0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Pędzicie do przodu.......... Przy Was ja jestem w szczerym polu.
Andziu ale ja teraz nie moge posłuchac ..powiedz co to za walc?
co do świadków-masz zagwostke!!!!!!wierze ze sie wszystko wyklaruje
AndziaK, ja bym powiedziala , ze jak Perszing pedzisz z przygotowaniami ehhh, takiej to dobrze.
A powiedz, duzo czasu potrzeba na spisanie takiego protokolu w USC?? Czy to "szybki szpil"?? Trzeba sie jakos umowic czy przychodzi sie z ulicy, hę??
A walc zarabisty...zeby nie powiedziec zaje.....
W sobote albo niedzielę mamy w planie przymiarki garniaków
nooooooooooo - najwyższa pora Obfotografuj tam Roberta koneicnzie Bo my lubimy Panó w garniakach oglądać
trzymam kciuki za garnitur Twojego przyszłego i za obrączki-bo u mnie kicha na całego z tym
odebrałam i znowu musiałam tam jechać z nimi,bo mi spartaczyli obrączki i poszły do reklamacji,ciekawe czy do mojego wielkiego dnia się wyrobią,bojak w listopadzie zamówiłam tak do tej pory
u Ciebie napewno operacja "obrączka" pójdzie sprawnie jak po maśle
epox napisał/a:u Ciebie napewno operacja "obrączka" pójdzie sprawnie jak po maśle za to 3mam kciukasy
Ania jestem ciekawa tego garniaka dla twojego Roberta no i dodatkow, moze bedzie jakas inspiracja dla mnie
Wysłuchałam utworu z linka w twoim odliczanku i jest fajowy spodobał mi się a zastanawiam się czy ja go gdzieś na kompie nie mam
Anusia muza super a bukiecik pierwszy nawet, nawet, ale pewnie szukaj dalej, może coś ciekawszego znajdziesz. Powodzenia z obrączkami.
sandrunia napisał/a: Wysłuchałam utworu z linka w twoim odliczanku i jest fajowy spodobał mi się a zastanawiam się czy ja go gdzieś na kompie nie mam Jakbyś gdzieś to wygrzebała to będę wdzięczna za wklejenie
Trudno w to uwierzyć, ale na necie prawie nie ma bukietów z pomarańczowumi tulipanami
Andziu a patent na wypisanie kopert nadał się na coś bo chyba przegapiłam jak to się w końcu rozwiązało.
Ania a tulipany to beda pod koniec czerwca Bo ja ogrodnikiem nie jestem ale wiem, ze one maja jakas krotka zywotnosc, co nie