0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: ricardo w 31 Października 2013, 13:07Agnieszka ale dajesz całą musztardę? I to wszystko zgęstnieje? A jak do tego te poledwiczkę?Musztardy tylko 2-3 lyzki (na 200 ml smietany). Nie jest super geste, takie srednie , dla mnie ok. Po prostu polewam tym poledwiczke juz na talerzu.
Agnieszka ale dajesz całą musztardę? I to wszystko zgęstnieje? A jak do tego te poledwiczkę?
No dobra a jak robisz do tego samą polędwiczkę?
Najprosciej jak sie da. Kroje na male kotleciki, lekko rozbijam ręką, smaze po kilka minut z kazdej strony soląc i pieprząc pod koniec smażenia. Proste a smaczne bo calosc smaku robi własnie sos.
o! sałatkę wypróbuję na pewnoAnka a jak ci ten tort smakował? dla mnie jest meggaaaa pyszny ja z kolei robiłam lasagne http://www.kwestiasmaku.com/pasta/lasagne_bolognese/przepis.htmlcałkiem całkiem - najlepsza na drugi dzień
Cytat: elisabeth81 w 28 Października 2013, 11:38o! sałatkę wypróbuję na pewnoAnka a jak ci ten tort smakował? dla mnie jest meggaaaa pyszny ja z kolei robiłam lasagne http://www.kwestiasmaku.com/pasta/lasagne_bolognese/przepis.htmlcałkiem całkiem - najlepsza na drugi dzień elisabeth czy twoja lasagne tez byla taka kwasna???moj sos wlasnie sie dusi i jest meega kwasny dodaj cynamonu
dzieki!zrobilam z 1lyzki maki i maslaale nie mialam galki wiec bez smsku ten sos byl z sama sola i pieprzem )
szukam przepisu na ciasto francuskie na slono, cos ala zawijaniec, ale z innym farszem, ale nie chce sama robic zeby nie zepsuc... macie jakis przepis moze?