Autor Wątek: 18.08.2007 - ...niezwykly dzien, doniosla chwila...  (Przeczytany 7417 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
Odp: 18.08.2007 - ...niezwykly dzien, doniosla chwila...
« Odpowiedź #60 dnia: 27 Czerwca 2007, 20:50 »
Ja jeszcze znalazłam cosik takiego

Offline Wercia

• Chuck Norris
  • K & M- 10 lat minęło...:))
  • data ślubu: [
« Odpowiedź #61 dnia: 27 Czerwca 2007, 21:20 »
Sylvik przecież nie mogło mnie zabraknąc w Twoim wątku :uscisk: To są pierwsze "odliczanie..." do którego będę regularnie zaglądac :grin: Fajnie że już jedziesz do Polski, a którego wyjeżdżasz? Ja z Miesiem wylatujemy 8 lipca :cancan:

Offline Lara_Croft

• maniak
  • Ten Pan i ta Pani, są na siebie skazani :)
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #62 dnia: 28 Czerwca 2007, 15:06 »
Sylvik, jak dla mnie to ta ostatnia figurka (z ta karocą) sama pewnie bym taką na tort wybrała, ale wszystko zależy jaki ten tort będzie :D
ale wszystkie figurki super :skacza:
"Gdyby człowiek miał świadomość, co traci przez to, że nie może mieć dzieci, to by tego chyba nie zniósł tak po ludzku."

Marcel - 8.01.2017
Michał ❤ 29.05.2018
Maja - 5.01.2020
Madzia ❤ 27.02.2021

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
« Odpowiedź #63 dnia: 28 Czerwca 2007, 18:15 »
Sylvik I ja się melduje :hello:. Suknia śliczna, a figurki bombowe. Mogę wiedizeć gdzie je znalazłas?

Offline Wercia

• Chuck Norris
« Odpowiedź #64 dnia: 29 Czerwca 2007, 15:39 »
Sylvik gdzie jesteś... :drapanie: :drapanie: :drapanie:

Offline milady84

• entuzjasta
  • *Ja i Ty to My*
  • data ślubu: 24.05.2008
« Odpowiedź #65 dnia: 29 Czerwca 2007, 15:46 »
Sylvik melduję się w Twoim odliczanku :hello:

Offline sylvik

• forumowicz
« Odpowiedź #66 dnia: 30 Czerwca 2007, 18:26 »
Sylvik przecież nie mogło mnie zabraknąc w Twoim wątku  To są pierwsze "odliczanie..." do którego będę regularnie zaglądac
bardzo sie ciesze i dziekuje, ze bedziesz mi towarzyszyc w tych ostatnich dniach  ;D
a którego wyjeżdżasz? Ja z Miesiem wylatujemy 8 lipca
:o, normalnie to prawie jak ja, ja wylatuje 6 lipca, czyli juz w piatek  ;D i zostaje w Polsce caaaale 2 miesiace, takze w Zaklikowie czesto bede przebywac  ;D
Sylvik gdzie jesteś...   
przepraszam , ja tu ostatnio strasznie rzadko zagladam, nie bedzie mnie w Londynie 2 miesiace i mam tyle spraw do pozalatwiania, ze sie nawet nie spodziewalam. a tak poza tym to troszke wiecej teraz pracuje  :-\

Offline Wercia

• Chuck Norris
« Odpowiedź #67 dnia: 30 Czerwca 2007, 21:23 »
normalnie to prawie jak ja, ja wylatuje 6 lipca, czyli juz w piatek   i zostaje w Polsce caaaale 2 miesiace, takze w Zaklikowie czesto bede przebywac 

Może kiedyś na siebie wpadniemy :D :D :D Często będę w Zaklikowie u teściów ;D

Offline sylvik

• forumowicz
« Odpowiedź #68 dnia: 2 Lipca 2007, 14:12 »
Może kiedyś na siebie wpadniemy :D :D :D Często będę w Zaklikowie u teściów ;D

mam taka nadzieje ;)

Sylvik melduję się w Twoim odliczanku :hello:
witam, witam serdecznie i dziekuje za zainteresowanie
Sylvik I ja się melduje :hello:. Suknia śliczna, a figurki bombowe. Mogę wiedizeć gdzie je znalazłas?
witam i dziekuje.
a jesli chodzi o   figurki to znalazlam je w cukierni w Londynie, nie wiem czy w Polsce takie mozna dostac ???. ale chyba gdzies sa

Offline Bernadetka

• uzależniony
  • data ślubu: 01-09-2007
« Odpowiedź #69 dnia: 2 Lipca 2007, 19:57 »
 :hello: ja też się witam w Twoim odliczanku, będę regularnie zaglądać
Rozumiem Cię z zakolami, ja też takie śliczne, wkurzające mam po tatusiu.
Rozumiem wstręt do jedzonka za granicą, ja jeszcze ani razu mięska nie kupiłam w Hiszpanii, wożę z Polski a pierwszy miesiąc byłam wegetarianką ;) z konieczności

Offline sylvik

• forumowicz
« Odpowiedź #70 dnia: 3 Lipca 2007, 12:28 »
witaj Bernadetka w moim odliczanku. a ja myslalam, ze tylko ja taka genialna i zarcie z Polski dowoze (co miesiaac paczuszka od mamy) :D. te zakola to rzeczywiscie mi spac nie daja, a do tego chcialam cos zrobic innego ze swoja grzywka, ktora jest taka sama od 20 lat, ale nie wiem czy przed slubem eksperymentowac - moze tylko troszke ;),
a poza tym to dzis zaczynam pakowanie do Polski, bede  2 miesiace i nie weim co zabrac ze soba ???, a poza tym u mnie caly czas leje i temp. powyzej 15 stopni jak narazie niemozliwa, a w Polsce cieplusio ;D

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #71 dnia: 3 Lipca 2007, 19:27 »
te zakola to rzeczywiscie mi spac nie daja, a do tego chcialam cos zrobic innego ze swoja grzywka, ktora jest taka sama od 20 lat, ale nie wiem czy przed slubem eksperymentowac - moze tylko troszke ;),
no ja tylko zmieniam czasem z lewego na prawe bok lub calusia na czole ;D dużego urozmaicenia więc nie ma, próbną fryzurkę właśnie miałam z cała grzywką, ale takiej nie chcę bo nie wytrzymuje temperatury jak się czółko trochę spoci >:(

Offline sylvik

• forumowicz
« Odpowiedź #72 dnia: 3 Lipca 2007, 20:07 »
te zakola to rzeczywiscie mi spac nie daja, a do tego chcialam cos zrobic innego ze swoja grzywka, ktora jest taka sama od 20 lat, ale nie wiem czy przed slubem eksperymentowac - moze tylko troszke ;),
no ja tylko zmieniam czasem z lewego na prawe bok lub calusia na czole ;D dużego urozmaicenia więc nie ma, próbną fryzurkę właśnie miałam z cała grzywką, ale takiej nie chcę bo nie wytrzymuje temperatury jak się czółko trochę spoci >:(
znam ten bol, moje wlosy naleza do nie prostych i nie kreconych. zalezy jaki maja dzien, no i moja kochana grzyweczka sie tak dziwnie zaokragla czasem (czyt. jak poczuje wode w okolicy), a teraz, w wakacje to standard.no nic, zobacze co mi pani wyczaruje na probnej fryzurce

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #73 dnia: 3 Lipca 2007, 20:35 »
znam ten bol, moje wlosy naleza do nie prostych i nie kreconych. zalezy jaki maja dzien, no i moja kochana grzyweczka sie tak dziwnie zaokragla czasem (czyt. jak poczuje wode w okolicy), a teraz, w wakacje to standard.no nic, zobacze co mi pani wyczaruje na probnej fryzurce
Rozumiem Cię doskonale, może dziś popracuję trochę w moim wątku i powklejam upatrzone przeze mnie fryzurki, więc zapraszam jakbyś miała ochotę podpatrzyć.