Hej
dwa pytania mam:
czy dawałyscie(i jak długo ) dzieciaczką butelkowym w wieku ok roku witD?bo ja juz durna jestem-zdania są podzielone..
i druga sprawa:
Maja za chiny nie chce pic z niekapka.Pije tylko wode(do soku nawet dzioba nie otworzy-przemycam jej w owocach i i kiesielach) ale TYLKO bezposrednio z kubka zwykłego.Tylko ze sie przytym strasznie pooblewa...jako ze sie ciepło robi nosze jej wodew niekapku i na spacerach daje -ale musze miec odrazu bluze zamienną

-albo daje jej łyzeczką...picie z butli wody odpada.Toleruje butle max x2razy dziennie i to tylko z mlekiem.Niekapkiem sie bawi ,gryzie,łazi w zębach z nim na czworka -ale nie pije!!Mamy niekapek z aventu.Moze sa jakies systemy(słyszałam o lovi)Generalnie Maja nie garnie sie do samodzielnego jedzenia

itp..
Unas automatycznie skierowanie było do okulisty-w ksiązeczce nawet było zalecenie wpisane.
Unas drzemek niema juz niemal wcale(no poza jedna ok10 przez max pół h

) dobrze ze wiosna mozna łazic do znudzenia po dworze.
Gem-nie martw sie-moja leniwcem do entej była-teraz nadążyc niemoge zanią-do 5m byla MEGA leniwa!!!
teraz włazi wszędzie!!I na stojaco i na czterech konczynach

dla cioć:

a jak rąbnie niejednokrotnie(ostatnio nabiła sobie duze limo pod okiem ) to i tak wygląda mniej wiecej tak:

pozdrówka ciepła dla Was!