Witam czwartkowo. Ja już po egzaminie - niestety źle poszedł

Właściwie to mam taką małą sugestię do
madzi - kochana, ja nie chcę straszyć ale Diany nie powinnaś tak długo brać... Jak już mówiłam, ja brałam chyba 8 miesięcy i pani doktor powiedziała mi że to już za długo i bardzo trzeba tego pilnować w przypadku Diany... (chciałam antykoncepcyjne, ale brałam ze względu na cerę). Zmieniłyśmy więc na zwykłe tabletki anty, biorę je do teraz (długo już). Ostatnimi czasy mam dużo stresów i w ogóle duppa zimna

więc znowu trochę popsuła mi się cera, gdy byłam u lekarza spytałam czy mogłaby mi znowu przepisać Diane, to powiedziała że absolutnie nie. Powiedziała, że te tabletki nie są antykoncepcyjne (jest to też napisane w ulotce, one spełniają po porstu taką samą funkcję, ale ich zamysłem jest poprawa cery) i że ona bardzo niechętnie je przepisuje, a jeśli już to dziewczynom młodym które jeszcze nie rozpoczęły współżycia. Spytałam oczywiście dlaczego? Otóż dlatego, że tabletki, mimo że dają dużą skuteczność, to nie 100%ową, i gdyby jednak zdarzył się przypadek, że dziewczyna zajdzie w ciążę, to o ile biorąc "zwykłe" tabletki (których oczywiście nie powinno się brać gdy podejrzewa się ciążę, ale jeśli już się nie domyślisz i weźmiesz powiedzmy opakowanie czy pół) nie powodują jakichś bardzo znaczących zmian, o tyle Diane powodują, że zarodek ZAWSZE będzie rozwijał się jak chłopiec!!! Byłam w szoku

Rozumiesz o co mi chodzi?? Nie wiem czy jasno to powiedziałam

Gdy zajdziesz przypadkiem w ciążę i od razu tego nie zauważysz i bierzesz w tym czasie Diane to Twoje dziecko, nawet jeśli będzie dziewczynką, to Diane spowoduje, że będzie miało męską budowę ciała, większe owłosienie i tego typu straszne do wyobrażenia problemy... Naprawdę ogarnął mnie ciężki szok