Autor Wątek: AndziaK - nasz Wielki dzień zbliża sią wielkimi Krokami  (Przeczytany 88925 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
Odp: AndziaK - nasz Wielki dzień zbliża sią wielkimi Krokami
« Odpowiedź #1260 dnia: 22 Maja 2007, 08:01 »
AndziaK - butki super - mysle że dobralas kolorek idelanie :) Na stópce.. pieknie- no ale wszytsko zasluga piekne, zgrabnej stópki :)

Plany do realizacji na dzis i jutro - ambitne ::)

Aneczko z tym chudnieciem to nie przesadzaj.... relaks, ukoj nerwy........ przeciesz nie chcesz byc wieszaczkiem :o

Kurza twarz - przez ta "medenrizacje" wszytsko mi tu kurka ginie, nie moge sie połapac!!!

Aneczko - obraczki fajoskie - i bardzo "osobiste" :) fajnie wygladaja na paluszku :)

co do gejerka mój A. ma podbny i walsnie dzis kupialm mu koszule i krawat na imprez eu szwgarostwa...wkleje Ci jak tlyko sfotografuje :) Koszula kremik delikatne, prawie nie widoczne prązki a krawat cieżko wyczuc..zaraz zrobie foto...
Marcia cieszę się, że zaglądnęłaś :) :) :) Dziekuję za wszystkie opinie i za ta koszulę A. naprawdę świetnie dobrane :)

Andzia garniak jest miodzio, strasznie mi sie podoba :brawo_2:

A obraczki, zupelnie jak na tym zdjeciu, ktore kiedys pokazalywalas..bardzo efektownie to wyglada ;D
Anusiaaaa dziękuję :)

sukienka poprawinowa zapowiada się super,garnitur bardzo mi się podoba,ale te Wasze obrączki są obłędne,poprostu przepiękne,baaardzo mi się podobają,wielki ukłon dla pana złotnika  :ok:
Ewcia cieszę się, że podobaja Ci się :)

Andziu obrączki wyglądają niesamowicie. Super. :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:
Sukienka na poprawiny też śliczna a garnitur miodzio. J amarzłma o takim dla mojego R.   no ale coż.
Jest piękny. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Milenaw slicznie dziekujemy :)

Dziękuje Wam wszystkim za te komplementa :) i nawet nie wiecie jakie to dla mnie ważne :) :przytul:

Ja dzis na chwilkę, bo zaraz jedziemy do PLAZY zamówić garniaczek :) Jutro postaram sie wkleić zdjątka zakupków :) i nadrobić posty w Waszych wątkach :) :) :) Buzialki :)

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #1261 dnia: 22 Maja 2007, 08:11 »

Ja dzis na chwilkę, bo zaraz jedziemy do PLAZY zamówić garniaczek :) Jutro postaram sie wkleić zdjątka zakupków :) i nadrobić posty w Waszych wątkach :) :) :) Buzialki :)

owocnych zakupów :) czekamy na fotki..

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #1262 dnia: 22 Maja 2007, 08:53 »
Andzia - miłych zakupów... :) a jutro koniecznie fociaki :)

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #1263 dnia: 22 Maja 2007, 09:09 »
Andzia!!!!!łobejrzałam! 8)
obrączki sa śliczne...taie'wasze i dla was" umnie by temat nie przeszedł-G staroswiecki jest-ale są cudne!!!co do gajerka-bardzo mi sie podoba-tylko trzeba uwazac przytym kolorze-Pan MŁody nie powinien być blady jak ściana np...a krawat który wkleiła Vall miód orzeczy znaczy sie...
powiedz skąd te smutki???????????????????????????/
zwłaszcza ze Twoja kieca dnia drugiego tak zacnie wyglądac będzie :o :o :o :o :o :o :o
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1264 dnia: 22 Maja 2007, 11:31 »
No Andzia to ja wyczekuje z niecierpliwoscia co wy tam zakupicie w tej Plazie, foty mile widziane ;D
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1265 dnia: 22 Maja 2007, 14:01 »
Wróciłam, siedzę w domu i na chwilę wpadłam zameldować, że gajerek zamówiony - odbiór 12.06 :)
Na żywo kolor jest deko inny, mniej brązowy a bardziej popiel, ale trudno określić tak jak kolor mojej kiecy :)
Pani była ta sama, ale o niebo inne podejście, miła, uśmiechnięta i nawet jak zamawiała garniak przez tel to już nie musiała mówić o jaki chodzi tylko podała wymiary... niezłą zadymę zrobiłam, ale co tam warto było :)

Zdjęcia będą jak R zrzuci na komp ze swojego tel, bo mój aparat wysiadł... cosik się podziało....  ::)

Moj OMC małż wygląda booosko :)

Tetuś cieszę się, że zajrzałaś i wsio Ci się podobuje :) A smutki to z braku Was u mnie były, ale to już przeszłość :)

Idę trochę ogrnąć mój grajdołek :)

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1266 dnia: 22 Maja 2007, 14:04 »
Moj OMC małż wygląda booosko :)
sobie wyobrażam :)

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #1267 dnia: 22 Maja 2007, 14:11 »
niezłą zadymę zrobiłam, ale co tam warto było

Dzielna Ania  :lol: Wiadomo, że Panna Młoda jak się uprze to nie ma bata  :mrgreen: i dobrze

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1268 dnia: 22 Maja 2007, 14:13 »
Aneczko to niech ten twój future małż..spręża się ze ściąganiem fotek :) bo my niecierpliwe  :D

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1269 dnia: 22 Maja 2007, 14:21 »
niezłą zadymę zrobiłam, ale co tam warto było

Dzielna Ania  :lol: Wiadomo, że Panna Młoda jak się uprze to nie ma bata  :mrgreen: i dobrze
No BA ja jestem czasem francowata, ale jak trzeba walczyć o swoje to trzeba !  ;D ;)

Aneczko to niech ten twój future małż..spręża się ze ściąganiem fotek :) bo my niecierpliwe  :D
To samo mu powiedziałam, że się tu zatupiecie jak nie wstawię zdjęć, obiecał jak najszybciej mi przesłać :)

A dziś zapytał czy po ślubie juz będzie koniec z forum, a ja na to: "no coś Ty a relacja ze ślubu, a bebikowo?" Zaczął się śmiać i powiedział, że myślał, że to już będzie koniec z tym, a to dopiero się rozkręca :)
Hahahahhahahaha chyba wszyscy faceci tak do tego podchodzą :)  ;D

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1270 dnia: 22 Maja 2007, 14:24 »
Dowcipny ten tówj malż  :D :D :D "Koniec z forum" :) buhahahah

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1271 dnia: 22 Maja 2007, 14:30 »
Dowcipny ten tówj malż  :D :D :D "Koniec z forum" :) buhahahah
ja też uśmiałam sie jak norka :)

dziś uderzamy jeszcze do klasztoru, bo ostatnio R miał za dużo pracy :)
Aha i ustaliliśmy, że jak jego znajomy ojciec przeor się zgodzi to będzie nam dawał ślub razem z naszym księdzem, a jak nie to tylko nasz ksiądz, bez żadnych towarzyszy dla samego widzimisię......

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1272 dnia: 22 Maja 2007, 16:18 »
Ania dowcipnis z tego twojego faceta jest heheheeh ale coz nie odbierajmy im nadziei :frajer:

Ale za to jaki kajd ze nam foty szybko dostaczy, podziekuj ladnie za dobroc jego serca :taktak:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1273 dnia: 22 Maja 2007, 16:19 »
Be-da foty! Be-da Foty!!!!  8) 8) 8)

hehe z tym koncem forum tez slyszalam  ;D

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
« Odpowiedź #1274 dnia: 22 Maja 2007, 16:35 »
Hej Andziu, nadrobiłam! Po kolei: obrączki macie nietypowe, ale za to bardzo ładne:) Twoja sukienka poprawinowa- już ją widze wykończoną- bedzie śliczna, a garnitur R. rewelacja... po prostu wszystko super. Szkoda ze qrcze Waszej relacji ze ślubu  nie zobacze od razu tylko dopiero w sierpniu :'(

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1275 dnia: 24 Maja 2007, 11:03 »
Nareszcie dotarłam..... :P

Nowe forum strasznie mnie iryrtuje, a jeszcze bardziej to że nas olewają....  >:(

R zaganiany i fotków narazie nie zrzucił, ale obiecuję że w weekenda go przypilnuje ;)

Wczoraj dzwoniłam do ojca, który zajmuje się ślubami w klasztorze. Chcieliśmy pojechać i zawieżć dokumenty z USC i delegację.... i co usłyszałam? "A po co teraz? 2 dni przed slubem macie przyjść z dokumentami, kartkami od spowiedzi, ze świadkami i z obrączkami"...... szczeka mi opadła, bo miły to on nie był, poza tym powiedziałm że obrączek nie dam bo dziecko nam niesie... Zgodził się z fochem jakimś....
Jak powiedziałam że mamy swojego księdza i chcemy żeby przeor dał nam razem z nim slub to zaczął się śmiać i powiedział że to niemożliwe bo przeor ma ważniejsze sprawy....  :o
Już widzę jego oczy jak dowie się że przeor będzie nam udzielał tego slubu, bo tak się składa, że jest dobrym znajomym mojego R (facet ma pod 40).
Stwierdziliśmy, że wszystko załatwimy z przeorem, bo ten ojciec jakiś niemiły, opryskliwy i wogóle psieee....

Aha i dowiedziałam się, że jak nie chcę by siostra zakonna spiewała, a tylko żeby melodia była grana to muszę dowiedzieć się czy jest to zgodne z przepisami... czy nie trzeba czytać wcześniej antyfony...  :o :o :o

Ja już nie mam siły ani ochoty na załatwianie tego wszystkiego....
W niedzielę uderzamy do przeora wyjaśnić wszystko.....

Poza tym humorek świetny, słonko świeci, tylko wkurza mnie to że nie mam gdzie iść się opalać w takim pięknym słonku.... chyba pojadę na działkę poplewić cosik :)

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #1276 dnia: 24 Maja 2007, 11:13 »
Andzia!to kiepsko jak spotykasz trudnosci typu przeor ::) ::) ::)
ale zobacz jakz kopyta ruszyłas...coraz mnie rzeczy do załatwienia..
na foty czekam off cors!!!idz zaczerpnij swiezego powietrza!!!!qrczaki a ja w pracy  siedziec musze :'(
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1277 dnia: 24 Maja 2007, 11:18 »
Andzik  ;D ja nie komentuje zachowania niektorych Ksiezy bo rece opadaja.. jak zalatwialismy poradnie i mial nam tylko przystawic pieczatke to zaraz bylo ze trzeba jeszcze licencje a za to sa oplaty itp.. na szczescie sa tez cudowni, z powolania i tych trza sie trzymac :D

Kurka ale bym sie poopalala ...  8) 8) 8) dobrze, ze humorek dopisuje! :przytul:

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1278 dnia: 24 Maja 2007, 11:30 »
Aha i dowiedziałam się, że jak nie chcę by siostra zakonna spiewała, a tylko żeby melodia była grana to muszę dowiedzieć się czy jest to zgodne z przepisami... czy nie trzeba czytać wcześniej antyfony...  :o :o :o

czy to ważne czy będzie śpiewac czy nie :?: chyba nie bardzo....

ja po tym jak myślałam, że oprócz ogromnej opryszczki na pół brody i opryszczki na wardze, nic mi się gorszego nie może przydarzyc przed tym dniem i okazało się, że może, bo oprócz ogromnej opryszczki na pół brody i opryszczki na wardze wyskoczył mi jęczmień na pół oka, już się niczym nie przejmuję..wiem, że będzie super..tylko modlę się, coby szybko rany się zagoiły, bo inaczej bedę seksi panna młoda :D

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1279 dnia: 24 Maja 2007, 11:53 »
AndziaK :D domyslam się jak Cię wkurzyła rozmowa z księzulem...wrrrr...dlaczego oni maja takie hobyy, zeby utrudniac ludziom zycie i psuc im rpzygotowania do njapiekniejszego dnia,...fustracja czy co ???

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1280 dnia: 24 Maja 2007, 12:21 »
Andzia!to kiepsko jak spotykasz trudnosci typu przeor ::) ::) ::)
na foty czekam off cors!!!idz zaczerpnij swiezego powietrza!!!!qrczaki a ja w pracy  siedziec musze :'(
Tetuś przeor nie jest problemem, problemem jest ojczulek od slubów :)
No ruszyłam... słyszysz? kopyt, kopyt, kopyt :)
Łykam swierzuchne powietrze przez okno :)  ;D
Kurka ale bym sie poopalala ...  8) 8) 8) dobrze, ze humorek dopisuje! :przytul:
A jak ja bym sie poopalała.... eh tylko przed blokiem w bikini to tak srednio fajnie ;)  :o ;D
Aha i dowiedziałam się, że jak nie chcę by siostra zakonna spiewała, a tylko żeby melodia była grana to muszę dowiedzieć się czy jest to zgodne z przepisami... czy nie trzeba czytać wcześniej antyfony...  :o :o :o

czy to ważne czy będzie śpiewac czy nie :?: chyba nie bardzo....
Własnie ważne, bo pieśń to nie melodia a przede wszystkim słowa i jesli w przepisach kościelnych jest zapis że trzeba słów to sama melodia odpada.... dowiemy sie w niedzielę....
AndziaK :D domyslam się jak Cię wkurzyła rozmowa z księzulem...wrrrr...dlaczego oni maja takie hobyy, zeby utrudniac ludziom zycie i psuc im rpzygotowania do njapiekniejszego dnia,...fustracja czy co ???
hahahahhaha dooobre, o tym nie pomyślałam... nowy jest ten ojczulek i chyba chce się wykazać...  ::)

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1281 dnia: 24 Maja 2007, 12:28 »
AndziuniaK, a jak skrzypek gra na slubie, to tez nie spiewa do tego...... ale czy dla Was jest ważne czy babka ma spiewać czy nie :?:

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1282 dnia: 24 Maja 2007, 12:33 »
AndziuniaK, a jak skrzypek gra na slubie, to tez nie spiewa do tego...... ale czy dla Was jest ważne czy babka ma spiewać czy nie :?:
Nie własnie nie chcę by kotoś spiewał, chcę tylko by grał duet skrzypce i wiolączela..... Ta zakonniczka ma za wysoki głos i ludzie chcąc jej dorównać poprostu wyją niemiłosiernie.....  ;D
Byłam na takim slubie w Krk i cudowny nastrój to daje :) Ale jak wspomniałam siostrze że w Krk tak robią to powiedziała że oni nie maja się co równać do Krk i że mam się dowiedzieć jak to jest z tymi przepisami.... Moim zdaniem to ona powinna wiedzieć a nie ja.....  ??? ::)

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1283 dnia: 24 Maja 2007, 13:38 »
Andzia co za paskudny ojczulek tak nie milo cie potraktowal.

A z tymi obraczkami to trzeba je oddac na 2 dni przed slubem, ja nie dam, jeszcze mi zakosza :twisted:

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1284 dnia: 24 Maja 2007, 13:46 »
Andzia co za paskudny ojczulek tak nie milo cie potraktowal.

A z tymi obraczkami to trzeba je oddac na 2 dni przed slubem, ja nie dam, jeszcze mi zakosza :twisted:
Jak zapytałam po co im obrączki 2 dni przed i dlaczego świadkowie wcześniej podpisują papiery to powiedział, że to po to by w dniu slubu nie mysleć o rzeczach materialnych tylko przezywac ten dzień duchowo....  ???
Niby racja ale bez wariacji cóż to za problem te obrączki.....  ::)

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1285 dnia: 24 Maja 2007, 14:15 »
z ta muza to chyba jak zwykle wsio zalezy od ksiedza..  ;)

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1286 dnia: 24 Maja 2007, 14:17 »
z ta muza to chyba jak zwykle wsio zalezy od ksiedza..  ;)
Pewnie tak, dlatego lecimy do tego kto ma najwięcej do powiedzenia w klasztorze - przeora :)

Aha Karolka pliiis wklej mi tutaj ten bukiecik pomarańczowoczerwony (cantadeski) Musze pokazać w kwiaciarni jaki kolor musze mieć :) Z górki dziękuje slicznie :)  ;D

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1287 dnia: 24 Maja 2007, 14:23 »
oj Slicznosci Kochane ale to dopiero wieczorkiem - mam nadzieje ze moj net da rade :los:

chyba ze anusiaaa ma gdzies pod reka ta fote - wysylalam jej..  ;)

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1288 dnia: 24 Maja 2007, 14:40 »
oj Slicznosci Kochane ale to dopiero wieczorkiem - mam nadzieje ze moj net da rade :los:

chyba ze anusiaaa ma gdzies pod reka ta fote - wysylalam jej..  ;)
OK poczekam :) Wiem, że to u Anusiiii jest ale tyle stron przekopac to nie lada wyczyn ;) ;D

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1289 dnia: 25 Maja 2007, 08:12 »
Andzia, mowisz i masz