Moze znowu cos niestandardowego powiem.. co Ci sie nie spodoba.. ale mysle, ze jezeli Twoje Kochanie zdecyduje sie na takie buciki, ktore wkleilas to Ty w pomaranczowych .. - bedzie juz za duzo.. jest ogromna roznica miedzy czerwonymi a tymi wklejonymi przez tetus wiec tez zalezy na co postawicie..
Czy Twoje Kochanie ma jakies preferencje i jakies wewnetrzne phie w stosunku do pewnych kolorow garniturkow?
R lubi sie brudzić I jasny po obiedzie wyglądałby średnio
Karolciu źle mnie zrozumiałaś R chce czerwone buty i jeśli tak zostanie to ja też czerwone plus czerwony bukiet, jednak ja skłaniam sie też ku pomarańczowym (dla niego i dla mnie) i dlatego szukam coś takiego Nie ma mowy o tym że ja w pomarańczu a on w czerwonym Byłoby debilnie a nie ekstrawagandzko
czerwone buty dla Pana Mlodego
Pan Mlody dodatkowo ew. np pomaranczowy krawat
Czerwony bukiecik do ecru musze obadac narazie to do mnie nie przemawia
Gajerek - poszlabym w brazy (fajne sa w delikutasne paseczki)
A to nie będzie się gryzło
nie, bo buciki masz "daleko" od krawaciora, przelamane kolory sa neutralnym dla nich brazem.. poza tym masz jeden i drugi kolor w bukiecie
jak bede w domciu wrzuce Ci fote gdzie koles ma niebieska koszule i fioletowy krawat pod bukiet panny mlodej.. wyglada to oblednie!
jedynie u Ciebie wtedy pytanie w jakim kolorze kwiatki w butonierce.. wtedy musialoby byc juz tylko cos zielonego jak z bukietu lub ecru (mozna do tego bukietu dodac tez jakies kwiatki ecru)
Karolciu ja chciałam "deski" bez żadnych dodatków tylko związane wstążką, bez zielonych wiszących smarków itp. (nie jak miała ta laska na zdjeciu) Więc butonireka miała być poprostu jedą "deską" i tyle
ale deski tylko w jednym kolorku? bo jezeli tak to wtedy przy takiej butonierce krawat kolorowy odpada..
O matko, te czerwone butki ze wstążką są cuuudne!
Alez tu pomysłowo sie narobiło No pomysł na czerwoen buty Pana Młodego - przedni i b.b. oryginalny i odwazny
Andziu ty wiesz że w tych kwestiach najlepiej 3mac się rad Karoli
Dziekuje Kochane az sie unioslam nad ziemie
Cos mi jeszcze przyszlo do glowy! foty znowu wieczorkiem ale: mam pomysl jak rozwiazac sprawe butonierki i kolorowego krawacika bo mowiac szczerze przy czerwonych bucikach koszula ecru i krawat ecru jakos mi tak nie ten teges.. a moze krawacik damy w paski? ecru i pomarancz? pierwsze jako neutralne i pod kolor koszuli a drugie pod kolor bukietu wsio oczywiscie trzymam sie pomyslu czerwonych bucikow Pana Mlodego
nie chcę ryzykować
podobują ale bez palców sa i nie chcę ryzykować