Andzia-fryz świetny podoba mi się... garniak tez niezły....a poza tym super ze weekend się udał...
Dzieki

Andziu kochana zabij a nie przypomne sobie....znaczy sie w Lescie były zakupione...ale nie wiem jaki to fason

Szkoda, ale szukam, szukam

AndziaK, Kochana lookalas do mojego watku? zakochalam sie w jednej parze butow i wpadl mi pomysl kolorowych wg mnie superowy
Mysle, ze jednak latwiej bedzie Ci znalezc czerwone niz pomaranczowe.. teraz tych pierwszych jest bardzo duzo..
Karolcia tylko czy czerwone mi spaszą
Jak wszystko sobie poukladam, poczytam na spokojnie Wasz watek jeszcze raz i wroce do Waszych ustalen, fotek itp postaram sie cosik poszukac
Byłabym Ci baaaardzo wdzięczna
Hehe nooo.. mam dosyc specyficzne gusta jezeli chodzi o samochody
Ja kofam i BMW i Subaru
Ja też, ja też jestem za czerwonymi butkami!!! Żeby wystawały spod sukienusi więc z długimi noskami (chociaż nosków nie lubię za bardzo, ale w tym wypadku)
Już sobie wyobrażam jak by to super wyglądało, do tego czerowne (chociaż nie wiem czy są ) kanciate deski i czerwona szminka!!! Cudeńko
Szkoda, że mi jest niedobrze w czerwonym
Właśnie sama zastanawiam się czy są czerwone "deski", ale czerwona szminka odpada na bank

Wyglądam jak.....
A garnitur jest mysle identyczny jak Irka- tylko nie jestem pewna, bo nie widac calego, ale ludzaco podobny
No to lece sie poprzyglądać do Waszego wątku

AndziaK, super wygladasz
Andzia - super fryzik wogóle wyglądasz kwitnąco
Andziu!
We fryzurce Ci prześlicznie!
Jejku lejecie miodzik na moje serducho
Garniturek wygląda bardzo ładnie, a pomysł z butami wygrywa wszystko
Mnie też się podobuje
Cholero, tęskniłam
A ja, jak myslisz? że nie? Baaardzo tak
Wczoraj Andzia zrobiła bardzo pożyteczną rzecz czyli nalepiła naklejki na wszystkie butelki wódeczki

Jednym słowem wódeczka się przegryza i czeka

Dzis imprezka z okazjii 1 rocznicy ślubu sis.... ale ten rok zleciał
Jutro albo w piątek jedziemy szukać garniaczka na ślub

W planach Floriańska, Długa... i Sanset Siuts..... tylko gdzież to jest
Marcia pomożesz? Jesteś w tym ekspertem

Goście do 30.04 mieli potwierdzić i co? I cisza tak jak myślałam.... po majówce telefony w dłoń