Autor Wątek: ..........::::::::::NaTaLiA & PiOtR::::::::::01.08.2009::::::::::..........  (Przeczytany 118468 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Natalko co do sukienki to pisałam już że nie w moim stylu, ale ty wyglądasz ładnie  ;) co do fryzurki to jakieś loczki bym widziała  ;) bieliznę to Pan młody sam oceni najlepiej, lepszego recenzenta nie znajdziesz  ;) hihihi i tak jak kobietki wcześniej, jestem zwolenniczką tego że jeśli długie kolczyki, to bez naszyjnika i wtedy bransoletka ewentualnie, a najbardziej moim skromnym zdaniem pasowałaby ci delikatna biżuteria bo suknie masz bogatą i rozbudowaną  ;)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Fasolek   :Daje_kwiatka:

Witam serdecznie

Tak, tak ja znam ta zasade ze jesli na uszach to na szyji najlepiej nic, i nie mam zamiaru krzyczec czy tez sie denerwowac jesli piszecie cos "przeciwko mnie" (wiecie o czym pisze). Zdjecie pokazuje to co mam ale co zostanie do slubu to sie okaze, wszytsko sie jeszcze moze zdarzy.

Co do butkow to ja tez mialam problemy, trzeba przyznac ze ja jestem wybredna i bylo ciezko, ale jak je zobaczylam to wiedzialam ze je chce - i mam  ;)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
To moze teraz pokaze Wam ktore bedziemy mieli ...

a tu winietki ...

Oczywiscie tekst ani imiona sie nie zgadzaja :) Banderola ktora owiniete jest zaporoszenia bedzie koloru sliwkowego, papier prazkowany, naprawde sa sliczniutkie - zakochalam sie w nich od pierwszego wejrzenia  ;D
A tutaj zawieszki na wodke, zdjecia malo oddaja ich kolor ale co nieco widac ...

kremowo-biale

zloto-biale

Bardziej sklaniam sie ku tym kremowym, bardzo ladnie sie komponuja z oszroniona butelka, delikatnie ale ozdobione :)

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Natalia jestem w szoku  :mdleje: :mdleje: :mdleje:
Masz ślub miesiąc po mnie, a masz mnóstwo spraw załatwionych
Podziwiam!!!
Suknia piękna, buty BOSKIE!!!

Offline iza22

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.09.2008
no proszę kto odlicza do tego pięknego dnia

będę na pewno podczytywać, bo w końcu jesteście mi bliscy :)

nie wiem czy znajdę czas, żeby się mocno udzielać, ale będę śledzić na bieżąco :)

buziaki dla Was  :-* :-* :-*

Offline margolka

• Chuck Norris
Natalko wszystko bardzo ładne  :) I zaproszenia, i winietki, i zawieszki  :) :) :)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Myszkasc nadrobisz, pod koniec i tak bedziesz miala wszytsko zalatwione a mi jeszcze miesiac przygotowan zostanie  ;D ;D ;D

Iza witam serdecznie i zapraszam, ciesze sie ze dolaczylas  :-*

Margolka bardzo dziekuje.

Juz od poniedzialku znowu uczelnia, sesja na wyciagniecie reki i na dodatek praca liencjacka do skonczenia ... buuuuu  :-\

Offline amika

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12 kwiecień 2009
ładne te zaproszenia.Wiecie co ja jeszcze nie mam zaproszeń .Okazało się że w grudniu nie dali rady zrobić-bo okres świateczny.Może podasz jakies namiary na te swoje zaproszonka?

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Przesylam na priva  ;)

Offline mikoala

• Chuck Norris
To ja jeszcze napiszę, apropo sukni!!
Jest śliczna, taka w moim stylu, bardzo bardzo ładna!! Bedziesz jak księzniczka :)
Butki no poprostu piękne. Jednym słowem masz bardzo podobny gust do mnie.
Jesli chodzi o fryzury, to chyba próbowała bym z tymi prostymi wlosami lekko upietymi.

Aha ja mam wesele tydzień przed Wami, a też dalek w tyle jestem z przygotowaniami!!

Offline Ilona1985

• entuzjasta
Dobrywieczor,przepraszam za spoznienie...hihihihihih
Dopiero spostrzeglam Natalcia,ze odliczasz...a wiec tak:
zareczyny...wow :Swiety: niebianskie...swietnie to Twoj zorganizowal....
suknie widzialam..slicznie w niej wygladasz...juz pisalam
buty sa  :aniolek: anielsko piekne....
bizuteria hmmm :drapanie: jest sliczna ale ja na przyklad zrezygnowalabym z naszyjnika i zalozyla tylko bransoletke i kolczyki poniewaz suknia jest dosc bogata sama w sobie...
bielizna :brewki:  :evil: diabelsko kuszaca
zaproszenia sa wybitnie piekne :Najlepszy:
Kosciól jest cudowny... :szczeka: az mi szczeka opadla....
no i  wszystko jest gorgeous :mdleje:

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
oj ja tez musez za zaproszeniami sie rozejrzec ,niby czas jest ale zanim sie cos wybierze :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
sliczne butki! ja nie lubie typowo slubnych butów ( wrrrrr ) ale te sa poprostu sliczne!
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Dziewczyny bardzo dziekuje za wszytkie komplementy.

Ilona1985

Witam witam :):):)

Ja walsnie tez nie lubie butow slubnych, ale ta naprawde mi sie spodobaly :):):)

Ostatnio probowalam usadzic gosci przy stoel weselnym i powiem wam ze wiekszego klopotu nie bylo  ;D
Tylko ciekawe jak teraz mi ktor odmowi to caly moj plan legnie w gruzach - ale to i tak tylko wstepnie wszytsko bo wlasnie po rozeslaniu zaproszem bede czekala na potwierdzenie i wtedy juz rozsadze tak na pewniaka  :)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
No to nieźle, kiedy ty znajdujesz czas na takie odległe rzeczy jak usadzanie gości?? :D Ja tam zabierać się za to będę, jak już będę miała potwierdzenia przybycia ;D A jak ktoś mi po tym terminie odmówi to go chyba  :ckm:  ;)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Wlasnie jak sa chwile kiedy sobie siedze, to mysle co jeszcze trzeba zrobic o czym pomyslec co uzgodnic z tych rzeczy najbardziej potrzebnych i wlasnie ostatnio siedzialam na zaproszeniami nad ich lista i wtedy pomyslalam jak by tu ich wszystkich usadzic i zaraz wzielam kartke i napisalm i jakos wyszlo ....  ;)

Ojjjj ja tez nie chce zadnych spoznialskich  :glowa_w_mur:

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
Ja na sama myśl o usadzaniu gości mam ból głowy, więc zostawię sobie tą czynność na sam koniec ;)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
U nas maniakalnie zajmują się tym nasze mamy :) co spotkanie, to mają nowe listy, porównują z poprzednimi, kombinują :) Przynajmniej mamy jeden problem z głowy :) Pomożemy im tylko z naszymi znajomymi.

Offline hania3033

• Chuck Norris
Witam niedzielnie :)
Kurczę, ja w ogóle nie chciałam przystrajać butelek, ale jak zobaczyłam te Twoje kokardki... Są po prostu śliczne :D Zaproszenia też bardzo mi się podobają, a co do rozsadzania gości - podziwiam :P Ja czuję się z ta czynnością mniej więcej jak fasolek ;D

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Haniu slicznie dziekuje :)

Dziewczyny to wcale nie jest takie zle, no chyba ze sa jakies konflikty miedzy czlonkami rodzin to wtedy moze byc problem, ja szybko i bez wiekszych problemow przeszlam kolejny etap przygotowan :):):)

Naprawde usiadzcie na spokojnie i zobaczycie ze to nie takie trudne  ;)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
No ja jak usłyszałam, kto koło kogo chce siedzieć a obok kogo absolutnie nie stwierdziłam, że to będzie niemożliwe sprostać wszystkim wymaganiom ;) Tylko że ja już wiem, żej ak nie usadzę gości, to i tak będą jakieś narzekania, więc zwyczajnie nie chce mi się tego robić :)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Ja nikogo nie pytalam, o ile sie nie myle to nawet nikt nie wie ze usadzeniu beda ;p;p;p
Ale u mnie jest tak ze kto gdzie by sie usiadl bedzie dobrze, moze dlatego tak mi to latwo poszlo :):):)

To zycze powodzenia w tym usadzaniu   :)

Offline hania3033

• Chuck Norris
U mnie też chyba nikt nie wie o usadzaniu ;) nie słyszałam żadnych głosów "ja chcę koło tego, a koło tego absolutnie nie", więc moze rzeczywiście nie bedzie tak źle... Natalia - a mieszałaś rodziny?? Tzn. czy Twoja rodzinka razem, a rodzinka PM też razem, czy wymieszałaś ze sobą gości z obu familii?? I co ze znajomymi?? Wiesz - koleżanki raczej koło babci nie posadzę ;) Acha - i koło będziecie mieć obok siebie? Rodziców, chrzestnych, świadków czy może jak popadło...?? ;D

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Zaczelam opisywacWam jak ich usadzam kogo po jakiej stronie i postanowilam zrobic zdjecie jak stoly stoja, bedzie mi latwiej niz opisywanie usadzenia gosci przy literce "pi"

Oto jak bede te stoly staly - sa 3 czesci. Ta glowna i poniezej po dwoch stonach dwie odnogi...

My siedzimy na tych kwadracikach, tak jak sie patrzy to ja po lewej a PM po prawej i po tych samych stronach nasze rodzinki.
Zaczynajac odemnie do lewej, swiadkowa z mezem, rodzice, chrzestni, i jeszcze jest miejsce na ciotki i wujkow i babcia. Przy tym stole - odwroconej literce "L" siedzi sama mlodziez z mojej rodzinki.
Tak samo po stronie mojego P. tylko ze tam gdzie mlodziez to  jeszcze nasi znajomi poniewaz tam sie zmieszcza bo u P. jest mniej osob niz u mnie:)

Dało sie zrozumiec co napisalam  ???

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
Ja nie pytałam ludzi jak chcą siedzieć, tylko jak się dowiedzieli  o ślubie to od razu od co poniektórych padły stwierdzenia typu "ja chcę koło tej cioci, a tego wujka to nawet nie zapraszaj, bo go nienawidzę" itp itd... Wiemy, ze i tak zrobimy tak jak nam się będzie podobać, więc to już nie jest dla mnie problem. Po prostu nie chce mi się tego robić.
Wiem na pewno, że koło nas będą siedzieć rodzice i dziadkowie, na przeciwko nas świadkowie z partnerami i taki układ nie podlega dyskusji.  :D Więc powinno być ok :)

natalia, pewni że dało się zrozumieć. Całkiem zgrabnie to Tobie poszło, faktycznie :)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Tak jak mowisz Fasolek, zrob tak jak Wam bedzie najlepiej :) To wasza uroczystosc i nawet jest ten ktos bedzie siedzial kolo tego znienawidzonego kogos to niech sporbuj to przemilczec zeby nie robic Wam przykrosci - nie potrzebne afiszowanie sie z nienawiscia na tak waznej uroczystosci  :)

Offline hania3033

• Chuck Norris
Natalia faktycznie zgrabnie Ci to poszło :) Wszystko jasne :D

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
natalia, ja to wiem, ty to wiesz i wiele osób to wie, tylko te co tak gadają nie zdają sobie sprawy że robią nam przykrość... ale co tam. Najwyżej dostaną ciepłą wódkę na stół- taka zemsta pary młodej :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
To siem bardzo cieszem  ;D
Faoslek dobry pomysl - a co tak jak Oni moga to tym bardzij My  :brawo_2:

Teraz uciekam na obiadek do KFC z P. :):):)

Do uslyszenia wieczorkiem  :-*

Offline hania3033

• Chuck Norris
Fasolek brawo!! :brawo: a do tego zimny rosół i przesolonego kotleta!! ;D