Witam w piąteczek !!!!!
Andzia w swoich nowych oczkach zasiada do komputerka

ubranko w ogole czad.. z biala koszula masz racje hm.. u Mojego nie mysle w ogole o zadnej jasnej.. w sensie nie biala i nie ecru ale co z tego wyjdzie to nie wiem.
Czyli o jakiej myslisz
Karolciu? Przyznaj się

tak se Andzia pomyslalam co do tego portretu, ze moze byc przydatny...jak sie rodzice na was wkurza to beda do portretu rzutkami rzucac
Hahhahahahah dobre o tym nie pomyslałam

Widzę, że się w kwestii obrączek troszkę zmieniło - bo miał być chyba grawer na wierzchu? Ale te "naklejane" napisy są bombastyczne I sentencja też świetna
Zgadza sie
Jumi, ale te "naklejane" nie będą sie tak ścierać i ładniej wyglądają

Też sobie taki sprawię Z Andziaczkiem kochanym
Oj
Meciu, Meciu jak ja Cię luuubię
Anusia obrączki będą bombastiko i obrączki i tekst oryginalny
Figurka na torcisko namer łan u mnie nie wykluczone, że podobna będzie
Pomysł na ubranie młodego idealnie pasujący i prezent dla rodzicieli też
Dziekuję
Kasiu 
Jeśli z moja figurką nic się nie stanie to mogę ją odsprzedać

Andziu, obrączki śliczne i oryginalne. Sentencja też fajna, bardzo mi się podoba. No nic tylko chwalić cię trzeba za pomysłowość, dobry smak, poczucie humoru itd.
Aż się
Busiu zaczerwieniłam

Dziekuję Ci !!!

To forum to istne targowisko próżności
Tu masz w 100% rację kochana
figurki bomba, kieca tez - portret olowkiem suuuper
Megan dziękuję
Wczorajszy wypad z
Gosiulką do Krk był super jak zwykle. Uśmiałyśmy się, poplotkowałyśmy, ale nie nagadałyśmy się niestety
Oczka ja mam juz nowe i obeszło się bez robienia na zamówienie

Moje prawe oczko to -1.0 a lewe -1.25 plus cylinder -0.5 ale soczewki niwelują to właśnie do granicy -0.5 więc cylinderek nie był potrzebny

Dostałam "gratis" 1 parę soczewek na miesiąc. Obawiałam się dzisiejszego ranka i zakładania soczewek, ale musze sie pochwalić, że założyłam je w 5 minut , co chyba jest dobrym wynikiem jak na 1 raz ?

Oglądałyśmy butki,
Gosia nawet jedne mierzyła, ale ona napisze już szczegóły

Wyłudziłam z Sephory próbke podkładu i po niedzieli odbędzie sie makijażu ślubny (próba)
Wczoraj kolejne 3 zaproszenia do przodu i zostało nam tylko 6 zaproszeń (juuupiiik!!!!!)