marcella ja sie zgadzam że to wszystko zależy od lekarza i być może rzeczywiście udaje się wyjść z zapalenia oskrzeli tylko dzięki inchalacjom, ja pisze jak u nas dawała lekarka ... stety czy niestety ... jak dostałam podałam ,

Patrycja zastosuj sobie przez kilka dni dietke co Ci juz kiedyś pisalam , zobaczysz głodować nie bedziesz a efekty codziennie na wadze 100, 200 gram mniej

a jak ćwiczysz to jeszcze lepiej
poczytak o diecie dr pappe

jesz trzy posilki , na śniadanie tylko węgle no i warzywa, nie jesz białka (czyli chlebek dżemem można , z nutellą, można z ogórkiem pomirodem sałatą, płatki czy musli z sokiem bez mleka, droźdżówke, owoce

) w wytycznych poczytasz ile możesz bo to na podstawiwe BMI sie liczy

ale np ja moge zjeść 2 bułki albo 3 kromki chleba - nigdy tyle nie jem bo bym rady nie dała
potem masz 4,5 - 5 godzin przerwy, w międzyczasie żadnego podjadania, pis sobie wode, zieloną chwrbate
na obiad możesz jeść wszystko dosłownie na co masz ochote nawet pizze i aprawde można sie dosłownie "nażreć" można mieszać białko z węglami
potem znów przerwa
a na kolacje jesz samo białko , czyli wędliny (czytaj skład) , mięso, piersi duszone , pieczone, rybke z warzywami, warzywa, jajka , sery , serek wiejski
i wlaśnie to białko powoduje ze sie chudnie nocą

moja siostra potrafi kebaba co drugi dzień wciskać na obiada czy całą pizze i ciągle chudnie masakra , ja juz prawie 5 kg schodłam , ale ćwicze dodatkowo, nie podjadam

zrob sobie próbe przez tydzień i waż sie codziennie

może Ci sie spodoba i się zachęcisz

nie jestem głodna naprawde..
zresztą ja zawsze jadłam trzy razy dziennie ale na kolacje zapodałam kanapki i oczywiście podjadałam łakocie ... efekt był niestety tego wszystkiego