I dobrze ze pojechałam kupić bo po paracetamolu tsmperatura nie spadła i ibuprom trzeba było podać. I do rana nocka spokojna.
A wiecie że kosmetyki BingoSpa sprzedają w Auchanie? Kupiłam sobie jakiś balsam na cellulit i rozstępy i 2 maski do włosów, a wcześniej kupiłam płyn do higieny intymnej. Mam nadzieję że się sprawdzą te nowe kosmetyki.
Dziś kupiłam dla Natalki prezent - kręgle - będziemy grać. I na zajączka dla Natalki zastawa porcelanowa z hello kitty a dla Dominika samochodzik z Myszką Miki - jak się go naciśnie to samochodzik jedzie. I tyle. Na pierwszy dzień jedziemy do teściowej (choć ona jeszcze o tym nie wie) a nie wiem czy oni mają w planie kupno czegoś dla dzieci to coś napewno dostaną. O drugi dzień nie muszę się martwić bo moja siostra i rodzice coś tam kupią. O słodyczach każdy ma zapowiedziane - nie kupować.
Ale wiecie co, R. w ogóle nie widzi problemu że Natalka przez tyle dni nie zrobiła kupy... Tzn niby się trochę martwił ale dla noego to wiadomo że ona zrobi... Taaaa, tylko on nie widział jak Natalka płakała i krzyczała na nocniku bo tak ją bolało... Eh, no brak słów... Dziś już jej chciał dać coś słodkiego... No myślałam że udusze gada

a on potsm że niby chciał dać herbatnika... Taaaa, ja już go znam. Mamy wojnę w tej kwestii bo on by chciał już jej dać normalnie wszystko do jedzenia i niebierze pod uwagę tego, że zaraz znów może się zapchać... Bo przecież zrobiła normalną kupę już więc nie ma czym się martwić. No to pozalilam się na tego mojego starego czego nigdy ormalnie nie robię

już mi lżej

mogę się spokojnie oddać upiekszaniu fryzjerce