0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Brakowało mi Ciebie właśnie takiej
Andzia zajefajnie, ze "flecio" wyslal zaproszenia i nawet wiedzial jak
A z tym bialym paskiem na zaproszeniu, oczywiscie jakbys nie powiedziala to bym sie nie kapla
AndziaK hm moze z tym kurczaczkiem to komplement za duzy nie byl.. mam nadzieje ze zle tego nie odebralas chodzilo mi o ten Twoj fajny podpis z zyczonkami
z tekstem dotyczacym zaproszen.. ekchm.. sama wpadlam na ten pomysl wiec cos nie ten teges.. za duzo przebywam wsrod facetow?
Zaproszenia bajera!
Po świętach uderzamy do Krk po obrączki, o ile R nie wyleci z tekstem: "Jest jeszcze czaaas".
Zdecydowanie za dużo i ten kurz osesowy chyba Ci lekko zaszkodził
zmieniam zdanie na temat kobiecej zawisci, falszywosci itp... dziekuje!
A Robert chyba po mału zacznei czuć "slubengo bulsa" "
tyle razy ile ostatnio sobie pomyslalam o Was, laskach z forum "no kurna jaka fajna kobita" albo "już ją lubię" ... to rekordy pobijam przyznam się szczerze ze nigdy nie mialam zbyt wiele bliskich kolezanek, przyjaciolek.. zawsze czesciej przebywalam z facetami.. (i pewnie przez to tez dziewczyny za mna nie przepadaly..) a tu naprawde zmieniam zdanie na temat kobiecej zawisci, falszywosci itp... dziekuje! Szkoda tylko ze tak daleko mieszkacie AndziaK sooorki ze tak w Twoim watku ale jakos mnie naszlo
Zorganizujemy kiedys ogólnopolski ZLOT
Podpisuję się pod tym wszystkimi czterema kończynami
AndziaK, Śliczne te Wasze zaproszenia
No a twój mężczyzna jest niepowtarzalny Ale mężczyźni tak mają. Mnie się najbardziej chce smiać że wykładają te swoje pomysły z taką powagą że ja się naprwadę zastanawiam czy rzeczywiście tak chcą zrobić czy żartują
śliczne te Wasze zaproszenia- nic dodac nic ująć
Vall napisał/a:Zorganizujemy kiedys ogólnopolski ZLOT Jestem ZA !
No w realu zaproszonka prezentują się jeszcze lepiej
Gratuluje zwinności i sprawności fizycznej oraz talentu
AndziaK napisał/a:Gratuluje zwinności i sprawności fizycznej oraz talentu Hahahahah Po cos jest ta dieta :DDDD
Boże. Co dzisiaj wejdę na forum, to ryczę ze śmiechu. Jak nie rajdówka, to ta mała cholera mnie do łez doprowadzi
Zaproszonka superaśne, a pasek szybko zlikwidujesz
Uśmiałam się, jak norka
Gosiulka widzisz Jumi tez wie jak norki sie smieją
Dobre piwko nie jest złe
AndziaK napisał/a:Gosiulka widzisz Jumi tez wie jak norki sie smieją to mnie tez nauczysz
Ja też się piszę na "Kurs norkowego śmiechu dla zdesperowanych Panien Młodych" Najlepiej przy piwku
Otóż to, otóż to
Dziewczynki jak ja Was wszystkie lubię baaardzo !!!!!