Jeju co za dzień...
Rano wyleciałam w pośpiechu z Natalką pod pachą do samochodu, ładnie mi odpalił i w ogóle jakiś czysty mi się wydał i nic nie musiałam skrobać, wiec szczęśliwa że zdążę na wizytę pojechałyśmy. Potem wracamy, dzwonię do R. a to ten mój dobry mąż mi rano obskrobał samochód i dolał płynu do spryskiwaczy

hehehe a ja myślałam że to łaskawa matka natura

Byłyśmy na kontroli w ośrodku rehabilitacji "Tęcza" no i jak widziałam co tam lekarka zapisywała to doczytałam coś o jakiś zaburzeniach no i jeszcze z tą mową.
Dostałam spis lekarzy do zaklepania i tak już mam załatwione:
1. Na jutro - logopeda - udało się taki szybki termin dostać
2. wtorek - skierowania do wszystkich lekarzy + skierowania na kał, TSH, mocz
3. środa - wizyta u neurologa
4. czwartek - wizyta u laryngologa
5. i co najlepsze - miałam dzwonić w lutym do Zdroi aby zapisać Natalkę na usg serduszka no i dzwonię tam dzisiaj a tam pani mi mówi że od 1 stycznia kardiologia jest zlikwidowana, więc dodzwoniłam się na Unię a tam termin mam dopiero na 13.06... I to nie na usg tylko najpierw lekarz i on pokieruje... Jeszcze spróbuję się potem dodzwonić na Arkońską...
Na szczęście udało mi się dziś wcześniej uśpić Natalkę i spokojnie sobie pojedziemy na te usg wewnętrzne z fundacji MCdonalda

Gościu mi odpisał, że gwarancja jest 2 lata, więc jeśli wózek był kupowany w kwietniu 2011 a więc jest do kwietnia 2013 a to mi pasi nawet. Tylko gościu nie zrozumiał o co mi chodziło z kurierem... Jak Natalka się obudzi to do niego zadzwonię.
Kinga ogólnie szukam albo Tako JumperX albo Tako Warrior.
Toscansun dzieki

w razie co będę pamiętam o Twojej propozycji, ale ten akurat jest z jeszcze innego miasta
Ewa no to sobie w końcu odpoczniesz

I będziemy mogły jechać na zakupy

Co do wózka dalej się zastanawiam czy nowy i używany, ale jeśli z tym wózkiem byłoby wszystko ok, tak jak mam nadzieję że jest to chyba go wciągnę

Najpierw rozmowa z gościem, potem rozmowa z R. i zobaczymy co z tego wyniknie