Ja w Oleńce za każdym razem trafiam na dobrą obsługę

A dziś zamęczałam faceta co by mi dokładnie pokazał wózek, o wszystko go wypytywałam. Składał, rozkładał, pokazywał, opowiadał...
Jak dla mnie ten wózek ma same plusy - porządnie wykonany, ma osłonki do gondoli i spacerówki, moskitierę, folię przeciwdeszczową, parasol, fajnie można jedną rękę założyć i ściągnąć gondolę, budka się dobrze trzyma, ochraniacz w spacerówce jest fajnie pomyślany bo na zamek i dziecko ma dodatkowo pod plecy i nic go nie podwiewa.
Na kolor narazie wstępnie taki limonkowo zielony - ale są 2 rodzaje, jeden jest bardziej limonkowy a drugi mniej i nam się podoba ten mniej bo boję się że w lato różne robadztwa będą do niego ciągnęły, ale na stronie producenta jest dużo innych kolorów, więc napewno z czegoś wybierzemy.
Zresztą i tak zamierzamy zamówić wózek pewnie koniec marca - początek kwietnia, bo sprzedawca powiedział że czeka się 2-4 tygodnie, więc napewno do końca kwietnia będziemy go mieć. Do tego adaptery od fotelika Maxi Cosi no i sam fotelik dostaniemy od szwagrów. Powiedzieli że nam dadzą - mam nadzieję że nie zmienią zdania