Gosiulka,
Anelle ciesze się, że obrączki Wam się podobują
Gosiu (Igraszko) o takich obrączkach marzylismy i dla nas sa super. Wiemy, że nie każdemu się będą podobać, słyszelismy juz że są sliczne i że psieee
Ale to my w tym brykac będziemy
A teraz opowieści weekendowe
Wczoraj bylismy na Tuning Show w Krakowie, upał, duszno i jeszcze te palone gumy
Ale było świetnie
A jakie subaru byłoooo.... (oj
Karolcia spodobałoby Ci się)
Po tych wszystkich wrrr i pibip pojechaliśmy najpierw do PLAZY pooglądać garniaczki. W salonie "ELDORADO" wypatrzyliśmy świetny garniaczek ale mój R niestety ma za długie ręce, złą proporcję platki piersiowej do pasa.... ehhhh
Pani widząc nasze zainteresowanie powiedziała, że mozna uszyć na miarę, pooglądaliśmy inne, R przymierzył ten który upatrzył i powiedzieliśmy, że chcemy zamówić.... na co Pani, że nie można jedynie kupić i oni tylko spodnie poprawiają, marynarki nie....
Wkurzyłam się wyszłam, R za mną... Potem byliśmy w Galerii Kazimierz, w M1 i tu R w salonie "Bytom" wypatrzył następny (czarny w białe lekkie paseczki) ale znów to samo - brak rozmiaru na mojego R....
Przyjechaliśmy do domu, weszliśmy na stronkę "Eldorado" i ..... okazało się że szyja wsio co chcesz i z czego chcesz....
Dzis zadzwoniłam do siedziby firmy w Toruniu i pani w szoku że sklep w Krk nie chce szyc na zamówienie. Powiedziała że mam do nich dzwonić i żądać uszycia, bo nie maja prawa odmówić, chyba że nie ma materiału.
Zadzwoniłam i za pół godzinki miła poani kierownik powiedziała że da znać czy maja materiał i uszyc na bank uszyją
A jednak się da.... Czekam
Jak mi się uda wkleje fotke garniaczka
Napisane: Maj 21, 2007, 11:32:17
Niestety nie da się wkleic zdjęcia zatem proszę kogoś o pomoc
Garniaczek ze stronki
http://www.eldorado-moda.com.pl/ kolekcja business, pozycja 5
I jak ?