Adiana a ja to jaka byłam? Poszłam i rozruszałam kości. Chodź ze mną w środę, latino jest chyba spokojniejsze niż zumba bo wczoraj to normalnie już po pierwszej piosence ledwo żyłam ale po wszystkim jaka energia i szczęście mimo że to była już godzina 22

A w tym Fit Townie jest o tyle fajnie że pierwsze wejście masz za darmo
Dziś R. będzie dzwonił do gościa od junkersa... Mam nadzieję, że uda się aby dziś przyjechał ale już się boję ile zaśpiewa...
Mysia a no nie pisałam, bo jeszcze sama nie widziałam czy to napewno wypali, ale skoro już zaczęłam to mam plan chodzić

A no chce mi się - tzn wiadomo jak to jest, przed samym wyjściem to mi się nie chce i wolałabym poleżeć pod kołdrą i się wybyczyć, ale zawsze to jakieś wyjście z domu no i jak dziś zobaczyłam 0,5kg mniej na wadze to uśmiech miałam od ucha do ucha
Ilonko no to też macie nieźle z tym brakiem ciepłej wody... A czym to jest spowodowane?
Dzięki za gratulacje, naprawdę zumba jest super! I to wcale nie to samo co na xboxie

No i fajnie, że masz swoją własną mini siłownię

Zawsze to coś

Ja sobie planuję, że jak kiedyś będziemy mieszkać w swoim domku to w jednym pomieszczeniu zrobimy sobie siłownię