.....skombinowałam nowy i bach...11 miesięcy nagle się zrobiło i 20 dni (dziś już pewnie 19) :D. Ulala chyba czas założyć odliczanko;)
[/url]  [/url]

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #511 dnia: 19 Lipca 2011, 09:30 »
Jeny Dziewczyny! Jak czytam o Waszych przygotowaniach,to .... ja jestem jeszcze daleko w polu!!! W tygodniu z fotografem sie spotkać mamy, a jeszcze nawet do niego nie dzwonilam, to samo z panem od bryczki. Nie mowiąc o poszukiwaniach kamerzysty...
Jakoś mi się nie chce... :razz:
chyba się nie wyspalam... :glowa_w_mur:
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
« Odpowiedź #512 dnia: 19 Lipca 2011, 11:12 »
martynek- jeśli chodzi o stół wiejski to my taki będziemy mieć ;D z tym,że teściu mój wszystko zrobi, bo on się na tym zna i robi przepyszne rzeczy  ;)
na weselach były wiejskie stoły i powiem Ci,że było różnie na jednym nikt nie podchodził, nie próbował, więc wszystko wróciło do młodych, a na drugim weselu co stół wiejski był to ludzie stali w kolejce,żeby coś z tego stołu dostać, więc to chyba też zależy od ludzi czy im takie jedzonko będzie smakowało ;)
nusiak-zakładaj odliczanie  ;D
emm-a spooooko ja też daleko w tyle za dziewczynami :P ale damy radę  ;D

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #513 dnia: 19 Lipca 2011, 11:46 »
Dziewczyny, wracając do utworków mam do Was pytanko, słyszała któraś Preludium- to dzięki Wam?
Ja mam ogromną fazę na tą piosenkę, jako piosenkę na podziękowania, bo nie chcę nic wolnego - pierwsza się poryczę :D, chociaż przy tym pewnie też, ale mam ochotę tak radośnie zrobić podziękowania dla rodziców. Wrzućcie sobie to w youtube i dajcie znać co sądzicie:).
Jak mnie wena kopnie, to założę może i dziś odliczanko;), na razie idę dobry obiadek szykować - później ortodonta, więc trzeba się najeść na zaś, bo później będzie ciężko z naciągniętymi drutami hehe;)
[/url]  [/url]

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #514 dnia: 19 Lipca 2011, 12:47 »
dla mnie ta piosenka jest taka hhmm..."diskopolowa"  :-\ no w każdym razie mnie się nie podoba :-\

nad stolem weselnym trza się zastanowić... :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #515 dnia: 19 Lipca 2011, 12:54 »
chodzi mi o słowa, bo aranż można zrobić na wiele sposobów:)
Stół wiejski, jest to też fajne rozwiązanie, u mnie się niestety nie sprawdzi bo większość gości mamy z wiosek, więc wiejskie jedzenie to dla nich żadna nowość;). Musimy pomyśleć nad czymś innym;). Na pewno zaskoczeniem dla naszych gości będzie koncert PM i jego ekipy;)
[/url]  [/url]

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #516 dnia: 19 Lipca 2011, 13:00 »
ale fajnie z tym koncertem! super! :-)))

Wiecie co, mam mieszane uczucia co do tych podziękowań dla Rodziców. Kiedy teraz u Nich bylam przez prawie dwa tygodnie, oczywiście dużo rozmawialiśmy o weselu, slubie itp. i moja Mama zaznaczyla,że ona bardzo by nie chciala, wręcz sobie nie życzy żadnych podziękowań podczas wesela. Powiedziala, że to sztuczne i nie chce brać w tym udziału, a jak chcę jej podziękować,to mogę jej mieszkanie wysprzątac i upiec ciasto... :-)
I co Wy na to?
Mówiąc szczerze, to nawet Ją rozumiem...i gdybym byla na Jej miejscu to przypuszczam,że też mogłabym tak do tego podchodzić... Już sama nie wiem...
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
« Odpowiedź #517 dnia: 19 Lipca 2011, 13:45 »
co wy mi kradniecie pomysły na atrakcje weselne!? :D
chłopak mojej przyjaciółki ma zespół i mają mi pograć przez godzinkę na weselu, a też się zastanawiałam, czy sama nie zaśpiewać jakiejś piosenki mojemu PM
 w wersji rockowej albo gotyckiej oczywiście, bo żadnych Farb (chce tu zostać) czy coś w tym stylu nie zamierzałabym śpiewać nawet na pogrzebie samego diabła. bleee

a pierwszy taniec to zatańczymy do  Nothing else matters - Metallica

Bardzo bym chciała się z Wami spotkać drogie dwunastki, ale mnie nie bedzie od 1 siepnia bo jade do pracy zarobić na to wesele :(
także pewnie mnie spotkanie ominie, chyba, że będzie jakoś w ten weekend :D haha!

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #518 dnia: 19 Lipca 2011, 13:53 »
nusiak-moja mama zabroniła puszczać " cudownych rodziców" :P tak więc szukam innej piosenki, tę Twoją przesłuchałam,ale nie podchodzi mi  ;) chyba,że zespół to inaczej zaśpiewa to spoko, bo słowa są fajne ;)
no,a  pomysł z koncertem super ;D
xanth-zazdroszczę Ci,że umiesz śpiewać,bo u nas to Arek świetnie śpiewa, no to ja mu już nic nie zaśpiewam  ;)

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #519 dnia: 19 Lipca 2011, 14:07 »
zobaczcie co znalazłam - popłakałam się!

Po pierwsze dlatego, że pięknie, a po drugie - myślalam,ze to mój pomysł na walca z Nocy i dni... nie wiedzialam,że taką popularnością się cieszy... Ale i tak kocham ten utwór i bardzo bym chciala go zatańczyć :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #520 dnia: 19 Lipca 2011, 14:11 »
aranż na 100% trzeba podkręcić;). Na początku wpadł nam pomysł, aby mój PM grał, a ja miałam śpiewać i teraz nie padnijcie: Fasolki:D, jest taka jedna piosenka Smutne Reggae, ale refren jest fajny: "Tato drogi, Mamo złota zapomnijcie o kłopotach, przecież dla Was śpiewam i gram..."
- mieliśmy śpiewać i grać, ale mój wokal to ekhm...;). Ja od razu podkreślam, że my nie robimy podziękowań tradycyjnie, tylko planujemy coś z jajem, radosnego:). Jednak możemy sobie na to pozwolić, bo nasi Rodzice mają duże poczucie humoru:) - chyba mamy to po nich hehe.
Gorzej tylko, że się takie dwa świry dobrały:D i mamy zawsze kumulację wariackich pomysłów;). Dlatego szukamy alternatyw, bo powagę to można zachować w Kościele, a później hulaj dusza:D

Na pewno nie chcę usadzać rodziców na krzesełkach przed orkiestrą i puszczać jakiegoś smęta, żeby mi ryczeli. Tylko jakaś wesoła melodia i ewentualnie można się w kółeczku z rodzicami pobujać, albo skoczniej podensować. Przeszła mi przez głowę też myśl, o zaaranżowaniu małej gali oskarowej;), wtedy można wyróżnić też świadków. Pomysłów multum, przez te 11 miesięcy jeszcze pewnie nie jedno się wymyśli;)

Uciekam do ortodonty, muszę zmobilizować moją p.doktor, aby działała sprawniej:D, żebym do końca roku już się pozbyła tej protezki (jak to moja Babcia mówi) hehe. Ewentualnie dam jej czas do marca;). Co prawda jestem trudnym przypadkiem, ale już 80% sukcesu za mną:D
[/url]  [/url]

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #521 dnia: 19 Lipca 2011, 15:37 »
Niusiak pomysl z podziękowaniami na wesolo podoba mi się :-) może i my bysmy cos takiego zrobili... :-) Bo wlasnie to sadzanie rodzicow na krzeselku przed orkiestrą odpada - mama mnie zabije! ;-)

Ja niestety nie mam glosu do spiewu, juz prędzej bym coś zatanczyla :-) P. raczej sam też nie zaspiewa... ;-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline martynek

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 21.04.2012
« Odpowiedź #522 dnia: 19 Lipca 2011, 15:50 »
U nas najprawdopodobnie podziekowania beda po Błogosławieństwie :) :D  Mój B ma tez plan taki zeby przed albo po slubie zaprosic na jakas ladna kolacje do restauracji :))))  w kazdym badz razie  u nas nie bedzie podziekowan w srodku wesela :) :D
Ale wasz pomysl Niusiak  z podziekowaniami na wesoło bardzo mi sie podoba :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #523 dnia: 19 Lipca 2011, 15:52 »
Wasz pomysl martynek też fajny :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
« Odpowiedź #524 dnia: 19 Lipca 2011, 16:01 »
a ja nie mam pojęcia jak zorganizować to wszystko tak, żeby było błogosławieństwo, ale żeby pan młody zobaczył mnie dopiero przy ołtarzu. bo na pewno się wyprowadzi parę dni przed ślubem :) w razie jakby się pojawiły wątpliwości przedślubne :d

Offline martynek

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 21.04.2012
« Odpowiedź #525 dnia: 19 Lipca 2011, 17:32 »
Gdzies czytalam ze dziewczyna tak zrobila : Na Blogosławieństwie była w sukni wieczorowej, a po wszystkim Młody  wyszedł powoli kierując sie do koscioła a Młoda szybko wskoczyła w suknie ślubna i tez do koscioła .... 
Trzebaby bylo poszperac i poczytac to moze w tedy cos ci wpadnie xanth do głowy i zorganizujesz to :D

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #526 dnia: 19 Lipca 2011, 19:12 »
Stuk!Puk!

dopisuję się do wątku;]wszystko nadrobiłam. . . . . . ale nic nie pamiętam;p w końcu już 18stron!!!
jeżeli chodzi o mnie to tak. . .

sala->duet w goleniowie wesele+poprawiny w ogrodzie. . . z noclegiem dla wszystkich, bo PM z inowrocławia, a moja rodzinka tez pól na pół, więc żeby nikt się nie czuł urażony(i żebym ja nie musiała się martwić o dojazdy i powroty) "położyliśmy" wszystkich na miejscu. . .

zespól na wesele i dj na poprawiny też już zaklepany:)

w temacie foto i kamera długo się zastanawialiśmy jak to wszystko ogarnąć, żeby było fajnie i żeby cena nas nie zabiła. . . . . postanowiliśmy więc wziąć tylko plener(jeszcze nie wiemy jakie studio, ale mam paru liderów;]) i kamerzystę(rec videostudio) od kościoła do 2godz.  w nocy. . . kilka ludzi z rodziny i znajomych robi amatorsko zdjęcia w miarę profesjonalnym sprzętem, więc jakieś fotki z weselicha i kościoła na pewno też będą. . . . .
aha dodatkowo jak dostarczymy zdjęcia z sesji to koleś je nagra na płytki z filmem jako pokaz slajdów w osobnej zakładce:)
dodatkowym plusem filmu jest to, że jak chcemy dać bliskim wystarczy przegrać płytkę i tyle. . . . za wywoływanie każdemu zdjęć dochodzi dodatkowa kasa:/do takich wniosków ja przynajmniej doszłam. . .

i to tyle!!! :o tylko tyle!!!  
chyba muszę się szybciej ruszać. . . .  :urwanie_glowy:

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
« Odpowiedź #527 dnia: 19 Lipca 2011, 20:45 »
hej ;) witaj malinowa ;)
ja tez chcialabym na wesolo podziekowania dla rodzcow! ale kurde nie mam pomyslu ;/ ja nie umiem ani tanczyc ani spiewac podobnie jak K. ;) takze nic takiego nie mamy, co do dawania wodki na koniec raczej sie nie szykujemy na to bo bysmy musieli z 200litrwo kupic a to za duzo pieniazkow ;] jak sie ktos trafi kto bardzo bedzie chcial i potrzebowal to doastanie i tyle ;) to samo z ciastem czy ejdzeniem ;p rozdawac bede po poprawinach ;)
mnie wkurza ze moj nie zdaje sobie sprawy z terminow jakie posiadaja ludzie z ekipy weselnej ;) mowie miedzy innymi o kamerzyscie fotografie ;/ on sie nie spiesyz i mi ardzi to samo ;/ a tylko ja wiem ile to wymaga czasu ,lazenia i ustalania etrminow /

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #528 dnia: 19 Lipca 2011, 21:42 »
witaj malinowa :-)

Sylwusia! Ty opisujesz mojego P.! :-) dla mnie też to jest irytujące, co z tymi chłopami... :-\ uważa, że na wszystko jest jeszcze czas, a ja panikuję...  Normalnie bym to olała,żeby potem zobaczył,że nie wszystko da się zalatwic na ostatnią chwilę i mial nauczkę, ale... ta nauczka dotknie nas oboje!!!  :drapanie:   
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #529 dnia: 19 Lipca 2011, 22:09 »
tego samego sie obawiam kochana ....... a tearz mala sprzeczka bo karol twierdzi ze za 2 dni pracy fotografa to 3,5 tys to za duzo a ja tak amrzylam o takiej sesji... i dupa ja mowie ze rezygnuje ze studia i kamerzysty on natomiast mowi ze nie chce reportazu  a kamerzysta i studio musza byc, nosz kuzwa! mam zal ze w ogole sie w to nei angazuje... a on sie tlumaczy ze ufa mi bo teraz firma go bardziej potrzebuje i tym podobne bzdury ;/

Offline the.kita
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.08.2012
« Odpowiedź #530 dnia: 19 Lipca 2011, 23:02 »
Z tym wesołym podziękowaniem to byłaby całkiem niezła myśl tylko co tu innego zrobić oprócz fasolek bo mój to raczej nie pójdzie na to :)

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
« Odpowiedź #531 dnia: 19 Lipca 2011, 23:15 »
Dziewczyny bo to tak zawsze jest... My pochłonięte przygotowaniami, a faceci mają na wszystko czas tylko później budzą się z ręką w nocniku i dupa... Z moim Krzyśkiem też tak było i nie raz kłóciliśmy się o to... teraz w sumie 10 miechów zostało i chyba do niego powoli dociera, że terminy gonią. Już jeden fotograf nam odpadł bo za długo zwlekaliśmy :-\
Gabriela
Zofia

Offline Jane

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 10.08.2012
« Odpowiedź #532 dnia: 20 Lipca 2011, 01:46 »
Witam wszystkie PM 2012 :)
dopisuję się do wątku trochę zajęło mi nadrobienie wszystkiego od początku, ale nareszcie jestem :P

I mam ten sam problem ze swoim chłopem :) jak chce jechać coś załatwić to mój ukochany mówi, że tyle czasu nam zostało i po co się śpieszyć. A ja najchętniej załatwiła bym teraz wszystko co się tylko da, żeby mieć spokojną głowę przed tym wspaniałym DNIEM :)

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #533 dnia: 20 Lipca 2011, 08:49 »
To ja Was wszystkie zaskoczę, ale mój PM ma całkiem odwrotnie. Nic mi nie uświadamia, że to jeszcze kawał czasu i bla bla...po prostu daje się wkręcić tak jak ja czasami;). W marcu jak powiedziałam, że musimy załatwić sprawę z fotografem i kamerzystą, to uzgodniłam z nim tylko termin i pojechał bez żadnego marudzenia;). Z innymi rzeczami tak samo. Nawet się wczoraj pytał kiedy idę sobie sukienki pooglądać:D. Listę piosenek na wesele też wertowaliśmy już w marcu, bo po powrocie od kamerzysty chyba się tak nakręciliśmy, że mamy nawet wybraną piosenkę na wstęp do filmu (przygotowania itp;)). U nas tak jak w tej reklamie tpsa,-ja jestem serce, a mój PM to rozum:D, bo ja jestem bardzo emocjonalna i dobrze, że w tych całych działaniach jest mój rozsądek obok;).
Dziś mamy kolejne spotkanie na naukach przedmałżeńskich, ostatnie dopiero we wrześniu bo w teraz będą mieli wolne:).
 W międzyczasie załatwimy sobie poradnię, aby mieć komplet pieczątek na karteczce od nauk;)

malinowa_mamba i Jane witamy w wątku zniecierpliwionych dwunastek:D
[/url]  [/url]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #534 dnia: 20 Lipca 2011, 10:27 »
nusiak- to tylko pozazdroscic moj ma teraz goracy okres w firmie (zaklada klime) dlatego wkurza sie moimi ciaglymi pretensjami... on mi mowi ze moze zaczcac przygtowanka zima wtedy ma luz hehe, ale ja chce zalatwic jeszcze tylko kamerzyste i fotografa ale po wcziajszym widze ze latwi  nie bedzie,... kreci noskiem .. ja chce wydac duzo kasy tzn jestem gotowa na foto on za to chcialby uciac na maxa foto a zaplacic za kamere ktora ja nie musze miec ;D
dobrze ze za kilka dni jedziemy na wczasy nad morze to sobie poodchamiamy sie i moze w koncu pogadamy na te warzne tematy ( co mi w sumie wczoraj wykrzyczal ;D ze chce jzu wakacje nasze i chwile spokojnej glowy bo w pracy po 14h siedzi...;/ i zebym mu dala kilka dni bez maruzenia i bedzie ok ;) ;)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #535 dnia: 20 Lipca 2011, 10:28 »
Witam Jane ;) zapomnialam dopisac ;D

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #536 dnia: 20 Lipca 2011, 11:07 »
witajcie malinowa i Jane ;D
nusiak-zazdroszczę  ;) bo mój Arek wszem i wobec głosi,że jest dużo czasu i po co teraz załatwiać kamerzystę i fotografa :mdleje: w końcu sama się za to wezmę :P
emm-a widziałam walc no pięknie to wygląda :Serduszka:
xanth-rozbawiłaś mnie tymi wątpliwościami przedślubnymi  :los:

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #537 dnia: 20 Lipca 2011, 11:12 »
czesc Jane :-)

fajnie,ze nasza gromadka się powiększa :-)

Szczerze mowiąc Sylwisua, to na zdrowy rozsądek - 3,5 tys. za dwa dni pracy fotografa to ogromna kasa!!! masakra!!! kto tyle zarabia!!!
Ja bym w każdym razie tyle nie dala. Jeszcze się nie dogadaliśmy z naszym, ale nawet nie biorę pod uwagę takiej kwoty. Poza tym on jest "z polecenia" i ma nam niby taniej policzyc. Zobaczymy. Zostaje jeszcze namiar od jednej z Was :-)
No i jeszcze kamerzysta - tu w ogole nie mam pojęcia. Może fotograf kogoś poleci - oni często tak między sobą współpracują.

Mój P. ma teraz najwięcej pracy - sezon i też myślę, że zimą sporo będziemy zalatwiac, a teraz tylko to,co konieczne - sala jest, zespół wstępnie tez, fotograf i bryczka na 75%, no i kamerzysta do znalezienia :-)

A dziś jadę z moją przyjaciółką - przyszlą swiadkową przymierzyć 3 sukienki :-) znalazlam u dziewczyn na allegro :-)

Niusiak, Ty farciarko :-) Moj P. to musi uslyszec,że jestesmy umowieni i nie mozna przelozyc(zdecydowanym glosem;-) ), wtedy jedziemy zalatwiac ;-)

aniołku, ja się nie ludzę,ze tak zatańczymy,ale żeby choć w części tak pięknie... :skacza: :skacza: :brawo_2:
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #538 dnia: 20 Lipca 2011, 11:22 »
Co do kamerzysty, ja gdzieś na forum właśnie znalazłam sporo a nawet wiele dobrych opinii o MJB video ze Szczecina, napisałam do p.Macieja, umówiliśmy się i już wiedziałam, że to będzie nasz wybór gdy zobaczyłam zajawki na jego stronce. Jak puścił nam film, to obydwoje byliśmy na tak, bo film w naszym stylu, dynamiczny, bez ujętych w kadr jedzących wujków i ciotek, zrobiony na prawdę z wyczuciem;). Jednak nikogo nie namawiam, bo są różne gusta:). My płacimy 1800zł. Za 2000zł jest opcja z nagraniem dodatkowo w HD, ale nad tym możemy sobie jeszcze pomyśleć. Gdyby nie e-wesele, to raczej bym na niego nie trafiła:). Płytki oczywiście można sobie kopiować do woli. Fajną opcją jest okładka z wybranym przez nas zdjęciem i zrobione napisy - jak na prawdziwej okładce filmowej;). Co do samej płytki, będzie pokaz slajdów z sesji.
Myślę, że 1800zł to nie jest taka wygórowana cena, a pamiątka na lata :). Pan Maciek to młody człowiek, w tym roku sam miał brać ślub więc wie co na rzeczy:D

[/url]  [/url]

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #539 dnia: 20 Lipca 2011, 11:28 »
emm-a na pewno zatańczycie pięknie  ;D
nusiak -taka cena za kamerzystę jak się podoba to tylko brać  ;D