Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 359019 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
hehehe króliczku detektywie  : :uscisk: :uscisk: :uscisk: hehe tez o tym pomyślałam ale mało prawdopodobne, raz ze my nie jesteśmy w super stosunkach i o forum jej nic nie mówiłam, dwa teściowa powiedziała ze "Michał mi kiedyś tam powiedział", czyli zwaliła na Michała ::) a trzy, mieszkałam z nimi kilka miesięcy i często z M. wyjeżdżamy wiec miała okazje pogrzebać, a co  ::) 

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
hmmmm powinnas im koniecznie zabrac klucz od mieszkania!
ja mamie M tez bym nie dała... zbyt wscibska jest
moja mama ma klucz do mieszk mojego brata i nie uzyla go jeszcze
hmmmm uzyla ale to byl nagly przypadek bo moj brat zaginał podczas jakiejs imprezy i musiala wejsc do domu sprawdzic czy go tam nie ma, no i był  :D
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
A no to co innego  ;D

Buziaczkuję  :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
króliczku dla ciebie choineczka z cukierkami  ;D ;D i
w przybliżeniu

A oto ściana w przedpokoju.... a pochwale sie co tam  :P :P

a wiec mamy i choinkę i palnę  :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa:

hehe w tym zielonym pokoju spędzam z wami godziny przed monitorem  ;D ;D ;D

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
choinka sliczna a sciana suuuuper!
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Justys851
  • Chuck Norris
super wyszła ta palma  ;)

Morgan
  • Gość
ta palma extra!!!

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
 :przytul: :przytul: :przytul: współczuję takich teściów, co za wredni, bezczelni ludzie. klucze powinnaś zabrać.Kurcze szkoda, że mikser tej łopatki nie posiada :(. choinka śliczna , palma równiż-świetny efekt. zostawiam :-* :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Mam nadzieję i trzymam kciuki, by ta pani od ciast była wolna! A i co było w końcu w tej paczce? Czy dalej nie wiesz ;D
Współczuje sytuacji z teściami ::) Ah, wiele z nich rozumiem - ale nie będę się rozpisywała, bo bym zapisała pół strony pewnie znowu :P . W każdym bądź razie - musicie coś z tym zrobić, bo to przecież męczarnia jest ::) Heh, dlatego ja tam bym wolała mieszkać w innej miejscowości niż teściowie. Po prostu, wolę sobie godzinkę dojechać, odwiedzić ich raz na jakiś czas, ale mieć też trochę prywatności.
Ale ile ja się nasłuchałam od rodziców, że niby coś powiedziałam, a tego wcale nie było mówione(a oni dowiedzieli się od mojej teściowej, z tym że ona sobie wszystko na swoje przerobiła ::) ). Nawet z moim A. się kiedyś pokłóciliśmy, bo niby coś do jego mamy powiedziałam, a ona potem jemu wypaplała... No, i od tamtej pory skończyły się jakiekolwiek rozmowy z teściową, chociaż czasem do tej pory coś wymyśli ::) Moi rodzice też już się z nimi nie spotykają, bo tylko "ręce opadają". Przykład: na profesjonalny film z wesela narzekali że brzydki że coś tam ::) Mimo, że wszyscy mówili że jest piękny... Dobra, mówię, może im się nie podobać. Ale gdy obejrzeli poprawiny, stwierdzili, że są rewelacyjne! A to tylko zwykły film, który naprawdę mógłby nakręcić nawet amator ::) No, ale niech im będzie ;D ;D ;D
Jak byłam teraz w listopadzie  z rodzicami na urodzinach i teściowej, to obraziła się, bo nie chciałam iść do innego pokoju na komputer gadać z A. ::) Tłumaczyłam jej że przyszłam do niej na urodziny a do Polski nie przyleciałam po to by siedzieć na komputerze... No, ale przecież to jej synuś i jak ja mogę nie gadać z jej synusiem na skype ::) Pomijam fakt, że A. też wtedy nie miał czasu na kompa bo wrócił z pracy i obiad sobie robił.
No, to też się wyżaliłam :P (a miałam się nie rozpisywać ::) może ja potrzebuję jakiegoś limitu znaków ;D ;D ;D )

Gratuluję, przede wszystkim, 150 dni do ślubu! Ale to zlatuje, co? :)

Kochana a powiedz mi, Wigilię spędzacie i u teściów i u Twojej mamy, czy jak? Może pisałaś, ale przeoczyłam.
No i najważniejsze - nie zmieniajcie zamków, tylko definitywnie zabierzcie jej klucz. To Wasze mieszkanie, koniec i kropka.

Ale cukiery! :) My też będziemy mieli, takie świąteczne czekoladki na choince :)
No i super palma! :)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Aaa to takie cukiereczki :D Nie wiem czemu myślałam o lizakach takich w kształcie laski ;D

Fajowa palma :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
u mojej mamy wiszą zawsze takie laseczki właśnie ;D

Offline Izabela82

• zapaleniec
I gratulacje z okazji 150 dni!! :)

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
puk puk!? Co tak pusto :-[ zostawiam :-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
ej laseczki  :-* :-*

fajnie ze palma sie wam spodobała  ;) ;) w życiu nie przypuszczałabym ze tyle godzin przy niej spędzę ::) ale już koniec ufff....izabela, madziu, króliczku, reniu, justys, paula dziękuje za docenienie hehe pracy  :-* :-* :-*

madziu wprowadzam dla ciebie limit.... musisz zmieścić się w be zlimitowanej ilości znaków  ;D :P

wczoraj byli u nas tescie, ale ich olałam hm.... oni wchodzą a ja wcinałam sobie zupke spokojnie, oni ściągają płaszcze a ja dalej jem... dopiero po chwili zapałam sie, czy zrobić im kawę lu herbatę, to juz było głupio im mi jedzenie przerywać :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: jestem niedobra :)

nietety ta babka ma termin na pieczenie ciast zajęty, hm... będę może dziś dzwonić do innej  ::)

a wczoraj robiłam zupę brokułowa hahha miał byc krem ale za dużo wody wlałam :P :P i grzanki do tego, tez pierwszy raz w zyciu robułam grzanki a wiecie co M. na to...."mmmmm.... pycha" :Najlepszy: :Najlepszy: :Najlepszy:

zmyka ma miasto wymieniam dzis prawo jazdy  ;)

:-* :-* sle

Offline Justys851
  • Chuck Norris
oj to prawda nie ma jak pochwała męzulka za dobre jedzonko  ;D ;D ;D

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Ech, to fajnie masz... mój jak widzi brokuły to ucieka gdzie pieprz rośnie  ;)

I dobrze, że Ich olałaś, nie lubię Twoich teściów  ;D

Offline werka23

• Chuck Norris
I dobrze, że Ich olałaś, nie lubię Twoich teściów  ;D
je tez ich nie lubie  ;D ;D ;D ;D ;D

hehe justyshehe to prawda  ;)

a nie wspomniałam.... przyszła gwiazdkowa paczka od mojej siostry  :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: i wiecie do dostałam? termofor  :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: ale siostrzyczka trafiła, nie ma co  :D :D :D nio dostałam jeszcze koszulkę i M. też koszulkę  ;D ;D ;D 

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
No to faktycznie trafiła!  :D

Kochana, no to teraz zapakuj i włóż pod choinkę  ;D

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Aaaaa czemu ja tu jestem tak późno?  :glupek: :glupek: Nie wiem, kiedy nadrobię, ale na razie będę bierzące posty czytać  ::)  :hello:

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Ja też nie lubię Twoich teściów :P :P :P
Dobrze, limit przyjęty ;D
Super że zupka i grzanki wyszły :) Mój A. do niedawna też uciekał gdy widział brokuły, ale teraz grzecznie je wszystko co mu zrobię  8)

Offline osika_

• "Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna, i nie trzy"
  • bywalec
  • data ślubu: 24.04.2010r
Niezła ta palma :) Ech kiedy w końcu my będziemy swoje mieszkanko urządzać...
Teściów masz nie powiem ale z lekka szurniętych... Ale spoko dasz radę, moja teściowa za to jest bardzo ale to bardzo ciekawskaaaa wystarczy że z pracy wrócę 2 godziny później i już 100 pytań gdzie byłam, moi rodzice dzwonią do mnie, odkładam słuchawkę i już 100 pytań po co dzwonili - a ja przeciez nie będę się spowiadała... Jejku ale przynudziałam a to przeciez nie mój wątek :P
Pozdro i buziaku  :-*

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Ja z kolei nienawidzę jak zaczynają się pytania pt:

- Jadłaś coś? A co? A gdzie? A z czym? A na pewno nie jesteś głodna? Może zjesz sobie zupke, bo zrobiłam? Dlaczego nie chcesz? Jak to nie lubisz? No, ale przecież to jest zdrowe... No to moze spróbuj? A dlaczego nie? Ale najpierw może jednak spróbujesz?  ....

I TAK BEZ KOŃCA!!!! Wrrrrrrrr...
Babcia Ł.

Offline osika_

• "Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna, i nie trzy"
  • bywalec
  • data ślubu: 24.04.2010r
Mysikróliczek to ja tez tak mam ale z teściową. Wczoraj dodatkowo dała mi wykład ubierania się. Coś w stylu: kup sobie beret, dlaczego nie nosisz nic na głowie, zimno jest, rajstop pewnie tez nie masz!? A dlaczego? Noś rajstopy!! Ubieraj się ciepło! Zakładaj czapkę itd. dobre 15 minut gadała.... uffff dzisiaj za to o jedzeniu.... Marze juz tylko aż  swoją górę dokończymy i się wyniesiemy. Co będę mogła w samotności spędzać popołudnia i jeść nie dlatego, że musze ale dlatego, że chce i ubierac się jak chcę. To nawet mama mi takich wykładów nie robi :P

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Ja z kolei nienawidzę jak zaczynają się pytania pt:

- Jadłaś coś? A co? A gdzie? A z czym? A na pewno nie jesteś głodna? Może zjesz sobie zupke, bo zrobiłam? Dlaczego nie chcesz? Jak to nie lubisz? No, ale przecież to jest zdrowe... No to moze spróbuj? A dlaczego nie? Ale najpierw może jednak spróbujesz?  ....

I TAK BEZ KOŃCA!!!! Wrrrrrrrr...
Babcia Ł.

Normalnie jakbym słyszała swoją teściowa, ale na szczęscie tylko o jedzeniu tak gada, bo nie może zrozumieć jak ja moge tak malo jesć, nawet szwagierka sie za mną wstawia ale Ona dalej swoje  ::) ;D
a ja poprostu jem malutko ale często  ;)

Offline Izabela82

• zapaleniec
Siostra trafiła z tym termoforkiem ,nie ma co-ma kobiecina nosa  :D, zostawiam :-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
ale miałam nadrabiania  ;D ;D ;D foremki kochane powróciły z świątecznych zakupów hehe  :-* :-* :-*

Kochana, no to teraz zapakuj i włóż pod choinkę  ;D

nieeee  :P :P :P :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: hehe sobie to soc innego muszę zapakować,  jako ze od siebie hehehe ach siostra to tak pięknie zatokowała w złoty papier ale nie wytrzymaliśmy do świąt  ;D ;D ;D

iza do takiego to tylko sie tulić hehehehe  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: puszysty ciepły i nie marudzi  ;D ;D ;D

mka hehe daj spokój z tym nadrabianiem  ;D ;D ;D fajnie, ze jesteś  :hello: :hello: :hello: :hello:

ach chciałabym aby u mnie tylko skończyło się na tym, ze nie zjadłam czegoś tam albo ze za mało lub ze nie mam rajtuz czy ciepłych majtek  ;D ;D :przytul: :przytul:
ja nie znoszę warzyw ale hm... brokuły uwielbiam zaliczane do tych nie licznych  ;) ;) z M. mam mniej problemu bo nie znosi tylko braków i szparag, ale ja tez tego nie lubię to hm... po problemie ;D ;D ;D z jedzeniem to ja mam wszędzie problem, hehe nawet u mojej mamy zawsze mi mówi ze "jem jak ptaszek"  a u ciotek muszę zaznaczać ze cos jest pyszne tylko mi sie nie mieści  ;D ;D nio ale hm.... teście to inna bajka  ::)

A dzis zrobiłam zakupy i kupiłam już wszystkie prezenty  ;D ;D ;D :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Moja mama dziś była na obiedzie  :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: a tak w ogóle to jej wylałam swoje wszystkie żale i mama powiedziała, ze hm... nie popuści im tego  ;D ;D ;D szykuje sie rodzinna zadyma  :P :P :P

laski mowie wam jaka mamy śnieżycę  ; :balwan: :balwan: :balwan: :balwan: :balwan: w dodatku mamę odwoziłam do domu.... normalnie 20 na godzinę to był maks  :hopsa: :hopsa: :hopsa: i dałam rade i juz nie boje sie jeździć.... w ogóle pokonałam juz strach i nie siedzę pół poranka i nie przezywam, ze mam gdzieś jechać ale dziś hm... w takich warunkach był mój debiut  :Najlepszy: :Najlepszy: :Najlepszy:

a teraz pokłóciłam się  M.  :'( :'( :'( o wigilię, nawet nie próbuje mnie zrozumieć  :'( :'( :'( ja nie chce tam jechać i sobie święta psuć.... ja wiem ze to sa jego rodzice ale hm.... mogę się założyć, ze jak moja mama by tak zachowywała sie do niego więcej by do niej nie pojechał  ::) przecież to nie moja wina, ze oni podchodzą do mnie jak do jakiegoś popychadła  :'( ja mam czyste sumienie w naszych relacjach ale hm... M. nie chce nawet słyszeć ze on pojedzie do nich sam  ::)

dziś jedziemy do wrocka, kolejne zjazdy wrrrr..... hehe fajnie będzie sie jechało jak tyle śniegu  :balwan:

miłego weekendu kochane i świątecznych przygotowań :-* :-* :-* :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
oj Wercia współczuję Ci tej sytuacji  :-\
a przypomnij mi jak miała wyglądać wigilia ?? nie możecie najpierw do teściów tak mig mig żeby było , a potem pojechac do Twojej mamy ??

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Dokładnie, to jest dobry pomysł żeby iść najpierw do nich a potem do Twojej mamy. Będzie pretekst do tego że Wam się spieszy.

Offline patik

• entuzjasta
  • Dziś już wiem że zawsze jesteś blisko mnie..
  • data ślubu: 15.05.2010
moim zdaniem to tez byloby dobre rozwiazanie..
na szybko u tesciowej, jakos z zacisnietymi zebami dalabys rade, a potem kulturalnie sie zmywacie..

aj kochana trzymam kciuki!!

Offline Izabela82

• zapaleniec
 :przytul: :przytul: tak to jest jeżeli nie mamy zgranych rodziców, teściów, potem dochodzi do kłótni między przyszłymi małżonkami, kto, gdzie i w jaki spasób spędza świeta.ciężko to rozegrać, u mnie wygląda to też niezbyt fajnie  -wigilię spędzamy osobno :(, nie chcę ryzykować niezręcznej sytuacji u mnie w domu-z powodu mojego ojca :'(, zresztą między naszymi rodzinami dzieli nas 180km. Jeszcze nie wiem jak będzie na 100%, ale może na drugi dzień świąt pojadę do swojego PM,a w niedzielę wrócimy razem do bydgoszczy.Wiem co czujesz, to ch.......ie ciężka sytuacja, stoisz między młotem a kowadłem :-\, ale może zabrzmi to brutalnie -musisz jakąś decyzję podjąć,i albo tak jak piszą forumki zagryziesz zęby i na szybko do teściów a potem do siebie, albo do Ciebie, a na drugi dzień świąt do PM. jakąkolwiek decyzję podejmiesz My będziemy z Tobą.zostawiam :-* :-*