Dziubdziu co do tego szczepienia to postaram Ci się wyciągnąc jakieś materiały bardziej przemawiające do pani doktor niż kalendarz szczepień, w kórym jak byk stoi jak się szczepi szczepionką 6 w 1...
Lila BARDZO dziękuję!! Nie chcę się wymądrzać przy Pani Doktor, ale jeśli ma takie farmazony sprzedawać innym mniej świadomym rodzicom (nie wychowanych na e-wesele

)to wolę ją podedukować. Zobaczę jak na to zareaguje- jak nadal będzie obstawała przy swoim to stanowczo jej powiem jak moje dziecko ma być szczepione i to będzie nasza ostatnia wizyta u niej. Będę musiała się przed kolejną wizytą obkuć, wziąc ze sobą fachowa literaturę, odpowiednie fragmenty zaznaczę markerem,ułożyć jakąś delikatną gadkę nie godzącą zanadto w jej lekarskie ego i tak uzbrojona stawić się na czerwcowej wizycie

A tak na marginesie- moja rodzinna od przyszłego tygodnia kazała rozszerzać dietę

OD SOCZKÓW OWOCOWYCH po kilka łyżeczek

jeszcze nie zagłębiałam się w ten temat, ale nawet bez tego wiem, ze coś tu nie halloooo....
Współczuję Wam tych nieprzespanych nocek

I jestem pełna podziwu dla Was drogie mamuśki, że tak dobrze funckjonujecie w dzień... pomimo niewyspania!