Autor Wątek: ..........::::::::::NaTaLiA & PiOtR::::::::::01.08.2009::::::::::..........  (Przeczytany 110061 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Odp: ..........::::::::::NaTaLiA & PiOtR::::::::::01.08.2009::::::::::..........
« Odpowiedź #330 dnia: 16 Stycznia 2009, 00:32 »
Haniu Aż mi serce do gardła podeszło  jak to czytałam :(  I już zgłupiałam, bo mój lekarz powiedział że można brać bez problemów żadnych długo... Ale teraz w marcu pójdę lub w lutym, i z pewnością z nim o tym pogadam. Mam też problem bo bym chciała na śłub mieć ładną cerę, a jak odstawię dianę i mi znowu powyskakują pryszczole to się załamię...
Eh, ale mnie wystraszyłaś... :( Tzn, pozytywnie oczywiście, bo zwrócę teraz na to dużo większą uwagę.
Np żona mojego kuzyna bierze dianę już ho ho ho i dłużej. Przed urodzeniem córeczki brała chyba ponad 2 lata, teraz już mijają kolejne dwa...
Dziękuję za ostrzeżenie, napewno porozmawiam o tym ze swoim ginekologiem...

Natalia dobrze ze egzamin już za Tobą :)

To i ja wpisuje sie do AF ;D Hm.. Dużo nas ;D

Fasolku on nie jest zazdrosny... (Jest jest, tylko tego nie pokazuje ;) ) bo Ci UFA! :)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
Odp: ..........::::::::::NaTaLiA & PiOtR::::::::::01.08.2009::::::::::..........
« Odpowiedź #331 dnia: 16 Stycznia 2009, 00:36 »
madziu, jak zwykle z twych ust, a w zasadzie palców, spływa mądrość- uwielbiam czytać Twoje posty (właśnie dokańczam czytanie wątku werki- dotarłam już do 43 strony ;D ;D ;D) Ja jemu też ufam, tylko czasem jak opowiada o jakiejś Marzence z pracy to mnie wnerw bierze ;)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #332 dnia: 16 Stycznia 2009, 10:35 »
W kazdym zwiazku jest odrobine zazdrosci, nie mowie ze koniecznie takie zle, ale chcoiazby pozytywnej odnosnie "i ty tak ladnie ubrana chcesz wyjsc bezemnie z domu !! " - to taka zdrowa zazdrosci, bardziej przekomarzanie sie - wiecie o co mi chodzi !!

Jesli chodzi o moj zwiazek z P. to ja jestem bardziej zazdrosna  :luzak:
A jeszcze ja slysze ze jakas dziewczyna w pracy nadzwyczaj czesto sie usmicha to juz serducho szybciej pika. Ale ja jemu ufam, bardzo sie ciesze kiedy mi mowi o tym ze jaka dziewczyna cos od niego chciala, a czego nie powinna chciec. Widze ze on czuje, ze moze mi o wszytskim powiedziec i to tym bardzie przekonuje mnie o jego uczciwosci, i odwrotnie, ja mu o wszystkim mowie i jest ok :)
Kiedy bylo o wiele gorzej bylam okropna zazdrosinica, ale na szczescie te czasy juz minely...  :oops:

Fasolku tak jak mowi Madzia, napewno jest zazdrosny, ale stara sie tego nie pokazywac, bo wie ze nie musi zwracac Ci uwagi czy tez wypytywac o jakies szczegoly bo Ci ufa :)

Offline kabama

• forumowicz
  • data ślubu: 23.05.2009
« Odpowiedź #333 dnia: 16 Stycznia 2009, 11:35 »
Natalia dobrze że egzamin poszedł Ci dobrze - przynajmniej tyle masz już za sobą :)

Tak to już chyba bywa że my kobietki jesteśmy bardziej zazdrosne, a przynajmniej bardziej to okazujemy. Może faceci boją się że jak pokażą zazdrość to pomniejszą tym swoją męskość albo faktycznie bardzo nam ufają :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #334 dnia: 16 Stycznia 2009, 12:47 »
oj ja tez straszna zazdrosnica jestem ! ale ja lubie to u siebie i moj M. chyba tez :) nie ma wyjscia !
a co do diany, hmmm tez myslalam ze mozna ja dlugo brac bo to przeciez tez jako anty jest wiec hmmm?
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #335 dnia: 16 Stycznia 2009, 13:03 »
no my też już możemy sobie spokojnie opowiadać o wszystkim, tylko na początku samym były przeboje z taką jedną laską, ale to już wieeeeeeeeki temu było ;)
Natalia, z tym przekomarzaniem się to słusznie powiedziane ;D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline mk.mika
  • maniak
  • data ślubu: 6 czerwca 2009
« Odpowiedź #336 dnia: 16 Stycznia 2009, 13:35 »
Gratuluje egzaminu, oj ciężkie sa te kodeksowe słowo w słowo. :brawo_2:
I ja jestem za AF - mój B. mówi mi że jestem uzależniona, bo chyba już tak jest, nie ma dnia, żebym choć na chwilę nie wskoczyła na forum.  :D

Moje oczy są nadal zielone w moim oknie wciąż kwitnie nadzieja

RELACJA

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #337 dnia: 16 Stycznia 2009, 14:03 »
co do zazdrosi to moj N. jest zazdrosny, co prawda nie ma o co ale jak mu cos tam opowiadam to widze czasem taka zazdrosc:), ja tez nie ukrywam jestem zazdrosna ale to takei normalne :)

co do AF- to i ja sie zapisuje, bo jak tylko wlaczam kompa to to jest 1 strona jaka otwieram :)

Offline Olka1983
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.07.2009
« Odpowiedź #338 dnia: 16 Stycznia 2009, 16:33 »
moj ukochany to teZ jakos tak nie okazuje za bardzo zazdrosci, niby zartuje czasem .... bo ja to zdecydowanie jestem zazdrosnica ;) poki co o wszystkim sobie mowimy, wiec .... ma szczescie :D

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #339 dnia: 16 Stycznia 2009, 20:32 »
Ja to mam taka nadzieje ze egz poszedl dobrze, ale nidgy nie bede pewna dopoki nie dostane wynikow.
W zeszlym roku mialam strasznie ciezki przedmiot, moze i zajecia nie byly az takie zle ale wykladowca strasznie, ale to strasznie wymagajacy i bardzo duzo materialu ( w tym roku ten sam wykladowca ale inny przedmiot i zaiczenie 23 stycznia  To bylo zaliczenie. Przy pierwszym podejsciu poszlo srednio - niezdalam jak 90 % reszty (okolo 150 studentów). I poprawka, bylam super zadowolona, mialam wszytsko pieknie napisane - nie zdane jak kolejna polowa. II poprawka - ostatnia - bylam zalamana, moiw, napewno mam warunek - i co sie okazało ze zdalam - a pozostale 35 osob warunek. Daltego ja teraz nawet mowuiac ze poszlo ok martwie sie ze cos pojdzie nie tak.
Ale te wszytskie wasze gratulacje poprawiaja mi humorek i dodaja sil :) Dziekuje  :-*

Tak dzisiaj sobie myslalam ze nie wiem gdzie sie bede malowana do slubu. Fryzjera mam tylko jako fryzjera a nie salon kosmetyczny wiec musze gdzie indziej szukac. Kiedys malowalam sie w perfumerii spehora i bylam zadowolona coparwda suchym wacikiem w domku usowalam nadmiar pudru ale ogolny efek byl super  :) Za chwile u mnie targii slybne wiec moze tam cos bedzie :)

Co do naszego klubu AF to ja tez pierwsz co robie z laptopem to otwieram nawet niekiedy przed sciagnieciem kurtki i patrze co nowego w watkach. Zdarza mi sie ze jak wychodze na niedlugi czas to nie wylaczma kompa i stronki tez sa odpalone, bo jak wroce nie bede racila czasu na ich odpalanie - bo nieraz to tak strasznie dlugo trwa  :P

Offline Olka1983
  • uzależniony
« Odpowiedź #340 dnia: 16 Stycznia 2009, 21:08 »
nataliaxp   ja mam dwa namiary na wizazystki ktore robia piekny makijaz i dojezdzaja do domu.... kumpelka i podala tez namiary na laske ktora robi piekne pazurki.... w razie czego to pisz :)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #341 dnia: 16 Stycznia 2009, 21:34 »
Pazurki mam nadzieje ze bede miala swoje, oby mi sie nie polamaly, strasznie dlugo robilam sobie akryle i od lutego zeszlego roku mam swoje, w koncu dlugie i zdrowe. Oby tak zostalo.

Co do makijazystki bardzo chetnie skorzystam z namiarow, jesli mozesz przeslac to bede wdzieczana :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #342 dnia: 16 Stycznia 2009, 21:41 »
a ja nie licze na wlasnie, tipsiorki beda i juz. tez mam teraz dluzsza przerwe ale ze wzgledu na prawko, mialam tak długie ze lamałam heh
ostatnim razem mialam zrobione combo zel + akryl (a moze na odwrót) i wtopione kwiaty. pełen czad  ;D

całkiem nowa JA

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #343 dnia: 16 Stycznia 2009, 21:46 »
Ahh, ile miałam nadrabiania  ::) Ale nareszcie udało mi sie Natalko  ;)
Macie teraz dziewczyny sesje, a mnie sesja wydaje sie taka odległa, choc niedawno skonczylam studia  :)
Ja też nadawałabym się do AF  ;D hihi  ;D

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #344 dnia: 16 Stycznia 2009, 22:08 »
Ojjj ta cala sesja  ::)
Ale trzeba ja przezyc !!

Ja tez potrafilam miec dlugie akryle ale jakos nie lamaly mi sie, moze dlatego ze sama sobie robilam i na bierzaco poprawialm jakis brak czy tez pekniecie :) Ale czas akrylu juz minac - i teraz bardziej ejstem zadowolona z moich wlasnych pazkoci - ale akryle uwielbialam  ;D Zdjelam je jak poszlam do szpitala na wyciecie migdalkow i od tego czasu mam juz swoje :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #345 dnia: 16 Stycznia 2009, 22:13 »
dla mnie najgorsze jest zdjecie paznokci. jak juz nosze to nosze dlugo,  a jak zdejme to na poczatku straszne, a potem juz zapominam na dluzszy czas :)

całkiem nowa JA

Offline amika

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12 kwiecień 2009
« Odpowiedź #346 dnia: 17 Stycznia 2009, 06:22 »
Miłego Dnia życzę :)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #347 dnia: 17 Stycznia 2009, 11:23 »
natalia, nie martw się na zapas tym wykładowcą- martwić się będziesz jak się okaże że coś poszło nie tak ;)
Co do pazurków to ja robię żelowe, a to dlatego, że bardzo dużo pracuję rękami w kuchni- uwielbiam gotować, ale potem trzeba sprzątać sporo i tradycyjny manicure zszedłby mi po jednym dniu. Poza tym takie robienie co tydzień samemu zajmowało mi cały wieczór i nienawidziłam każdej minuty na to poświęconej. A tak, idę do mojej pani, max 2 godzinki i mam na 4 tygodnie super pazurki ;D
Także na ślub na pewno też będę miała żel, ale pewnie zwykłego frencha zrobię, z kryształkami może na serdecznych paluchach ::)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline justyna85

• Chuck Norris
« Odpowiedź #348 dnia: 17 Stycznia 2009, 11:24 »
heh poj pazurki, mialam sobie zrobic (sama ), n aswieta, no ni ebylo keidy, pozniej na sylwka tez jakos nei znalzlam czasu a teraz mi sie nie chce, ja tez wole jak ktos mi robi niz jak sama sobie mam robic bo wiadomo ze komus latwiej niz sobie :)

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #349 dnia: 17 Stycznia 2009, 11:49 »
buu... napisałam długiego posta i mi zjadło >:(
ech... w każdym razie - jeśli chodzi o tabletki to nikogo nie chciałam nastraszyć... napisałam tylko to, czego dowiedziałam się od pani dr. sama byłam straszliwie zdziwiona i jakoś tak dziwnie się zrobiło, gdy już posiada się taką wiedzę... :-X natalko, egz na pewno będzie zaliczony! dobre przeczucie, to nie może być inaczej ;D olka1983 mogę też prosić o namiary na priv na wizaż? niby już mam zaklepaną koleżankę wizażystkę ale porozglądać się dodatkowo zawsze warto ;) A!! i zapisuję się nieprzymusowo się AF ;D

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #350 dnia: 17 Stycznia 2009, 12:39 »
Miłego weekendu  :D

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #351 dnia: 17 Stycznia 2009, 16:17 »
Witam kochane,
Ja juz po porannej nauce (znowu egz sie szykuje).

Fakt, ja tez sobie nie znosilam robic akryli, wolalam isc, zaplacic ale miec spokoj  :P Ale teraz jestem bardzo zadowolona ze ma swoje, dlugosc tak jak akryl tylko ze to naturalne i nie ma klopotu z uzupelnianiem  ;)
Co do sprzatanie i rzadzenia w kuchni to nauczylam sie robic wiekszosc w rekawiczkach i lakier sie trzyma  ;)

Ojj ja tez nie lubie jak pisze jakis dluzszy post i nalge cos sie zawiesi i znika, dlatego teraz jak pisze to co jakis czas kopiuje tekst i wrazie jak zniknie to odpowiadam jeszcze raz i wklejam  ;D ale nie zawsze pamietam o kopiowaniu  :luzak:

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #352 dnia: 18 Stycznia 2009, 13:17 »
Witam niedzielnie ...

Wiecie, wczoraj tam sobie myslalam o moim bukiecie ślubnym. Podjelam decyzje ze chce miec go z gozdzikow, kolor ma by taki fioletowo rozowy tzn taki biskupi jakos tak. Juz takie widzialam, strasznie mi sie podobaja :)
Napewno chce miec kulke, ale znowu nie az taka prosta, moze np brzeg tej kuleczki innego koloru, no sama nie wiem.
Widzialam mnostwo zdjec w roznych kwiaciarniach ale jakos nic nie wybralam  :(

Moze mi troche pomozecie  :oops:

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #353 dnia: 18 Stycznia 2009, 13:26 »
Ja też chcę bukiet w takim kolorze, tzn w rózu lub fiolecie, lub takim pośrednim  ;) Ale jeszcze nie wiem z jakich kwiatów. Jeszcze bukietów nie szukałam, dlatego nie mam nic do wklejenia, ale jak bede miała czas to poszukam  :)
« Ostatnia zmiana: 18 Stycznia 2009, 13:29 wysłana przez margolka »

Offline iza22

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.09.2008
« Odpowiedź #354 dnia: 18 Stycznia 2009, 15:46 »
Oto kilka bukietów:

i na koniec mój bukiet

moze to nie goździki ale zawsze cos

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #355 dnia: 18 Stycznia 2009, 16:25 »
Śliczny ostatni bukiet  ;D

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #356 dnia: 18 Stycznia 2009, 17:06 »
Bardzo podoba mi sie trzeci bukiet, oczywiscie kazdy jest ladny.

Fakt to nie gozdziki ale zawsze jest jeszcze wybor, moze zmienie decyzje :)
Dziekuje Iza.

Teraz mam malo czasu na szukanie ale jak znajde chwile to tez zanczne szukac - ale oczywiscie Wasze pomysly sa na wage zlota  ;D

Offline justyna85

• Chuck Norris
« Odpowiedź #357 dnia: 18 Stycznia 2009, 18:46 »
a mnie sie ten 1 podoba :)

Offline Olka1983
  • uzależniony
« Odpowiedź #358 dnia: 18 Stycznia 2009, 18:53 »
a mi sie podoba pierwszy i ostatni :) bardzo ladne :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #359 dnia: 18 Stycznia 2009, 21:20 »
Witam :)
Każda z nas chyba jest zazdrośnicą ;) Mój A. pracował na początku... Uwaga ;D Z 4 dziewczynami... Nie byłoby problemu gdyby nie fakt, że był jedynym facetem w tej gromadce ;D Więc jak tu nie być zazdrosną? Tym bardziej że jego szefowa należy do hmm.. nazwę ją: "kobietą lubiącą się bawić"(wiadomo o co chodzi ;) ), i na A. też miała już chęć, to widać na odległość.
Ale faceci też są zazdrośni... Nie zapomnę sytuacji w której mój A. wybuchnął zazdrością całkiem niespodziewanie... Spotkałam w Irl kolegę, z którym pracowałam w restauracji, a A. go nie znał. I on był słowakiem, umiał polski... Jakież było zdziwienie A. gdy zobaczył że w najlepsze rozmawiam sobie z jakimś facetem... na dodatek po polsku ;D Gdybyście widziały jego spojrzenie... Jednym spojrzeniem zabijał Petera wzrokiem :skacza: a ja się z tego śmiałam ;D
(Ups, znow za bardzo się rozpisuję... ;D )
Co do paznokci to ja własnie na wesele sobie chcę zrobić tipsy, to będzie mój drugi raz ;D Tylko  że ja to się kompletnie na tym nie znam, czym one się różnią i w ogóle...  ;D
Haniu wiem że nie chciałaś mnie przestraszyć... Ale wiadomo, że gdy się słyszy takie coś, to już samo w sobie wywołuje niepokój... :)
Bukiet - zdecydowanie pierwszy z tych które wkleiła iza! :) Prześliczny jest! :)
Buziaczki! :)  :-* :-* :-*