Hej dziewczyny, jak Wam idą przygotowania? Ja melduję, że już powoli zaczynam widzieć światełko w tunelu

Po pierwsze wybór sali! Tak na 80% już się decydujemy na Przelewice, ale jeszcze musimy poszukać

Z datą w Przelewicach na 2012 rok nie ma problemu, wiec nam się nie spieszy z podjęciem takiej 100% decyzji

. Jeszcze jedziemy na rozmowę do Wirówka. Niestety Maciejewo okazało się troszeczkę za drogie, a w dworku Hetmańskim ciężko z wolnymi terminami. Myslimy jeszcze nad polem golfowym w Binowie, i weselu pod namiotem, do tego jakies stoliki na swiezym powietrzu, tak blisko natury, z dala od centrum.
Suknię już sobie wybrałam, jeszcze muszę znaleźć kogoś, kto mi ja uszyje lub znajdę podobny fason. Na wystawie na jagielonskiej maja taka ladna, ale jakos sie nie moge wybrac aby ja przymierzyc

:

Uploaded with
ImageShack.usA tu jeszcze zbliżenie:

Uploaded with
ImageShack.usFajna rzecz a propo tej sukni to to że ma kieszenie

lol To błyszczyk mialabym pod reka, bo ja jestm uzalezniona od zjadania go z moich ust

Spotkaliśmy się też z ammc studio, i uwielbiam ich zdjecia i filmy. Najprawdopodobniej weźmiemy ich na filmowanie bo są niedrodzy. 2000zł za całodniowy reportaż,zdjecia w zaleznosci od opcji jaka sobie wybierzemy roznie wychodza od 1800 nawet do 3500. Wracajac do video: filmuja w HD i dostaniemy 3 kopie płyt w takich ładnych opakowaniach z naszym zdjęciem! Mlodzi ludzi i wiem, ze nie zrobia mi jakiegos obciachowego wideo w stylu at 80tych. Ich teledyski sa super, zwlaszcza te co ostatnio wrzucili na bloga

Do tego dorzucimy sobie chyba ich foto budke czy foto klitke jak zwal tak zwal

, ale jak zarezewrujemy ja z ich inna usluga to mamy znizke az do 800zł

Uwielbiam PROMOCJE!!!
Ponadto ostatnio byliśmy z moim na deptaku Bogusława i ja juz wiem, ze ja chce zamiast tortu babeczki

po jednej dla kazdegop z gosci

W cup&cakes maja takie słodkości, że ja bym mogla zaserwowac gosciom jedynie babeczki we wszystkich postaciach
Rezygnujemy ze stolu wiejskiego i zadecydowalismy, ze jedziemy wlasnym autem do slubu.
Kolory dekoracji jakie chce miec to pudrowy roz z bialym i lekkim akcentem czarnego
Ahh dzis mam dzien z obsesja slubno - weselna