Dzięki
Hania, tak właśnie myślałam i ja też tak robię.
Wiecie co, odpisali mi z tego sklepu Tosia.pl - zapytałam się ich o tę gwarancję czy jest faktycznie 3 lata i w jaki sposób jest reklamacja. A oni mi napisali że ten wózek ma gwarancję tylko 1 rok a jakby coś się stało to wózek wysyłam na swój koszt...
To bardzo ciekawe, bo w międzyczasie napisałam jeszcze do innego sklepu internetowego i na te same pytania odpowiedzieli mi że jest gwarancja 2 lata a naprawda jest w systemie door-to-door...
Więc albo ktoś tu ściemnia albo ktoś czegoś nie wie więc i tak wychodzi na to, że ściemnia...
Do tego wylookałam w promocyjnej cenie też egzemplarz granatowy w grochy ale po opisaniu przez sprzedawcę jak wygląda spacerówka - tzn jak kolorystyka jest rozłożona bo na zdjęciu tego nie widać to jednak ten kolor odpada. Granatowy wózek w grochy by przeszedł, ale wymyślili sobie w spacerówce biały podnóżek! Niby skórzany, ale kurcze beznadziejnie. Skoro dziecko chodzące może wchodzić i schodzić z wózka to ten biały zaraz będzie brudny i to będzie brzydko widać... Jakby nie mogli normalnie granatu zrobić na tym podnóżku.
Jejku jak człowiek przy drugim wózku jest mądrzejszy i o wszystko się wypytuje i wszystko sprawdza...