W koncu mam chwilke zeby dostac sie na forum

Dzisiaj strasznie zabiegany dzien mimo ze to niedziela.
Dzien zaczelam od kosciolka, 10.30 masz dziecieca, poniewaz moja siostrzenica spiewa w koscielnym chorku.
Pozniej Targi i na zakoczenie maly konkurt zespolow muzycznych ze spiewem koled.
I tak dzien minal.
Co to targow to musze przyznac ze nie zafascynowaly mnie. Moze dlatego ze ja juz wszytsko mam. Jedyne co bardzo podobalo nam sie kilka garnitorow. Byl sklepk w ktorym dla mojego P. kupujemy caly stroj i byl duzy wybor.
Bylo tez wiele sukienek, mi konkretnie nie wpadlo nic w oko. Chcoiaz nie, zle pisze, byla jedna sukienka ktorej bardzo podobal mi sie dol, ale za to gora juz wszytsko psula ... !! Ahhhh ta moja wybrednosc

Duzo ladnych wsytrojow koscila bylo, bardzo ladne alejki, naprawde mozna bylo sie napatrzec

Aaa i jeszcze zdecydowalam jaki bede miala tort. Dopytalam sie jaki na ile osob i juz wiem - tzn ten Pan ktory mi to mowil to nie byl za bardzo pewny tego co mowil (takie mialam wrazenie) ale jesli nic sie nie zmieni to tort bedzie taki ...

Ogolnie bylo ladnie, spotkalam sie tez z nasza forumowa Iza

Ale niko wiecej z forum nie widziala.
Aaaaa i spotkalam tez p.Angelike, ktora bedzie mnie malowala

I przy okazji kuzynka zapisala sie na makijaz na swoj slub a my na makijaz wieczorowy na wlasnie kuzynki slub
Cale targii wygladaly tak ...