Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 358645 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
uważam , żę poszło Ci bardzo dobrze,myśl pozytywnie. A nawet jeżeli będzie inaczej, to masz już pewne kroki za sobą, jakieś  doświadczenie w rozmowie zdobyłaś, Ja trzymam mocno kciuki  :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: buziaki :-* :-*

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
Mi tez się wydaje że dobrze Ci poszło, nawiązałaś jakąś rozmowę, poza taka "formalną", myślę, że to sukces.

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Ja też myślę że dobrze Ci poszło :) Myśl pozytywnie! :)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Trzymam !!!  :)

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
hej :)

nie mam jeszcze wyników rekrutacji wiec trzymamy  :ok: :ok: :ok: nadal  ;) juz mi dzis przeszły emocje, wyspałam sie i cierpliwie czekam bez rysowania scenariuszy  ;)

@ nadal mi się spóźnia, wczoraj z M. rozmawiałam, eh... prawdopodobieństwo wpadki jest takie, że gumka mogła być dziurawa, ale zaczynam  martwic się, dziś już 38 dc  :-\

hm... a teraz sprawy ślubne... moja mama popyta o opieczenie ciast znajomych  :D :D ja się obijałam wczoraj i wszystko stanęło w miejscu ;D ;D ;D próbowałam dopracować projekt ale hm, spiąć 2 godziny w nocy kompletnie mi nie szło  :P :P

zapłaciliśmy zaliczkę za sale  :hopsa: :hopsa: :hopsa:

A teraz hm.... fotki..... byliśmy wczoraj na zakupach świątecznych  :skacza: :skacza: :skacza:
a oto nasza choineczka...  :hopsa: :Serduszka: i nie wyremontowany salon  :P :P

i ozdoby na choinkę  :D :D nie chciałam kłócić się z M. który wymarzył sobie choinkę srebrno -niebieską  :P :P hehe a później ratuj kochanie... bede wkomponowywać jeszcze jeden kolor  ; :Najlepszy: nie wiem czy czernień czy złoty hm...

mam problem kochane, hm... to bardzo delikatna sprawa, moge na was liczyć?

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Co za pytanie... pewnie, że możesz na nas liczyć  :)

werka, leć do apteki po ten test ciążowy, bo ja Ci zaraz złoję dupsko  :biczowanie: :bicz: :biczowanie: :bicz:

Offline osika_

• "Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna, i nie trzy"
  • bywalec
  • data ślubu: 24.04.2010r
werka23 znajdzie się tu miejsce i dla mnie :?: :?: :?:

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Bardzo ładnie wybrał moim zdaniem : granat ze srebrnym, u nas będzie srebrno czerwona  ;D
ale naarzie taka mała stara ode mnie z pokoju  :P  ;D

Pewnie że możesz na nas liczyć  ;) co za pytanie  :)

Offline werka23

• Chuck Norris
króliczku będę dziś u mamy to podskoczę do tej apteki, tylko nie bij  :boje_sie: :boje_sie: :D  tylko czy wykaże po południu trafny wynik? czy poczekać do rana?

króliczku, justys dzięki już mówię

chodzi o moja koleżankę  uczelni... cała nasza paczkę zapraszam na ślub i wesele, nio wiadomo kumpele na zabój ale hm... z nia mam problem  :'( a mianowicie jest z jakimś dupkiem, hm... taki wiecie nauki zero, manier zero, wódka pod sklepem, rozróby na dyskotece, koledzy i  całkowity brak szacunku do niej i perspektyw na przyszłość... bóg wiec co jeszcze... zrywa z nim ale i wraca i tak juz od trzech lat  :-\  boje się,ze może sprowokować jakieś bójki, jakieś awantury... to nie jest osoba tolerancyjna będzie i prawdopodobnie anglik i filipińczyk i zakonnik... także mam straszne obawy... naprawdę chce aby była ona na przy mnie w tak wielkim dniu ale jej facet to  :mdleje: :mdleje: :mdleje: nie wiem jak to załatwić, ona tak on nie... boje się, ze jej jej powiem wprost to się obrazi, jak nie zaproszę to też ale tez jestem odpowiedzialna za moich gości i klimat na weselu, zatem wiedząc kim on jest nie chce ponosić takiego ryzyka,no musiała bym chyba zwariować...

właśnie miałam telefon z tej firmy, jestem w trójce... dopytał sie o kilka rzeczy odnoście zainteresowań i hm... mojego humanistycznego umysłu... trzymamy kciuki  :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: jeszcze mocniej  :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Offline werka23

• Chuck Norris
osika no pewnie ze tak :)  :hello: :hello: u mnie... przepraszam, ze ominęłam ale hm... akurat miałam rozmowe kwalifikacyjną  :-* :-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
oj... juz chyba nie chcecie do mnie zaglądać :'(

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Werciu, pierdołko! Dostaniesz zaraz po uszach :P Jak to nie chcemy do Ciebie zaglądać, skoro zaglądamy, hę? ;)
No, to po kolei ;D (jak zwykle się rozpisuję, Boziu no :P )
Fajna choina! Maaarzy mi się taka, a my mamy taką 60 cm póki co ::) No, ale bez narzekania :P ;)
Kolor srebrno niebieski królował u nas w poprzednich latach, wybrany wspólnie, więc jestem jak najbardziej za taką kolorystką! :) U nas będzie złoto czerwone, o czym w sumie też zadecydował A.! ;D ;D ;D Dałam mu możliwość wyboru, wiedząc, że w życiu nie wybierze czerwieni... A tu niespodzianka ;D Osobiście też lubię takie kolorki :) Zresztą dla mnie to chyba każda choinka ma jakiś urok :P

Co do @ to zrób test, będziesz pewniejsza! Nie wiem, czy robi się to tylko rano, czy po południu... Nie znam się ;)

Co do koleżanki to BARDZO trudna sprawa. Miałam przed weselem dwa takie dylematy. Jeden - też właśnie moja kumpela która była z takim debilem jakich mało, zaproszenie dostała z osobą towarzyszącą. Na szczęście zerwała z nim i sprawa sama się wyjaśniła... No tutaj akurat zaryzykowałam i liczyłam się z tym że mogła przyjść z nim. Trzymałam kciuki, by było wszystko dobrze w razie gdyby miała przyjśc z nim.
Drugą sprawą była kuzynka mojego A... I jej mąż. Facet jest nienormalny. Maltretuje ją psychicznie i fizycznie, przeprasza, schodzą się, rozchodzą... Dodam, że mają dwójkę dzieci a ona nie raz przez niego z gipsem chodziła ::) SZKODA SŁÓW! Po prostu. Jej siostry zostały zaproszone, ona nie... Właśnie ze względu na niego. A. mówi, że koleś na każdej imprezie wszczynał bójki, jest po prostu nienormalny... Chociaż ją bardzo lubimy, nie mogliśmy pozwolić, by koleś rozwalił nam wesele, a tak byłoby napewno. Kuzynce było przykro, ale pogadaliśmy z nią, i przyznała nam rację, że to dobrze, że ich nie zaprosiliśmy, bo to by się źle skończyło, bo jej maż po alkoholu jest tym bardziej nieobliczalny ::)
Tak więc, w rezultacie, rozpisałam się i NIE WIEM co Ci doradzić ::) Bo każdy medal ma dwie strony ::) Może poczekajmy aż dziewczyny się wypowiedzą, to może i mnie oświeci.

GRATULUJĘ bycia w wielkiej trójce ;D ;D ;D Oby Ci się udało! Kciuki mooooocno zaciśnięte! :)

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
werka23 moje gratulacje :przytul: dostać sie do 3kandydatów, to juz duży sukces :skacza:
Szczerze mówiąc, ja bym powiedziała Twojej koleżance wprost, albo sama, albo wcale. Powinnaś jej wytłumaczyć, czego sie obawiasz. Jezeli jest dobra przyjaciółką i zależy jej na tym, żeby byc z Toba w tym dniu, to postęka, postęka, ale i tak przyjdzie :taktak: To jest Twój dzień, powinien byc idealny.  :tak_2:

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
z kolezanka ciezka sprawa... nie wiem co Ci doradzic, rozumiem Ciebie ale postwa sie tez w jej sytuacji

a z praca gratuluje!!!
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline izzaro74

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.06.2010
Z koleżanka trzeba delikatnie ale wprost...zgadzam sie z czigra. Jesli juz to lepiej zalowac ,ze to zrobilas niz zalowac ze nie zrobilas i wesele sie popsulo :) A mysle, ze jezeli kolezanka jest "fajna" to na pewno zrozumie i sie nie urazi :)
Test mozesz zrobic o kazdej porze jesli jestes juz po terminie spodziewanej m. Wiec do dziela!!! Trzymam kciuki za to jak i za prace!  :uscisk: :uscisk:

Offline patik

• entuzjasta
  • Dziś już wiem że zawsze jesteś blisko mnie..
  • data ślubu: 15.05.2010
werka kochana ja tak czuje ze ten etat jest Twój :D trzymam strasznie mocno kciuki!!

co do kolezanki..  - ja zgadzam sie z dziewczynami.. delikatna,szczera rozmowa i ja bym powiedziala o obawach..

dobrej nocki kochana ;*

Offline werka23

• Chuck Norris
cześć dziewczyny  :-* :-*

nie smęcę  wam to za bardzo  ??? ??? @ ni ma, na teście jedna kreseczka uff.. :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:
izzaro74 dziękuję za kciuki w tej sprawie  :-* :-* :-* :Daje_kwiatka:

nadal czekam na telefon  :ok: ale numer, mówię wam... ja tu czekam na telefon i pojawiło sie ogłoszenie o prace na moje wymarzone public relations  :mdleje: :mdleje: :mdleje: czekam na telefon z tej firmy, ale hm... ale zawahałam się  :tupot: :tupot: :tupot:

madziu, paula, czigra, patik, izzari dziękuję dziewczyny :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: z tego wynika co napisałyście, ze lepiej z nia pogadać ale jej faceta nie zapraszać... eh... pewnie sie pogniewa, juz kiedys powiedziała jej co myślę i jej wtedy eks a po tygodniu zapytała mnie "dlaczego tak nie lubisz P. :mdleje: :mdleje:) paula ja staram sie ja zrozumieć ale hm, nie chce wzywać policji czy pogotowia na własnym ślubie a po alkoholu to niektórym jeszcze bardziej odbija :-\ podejrzewam, ze żadna z nas by nie chciała zepsutego wesela przez idiotę, nie mówię już o bliskiej rodzinie, ale to facet kumpeli.... tak jak madzia pisała o swoim przykładzie  ;) lepiej z kogoś zrezygnować z bólem serca niż hm... ryzykować własnym weselem i dobrą zabawą w moim przypadku 100 innych osób  :-\
porozmawiam z nią i zobaczymy, najwyżej znowu się obrazi  ::)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
hmm no wlasnie rozmowa to podstawa, nie znam jej ale musisz tez wziasc pod uwage ze moze sie obrazic... chyba ze wie jak zachowuje sie jej chlopak i jest swiadoma co moze zrobic
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline werka23

• Chuck Norris
paula szczerze mówiąc to nie wiem, ale wiem ze go broni jak o nim z nia rozmawiałam.... no trudno sadze ze to i tak kwestia czasu, bo dziewczyna sie marnuje a ja cicho nie mam zamiaru siedzieć  :tak_smutne:

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Ja równiez zgadzam się z dziewczynami powinnas z nią szczerze porozmawiac, wiem ze to trudne bo u mnie była podobna sytacja z moim wujkiem na szczęscie nie wypiła ani grama alkoholu - mój tata mu zakazał  :P  ;D
dostał flaszkę na odchodne  ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
już 12:00 nie mam telefonu, podejrzewam ze odrzucili moje cv  :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: mieli zadzwonić tak czy inaczej ale cisza...  poniosłam wielka porażkę  :tak_smutne: :tak_smutne:

Teraz już chyba mogę napisać...
justys, pati, izzaro, paula, madziu, Izabela82, króliczku,  wiśniowa, reniu, castia mam nadzieję, ze nikogo nie ominęłam dziękuje wam za kciuki, pewnie was bardzo bolą... dla wynagrodzenia po kwiatuszku  :Daje_kwiatka: i buziaczku :-* dla was

idę sie podołować  :Placz_1: :Placz_1: a później zabieram sie za kolejny list motywacyjny 

Offline werka23

• Chuck Norris
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA........................................ dostałam prace   :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa:

ja tu zaryczana nos wycieram i nagle telefon : no nie mam dla pani dobrych wieści....
A ja - nie udało się przekonać państwa?
a szef... niezupełnie - będzie musiała sie pani pomęczyć
a ja - kolejna rozmowa mnie czeka?
-szef -nie, została pani przyjęta.... teraz ma pani świętować, sylwestrować i muszą ściągnąć kogoś z kadr by mnie podszkolić....

z zatem, czekam na telefon...

wow.... zaczynam po nowym roku :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
A widzisz! :skacza: Moje gratulacje :przytul: A na przyszłość trochę więcej wiary w siebie :ok:

Offline werka23

• Chuck Norris
czigra  :-* :-* :-* chyba masz racje hehe ;)

dostałam @ umieram z bólu  :mdleje: :mdleje:

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Serdeczne gratulacje  :D :D :D :D

nerwy pusciły i @ przyszła  :P

Offline madzia_n

• Chuck Norris
GRATULACJE! :) :) :) I z powodu @, i z powodu pracy! :) Super, cieszę się baaardzo! :)
Co do koleżanki to porozmawiajcie z nią a jak się obrazi to świadczy o niej... ::)

Morgan
  • Gość
wercia i widzisz i @ przyszla :)

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
Super! A widzisz, wszystkie Ci to mówiłyśmy. To teraz świętować i świętować ;D

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Werka No gratulacje!!! :) Ale super! Cieszę się jakbym to ja dostała pracę, naprawdę mocno trzymałam za Ciebie kciuki! :)

@ przyszła bo stresy się skończyły :)

A co do stanowiska, które Ci się bardzo marzyło... na co czekasz laska?  :skacza: Ja bym wysłała CV i list i czekała, a może tam też się uda? Bo jak rozumiem wolałabyś tamtą posadę? :)

A co do koleżanki... sama nie wiem.

Offline agu-s

• Chuck Norris
super!!! gratuluję!!! :D :D :D