hej!
dziś znów sie późno melduje.
co do orkiestry to zespół skałada sie z 3 osób, i wszyscy to mezczyxni. podobno sa dobrzy . dzieki dziewczyny za pocieszenie z tymi cenami bo myslałam że sporo przepłacilismy.
a co okali to moja znajoma miała podobny problem. zarezerwowała sale, wpłaciłam jakas mała zaliczke, zyła spokojnie pół roku ale potem ja cos tkneło żeby tam zadzwonic o cos sie zapytac i przy okazji sie przpomniec. wtedy babka o niej że oni maja juz ten termin zajety, ze inna para itd...... to ona w te pedy pjechala z podpisana umowa itp. w końcu szefowa przy znała że zaszla pomyłka ale.... własnie była podobna sytuacja że tamta para miala wesele duzo wieksze..... szefowa zaczela kolezance wymyslać ze poza cena od osoby nalezy sie tez napiwek dla barmanów i kelenerek w wysokosci po 200 zloty na głowe. i tam sukcesywnie im co troce dokladała "ukrytych kosztów" az wreszcie dziewczyna sie wkurzyła, pokłóciła i zrezygnowała z tego lokalu. miałą szczescie ze znalazła w tym terminie jeszcze inny. no ale własnie tak trzeba uwazac na to całe szefostwo i pilnowac sobie okropnie.