0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
i vis a vis hehe kumpel raz taki tekst walnal zamiast vice versa do dzisiaj mu to pamietamy
Ja dziś mam dzień pt "produkujemy zaproszenia"....
Niech będzie w połowie drogi Już się doczekać nie mogę!
A kopertki drukujecie oobiscie - jakas ozodbna czcionka, jakie kopertki??
juz zapowiedzialam ze na jakies sluby do szczecina, krakowa itp bedziemy smigac
Cały czas drukarka brudzi koperty czarnymi kreskami tuszu a na zwykłej kartce nie
Ania a próbowałaś czyszczenia głowicy
Andzia, może wystarczy w ustawieniach drukowania zmienić z kartki na kopertę? Powinno pomóc.
Juz wszystkiego próbowałam, nie mam sił.... wypiszę ręcznie i chrzanić to !!!!!!!!!!!!!
imiona i nazwiska wypisujecie ręcznie w zaproszonkach prawda Nawet by pasowało, gdyby koperty były wypisane tym samym pismem i też markerem, nie ma tego złego
katarzyna_84 napisał/a:imiona i nazwiska wypisujecie ręcznie w zaproszonkach prawda Nawet by pasowało, gdyby koperty były wypisane tym samym pismem i też markerem, nie ma tego złego tez Ani to mówiłam
A wiesz, imiona i nazwiska wypisujecie ręcznie w zaproszonkach prawda Nawet by pasowało, gdyby koperty były wypisane tym samym pismem i też markerem, nie ma tego złego
tez Ani to mówiłam
Czyki skoro już dwie kobietki tak twierdzą, to nie może być inaczej, Ania jak się na tą sprawę zapatrujesz
Nerw przeszedł trochę...
A może czekoladkę, albo cuś innego dobrego, żeby do całkiem przegonić
Czyli ręczna personalizacja kopert definitywnie niet Bo to serio całkiem niegłupie by było i by myśleli, że to tak specjalnie.
katarzyna_84 napisał/a:Czyli ręczna personalizacja kopert definitywnie niet Bo to serio całkiem niegłupie by było i by myśleli, że to tak specjalnie.Ale chodzi Ci o to żeby pisać czy nie pisać?
Chyba wtrynię od razu całą, bo ja inaczej nie umiem
Ja jestem za tym , żeby PISAĆ, tylko też markerem jak w środku zaproszeń
Jak widzę czekoladę orzechami (całymi) to mam to samo
problem w tym, że ja z racji moich nawalajacych patrzałek nic nigdy jeszcze prosto nie napisałam bez linijek....
katarzyna_84 napisał/a:Jak widzę czekoladę orzechami (całymi) to mam to samo Kasiu tak mi slina cieknie, że klawiature zalewa
Kasiu tak mi slina cieknie, że klawiature zalewa
możeby tak zrobić karteczkę wielkości koperty z jedną linią, czarną grubą np. pisakiem, i już linijeczka jest na moment wypisywania, chyba, że koperty grupe są i nie będzie pasek przebijać
Ty to masz na czym czapke nosić Moje styki mózgowe juz chyba nie działają.....
biedak sie załamał, bo tak baaardzo chciał jechać..... A nie wie że i tak pojedzie (załatwiłam z sis że się spóźnimy na początek jej imprezki)
We wtorek dostanie wydrukowane potwierdzenie na bilety
oby Cię ze szczęścia nie udusił fajny rewanżyk za Rzym
yes, yes, yes
Tożto dopiero będzie suprajs wielki