Karolina będziesz mogła w czwartek zobaczyć to na żywo

Jeszcze kogoś pożrę więc spoko
Di dzięki, ale to zdjęcie naprawdę mnie wyszczupla, ale nie poproszę R. aby zrobił mi inne bo każdy będzie mieć koszmary

Lepiej będzie jak utrzymam Was w takim przekonaniu

Nie chcę sobie przypominać tej piosenki bo znowu pewnie zasieje mi się w głowie i nie będę miała spokoju

Natalce na rytmice się podoba, aczkolwiek chodzimy tam tylko do końca lutego czyli jeszcze tylko jedne zajęcia. Od marca przenosimy się na tej zajęcia do "Wyspy malucha".
Na rytmice jest fajnie - wiadomo że podczas godziny nie robi wszystkiego co akurat trzeba robić, najbardziej jej się podoba tańczenie, kółko graniaste i zabawy ruchowe. Instrumenty są fajne do rzucania bo są głośne, natomiast czas który jest przeznaczony np wczoraj na wylepianie z plasteliny jej nie interesuje - tzn plastelina jest dobra aby wyrywać ją na kawałki i wcierać w ubranie...

Rytmika - 4 godziny/ mc - 85 zł
Dlatego przenosimy się do tego przedszkola "Wyspa malucha" - to nazywa się Akademia Przedszkolaka, 4 godziny w tygodniu (czyli na miesiąc wychodzi 16h) - 300zł
Minusem jest to, że jak dziecka nie ma na zajęciach to trudno. Kasa przepada, także mam nadzieję, że nie będziemy chorować

Lepiej opłaca się finansowo. To już załatwiłam, miejsce zaklepane, więc od marca startujemy. Kilka pierwszych zajęć jest z rodzicami a potem będzie sama - mam nadzieję, że jak najszybciej

bo z moim brzuchem to nie wiem jak długo wydolę

Do tego zaklepałam już miejsce Natalce w przedszkolu od września - w innym niż ta Akademia Przedszkolaka. Teraz tylko trzeba przelać wpisowe a w poniedziałek jadę na spotkanie z dyrektorką.