Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 358942 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
wwwwrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr........................ ale jestem ściekła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wydrukowaliśmy 50 zaproszeń a M. dopiero teraz raczył je sprawdzić i nagle wypatrzył literówkę!!!  :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: a mówiłam, prosiłam to czysta olewka  :'( :'( :'( :'( :'( i nagle gonitwa za adresami za imionami i telefonami a prosiła aby w grudniu wszystko zweryfikował  :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: :buu:

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
A co to za literówka? Coś chyba ważnego skoro będziecie dzwonić do gości? Czy może ja źle rozumiem?  ::)

Offline werka23

• Chuck Norris
literówka jest w słowie zapraszają... wpisaliśmy "zapraszją" :'( :'( :'( :'( nio i dwa razi "sie" zamiast się................ prosiłam go aby sprawdził ja często nie widzę tych literówek bo nie jestem wzrokowcem i lecę z pamięci :'( :'( :'( :'( :'(

a dzwonić będziemy by zawiadomić o przyjeździe.......... adres aby wysłać zaproszenie..... nio i wszystko gotowe a tu bach M. przypomniało sie ze ma kuzyna i trzy kuzynki  :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: no ch*** mnie zaraz weźmie..... miałam iśc na pocztę ale teraz stoje jak głupia i nie wiem co robić  :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus:

nawet nie mam naklejek juz bo miało byc 50 zaproszeń a wychodzi już ponad 65 a są we Wrocławiu......... to ile ja razy będę biegać na ta pocztę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! choler* przecież robiliśmy listę gości to teraz nagle mojemu kochanie wszystko sie przypomina jak zaproszenia powinny juz iść do odbiorcy  :Maruda: :Maruda: :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: :buu:

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
aaah Ci faceci :mdleje: :mdleje: :mdleje: nie wiem wercia co Ci poradzić, sama bym nie wiedziała co robić, ja znam mojego PM i siebie, wiem ze sama bym 100razy sprawdziła zanim bym wysłała, juz sie nauczyłam ze na facetów nie zawsze można liczyć ::) :przytul:

Offline werka23

• Chuck Norris
ja sprawdzałam chyba z 15 razy i co z tego  :'( :'( :'( :'( :'( trudno pójdą z bykiem :'( :'( :'( :'( zwłaszcza ze jakieś 16 jest rozdanych ::) byk poprawiony i hm.... następne będą już bez byka   :'( :'( :'(

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Kochana mówi się trudno..są gorsze rzeczy na świecie, więc nie dramatyzuj, głowa do góry i piękny uśmiech!!!  :uscisk: :uscisk: :uscisk: :uscisk:
Zdarza się nawet najlepszym, co nie oznacza, że PM nie nawalił... ::) ::)
I znam ból z literówkami...ja też ich nie widzę, mgr mi PM sprawdzał  ::) :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

Offline werka23

• Chuck Norris
I znam ból z literówkami...ja też ich nie widzę, mgr mi PM sprawdzał  ::) :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

mi też  ;D ;D ;D

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Taaak, na facetów nie zawsze można liczyć :-\ Czasem lepiej poprosić o sprawdzenie mamę czy koleżankę :P Ale skoro Ty, Werciu, nie widzisz literówek, to może większość gości też ich nie widzi? ;) Ludzie raczej się nie wczytują w zaproszenia, patrzą głownie na datę i godzinę. A ci co zauważą, na pewno się nie obrażą :) :glaszcze:

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Nic się takiego nie stało, nie przejmuj się!! Szeroki uśmiech poproszę :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Ah, faceci.... :przytul: Nie rozumiem, bo nie miałam takiego problemu ::) Jak ustalaliśmy z A. listę gości, to się bardzo zaangażował i nie było potem żadnych "zapomniałem o..." . Uszka do góry, nic takiego się nie stało, dużo ludzi nie zwróci na to uwagi! :)
Diadem fajny, też wydaje mi się wysoki, ale wiem że w sprawie diademów zdjęcia w ogóle nie oddają ich uroku :)
I w końcu jaką opinię Ci wystawił szef? Pozytywną, czy niepozytywną?

Offline werka23

• Chuck Norris
cześć laseczki  :-* :-* :-* :-*

czy ja wiem kochane czy ten diadem jest wysoki  :hmmm: raczej wysokość standardowa..... ale na włoskach jest w sam raz  :D :D :D

nio M. dał wczoraj ciała ale macie rację takimi bzdurami nie ma sie co przejmować  :-* :-* :-* i jak zwykle kochane foremki huragan poskromiły  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* dzięki jesteście niezastąpione  :D :D przynajmniej jak M. wrócił hehe to mocno nie oberwał  :P :P :P ale za to moja mama zaproponowała pomoc, bo widzi co sie dzieje i jak będą następne teksty to dam jej do przeczytania  by uniknąć kolejnej takiej sytuacji jak wczoraj  ;) ;)

diadem miał być inny, ten nie przykul mojej uwagi ale jak włożyłam na głowę tamten to hm.... to nie było to, za to ten  :Serduszka: fajnie ze wam sie podoba i dziękuję za komplementy  : :hopsa:

madziu tak, ostałam świadectwo pracy z bardzo dobrą opinią  :D :D :D

anjuszka
specjalnie dla was  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: 

a w przygotowaniach posunęliśmy sie do przodu, mamy :Rezyser: :

:arrow: świadectwa chrztu św.
:arrow: jedno spotkanie w poradni  :D nawet źle nie było  ;) i kalendarzyka nie trzeba prowadzić, zatem luzik.... jestem w szoku, zobaczymy jak drugie minie  ;) w sumie to temat był okresu i w jakiej fazie najprzyjemniej uprawiać sex nio że kobieta ma humorki   :twisted: a faceci powinni to zrozumieć  :hahahaha: następne spotkanie 29 marca  ;)
:arrow: wczoraj rozdaliśmy 1 zaproszenie dla M. babci i dziadka  ;)
:arrow: dziś jedziemy do Lubina, do wujka i cioci M. oraz kuzynostwa także do wieczorka mnie nie będzie    ;)

jak dobrze pójdzie to zamówimy tort   :hopsa: :hopsa: :hopsa:

nio i zapomniałam dodać, ze rano poszło 19 zaproszeń pocztą  :skacza: :skacza: :skacza:

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
No to coraz więcej załatwione! :)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
Udanego dnia życzę :-* :-* :-*
I wieści na temat tortu ;D ;D ;D ;D ;D

No i widzisz...już 19 zaproszeń udało się wysłać :brawo: :brawo: :brawo:

Offline werka23

• Chuck Norris
Udanego dnia życzę :-* :-* :-*

mka dzięki i wzajemnie  :-* :-* :-*

No to coraz więcej załatwione! :)

króliczku staram się  ;D ;D

a dokłanie lista spraw załatwionych wygląda następująco  :Rezyser:

:arrow: sala plus hotel =wpłacone 2 raty (spotkanie w kwietniu)
    :arrow: zespół (spotkanie na początku maja
    :arrow: oprawa multimedialna (spotkanie na początku maja)
    :arrow: godzina w kościele
    :arrow: zgodę na ślub w innym kościele
    :arrow: świadka i świadkową
    :arrow: wybrana kosmetyczkę na makijaż
    :arrow: suknie ślubną
    :arrow: suknie na poprawiny
    :arrow: podwiązkę
    :arrow: obrączki
    :arrow: księga gości
    :arrow: lista gości weselnych
    :arrow: wstępnie zamówione ciasta
    :arrow: potwierdzona godzina w kościele
    :arrow: nauki przedmałżeńskie
    :arrow: poduszeczkę na obrączki
    :arrow: wydrukowane zaproszenia, rozdane około 36  ;)
    :arrow: diadem
    :arrow: wódeczka 80 but. 0,5
    :arrow: buty ecru
    :arrow: spinki do mankietu (prezent na walentynki)
    :arrow: akty chrztu św.
    :arrow: 4 zgrzewki pepsi 0,5

wiem, ze mało jak na 2 miesiące przed ślubem ale zawsze już coś, nio nie?  ;)

i znowu zapomniałam wam napisać, że przekazujemy art. szkolne i gry edukacyjne dzieciom, w zamian za bukiet  ;) ;)

lista sie uzupełnia  ;D ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
E tam, jak teraz już tak ruszyłaś, to lista będzie się ciągle wydłużać! :) Fajnie, ze tak lecicie :)

Offline werka23

• Chuck Norris
madziu w nast. tygodniu ruszam z zawieszkami tylko tusz musimy kupić  ;) ;)

dziewczyny macie moze jaieś przykłady sali udekorowanej w ecru, różu i zieleni?

qurcze siedzę na necie chyba ze 2 godz.  ale ciężko coś znaleźć  ::)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
No i pięknie, lista się zapełnia:)

Ja niestety w dekoracji nie pomogę, ale na pewno Mysia ma coś w zanadrzu :):)

Udanego dnia, przyjemności w rozdawaniu zaproszeń, pozdrówki  :-* :-* :-*

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Róż i zieleń? Nie podejrzewałabym Cię wercia o to  :P
Mam troszkę, ale w intensywnych kolorach, a nie pastelowych...

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Mi sie bardzo Twój diadem podoba!Jest sliczny!
Tez cos podobnego bede szukac  ::).Cudenko!

Offline ineeze

• entuzjasta
  • Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest....
  • data ślubu: 2o.o6.2oo9[
Diademik śliczny :)

Offline werka23

• Chuck Norris
cześć kochane  :-*

ale u mnie cicho sie zrobiło  ::)

my wczoraj byliśmy we wrocku, zapomniałam ze mam zjazdy :glupek: :glupek: :glupek:

mysiu  na sale dekoracje mam do wyboru, bordo ecru lub róż ecru bordo odpada, zostaje róż  ;) a że zieleń w bukiecie sie pojawi to chciałabym zielone akcenty na sali  ;) ;)  a wklej proszę, zobaczymy może jakis pomysł podsuną  ;) ;)

agulla1919, inieze dziękuję  :-* :-* :-*aga ja swój diadem znalazłam w salonie sukien ślubnych "duber"  ;)

w piątek rozdaliśmy trzy zaproszenia  :hopsa: do domku przyjechaliśmy przed   22  :o :o :o hehe u każdego kawka, herbatka przysłowiowe co słychać, i zleciało  ;) ;) najfajniejsze jest to, je już potwierdzili, ze na naszym weselu będą  :skacza:

zamówiłam naklejane obrazki bo nam zabrakło i w następnym tygodniu jedziemy z lista rezerwową  ;) z powodu śmierci cioci (babci) plus pewne zaawansowane ciąże i rozwiązania podejrzewamy na wstępie 30 odmów  :-\ zatem już będziemy dopraszać gości  ;)

zaraz jade do mamy  :D ach rzadko ja widuje w ostatnich miesiącach  ::)

miłej niedzieli kochane  :-* :-* :-*

własnie dostałam zawału  :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: pozostało  tylko 69 dni :serce:

Offline annawiezel

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 15.05.2010
Werka nie przejmuj się że tak mało czasu mamy, ja mam jeszcze więcej do załatwienia od Ciebie, ale się nie przejmuję...brakuje mi czasu na wszystko bo jeszcze równolegle wybieram wszystko do nowego mieszkania, odbieramy na początku maja, a ceremonia ślubna nie może zdominować całego czasu wolnego...na lekcje tańca nie będziemy chodzić bo mój PM nie chce tej całej otoczki która "musi" być...wszystko raczej naturalnie...nawet nie bierzemy nikogo co będzie filmował...tylko zdjęcia...wolimy za te pieniążki polecieć do Indonezji na 3 tygodnie w podróż poślubną :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
69 dni!!  :o :o :o Czyli już niedługo relacja ;D :P ;)
Dobrze, że zaproszenia rozdajecie! :)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
30 odmów?  :o

O kurcze, bardzo dużo...  ::)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
no widzę że wolne od pracy pozwoliło ruszyć ostro z przygotowaniami  ;)

30 odmów - dla mnie to nic dziwnego - nam odmówiło 48 osób  ;)

Offline m_lena

• uzależniony
Co do byka na zaproszeniach, to na szczęście ja jeden znalazłam sama, a drugi znalazła koleżanka, bo ja już ślepłam ;) Także przed wydrukiem udało się nam je wyeliminować :)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
69 dni, ale leci :):)

Offline mka

• Chuck Norris
Buhahaha, reanimacja? :serce:
Usta,usta? :-* :-* :-*

Jesteśmy z Tobą :przytul:

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Nie straszcie mnie... Ja mam na sali 84 miejsca (absolutne maksimum) i boję się zaprosić choćby 85 osób, bo wątpię, żeby ktokolwiek odmówił ;) Już rozdaliśmy większość zaproszeń i póki co, KAŻDY zaproszony zadeklarował wstępnie, że przyjdzie :)

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
nooo leci leci czas, już coraz bliżej ale fajnie :D

zawsze się znajdą ludzie co odmówią albo coś się dziać będzie, nawet niestety pewniaki! Mam nadzieje, że wam się to wszystko wyklaruje :D