Muszę jeszcze pooglądać sobie te wózki na necie i jaką mają kolorystykę. Ale te dwa najlepiej się mi prowadziły po sklepie.
Choć w ogóle urzekł mnie Espiro Magic ale składa się w walizkę a mam Baby Design Sprinta po Natalce więc drugiego takiego nie chcę. Ma być parasolka ale jest cudny!
Hartusia chyba reklamę widziałam. Zapamiętam.
Netula oj dziś przyszły kolejne 2 paczki

ta sukienka różowa co Ci przesylalam linka, piżama dla mnie, bluza i jeansy dla R. I teraz nie było nic dla Natalki i ona biedna w płacz bo listonosz jej nic nie przyniósł... Dobrze, że miałam skitrany stary zakup szafę z lala pinypon to się bardzo ucieszyła. Sama już o tym zapomniałam, dobrze że miałam.
Przyszła też do mnie kurtka z eko skóry ale kurcze jest ciut za mała i się zastanawiam czy zostawić bo może schudne czy też zamówić większy rozmiar? Tylko problem jest taki, że niby wykupiona jest ta kurtka i musiałabym czatować czy się nie pojawi... Kurcze, nie wiem sama...
Jest też bluza dla R. była napisana że to fiolet, ale wiadomo jak to widać na kompie, była niebieska. Mówiłam mu że to pewnie foolet ale on się oparł że niebieski. No to ma, dzisiaj przyszła - fioletowa

Agaga ja dziś byłam na słonecznym w bebe cluub i bobolandzie no to wybór dosyć jest, ale mnie interesowało tylkokkkilka, tych co mają 4 gwiazki w adacu. Na inne nie patrzyłam. Ale ogolnie wydaje mi się że wybór jest.