U nas poprawa. Jeszcze kupa rzadsza jest ale już inne dziecko. Odzyskała sily, z jedzeniem ona nie szaleje ale coś tam zje.
Marcelko no u Was też tak... Nie wiadomo co robić.
Ola a jakie będziesz dokładniejsze badania robić? Ja choćbym chciała dietę mojej zmienić to nie mam jak... Ona ma kilka ulubionych rzeczy, dużo potraw nie ruszy, nawet nie spróbuje. A nawet czasami tego co lubi nie ruszy, zależy jak leży. Ale czekoladę i słodycze to mogłaby jeść o kazdej porze dnia i nocy...
Gosia o dobrze, że mi piszesz. Mam skierowanie na jakieś badania dla niej to to najwyżej dopłacę.
Mysia ależ są lepsze wieści

Haniu może to zależy od specyfiku na robale? Lekarka powiedziała że za 10 dni i tego się będę trzymać. A takich wirusowek naokoło pełno. Akurat mojej siostry syn też teraz... Wszędzie coś. Oby ponownie teraz Dominika nie chwycilo bo się pochlastam z tym jego sraniem...
Do osób kupujących w sklepie c&a - do dzisiaj można wykorzystać bon 40zł w sklepie internetowym, a że mam cośupatrzone to zamówię. Wiem, wiem - gdzie to moje postanowienie o niekupowanii... Ulotnilo się

chwilowo, ale jeszcze do niego powrócę.