Anusia ooooo! Żyjesz więc mąż jakoś to przełknął

Ela ja zrobiłam bez tego kolorowego makaronu. Tzn dalam normalny, ale wg mnie makaron do tej zupy musi być mały. Albo ryż. A dziś zjadłam samą zupkę z bułkami z dynią z lidla i też było pyszne!
A R. chce na jutro następną zupkę

Kasia Dominik też do szczupłych nie należy ale widać u niego to nie tłuszcz a mięśnie

Dziś byłam z Dominikiem na szczepieniu - troszkę popłakał bo 2 nóżki miał klute ale ogolnie zniósł dobrze samo szczepienie. Goraczki potem nie było, wieczorem niby zasnął ale po godzinie obudził się z rykiem i przez prawie 3h buszował, to się cieszył to jęczał. No coś mu doskwieralo z tego szczepienia. Dałam mu nurofen. Oby już teraz było wszystko dobrze.
Natalka z dzisiejszego dnia w przedszkolu baaaardzo zadowolona

urodziny przedszkolaków się udały, dostała laurkę kwiatka, którą wręczył jej Marek i powiedzial "wszystkiego najlepszego".
A potem miałyśmy gości. Odwiedziła nas Adiana z Weroniką. Podczas tej wizyty Natalka wpadła na szatański pomysł, swoimi nożyczkami obcięła sobie trochę włosów... Na czubku głowy, ale na szczęście malutko.
A na koniec zagadka a pro po Dominika i jego dzisiejszego szczepienia: ILE WAŻY DOMINIK?